perjantai 3. marraskuuta 2017

Tämän viikon kosmetiikkashoppailut


Kuukauden vaihtuminen tietää mulle aina sellaista niinkin mukavaa asiaa kuin palkkapäivä, ja tälläkin viikolla tuli sitten suunnattua pienelle shoppailureissulle keskustaan kyseisenä päivänä. Kiertelin niin vaatekauppoja kuin kosmetiikkaakin myyviä kauppoja, mutta lopulta mukaan tarttui juttuja vain Sokokselta. Aiemmin olin käynyt Cittarissa nappaamassa mukaani parit Catricen meikit ja eilen hain Postista pienoisen paketin Beauty Bayltä. Viikon ostossaaliini näkyykin tässä kuvassa ja alempana vielä hieman tarkempaa juttua jokaisesta ostoksestani:

*Mainoslinkki


Catricen meikkejä on kehuttu todella paljon, joten päätin vihdoin ja viimein itsekin napata kaupasta testiin pari tuotetta. Liquid Camouflage High Coverage Concealer on hintaansa nähden todella hyvä peiteaine tummille silmänalusille. Vierestä löytyvä 24 h Made To Stay Make Up -meikkivoide ei jää peiteaineelle kakkoseksi, sillä kyseessä on aivan loistava meikkivoide. Meikkivoide peittää hyvin, pysyy kauniisti paikoillaan koko päivän ja antaa matan lopputuloksen. Mulla on näistä tekeillä tarkempi arvostelupostaus, jonka julkaisen todennäköisesti heti ensi viikon alkupuolella, joten ei mennä tähän kaksikkoon enää sen tarkemmin tässä postauksessa. Huipputuotteita kuitenkin molemmat! Meikkivoide maksoi Cittarissa 7,99 € ja peiteaine 3,99 €.


Mulla alkaa primerit vedellä vimeisiään, joten oli aika hankkia uusi sellainen. Tällä kertaa nappasin ihan puhtaasta mielenkiinnosta Sokokselta mukaani tämän NYX:n Studio Perfect Photo-Loving Primerin*. Kyseessä on primer, jonka on tarkoitus tehdä ihosta tasainen ja mattainen. Primeriä myydään kolmessa eri sävyssä ja itse valitsin tästä läpinäkyvän version, joka lupaa sekä häivyttää laajentuneita ihohuokosia että tasoittaa juonteita. Olen ehtinyt testata tätä vasta pari kertaa ja tämä on jättänyt iholle sellaisen ihanan samettisen pinnan, jonka päälle meikkivoide on helppo levittää. Suosikkiprimerini, Too Facedin Primed & Poreless, tekee ihan samaa, mutta vielä hieman voimakkaammin. En ole niinkään huomannut tämän vaikuttavan mitenkään niihin laajentuneisiin ihohuokosiin, mutta meikki pysyy kyllä paikoillaan koko päivän todella hyvin. Mistä NYX:n primereista te pidätte? Tästä maksoin 14,90 €.


Mulla kuluu kuivashampoota melkoisen paljon ja tämä Batisten Cherry Fruit & Cheeky Dry Shampoo* on yksi suosikeistani. Tuoksu on ihanan makea, mutta valitettavasti sen verran voimakas, etten viitsi tätä työaamuisin hiuksiini suihkia. Nautinkin tästä ja parista muutsa tuoksusta vapaa-ajalla ja jätän ne Batisten miedommantuoksuiset kuivashampoot työpäiviin. Cherry taisi olla ihan ensimmäisiä tuoksuja, joita Batistelta testasin ja ihanahan tämä on yhä edelleen. Kuivashampoo maksoi Sokoksella 7,90 €.


Lumenelta on tullut viime aikoina uusia tuotteita ja tuotesarjoja ihan huimaa vauhtia, enkä ole ainakaan itse enää oikein pysynyt perässä näiden uutuuksien kanssa. Divinen Ida kirjoitti vähän aikaa sitten postauksen tästä Lumenen Sisu Deep Clean Purifying Cleansing Oilista* ja koska mä olen halunnut jo kuukausien ajan päästä testaamaan jotain puhdistusöljyä, nappasin tämänkin itselleni Sokokselta mukaan. Tämän puhdistusöljyn on tarkoitus poistaa iholta kaikki öljypohjaiset epäpuhtaudet ja meikit, ja itsehän käytän tätä siis ihonpuhdistuksen ensimmäisessä osassa sen jälkeen, kun olen pessyt silmämeikit pois. Käyttökertoja on takana vasta ihan pari, mutta tällä hetkellä mun ajatukseni tän putsarin suhteen ovat pelkästään positiiviset. Kirjoitan tästä tarkemman arvostelupostauksen, kun käyttökertoja on kertynyt hieman enemmän! 150 ml putsari maksoi 21,90 €.


