lauantai 6. tammikuuta 2018

10 faktaa minusta + arvonnan voittaja


Nyt olisi taas luvassa hieman kosmetiikkahöpinöistä poikkeavaa postausta, sillä oon jo pitemmän aikaa kerännyt ylös pieniä faktoja itsestäni ja nyt oon vihdoin saanut kokonaisen postauksen näistä aikaiseksi! Mä tykkään lukea tällaisia faktapostauksia muiden blogeista ja oonhan mä itsekin toteuttanut näitä aiemmin. Näistä oppii kivasti uutta bloggaajasta ja vaikka näitä faktoja ei ookaan ehkä helppo keksiä, putkahtelee niitä aina satunnaisesti mieleen ja nyt on tosiaan postaus vihdoin kasassa! Tässä siis 10 pientä faktatietoa musta:

♥ Kirjoitan ilmeisesti suhteellisen nopeasti tietokoneella, kun varmaan jo viisi työkaveriakin on kysyneet töissä, että miten ihmeessä mä kirjoitan näin nopeasti. Toki niitä virheitäkin tulee, mutta siis mulle tuli yllätyksenä, että osa työkavereista piti outona sitä, etten katso näppäimistöä kirjoittaessani? Mä en edes muista koska olisin viimeksi joutunut tekemään niin.

♥ En juo kahvia enkä teetä ja tää aiheuttaa välillä pieniä "kiusallisia" tilanteita vaikkapa mennessä kylään jonkun luo. Just kaikissa juhlissa ja kekkereissäkin oletetaan, että aikuiset juo sitä kahvia tai teetä, mutta mä tosiaan nappaan sitten lasten tavoin joko mehua tai limsaa tai sitten tyydyn ihan veteen. Onneksi lähipiiri tietääkin jo ton eikä edes tarjoa sitä kahvia mulle, kun en sitä tosiaan halua juoda.


♥ Puhun, nauran ja itken unissani. Vuosi sitten Nykissä sain ensimmäisen kerran kuulla, että puhuin unissani, kun siskolla tuntui aamulla olevan hyvinkin hauskaa, kun olin yön aikana sanonut jotenkin, että: "tääl on liian hiljasta, en mä voi nukkuu täällä". Ja voitte kuvitella, ettei Manhattanilla kyllä todellakaan ole hiljaista, edes öisin :D Poikaystävä taas tossa jokin aika sitten yhtäkkiä kysyi keskellä yötä, että mitä mä oikein nauran. Heräsin siihen ja tosiaan, olin nauranut unessani ja ilmeisesti sitten myös ääneen. En mä onneksi joka yö höpise ääneen mitään, mutta muutamaan otteeseen oon myös herännyt siihen, että oon oikeasti itkenyt, kun unessa oon itkenyt.

♥ Kulmakarvojen meikkaaminen ja meikkivoiteen levitys on pakko aloittaa kasvojen vasemmalta puolelta. Eyeliner, ripsiväri ja poskipuna sen sijaan levitetään ensin kasvojen oikealle puolelle. Ja mähän meen siis ihan sekaisin, jos erehdyn poikkeamaan tosta, sillä jostain syystä noi on niin juurtuneet muhun :D

♥ Jos katson telkkaria yksin, mun on lähes pakko saada näprätä puhelinta samalla. En edes muista koska olisin viimeksi oikeasti katsonut esim. Salkkareita, sillä mulla on nenä kiinni puhelimessa ja vaan kuuntelen mitä ne siellä höpisee. Toki välillä tulee katsottuakin sitä ruutua, mutta pääasiassa selaan netistä jotain, pelailen tai viestittelen jonkun kanssa. Sama pätee myös muihin sarjoihin, kuten Frendeihin, jonka jaksot oon tosin nähnyt jo niin monta kertaa, että osaan puolet vuorosanoistakin ulkoa. 


♥ Voin syödä helposti ja kyllästymättä samaa ruokaa vaikka viikon putkeen, kunhan vaan pidän siitä ruoasta. Joskus 18-19-vuotiaana tätä tuli harrastettua enemmänkin, kun rahat oli tiukilla ja sitä oli vähän pakko tehdä kerralla iso satsi jotain halpaa ruokaa ja syödä sitten monta päivää putkeen.

