sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Kynsinauhojen ja ihon hoitoa Ekopharman tuotteilla


Moikka! Kirjoittelin reilu viikko sitten postauksen neljästä ihanasta kasvoille tarkoitetusta Ekopharman tuotteesta, jotka olin saanut testiin itselleni. Kyseisen postauksen pääsette lukemaan tästä ja olen siinä kertonut myös hieman enemmän Ekopharmasta brändinä. Nyt olisi vuorossa toinen postaus, jonka aiheena on muut testiin saamani ihonhoitotuotteet eli Hilla-sarjan vartalovoide ja kynsinauhaöljy sekä Vadelma-sarjan käsivoide. Kolmas postaus on tulossa vielä kahdesta Ekopharman hiustenhoitotuotteesta, mutta nyt paneudutaan tähän kolmikkoon:


Ekopharma Hilla Kosteuttava Vartalovoide (250ml)* on osa Ekopharman Hilla-hoitolinjaa. Hilla-sarjasta löytyy tuotteita sekä hiuksille että vartalolle, mutta kasvoille suunnattuja tuotteita tämä sarja ei sisällä. Tämän kosteuttavan vartalovoiteen lisäksi sarjaan kuuluu mm. kiinteyttävä vartalovoide, selluliittiseerumi, vartaloöljy sekä suihkugeeli. Hilla Kosteuttava vartalovoide lupaa kaikessa yksinkertaisuudessaan kosteuttaa ja pehmentää vartalon ihoa, ja mä rakastuin tähän heti ensimmäisen kerran tätä käytettyäni. Voide sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja betaiinia sekä ihoa ravitsevaa hillan siemenuutetta. Koostumukseltaan voide on melko kevyttä ja se levittyy iholle helposti. Imeytyminen ei ole kaikkein nopeinta tällä voiteella, mutta kosteutusteho on kohdillaan, mikä vartalovoiteissa onkin mulle ehdottomasti yksi tärkeimmistä asioista. Toinen tärkeä seikka on voiteen tuoksu. Hilla-hoitolinjan tuotteissa on aivan ihana makea, marjaisa tuoksu, josta pidän erittäin paljon. Hilla-hoitolinja voittaakin tuoksun puolesta sekä Tyrni- että Vadelma-linjat ja näitä tuotteita tekisi mieli käyttää ihan vaikka vaan sen tuoksun takia. Luonnonkosmetiikan tuotteissa on monesti sellainen voimakas ja yrttinen tuoksu, josta en pidä ollenkaan, mutta Ekopharma on onnistunut tekemään tuotteistaan todella miellyttävän tuoksuisia eikä sitä perinteistä luonnonkosmetiikan tuoksua ole havaittavissa. Hilla Kosteuttavan Vartalovoiteen suositushinta on 25,00 €.


Ekopharma Hilla Kynsinauhaöljy (30ml)* on yksi Hilla-sarjan käsi- ja jalkahoitolinjan tuotteista. Sarjaan kuuluu tämän kynsinauhaöljyn lisäksi myös kaksi erilaista käsivoidetta, käsienpesugeeli sekä jalkavoide. Tuotteen sisältämä viinirypälesimenöljy lupaa pehmentää kynsinauhoja ja hillan siemenöljy puolestaan suojata ihoa erilaisilta ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Mä en ole kovinkaan montaa kynsinauhaöljyä elämässäni testannut, mutta tämä yllätti mut hyvin positiivisesti. Ajattelin tämän olevan sellaista todella öljyistä, joka jättää sitten sormet ihan kauttaaltaan öljyisen tuntuisiksi, mutta eihän tämä ollut lainkaan sellaista! Ensinnäkin pullossa olevalla pipetillä oli todella helppo annostella öljyä jokaiseen kynteen eikä öljy jättänyt minkäänlaista öljyistä tunnetta iholle. Jonkin aikaa tällä kesti imeytyä, mutta se ei mua juurikaan haittaa, sillä oon tykännyt käyttää tätä lähinnä iltaisin, kun ei oo mihinkään enää kiire. Mulla on tähän aikaan vuodesta kädet suorastaan ihan rutikuivat ja sama pätee myös kynsinauhoihin ja oon kyllä huomannut selkeän eron ennen ja jälkeen tämän kynsinauhaöljyn käyttöönottoa. Kyllä mun kynsinauhat voisivat olla vieläkin vähän paremmassa kunnossa, mutta tiedän että ilman tätä öljyä ne olisivat paljon kamalamman näköiset. Oikein hyvä ja toimiva tuote siis tämäkin! Suositushinta Hilla Kynsinauhaöljylle on 15,00 €.