Kuinka moni muistaa miten mä olen hehkuttanut kesästä lähtien tätä Four Reasonsin Ultra Moisture Treatmentia täällä? Tämä on siis hiuksille suunnattu tehokosteuttava intensiivihoito, joka lupaa vahvistaa ja rakennepaikata hiuksia sekä palauttaa niiden kiillon. Mun hiuksissa tämä toimii kuin unelma ja paremmin kuin mikään muu koskaan testaamistani hiusnaamioista tai tehohoidoista. Tämä tekee hiukset välittömästi takuttomiksi, sileiksi ja pehmeiksi. Mä en enää voisi kuvitellakaan, ettei tätä löytyisi mun kylppäristäni ja nytkin sain itse asiassa eilen loppumaan ensimmäisen tuubin tätä. Onneksi kaapissa odotteli jo tämä uusi tuubi ;) Sokoksella taisi olla kaikki Four Reasonsin tuotteet alennuksessa eikä tämäkään maksanut kuin 7,70 €. Alkuperäinen hinta on 12,90, mikä sekin on mun mielestäni ihan naurettavan pieni siihen nähden, kuinka älyttömän hyvä tuote tämä on. Maksaisin ilomielin tästä vaikka kaksi kertaa enemmän!


Sitten vielä Beauty Bayn tilaukseni. RCMA:n Translucent Powderin hankkimista oon miettinyt jo todella pitkään, sillä sekä tästä että samaisen merkin No-Colour Powderista olen lukenut kehuja ihan valtavasti. Mietin melko pitkään kumman näistä itselleni tilaan, mutta lopulta tämä Translucent Powder vei voiton ihan siitä syystä, etteä No-Colour on väriltään täysin valkoista ja ajattelin tämän hieman kellertävän sävyn olevan omassa käytössäni "turvallisempi". En ole tätä kasvoille vielä ehtinyt testaamaan, mutta käden iholle ripoteltuna ja levitettynä puuteri sai aikaan samettisen pehmeän ja sileän lopputuloksen. Vaikuttaa siis enemmän kuin lupaavalta ja kuulisin enemmän kuin mielelläni teidän kokemuksianne tästä irtopuuterista! Toi purnukkahan on ihan valtava ja puuteria tossa on noin 85 grammaa, eli tästä riittää taatusti iloa pitkäksi aikaa. Maksoin tästä 15,30 €.


Ja sitten vielä viimeisenä se, mistä olen ehdottomasti eniten innoissani - Anastasia Beverly Hillsin Prism Eyeshadow Palette. Multa löytyy entuudestan ABH:n superihana Modern Renaissance ja nyt hankin sille kaveriksi tämän uuden Prism-paletin. Prism poikkeaa sävymaailmaltaan täysin MR:stä. Tästä löytyy ehkä hieman sekalainenkin seurakunta eri sävyjä, mutta onhan noi vaan upeita ja ihanan erilaisia! Joukosta löytyy niin mattaa kuin metallinhohtoakin ja tänään olisi tarkoitus tehdä paletilla ensimmäinen meikki, kun oon lähdössä illemmalla hieman ulos tuulettumaan kavereiden kanssa. Kädelle swatchattuina sävyt vaikuttaa todella hyviltä - pigmenttiä riittää ja varsinkin metallinhohtoiset sävyt on myös melko kermaisia. Tästä paletista kuulette ihan ehdottomasti vielä lisää. Paletti maksoi Beauty Bayssä 49,90 €.

Mitäs mieltä olette ostoksistani? Löytyikö tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? :)

28 kommenttia:

  1. Mä just kattelin elevenillä tota Lumenen Sisu öljyputsaria ja mun teki mieli tilata se, mutta jätin sitten tilaamatta ja tilasin muita Lumenen tuotteita ensiksi. Täytyy kyllä saada ehdottomasti testiin. Mun mielestä Lumenen uudistus on ollu onnistunut ja ne uudet purkit on ihania!
    Mulla on ollut noi molemmat Catricen tuotteet ja ne on kyllä ihan kivoja. Toi peiteaine on mulle vaan liian tumma vaikka otin vaaleimmain. Kun sen kiinnittää puuterilla niin se muuttuu tummemmaks kuin meikkivoide, joten se jäi mulla käyttämättä vaikka oli muuten ihan jees!
    Toi RCMA ja Anastasian paletti on ollut ostos listalla, mutta taidan vielä odotella veronpalautuksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen uudistus on munkin mielestä siinä suhteessa tosi onnistunut, että ulkoasultaan tuotteet on todella kauniita ja niihin on selkeästi panostettu :) Tuotteita vaan on tullut niin hurjaa tahtia, etten oo itse tosiaan pysynyt lainkaan enää perässä :D Tosi harmi, että toi peiteaine tummuu sulla noinkin paljon :/ Mä en oo itse asiassa huomannut sellaista lainkaan ton omani kanssa! Ja toivottavasti en huomaa jatkossakaan, toi on nimittäin tosi hyvä :D