♥ Mulla on oma selain blogille ja kaikille blogijutuille. Tää kaikki alkoi siitä, kun kirjoitin blogia ensin hieman salassa enkä halunnut kenenkään vahingossakaan löytävän mun Bloggertiliä ja blogia. Käytin Chromea kaikkiin blogijuttuihin ja Firefoxia kaikkeen muuhun netissä surffailuun ja samalla tavalla asiat on ihan edelleen. Chrome on mun tietokoneella pyhitetty vain ja ainoastaan blogille ja Firefoxilla teen kaiken muun, mitä koneella nyt tulee tehtyä.

♥ Joskus meikatessani saatan höpistä samaan aikaan itsekseni ja ns. kertoa mitä teen ja mitä tuotteita käytän. Samalla tavalla siis kun meikkivideoissa ihmiset kertoo vaihe vaiheelta miten meikkaavat :D Tein tota joskus enemmänkin, mutta nykyään aika harvoin. Oon ehkä outo, mutta toi on oikeestaan tosi hauskaa välillä, vaikka luojan kiitos kukaan ei mun höpinöitäni näe tai kuule!


♥ Juttelen ja lässytän mun kissoille jatkuvasti yksin ollessani. Ja sehän jää sitten päälle ja jatkuu välillä myös silloin kun paikalla on muita :D Mun on myös joka aamu ennen töihin lähtöä pakko sanoa ovella niille vielä "heippa pojat" ja tästä on oikeesti siis tullut pakollinen tapa tässä viimeisten kuukausien aikana.

♥ Mut on alle kouluikäisenä jouduttu hammaslääkärissä nukuttamaan, jotta mun hampaat on saatu kuntoon. Kaikki alkoi siitä, kun kunnallinen hammaslääkäri totesi 5v Lindalle, että "Jos et lopeta itkemistä, mä poraan sun kaikkiin hampaisiin reiät". Eipä koskenut se hammaslääkäri enää muhun sen jälkeen ja yksityiselle mennessä päädyttiin sitten tohon nukuttamiseen, kun mä en todellakaan olisi enää suostunut siihen, että hampaissa olevat reiät porataan muuten. Sen episodin jälkeen en oo tosin ikinä ottanut edes puudutusta hammaslääkärissä ja reikiä mulle tulee vähän turhankin helposti, eli sitä poraamista on siis tullut siedettyä jokunen kerta.

Sellaisia pieniä faktoja, pystyykö joku samaistumaan johonkin näistä? :D

Morphen luomiväripaletin arvonta on nyt suoritettu ja arpaonni suosi tällä kertaa Emma V:tä. Onnittelut voittajalle ja iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! ♥

32 kommenttia:

  1. Hauska faktapostaus sulta, luin mielenkiinnolla;) Hha mun äiti kirjoittaa kanssa koneella tosi nopeesti katsomatta näppiksiin, mäkin osaan olla katsomatta näppiksiin ja ehken kirjoittaa vähän nopeemmin mutta esim näppiksiin vilkuilen pakosti välillä (vaikkei edes tarvitsisi) :D Tääkin "taito" on blogia kirjoittaessa tullut:D

    Täälläkin toi phonen räplääminen tv:n katselun aikana on jääny vähä päälle kun on yksin:'D Toki jos on menossa ohjelma mistä en oikeesti halua jäädä yhdeltäkään vuorosanalta paitsi, mutta sit sellaset hömppäohjelmat, niiden ohella voi vaikka pelata tai selata muutoin nettiä:D

    Kivaa viikonloppua Linda:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Siis joo mä oon koko pienen ikäni kirjoittanut koneella, kun oon lapsena ja nuorena tykännyt kirjoitella kaikkia "tarinoita" jne. niin kyllähän se kirjoitustaito kehittyy väkisinkin :D Joo löytyy multakin paljon niitä ohjelmia, joita tuijotan kyllä silmä kovana, mutta just semmoset hömppäsarjat on sellasia, joita lähinnä kuuntelen samalla, kun selailen puhelinta!

      Kiitos, samoin sulle<3

      Poista
  2. Hehheh juttelen myös usein itselleni kun meikkaan, meikkivideoiden tapaan, mutta englanniksi :D Huikkaan myös heipat koiralleni aina kun poistun kotoa ja kerron mihin menen :D Näitä on kyllä hauska lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiva kuulla että sulla on myös samoja tapoja! :D Toi meikkaamisen yhteydessä höpöttely on kyllä yllättävänkin hauskaa, mutta ei musta kyllä koskaan olisi mitään videota tekemään :)

