keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Bette Box | Tammikuu 2018


Alkukuusta alkaa aina Bette Boxin saapumisen odotus ja ilokseni sain boksin itselleni jo nyt alkuviikosta. Tästä boksista en joutunut maksamaan vaan lunastin tämän pisteillä, joten sen puoleen oon ehkä sisällönkin suhteen väkisinkin vähän armeliaampi, kun mulla ei varsinaisesti mennyt tähän lainkaan rahaa. Bette Box päätti vuoden 2017 todella vahvasti ja vuoden kaksi viimeistä boksia olivat aivan loistavia. Jatkuiko sama linja myös nyt vuoden vaihduttua?


Sisältö vaikutti mun silmääni oikein hyvältä, mutta tässä on yksi suuren suuri mutta: suurin osa boksin tilasta täyttyy ton shampoopullon kanssa ja se on pitkäaikaistilaajien ylimääräinen tuote. Mä en siis missään nimessä voi valittaa, mutta mua hieman harmittaa kaikkien niiden puolesta, jotka eivät pitkäaikaistilaajiin lukeudu, sillä boksin sisältö vaikuttaisi ainakin mun silmääni jotenkin ehkä "vajaalta", mikäli tota shampoota ei tuolla joukossa olisi. Oonko ainut, joka näin ajattelee? Nyt noi teepussit ja hammastahnatuubi ei pomppaa tuolta ensimmäisenä esille, mutta tilanne saattaisi hyvinkin olla toinen, mikäli en olisi saanut tuote pitkäaikaistilaajien lahjaa.


Lieracilta tuli 8 ml kokoinen näyte Hydragenist Seerumista. Brändinä Lierac on mulle itselleni vieras, mutta muiden blogeista oon lukenut ylistäviä kommentteja näistä tuotteista. Oli siis ihan hauska päästä itsekin tutustumaan brändiin, vielä kun vain tietäisi onko tämä cruelty free vai ei! Tätä seerumia kuvaillaan kaikille ihotyypeille soveltuvaksi ja tehokkaasti kosteuttavaksi. Tuote sisältää ihoa uudistavia AHA-happoja ja kyseessä on apteekeissa myytävä tuote. Seerumi vaikuttaa näin parin käyttökerran jälkeen aivan ihanalta. Se imeytyy ihoon nopeasti ja jättää ihon pinnan pehmeän tuntuiseksi. Kosteuttavat seerumit ovat näin kuivaihoiselle kultaakin kalliimpia, joten tämän käytän loppuun enemmän kuin mielelläni. Täysikokoisen 30 ml seerumin ovh on 52,00 €.


Tietenkään Lumenea ei oltu tästäkään boksista unohdettu ja sisältä paljastui Nordic Seduction huulikiilto, jonka sain itse sävyssä 1 Heleys / Sheer. Tämä on huulia kosteuttava ja hoitava huulikiilto, joka lupaa paitsi tehdä huulista kiiltävät, myös saada ne tuntumaan pehmeiltä ja näyttämään täyteläisiltä. Oma sävyni taitaa olla kaikkein vaalein mahdollinen ja tää toimii hyvin huulipunien päällä tuomassa sitä kiiltoa. Mä en oikeastaan ikinä käytä tällaisia vaaleita huulikiiltoja pelkästään, mutta huulipunien päällä tällaisia kuluu mullakin. Tämä Lumenen huulikiilto tuntuu huulilla mukavalta eikä lainkaan liian tahmealta. Kyllä sen huulilta tuntee, että niillä on nimenomaan huulikiiltoa, mutta huulet eivät kuitenkaan liimaudu inhottavasti yhteen toisin kuin monien muiden huulikiiltojen kanssa. Kiva tuote! Ovh tällä on 17,90 €.


Iberolta tuli kaksipäinen meikkiväline, joka sisältää sekä ripsiharjan että -kamman. Kampa on tarkoitettu ripsien selvittämiseen ja harjaosa taas ripsivärin levittämiseen tai vaikkapa kulmakarvoille. Mä en oo enää pitkiin aikoihin käyttänyt sellasia muovisia ripsikampoja, sillä ne piikit on auttamatta liian paksuja ja kömpelöitä. Sen jälkeen, kun löysin RT:n ripsikamman, joka sisältää tän Iberon tuotteen kanssa samanlaisen metallipiikkisen kampaosan, oon käyttänyt ripsieni selvittämiseen vain ja ainoastaan sitä. Tää oli siis todella kiva yllätys ja pääsee taatusti käyttöön! Kampaosan saa myös taitettua kiinni tohon varteen, jolloin sitä on mukavampi kuljettaa mukana esimerkiksi meikkipussissa. Tämän ovh on 5,90 €.


