sunnuntai 21. tammikuuta 2018

3 x LUSH


Moikka :) Ajattelin kirjoitella teille tänään pienen arvostelupostauksen kolmesta Lushin kosmetiikkatuotteesta. Mulle Lush edustaa sellaista pientä arjen luksusta kosmetiikan osalta, sillä tuotteet ovat aivan ihania ja käytänkin lähes päivittäin ainakin yhtä Lushin kosmetiikkatuotetta. Lushin tuotteet ovat kaikki käsintehtyjä sekä tuoreita, mikä vaikuttaa osaltaan myös joidenkin tuotteiden säilyvyysaikoihin. Mulla monesti kertyy kosmetiikkapurkkeja ja -purnukoita kaappeihin pitkiksikin ajoiksi, mutta Lushin kohdalla olen pyrkinyt oikeasti käyttämään tuotteet ajoissa pois, sillä en todellakaan halua heittää hukkaan näin hyviä tuotteita vain siksi, että ne ovat päässeet vanhentumaan. Lush on myös sitoutunut eläinkokeettomuuteen ja suurin osa tuotteista on lisäksi vielä vegaanisiakin. Yllä näette tänään esittelyyn pääsevän kolmikon ja seuraavaksi tehdään tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:

*Tuote saatu


Lush Lemony Flutter Cuticle Butter on ihana, paksu sitruksisen tuoksuinen voide, joka on tarkoitettu ihon kuiville kohdille. Kynsinauhat, kädet, kyynärpäät ja kuivat jalat saavat kunnon tehokosteutusta tämän voiteen kanssa, ja itsehän oon käyttänyt tätä lähinnä jalkavoiteena. Voide sisältää runsaasti erilaisia öljyjä, tuoretta luomusitruunahauduketta sekä esimerkiksi shea- ja mangovoita, jotka yhdessä tekevät tästä voiteesta kunnon kosteuspommin. Purkissa voide on paksua ja melko tökköä, mutta iholle päästessään se ikään kuin sulaa ja muuttuu paljon notkeammaksi. Voidetta on miellyttävä levittää iholle, mutta sen imeytymisen kanssa kannattaa olla kärsivällinen, sillä se ei tapahdu ihan minuutissa eikä kahdessakaan. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa, ja tästä onkin ollut ihan suunnaton apu mun kuiville jaloilleni! Voide tekee jaloista pehmeät ja auttaa niitä pysymään kosteutettuina. Lemony Flutter onkin yksi parhaimmista jalkavoiteista, joita olen koskaan käyttänyt ja jalkojen rasvauksen aikana myös kädet tulee näppärästi rasvattua. Tällä hetkellä tuote on Lushilla tarjouksessa ja maksaa vain 6,97 € (50 g). Normaalihinta on 13,95 €.


Lush Snow Fairy Body Conditionerin* sain itselleni viime vuoden puolella Lushin pr-tapahtumasta ja tämä karkintuoksuinen vartalonhoitoaine on yksi ihanimmista kosmetiikkatuotteista, joita tällä hetkellä omistan. Kirsikkauute antaa tuotteelle sen ihanan hattaraisen tuoksun, ja kaakao-, mango- ja avokadovoit puolestaan hoitavat ihon kosteutuksen. Vartalonhoitoaineita on tarkoitus käyttää suihkussa kostealle iholle ja huuhdella sen jälkeen pois. Snow Fairy jättää ihon hieman nahkean tuntuiseksi enkä itse koe tarvitsevani tämän käytön jälkeen enää varsinaista vartalovoidetta suihkusta tultuani. Vartalonhoitoaineet ovatkin siis munkaltaisen laiskan rasvaajan unelmatuotteita! Eniten rakastan kuitenkin tämän tuoksua ja oon tätä isoa purnukkaa koittanut käyttää todella säästeliäästi, sillä Snow Fairyhän on talven kausituoksu eikä tätä taas kohta ole enää saatavilla. Multa löytyy myös Lushin Buck's Fizz vartalonhoitoaine, joka sekin on aivan ihana, mutta tuoksun puolesta Snow Fairy vie kyllä voiton. Tätä on vielä toistaiseksi saatavilla Lushilla alennettuun 8,47 € hintaan pienemmässä 100 g pakkauskoossa. Alkuperäinen hinta on 16,95 €.