      Poista
  3. Haha hauskoja faktoja! :D Mä oon myös kova puhumaan unissani ja poikaystävällä onkin välillä hauskaa yrittää saada selvää mun puheista. Olin ennen isossa vaatekaupassa töissä, joten kuulemma silloin ohjailin unissani ihmisiä oikeisiin kerroksiin tai osastoille :D Mullekin on joskus kommentoitu, että kylläpä kirjoitan nopeasti koneella, mutta luulisin että melkein kaikki meidän ikäiset on siinä aika eteviä ja kirjoittaminen onnistuu tosiaan katsomatta näppäimiä :) Mäkin oon huono keskittymään joihinkin sarjoihin ja kännykkää tulee räpläiltyä vähän liikaakin, Greyn Anatomia on kuitenkin sellainen sarja, jota on pakko katsoa keskittymällä 100 prosenttisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah eikä :D Tollasia on varmaan sinänsä ihan hauskakin kuunnella vierestä välillä, mutta mua pelottaa että alan selittää jotain ihan älytöntä unissani :D Onneksi toi toinen osapuoli nukkuu yleensä paremmin kuin mä eikä joudu kuuntelemaan mun höpinöitäni. Jep kyllä sen huomaa, jos joku vanhempi ja vähemmän tietokonetta käyttänyt kirjoittaa koneella. Ero on aika iso siihen, miten itse pystyy koneella kirjoittamaan :)

      Poista
  4. Tällaisia postauksia on tosi kiinnostava lukea:) Jos katson tv:stä jotain elokuvaa, jonka juoni ei ole kovin intensiivinen tai huippukiinnostava, selaan yleensä samalla puhelinta ja luen iltapäivälehtiä, katselen instaa jne. Ihan hyvin pysyy kärryillä myös elokuvista pelkän kuuntelemisen perustella, joten en yhtään ihmettele, että esim. Salkkareita voi seurata kuuntelemalla;)
    Syön yleensä samoja ruoka-aineita vuodesta toiseen, enkä ole kyllästynyt perusruokiini vielä monen vuoden jälkeenkään. Syön esim. työpäivinä lounaaksi aina samoja ruokia ja hyvin maistuu:)

    Kivaa viikonloppua, Linda<3 Kuvat on hauskoja:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä teen tota samaa sellaisten leffojen kanssa, jotka oon jo nähnyt. Mulla on siis tapana katsoa sama leffa useampaankin kertaan :D Salkkareita ei tosiaan pahemmin tarvitse katsoa, kun juonessa pysyy hyvin mukana vaikka jättäisi kokonaisia jaksoja välistä :'D

      Kiva kuulla, että sulla toimii samat ruoat vuodesta toiseen ja maistuu edelleen! Mulla menee vähän kausittain ne, mistä tykkään ja sitten kun oon taas hetken pitänyt taukoa, maistuu ne ruoat taas paljon paremmin ja niitä voi syödä putkeenkin pitkiä aikoja :)

      Kiitos, kivaa viikonloppua sinnekin! <3

      Poista
  5. Mä räplään kans puhelinta kokoajan kun tv on päällä. Mä en jaksa kattoa sitä tvtä :D Mut ihan hirvee toi hammaslääkäri! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään yleensä :D Kun eipä sieltä kovin usein mitään mielenkiintoista tule. Joo siis toi tapaus oli melkoinen, mutta onneksi mulle ei jäänyt tosta sen pahempia traumoja tai hammaslääkäripelkoa :)

      Poista
  6. Mitä sä juot aamulla että heräät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mä juon maitoa :D Oon semmonen maidonlipittäjä ja siis juon yleensä maitoa aamupalan kanssa. Joskus appelsiinimehua, jos sellaista sattuu olemaan kotona!

      Poista
  7. Olipa kiva postaus ja samaistuin moneen kohtaan :) Mäkään en juo kahvia tai teetä, enkä oikeastaan edes limuja, joten aiheutan aina pientä vaivautuneisuutta vierailla käydessä :D Mä selaan myös aina puhelinta telkkaria tai leffoja katsellessa ja multa menee sen takia kaikki aina ihan ohi :D Ai kauhee toi hammaslääkäri :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulle sentään ne limsat maistuu, mutta siis joo kyllähän toi on välillä vähän "vaikeaa" kun ei juo sitä kahvia tai teetä ja ihmiset niitä kuitenkin tarjoaa ensimmäisenä :D Heh tuttu tunne, tosin mä katson yleensä kaikki ohjelmat vasta jälkikäteen digiboksin tallennuksilta, eli voin tarpeen tullen kelata taaksenpäin ja katsoa mistä oon jäänyt paitsi :'D Joo ei ollut hauska kokemus toi.. :/

      Poista
  8. Mä olen opetellut juomaan kahvia, mutta vain sellaista hyvää kaffea, ei siis mitään perus saludoa :D. Joskus saatan juoda teetäkin, mutta mieluusti joisin vaikka sitä mehua kuin kahvia/teetä, jos menen kylään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä totuin myös Jenkeissä reilu vuosi sitten juomaan aamulla sellasta hyvää tummaa kahvia, mutta en mä enää Suomessa sitä sitten jatkanut ja nyt se maistuu taas sen verran epämiellyttävältä, etten kahvia halua juoda :D Kiva kuulla, etten oo ainut kenelle ei kahvit ja teet niin maistu!

