maanantai 27. marraskuuta 2017

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar | Vuosipäivälahja poikaystävältä


Moikka! Kuinka moni muistaa alkukuusta kirjoittamani postauksen "Ei sittenkään joulukalenteria tänä vuonna?" Postaus keräsi todella suuren kävijämäärän ja myös kommenttiboksi täyttyi mielenkiintoisista kommenteista, joissa kerroitte oman näkemyksenne siitä, miksi olette tai ette ole ostaneet joulukalenteria tänä vuonna. Mä tosiaan päätin vähän postauksen julkaisun jälkeen, etten aio tänä vuonna itselleni kosmetiikkakalenteria ostaa, sillä halusin mieluummin käyttää rahani johonkin muuhun, mikä varmasti olisi itselleni mieluista. Tällä hetkellä mä olen kuitenkin tämän Lumenen Nordic Beauty Advent Calendarin onnellinen omistaja, sillä poikaystäväni osti kalenterin mulle vuosipäivälahjaksi! 


Meillä tuli lauantaina täyteen ensimmäinen vuosi seurustelua ja oltiin jo sitten etukäteen puhuttu, että hankitaan toisillemme jotkut lahjat vuosipäivän kunniaksi. Mä annoin hänelle Dieselin Only The Brave EdT tuoksun ja Joni antoi mulle sitten ton kalenterin :) Molempien lahjat meni kyllä ihan nappiin ja saattaa olla, että mäkin ehkä tykkään tosta Dieselin tuoksusta ja nyt oon iloinen, kun poikaystävä taas välillä tuoksuu siltä ;D Lumenen kalenterista on toki tulossa postauksia myös blogin puolelle, kunhan joulukuu tästä starttaa ja pääsen luukkuja availemaan. Mä olin etukäteen nähnyt kuvia tän kalenterin sisällöstä, eli sellainen kokonaiskäsitys mulla tosta sisällöstä on, mutta eipä se mua haittaa, kun en kaikkia tuotteita kuitenkaan etukäteen tiedä. Pääasiassa luukkujen sisällöt tulee siis olemaan mulle yllätyksiä!


Vuosipäivää tuli juhlistettua jo perjantaina päivää etukäteen, sillä poikaystävällä sattui olemaan pikkujoulut juuri sopivasti silloin lauantaina ja lopulta mullekin osui lauantaille parin kaverin synttärit. Meillä oli perjantai-iltana pöytävaraus Viikinkiravintola Haraldiin, joka on ihan ehdottomasti mun suosikkiravintolani Turussa! Palvelu on loistavaa, tarjoilijat todella mukavia ja asiantuntevia, tunnelma ja sisustus ihanan erilainen ja ruoka herkullista. Tällä kertaa ihan meidän pöydän viereen sattui vain osumaan vähän turhankin kovaa ääntään itsestään pitävä (pikkujoulu)porukka, mikä hieman latisti tunnelmaa, mutta masut saatiin kuitenkin täyteen herkullisia ruokia ja juomia :) Oletteko te käyneet Haraldissa?

Ihanaa uutta viikkoa ♥

28 kommenttia:

  1. Ehdottomasti esittelet sitten tämän ihanuuden sisällön täällä :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan ja mieluisan vuosipäivälahjan oot saanu :) Olin ihan et "jessss", koska arvasin et teet tänne blogiin siitä ehkä juttua tai vähintään päivität tuotekuvilla Instassa :) En oo spoilannu ittiäni sisällöllä, joten jänskään sit mitä sieltä paljastuu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo tästä saa kyllä kivasti postausaiheita blogiin ;D Mäkään en tosiaan tarkkaan onneksi tiedä sisältöä, vaikka muutamat jutut kuvista tunnistinkin :)

      Poista
  3. Jos mä ostaisin kalenterin niin se olisi varmaan juuri tämä. Lumenen tuotteet vaan toimii aina ja mitä olen nähnyt kuvia, niin varmasti tykkäisin sisällöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenelta löytyy kyllä tosi hyviä tuotteita, jotka myös toimii monentyyppisellä iholla! Mä oon jonkin verran saanut allergisia reaktioita just Lumenen kosmetiikasta, mutta toivottavasti näistä ei sellasia tule :)