Lushin Ultrabland Facial Cleanserin ostin itselleni aiemmin syksyllä ihan puhtaasta mielenkiinnosta. Kyseessä on voidemainen kasvojenpuhdistusaine, joka lupaa poistaa pysyvimmänkin meikin. Tuote sisältää hunajaa, ruusua sekä manteli- ja maapähkinäöljyä, jotka yhdessä takaavat tehokkaan, mutta hellävaraisen ihonpuhdistuken. Allekirjoitan täysin en, että tällä saa meikin kuin meikin kasvoilta pois (silmämeikille en ole testannut), mutta tämän käyttö on ehkä hieman hankalampaa tavalliseen putsariin verrattuna. Tätä on nimittäin lähes mahdoton saada kasvoilta putsattua pois pelkän veden kanssa. Oonkin kokenut parhaimmaksi levittää tämän kasvoille silmämeikinpuhdistuksen jälkeen ja poistaa putsarin sen jälkeen kasvoilta vanulappujen kanssa. Meikit lähtevät kyllä pois lähestulkoon täydellisesti, mutta mä oon vähän laiska käyttämään noita vanulappuja ja mieluummin pesisin putsarin pois kasvoilta suihkussa juoksevan veden kanssa. Teholtaan tämä puhdistusaine on siis todella hyvä, mutta tämä ei ihan täysin sovi niihin ihonhoitorutiineihin, joihin mä olen tottunut. Kyllä tämä pois tulee siis käytettyä, mutta en usko että ostan tätä enää toiste. 45 g pakkauksen hinta on Lushilla 11,95 €.

Onko jokin tästä kolmikosta teille tuttu? Entä mitkä ovat omat suosikkinne Lushilta? :)

20 kommenttia:

  1. Ooh mikä ihanan iso purkki tuota Snow Fairy Body Conditioneria ♥ Se tuoksuu kyllä niin ihanalta, harmittaa kun multa juuri loppui tuo :( Pitää kyllä joku päivä piipahtaa taas Lushilla, siellä on niin ihania tuotteita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo toi iso purnukka on kyllä ihan unelma<3 :D Toi on kyllä sellanen tuote, mitä on pakko hankkia joka vuosi :)

      Poista
  2. Oi kiva, kun postailet näistä Lushin tuotteista! Kuluuko sulla kuinka nopeasti toi Lemony Flutter? :) Tollasta vartalohoitoainetta pitää kyllä joskus testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota Lemony Flutteria ei kerralla mene kovinkaan paljon, ja mä itse monesti otankin sitä hieman liikaa, kun toi on niin paksua. Iholla toi kuitenkin sulaa ja on siis hurjan riittoisaa! Pienellä määrällä selviää jo tosi pitkälle :) Lushin vartalonhoitoaineet on ihania<3

      Poista
  3. Kaikki muita olen käyttänyt parikin purkillista (joten tykkään), viimeisesti putsarista ei ole kokemuksia. Mun suosikki on edelleen Cup O´Coffee kahvinaamio/kuorinta, lutrataan sitä miehen kanssa ihan tajuttomia määriä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta naamiosta oon kuullut hurjasti kehuja! Saisinkohan mäkin oman mieheni suostuteltua käyttämään sitä? :D