      Poista
  9. Voi mikä söpöläinen siellä ♥ Kiva postaus, mullakin tietyt rutiinit vaikka meikata ja todellakaan ne ei saa poiketa :D Sama mun aamurytmissä, jos askareet ei mene putkeen niin tulee hepuli. Toi että käyttäis kahta selaista on kyllä hyvä idea. Voin myös syödä monta pävää samaa ruokaa jos se on hyvää :) On sulla kurja hammaslääkärikokemus:/ Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh<3 :) Noi aamurutiinit on kyllä mullakin ihan sama! Meen ihan sekaisin, jos en tee asioita just siinä järjestyksessä kun oon tottunut ja tasan tarkkaan unohdan sen jälkeen tehdä jotain todella oleellista. Toi hammaslääkärikokemus oli kyllä aika kamala, enkä mä edes ollut ainut lapsi, jolle tää sama hammaslääkäri sanoi tollasia asioita.. Kiitos samoin! :)

      Poista
  10. Pystyn samaistumaan ainakin tuohon lemmikeille puhumiseen ja lässyttämiseen :p Juttelen välillä koiralleni sen verran paljon että avomies tulee kysymään viereisestä huoneesta että puhunko hänelle vai koiralle :p Olen ehkä tämän oppinut äidiltäni, joka puhuu omille koirilleen jatkuvasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mulla poikaystävä välillä myös kysyy että "ai mitä?" jos oon kissoille jutellut, kun se luulee että puhun sille :D Mutta pakkohan niille eläimillekin on höpötellä kaikkea<3

      Poista
  11. Tää oli mielenkiintonen postaus! Se on muuten jännä, miten aina oletetaan, että juodaan joko kahvia tai teetä, mutta ikinä ei tuu mieleen se, että mitäs jos joku ei juo kumpaakaan. :D Tai siis ylipäätään, että miks on tullut tavaks rajata se vaan just kahviin ja teehen, koska onhan niitä muitakin juomia, joita vois tarjota. :) Mutta siis mitä ihmettä, saako hammaslääkäri ees heittää mitään tommosta etenkään lapselle, koska ihan kauhee!? :o

    Täällä kans muuten toinen, joka ei hirveesti näppistä tuijottele kirjottaessaan. Enkä ees itseasiassa kiinnittänyt tähän huomioo, kun vasta nyt, että tuijotan lähinnä vaan tätä tekstikenttää kirjottaessani ja samalla saatan katella tv:tä ja kirjotella koneella, mikä saattais jonkun silmään ihmetyttää. :D

    https://heliannika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon miettinyt ihan samaa, mutta kai sitten on yhä niin, että suurimmalle osalle maistuu jompikumpi noista :D Sanotaanhan sitä myös, että mennään kahville, vaikka mä en todellakaan missään kahviloissakaan kahvia juo :'D

      Toi kyseinen hammaslääkäri oli myös mun sisaruksia joskus jollain tavalla pelotellut ja kun me tehtiin siitä mun tapauksesta valitus, kuultiin ettei oltu ainoita, jotka oli siitä hammaslääkäristä valittaneet. Jossain vaiheessa se mun tietojeni mukaan sai sitten potkut tai itse lopetti siellä paikassa. Onneksi!

      Mulla ei sentään toi tv:n katselu ja tietokoneella olo onnistu, kun ei löydy samasta huoneesta noita kahta :D Todennäköisesti mäkin tekisin muuten noita yhtä aikaa!

      Poista
  12. Mä rakastan kahvia ja teetä, molempia melkeinpä yhtä paljon :) Voin kuvitella, että on vähän hankalaa jos ei kummastakaan välitä ja jossain pitäisi jotain juoda. Mulla tosin on lähipiirissä useempikin joka ei joko juo kumpaakaan tai vaan kahvia, niin musta tuo ei olisi edes mitenkään outoa. Mä saatan ynähdellä unissani ja useemman kerran oon herännyt myös kyyneleet poskilla, kun oon jossain unessa itkenyt. Luojan kiitos en sentään mitään juttele :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se joo välillä vähän vaikeeta, kun sitä automaattisesti oletetaan jommankumman maistuvan. Mutta ei maistu :D Onneksi vettä löytyy aina :) Hahah se on kyllä vähän kiusallista tietää, että joskus tulee unissaan jotain höpötettyä, kun ei ikinä voi tietää mitä tulee sanottua :D En oo toivottavasti vielä ainakaan sanonut mitään kovin noloa!