      Poista
  4. Onneksi olkoon vuosipäivästä<3 En tiennytkään, että myös Turussa on Harald-ravintola;) En ole itse käynyt ko. ravintolassa Helsingissä.
    Lumenen kalenteri on kaunis ja tyylikäs ihan ulkoasunsakin puolesta. Toivottavasti myös sisältö on huikea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari<3 Joo täältäkin se onneksi löytyy! :) Mulle tulee tosta vähän mieleen LF:n viime vuoden kalenteri. Ulkoasu on mukavan simppeli ja tyylikäs :)

      Poista
  5. Tuo Lumenen kalenteri näyttää niin kivalle, harmi etten sitä itselleni raskinut ostaa vaan kotiutin sitten Dermosilin kosmetiikkakalenterin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin kalenteri on varmasti myös tosi hyvä, varsinkin jos tykkää muutenkin brändin kosmetiikkatuotteista! :)

      Poista
  6. Mä sanoin että mä en varmaan osta kalenteria, mutta tää lumenen sekä kiehlsin kalenteri jäi vielä kiinnostamaan :D Teillä on ollu super ihana vuosipäivä kaikinpuolin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä oli kyllä tosi onnistunut :) Heh joo mäkin mietin tätä Lumenea ja sitten NYX:n kalenteria, mutta eipä sitten tarvinnut itse ostaa lopulta mitään ja kalenterin kuitenkin sain :D

      Poista
  7. Toi Lumenen kalenteri on niin esteettisen kaunis ja simppeli. :)

    VastaaPoista
  8. Voi miten kiva vuosipäivälahja! <3 Odotan innolla postauksiasi kalenterin sisällöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin tähän kyllä enemmän kuin tyytyväinen<3 Postailen ehdottomasti sisällöstä myöhemmin!

      Poista
  9. Onnea vuosipäivänä! Ihanan lahjan poikaystäväsi on hankkinut:) Meilläkin on poikaystävän kanssa 6.vuosipäivä huomenna, harmi vaan ei vietetä sitä yhdessä kun mä oon reissussa. Viikonloppuna sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aino! :) Harmi että vuosipäivä sattuu just tollaseen päivään, kun toisella on jotain menoa :/ Mutta onneksi sitä voi aina juhlistaa myös vähän myöhemminkin<3

      Poista
  10. Voi miten ihana yllätys varmasti tuo joulukalenteri! <3 Onnea teille vuosipäivän johdosta :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti<3 Lahja oli kyllä tosi mieluisa ja ihana :)

      Poista
  11. Onneksi olkoon - ekasta vuosipäivästä ja kalenterista! :D Seurailen kyllä mielenkiinnolla, kun alat esittelemään luukkujen sisältöä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Kiva kuulla, että kalenterin sisältö kiinnostaa :)

      Poista
  12. Eikä miten ihana lahja! Ootan innolla mitä toi kalenteri pitää sisällään ;) Hyvän ravintolan valitsitte, tuolta saa kyllä aivan taivaallista ruokaa ja palvelukin on niin hyvää ♥ Onnea vuosipäivän johdosta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin odotan ;D Niin saa, tota paikkaa ei voi kyllä kuin kehua<3 Kiitos kovasti Jasu! :)

      Poista
  13. Täällä Oulussakin on Harald- ravintola, mutta jostain syystä en ole siellä koskaan käynyt!
    Satuin näkemään juuri tänään videon siitä, mitä tuo joulukalenteri pitää sisällään ja pakko sanoa, että hyviä tuotteita olivat! Itse en hankkinut kosmetiikkakalentereita tänä vuonna, enkä kadu päätöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen joskus käymään! Ihan huippuhyvää ruokaa ja palvelukin on todella hyvää :) Mä näin myös, että siitä oli tehty video mutta en tietenkään halunnut sitä katsoa :D Kiva kuulla, että sisältö näytti susta kivalta! Ei munkaan ollu tarkoitus kalenteria tänä vuonna omistaa, enkä kyllä olisi itse sellaista ostanutkaan :)

      Poista
  14. Paljon onnea vuosipäivän johdosta! <3 Ihana poikaystävä kun yllätti sut tolla kalenterilla :) Tuo on varmasti ihan täydellinen kalenteri sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina<3 :) Joo tää oli kyllä ihan huippujuttu, varsinkin kun pitkän tauon jälkeen Lumene on taas alkanut kiinnostaa mua tosi paljon!

      Poista

Kiitos kommentista!