      Poista
  4. Hitto mä kiinnostuin tuosta ensimmäisestä tuotteesta, mun täytyy saada tuo itselleni ja oon kyllä onnellinen kun mun jalkarasva loppuu kohta, joten saankin sen tilata itselleni:') Tosin yhden tuotteen takia tuskin tilausta jaksan tehdä..
    Luulen että pääasiassa käyttäisin tuota varmaan kynsinauhoihin (cuticle sana saikin mut siitä alunperin kiinnostumaan) mutta myös jalkarasvana sitä käyttäisin. Olettaisin tuon olevan raikas, kun sitruunainen on? Tuote kuulostaa koko ajan paremmalta;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushilta kyllä löytyy sen verran ihania tuotteita, että etköhän sä löytäisi jotain muutakin kivaa jos tilausta lähtisit tekemään :) Tossa on sellanen sitruksisen raikas tuoksu, mutta siis ei toi kyllä mikään kaikkein raikas kuitenkaan ole. En oikein osaa selittää millainen se tuoksu on :D Mä tykkään siitä, mutta esim. alla Mimosan kommentista voitkin lukea, että ihan kaikkiin se tuoksu ei iske :)

      Poista
  5. Mulla kun on aika paljon kosmetiikkaa, joten pääsi käymään niin, että iso purkki Lushin Dream Creamiä löytyi kaapista ja päiväys on tammikuun lopussa. On tullut nyt rasvailtua sillä tosi ahkerasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha nyt sitten kunnon tehokäyttöön toi tuote! :D Dream Cream kelpaisi mullekin<3

      Poista
  6. Lemony Flutteria käytin joskus, mutta sen tuoksu oli todella tympeä (ja oli siis tuoretta!) ja sen käyttö sitten koko ajan jäi, kunnes viskasin sen roskiin. Moni kynsiharrastaja sitä käyttääkin, mutta mie vaan en pääse yli tuon tunkkaisesta tuoksusta :D

    Mie tykkään Lushin huulikuorinnoista, ne on aina sellaisia mitkä tulee käytettyä. Suihkugeeleihinkin mahtuu hittejä ja huteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän tosi hyvin, ettei toi tuoksu iske kaikkiin. Muakin se on muutaman kerran alkanut hieman etoa, kun se on jäänyt pitkäksi aikaa käsiin tuoksumaan, mutta jo ihan muutaman päivän tauko voiteen käytössä helpottaa kummasti :)

      Lushin huulikuorinnat on hurjan ihania! Niitä pitää aina löytyä kaapista<3

      Poista
  7. Oii mitä ihania tuotteita! <3 Tuota Snow Fairya haluaisin ehdottomasti kokeilla joskus :) Mun oma suosikkituote on huulikuorinta sekä hierontapala!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Snow Fairya suosittelen kyllä lämpimästi, mikäli vaan tykkäät makeista tuoksuista :) Ai niin olin ihan unohtanut noi hierontapalat! Pitääkin ottaa se oma taas käyttöön :) Kiitos muistutuksesta :D

      Poista
  8. näyttääpä kyllä ihanilta nuo kaikki tuotteet <3 8)

    VastaaPoista
  9. Näitä kolmea en ole testannut, mutta esim. kylpypalloja, vartalovoita ja saippuoita olen testannut ja tykännyt :) Lushin saippuat soveltuvat muuten erinomaisesti meikkisiveltimien puhdistukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushin saippuat on ihan huippuja<3 Meikkisiveltimille en ookaan niitä itse testannut, joten kiitos vinkistä! Pitää ehdottomasti koittaa :)

      Poista
  10. Oih, tuo Lemony Flutter on ihana! Ja mähän rakastan sen tuoksua <3 :D Pitäisikin piipahtaa taas Lushin liikkeessä pitkästä aikaa, siellä on niin paljon kaikkea ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sellasia kausia, kun tykkään tosta tuoksusta, mutta joskus saan siitä "yliannostuksen" enkä tykkää enää yhtään :D Mäkin toivoisin pääseväni taas piakkoin Helsinkiin ja Lushin liikkeeseen, siellä tosiaan on hurjasti kaikkea ihanaa<3

      Poista

Kiitos kommentista!