      Poista
  13. Mulla on toi sama et meikkivoide ja kulmakarvat vasemmalta mut sit ripsiväri ja kajaalit oikealta :D en oo ees aatellu ennen et se olis jotenkin outoo mut nyt kun luin tän postauksen niin tajusin et kappas, mähän teen myös noin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiva kuulla, että sulla on sama tapa noiden kanssa :D Se on jännä miten tollaset tavat iskostuu niin syvälle ja tuntuu heti oudolta, jos yrittää tehdä toisinpäin :)

      Poista
  14. Tällaiset faktapostaukset on ihan huippuja! :D Itsekin kirjoitan melko nopeasti koneella, ja joskus olen saanut hieman kummaksuvia katseita muilta kun kuulemma lähes hakkaan sitä näppäimistöä kirjoittaessani, hahah :D Myös tuo puhelimen näpräily kuulostaa tutulta tv:ta katsoessa! Alettiin vasta katsoa Game of Thronesia, ja vähän väliä joudun kysymään poikaystävältäni että miksi tuo teki noin tai ketä nuo ovat, kun en ole täysillä jaksanut keskittyä sarjaan..:'D Voisin itsekin toteuttaa taas jossain vaiheessa tällaisen faktapostauksen, vaikka tosiaan niitä faktoja onkin joskus vaikea keksiä. Ihania kuvia siusta tässä postauksessa, kivaa alkavaa viikkoa sinne kaunokainen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah toi on kyllä hauskaa miten ihmiset ihmettelee sitä, kuinka nopeesti koneella pystyy kirjoittamaan :D Game of Thrones on kyllä sellanen sarja, missä menee heti sekaisin tapahtumista jos ei täysillä keskity siihen! Mä en jaksanut keskittyä koko sarjaan muutaman jakson jälkeen, se oli jotenkin liian sekava mun makuuni :) Mä oon huomannut, että tällaset faktat putkahtaa päähän yleensä ihan yhtäkkiä tai sitten ne tajuaa jonkun tilanteen yhteydessä. En mä saisi varmasti yhtään "fiksua" asiaa itsestäni kirjoitettua tällaiseen postaukseen, jos vaan alkaisin yhtäkkiä miettimään näitä :D Kiitos samoin sulle ihana<3

      Poista
  15. Ihana faktapostaus! <3 Paljon uutta tietoa ja jotkut faktat olivat myös hauskoja kuten tuo, että puhut meikatessasi :D Mä itsekkin teen itseasiassa niin, että kulmat ja silmämeikin aloitan oikealta puolelta, mutta sitten taas poskipunan, puuterin jne aloitan vasemmalta puolelta :D Joskus oon koittanut vaihtaa sitä kummalta puolelta aloitan eikä siitä ole tullut mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina<3 :) Siis joo siitä ei oikeesti tuu mitään ja mä meen ihan sekaisin koko meikkaamisen kanssa, jos koitan vaihtaa puolta :D Tai sitten jotenkin sitä järjestystä, missä meikin kanssa etenen. Ne tavat iskostuu niin syvälle, kun vuosia on tehnyt samalla tavalla!

      Poista
  16. Oi, jänniä faktoja! :D Mä myös kirjoitan nopeasti, ja yleensä en katso näppistä paitsi välillä "tarkistaakseni" jonkun kirjaimen kohdan jos meinaa tulla kirjoitusvirhe. Myös unissa höpöttelyn allekirjoitan, tosin nyt en ole vähään aikaan tätä tehnyt niin paljoa kuin aikaisemmin :) Tosi kiva tämä postaus muuten, pitäisikin miettiä jos tekisi jonkun vastaavan itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sieltä löytyy samanlaisia tapoja kuin multa! :D Mullekaan ei oo taas pitkään aikaan kommentoitu, että olisin unissani höpöttänyt, mikä ei kieltämättä haittaa yhtään. Tee hei ihmeessä, näistä saa niin kivasti aina kaikkea uutta pientä tietoa bloggaajasta! :)

      Poista

Kiitos kommentista!