      Poista
  2. Tuosta ABH paletista kuulisin mielelläni enemmän :) kivoja ostoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tulee ehdottomasti postausta myöhemmin :)

      Poista
  3. Ihana sekalainen seurakunta tuotteita :) On ihana päästä testaamaan uusia merkkejä tai tuotteita, mitään sun ostoksista en ole päässyt käyttämään tai kokeilemaan. Lumenen tuotteet kiinnostelisi kovastikin, mut mä oon menny ihan sekaisin heidän tuoteryöpystään joka harmittaa hieman :( Oon ihan ahdistunut kun en pysy uutuuksissa mukana! XD Sulla olikin Instassa kuva Prismalla tehdystä meikistä, joka oli musta jäätävän kaunis <3 Varmasti hintansa arvoinen paletti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh jep<3 :D Sama homma täällä, uusia tuotteita putkahtaa Lumenelta niin tiuhaan tahtiin, etten todellakaan enää pysy perässä. Onneksi muista blogeista saa sitten lukea hyviä vinkkejä näistä uutuustuotteista ja sitä kautta ostettua niitä testiin! Kiitos hurjasti :) Paletti aiheutti itse asiassa alkuun pienen pettymyksen, kun pari tummaa metallinhohtoista sävyä ei meinannut millään tarttua siveltimestä luomelle. Sain mä ne lopulta toimimaan, mutta työtä se vaati.

      Poista
  4. Prism kiinnostaa! Subculture jäi mulla ostamatta, se vaikutti vaan liian randomilta laadun ja muun suhteen. Mut tää on vielä mahdollisuus, olishan sitä kiva saada MR:lle kaveri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Subculturea en mäkään viitsinyt tilata, kun siitä tuli niin ristiriitaisia (huonoja) arvosteluja. Tääkään nyt ei yhden käyttökerran perusteella mikään MR:n veroinen ole laadullisesti, mutta katsotaan josko oppisin tota käyttämään vähän paremmin :D

      Poista
  5. Jee, hyvä että ostit ton Catricen peittarin, se on ihan huippu ja toi edullinen hinta on lisäplussa! Catricella on myös toinen hyvä meikkivoide, HD liquid coverage foundation. Valitettavasti siitä on tarjolla vaan kolme (?) sävyä ja se vaalein on talvella vähän tumma mulle kun hapettuu iholla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa mä meinasin ostaa just ton sun mainitseman meikkivoiteen, mutta siitä ei ollut kuin tummia sävyjä jäljellä enää. Nappasin sitten ton toisen, mutta ehdottomasti haluan testata myös ton HD Liquid Coveragen! Oi ei, tosi kurjaa jos se hapettuu liian tummaksi :/ Mullakin on tosi vaalee iho, joten saa nähdä miten se mulla toimii :D

      Poista
  6. Mä en olekaan vielä kokeillut Catricen 24 h Made To Stay Make Up -meikkivoidetta. Mäkin tykkään mattameikkivoiteista, joten tuota pitääkin testata. Mun kuiville silmänalusille Catricen Camouflage -peittari oli hieman liian tönkköä, ja meinasi tehdä viiruja alaluomille, mutta peittoa kyllä oli ja kestävyyttä;)
    Paljon kivoja ostoksia, Linda! Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, tolla saa kauniin mattaisen pinnan kasvoille :) Harmi ettei peiteaine toiminut sulla :/ Mulla toi taas toimii kuin unelma eikä tosiaan kasaannu mihinkään juonteisiin tms. kuten jotkut peiteaineet! Kiitos, ihanaa sunnuntaita sullekin :) ♥

      Poista
  7. Oioi tota palettia ♥ Tosi kauniit sävyt! Olisi kiva nähdä jotain tuolla tehtyjä meikkejä tulevaisuudessa :) Oli kiva lukea pitkästä aikaa ostospostaus sulta, näistä mä aina tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostospostaukset taitaa olla tosi monien mieleen ja tykkäänhän mä itsekin lukea näitä muiden blogeista :D Joo teen ehdottomasti postauksen tosta paletista ja lisään siihen myös meikkikuvia sitten!