Ekopharma Vadelma Kosteuttava Käsivoide (50 ml)* on samasta tutusta Vadelma-hoitolinjasta, josta puhuin jo edellisessä Ekopharman tuotteita käsittelevässä postauksessa. Kyseessä on käsien ihoa pehmentävä ja kosteuttava käsivoide, jossa on sarjalle tuttu ihana vadelman tuoksu. Käsivoide on todella kosteuttava eikä tätä tarvitse kerralla kovinkaan paljon. Voide imeytyy melko nopeasti ja jättää kädet todella pehmeän tuntuisiksi. Oon itse kuitenkin huomannut, ettei tää ole mulle itselleni ihan kaikkein paras mahdollinen käsivoide käytettäväksi aamuisin ennen töihin menoa tai töissä. Mä joudun tosiaan käyttämään töissä käsidesiä lukemattomia kertoja päivässä ja kädet muuttuvat välittömästi tosi oudon tuntuisiksi, liukkaiksi ja toisaalta vähän tahmeiksi, jos alla on tätä käsivoidetta. Mitään muuta huonoa tässä ei ole, mutta käsidesin kanssa tää ei näytä sopivan yhteen. Onneksi voin nauttia tästä käsivoiteesta sitten myöhemmin illalla :) Oon siis huomannut saman "ongelman" myös joidenkin muiden käsivoiteiden kanssa, joten tää ei suinkaan ole ainut voide, joka reagoi tolla tavalla käsidesin kanssa. Oonkin viime aikoina tykännyt laittaa tätä käsiini nimenomaan yöksi. Vadelma Kosteuttavan Käsivoiteen suositushinta on 9,95 €.

*Tuote saatu blogin kautta

Käytättekö te kynsinauhaöljyjä tai erikseen jotain tiettyä voidetta kynsinauhoille ja kynsille? :)

12 kommenttia:

  1. Yhtään Ekopharman tuotteita en ole vielä testannut mutta viime aikoina on alkanut Tyrni-sarja kiinnostaan ja nyt myös tuo Hilla-sarja. Joutuu varmaan hankkimaan Ekopharmaa seuraavaksi, kivasti näistä tuotteista saa niitä pienempiä matkakokoja niin voi testailla ensin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset pienet koot on kyllä superkäteviä, kun mieluusti tosiaan itsekin testaan ensin ainakin hieman arvokkaampia ihonhoitotuotteita ennen kuin lähden ostamaan niitä täysikokoisina :) Toivottavasti ihastut Ekopharmaan, jos päätät tuotteita testata! <3

      Poista
  2. Jännä pullo tuolla käsivoiteella :) se on ehdttomasti kiinnostavin tuote kynsinauhaöljyn lisäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi pumppupullo on kyllä kätevä ja tosiaan ei ihan perinteinen muoto käsivoiteelle!

      Poista
  3. Ihana tuo kynsinauhaöljyn pipettipullo! Kaikki pipettipullot on kyllä aina mun mieleen :D Mä pyrin käyttään käsivoidetta ja kynsinauhaöljyä, mutta yleensä käytän niitä erikseen, kun ei ikinä muista laittaa samaan aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niin on munkin<3 :D Mulla on itse asiassa sama, että oon nytkin tosi harvoin muistanut laittaa noita samana aikaan, mutta parempi kun käyttää sitten vaikka erikseen kuin että jättäisi kokonaan käyttämättä!

      Poista
  4. Musta on ihana juttu, että EkoPharmalla on tuotteita myös käsille. Öljyt ovat ihan ehdottomia kynsinauhoille näin talviaikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin :) Joo oon tosiaan huomannut ihan valtavan eron omissa kynsinauhoissa nyt, kun oon tota öljyä alkanut käyttää. En enää luopuisi tosta!

      Poista
  5. Hitsi tuo kynsiöljy tekisi nyt terää:D Viilasin geelikynnet pois ja annan nyt ainakin viikon vaan olla (tietty menin repimään lähes kaikki juuri kasvaneet kynnet nyt sitten lyhyiksi) ja öljy tosiaan auttaisi nyt. Ennen käytin joka ilta ihan kynsinauhoille tarkoitettua öljyä. Kun menee nukkumaan niin se öljyisyys ei välttämättä edes haittaa kun sitä tosiaan pistää nukkumaan mennessä. Nyt oon vaan tyytynyt bepantheniin ja sekin kyllä auttaa superhyvin yön aikana! Itse asiassa olen todennut että se auttaa paremmin kuin kynsinauhaöljy - tosin niinhän se pätee huulissakin, että auttaa paremmin kuin perus huulirasva;D Toisaalta joku ihana juurikin kynsille tarkoitettu öljy tekisi mieli ostaa, koska ne tuoksut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hei en ookaan tajunnut, että Bepanthen toimisi tossakin! Mä läträän sen kanssa joka ilta, kun käytän sitä just huulilla, mutta en oo kynsinauhoja edes ajatellut :D Yöksi sitä voisi laittaa, kun ei oo niin väliä sen imeytymisen kanssa, tosin sotkisinkohan mä heti sen kaiken peittoon ja tyynyyn yms :D Pitää kokeilla kyllä tota.

      Poista
  6. Oli kiva lukea näistä tuotteista! :) Mulla on muuten kynsinauhat hyvässä kunnossa muuten, mutta peukaloiden kynsinauhat mä aina revin ja ne on yleensä kamalan näköiset :D Eli ehkä tuosta kynsinauhaöljystä voisi olla jonkinlaista apua. Tuo vadelman tuoksuinen käsivoide kuulostaa myös ihanalta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Heh kuulostaa tutulta, mäkin päädyn välillä noita repimään, vaikka kuinka oon koittanut päästä eroon tosta huonosta tavasta :D Suosittelen ainakin testaamaan jotain kynsinauhaöljyä, en usko että ne ainakaan huonoa sun kynsille tekisi :)

      Poista

Kiitos kommentista!