      Poista
  8. Mullakin on tuo Catricen meikkivoide ja olen tykännyt siitä samoista syistä. Kiinnostaisi kokeilla tuota puuteria ja Lumenen puhdistusöljyä. Lumenelta tulee niin paljon tuotteita ja uudistuksia ettei perässä pysy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Catricen meikkivoide yllätti mut tosi positiivisesti! Jep, sama homma mulla :D Ehkäpä se alkuinnostus laantuu tästä eikä Lumeneltakaan tule enää ihan tätä tahtia jatkossa niitä uusia tuotteita?

      Poista
  9. Kivoja tuotteita olet ostanut. Minulle nämä ei ole tuttuja tuotteita mutta tuo Lumenen puhdistusöljy vaikuttaa kiinnostavalta.
    Kivaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen puhdistusöljy vaikutti mustakin superkiinnostavalta, kun siitä ekan kerran luin :) Kirjoittelen tosta myöhemmin lisää! Kiitos, samoin sulle :)

      Poista
  10. Ihania shoppailuja! Myös minuun iski nuo sävyt tuossa paletissa, oon päässyt Halloweenin jälkeen taas kovasti luomivärien ja silmien meikkailun makuun että himoitsen kaikennäköisiä luomiväripaletteja:'D Tai sit se johtunee syksystä, kesällä kun ei jaksa vaan meikata...

    Hitto että alkoi kiinnostaa kovaasti nyt tuo Four Reasonin tehohoito, tilasin Cocopandalta just hirveen kasan (no en nyt hirveetä kasaa..) hiustuotteita ja olisi hittovie tuo pitänyt myös napata mukaan!:D No ehkä ensikerralla sitten..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no se sun silmämeikki olikin niin älyttömän upea, etten ihmettele jos oot taas innostunut luomiväreistä ;D Tossa on kyllä tosi kivat sävyt ja sopii hyvin just tähän vuodenaikaan mun mielestä :)

      Nappaat ton sitten mukaan jossain vaiheessa, kun uusille hiustököteille tulee taas tarvetta :) Mä en tosiaan voisi enää olla ilman tota, se on niin hyvä ja tekee lähes ihmeitä mun hiuksille :D

      Poista
  11. Lumene kyllä onnistui tosi hyvin tuossa uudistuksessa! <3 Haluaisin itsekin öljyputsarin, joten toi Lumenen houkuttaa! Odotan innolla, että pääsen kuulemaan siitä lisää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon muuten samaa mieltä, mutta mua hitusen harmittaa etten pysy täysin perässä näiden uutuuksien kanssa, kun niitä putkahtelee niin tiheään tahtiin :D Koitan kirjoitella tosta putsarista mahdollisimman pian<3 :)

      Poista
  12. Oi Prism paletti on upea ♥ Kicksissä hieman ihastelin Subcultrue mutta en vaan yksinkertaisesti uskaltanut ostaa sitä kaikkien niiden huonojen arvostelujen jälkeen.

    https://tthekidult.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Subculturea mäkään en raaskinut ostaa, kun siitä tuli luettua niin paljon negatiivisia arvosteluja.. Toki niitä positiivisiakin mahtui joukkoon, mutta pelotti silti että paletti olisi täysi susi :D

      Poista
  13. Tuo Catricen on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta voisin kyllä käydä kattomassa tuon merkin meikkejä :) Ei oo ainakaan pahan hintaisia! Onpa kauniita sävyjä tuossa paletissa :)<3 Tuota Batisten Cherryä en ookkaan vielä kokeillut vaikka muuten oon Batisten kuivashamppoita käyttänyt. Kivoja ostoksia oot tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tota peitevoidetta ja meikkivoidetta voin suositella, noi on todella hyviä! Cherry tuoksuu aika makealle, mutta mä tykkään just tommosista makeista tuoksuista :) Melko voimakashan se on, eli jos tykkäät mieluummin vähän hennommista ja neutraaleista tuoksuista niin siinä tapauksessa toi ei ehkä oo ihan sun makuun :D Kiitos!

      Poista
  14. Tämän postauksen luettuani tuli halu ostaa itsekin moni noista tuotteista kokeiluun! :D Täytyykin käydä Cittarissa kurkkaamassa Catrisen meikkivalikoima, kiinnostuin nimittäin tuosta meikkivoiteesta :) Four Reasonsilta olen aiemmin käyttänyt vain muistaakseni syväpuhdistavaa sekä hopeashampoota, ja nekin olivat ihan ok, mutta tuo tehokosteuttava intensiivihoito kuulostaa ihan täydelliseltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä katsomassa Catricen hyllyt! Myös sitä HD Liquid Coverage Foundationia on kehuttu hurjasti ja mun olisi tarkoitus jossain vaiheessa testata sekin :) Oon ihan varma, että ihastuisit tohon Four Reasonsin tehohoitoon! Se tekee ihmeitä ainakin mun hiuksille<3 :D

      Poista

Kiitos kommentista!