Simpleen päästiin tutustumaan Bette Boxin kautta jo viime vuoden puolella, ja tällä kertaa merkiltä tuli 30 kpl Eye Make-Up Remover Padseja eli silmämeikinpoistolappuja. Näiden luvataan puhdistavan silmämeikki hellävaraisesti ja silmiä ärsyttämättä. Lappua on tarkoitus pitää hetki silmän päällä ja sen jälkeen pyyhkäistä meikki pois. Turhaa hankaamista tulisi välttää, mutta ei mun silmämeikit ainakaan millään pelkällä pyyhkäisyllä lähteneet pois. Lapuilla sai ihan kelvollisesti vedenkestävän silmämeikin putsattua suurimmaksi osaksi pois, mutta mun makuuni ne olivat vähän turhan kuivia. Hieman kosteammilla lapuilla se meikki olisi varmasti lähtenyt pois helpommin ja nyt ripsarit ja rajaukset tuntuivat jäävän ripsirajaan ja kasautuvan alaluomelle, vaikka kuinka koitin pyyhkiä niitä pois. Lopulta mun oli pakko tarttua vielä normaalisti käyttämääni silmämeikinpoistoaineeseen ja viimeistellä meikinpoisto sen kanssa. Vesiliukoisen meikin kanssa nämä toimisivat varmasti paremmin, mutta vedenkestävän meikin kanssa nää ei olleet kyllä mun makuuni riittävän tehokkaita. Plussaa siitä, ettei näistä aiheutunut ainakaan näin yhden käyttökerran jälkeen mitään kirvelyä tai ärsytystä silmissä. 30 kpl paketin ovh on 3,95 €.


Pitkäiaikaistilaajille tuli tosiaan ylimääräinen tuote, joka oli tällä kertaa Back To The Rootsin Exfoliating Shampoo. Tämä on luomuriisirakeita sekä maitohappoa sisältävä hiuspohjaa kosteuttava ja kevyesti kuoriva shampoo. Tämän sanotaan soveltuvan hyvin myös hilseilevälle hiuspohjalle ja vaikka omani ei sellainen olekaan, en ole aiemmin tällaisia rakeellisia kuorivia shampoita käyttänyt ja mun silmissäni tämä oli ehdottomasti yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista. Shampoon pesuteho oli ihan hyvä, parilla pesukerralla hiuksista sai täysin puhtaat. Kuorivia riisirakeita shampoossa oli melkoisen paljon ja ainakin musta tuntui, että shampoon kanssa sai ihan kivasti hiuspohjan kuorittua. Rakeet myös huuhtoutuivat hiuksista pois ja pelkäsin siis turhaan, että mulla olisi suihkusta tulon jälkeen hiukset täynnä pieniä riisirakeita :D Mieluusti käytän tämän loppuun ja mua tosiaan hitusen harmittaa, ettei tämä tuote tullut ihan kaikille boksin tilanneille. Ovh tällä 250 ml shampoolla on 13,90 €.


Extrana boksiin oli pakattu kolme kappaletta Twiningsin Infuso-haudukkeita sekä pieni Pepsodentin Long Active White Fresh hammastahnatuubi. Mä en teetä osaa juoda, joten noi haudukkeet eivät mulla pääse käyttöön. Hammastahna on, no hammastahna, mutta tääkin oli onneksi extratuote enkä luokittele tätä boksin varsinaiseksi tuotteeksi tai laske sitä sen arvoon. Tällaiset pienet koot on käteviä matkoilla, joten jätänkin tämän odottelemaan seuraavaa reissua.

Mitä ajatuksia tammikuun Bette Box herätti teissä? :)

34 kommenttia:

  1. Ei olisi ollut miun boksi, jos olisin tilannut. Lieracin seerumi olisi ollut mielenkiintoinen, ellen olisi sitä saanut jo syksyllä miitistä. Vaikka tästä boksista sain 5 € tarjouksen, niin onneksi en tarttunut siihen.

    Toisena mielenkiintoisena nuo haudukkeet (vaikka mieluummin juon ihan oikeaa teetä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa tapauksessa tosi hyvä, että jätit boksin tilaamatta niin ei tarvinnut pettyä :) Olihan tää vähän eri tasoa pariin viime boksiin verrattuna munkin mielestä, mutta periaatteessa sisältö oli ihan kiva!

      Poista
  2. Voi ei, teehaudukkeet, hammastahna ja ripsikampaharja-juttunen eivät kyllä innostaisi. Mun mielestä teet ei kuulu kauneusboxiin ja ripsikampaa en ole käyttänyt ainakaan 20 vuoteen...;) Varsinaiset kosmetiikkatuotteet sen sijaan ovat kivoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ajattelin ensin, että onpas vähän outoa laittaa teepusseja tänne, mutta toisaalta tuleehan tuolta välillä suklaata ja lakritsiakin :D Ne on aina maistuneet, joten en valita näistäkään ;) Mäkään en kovin usein ripsikampaa tarvitse, mutta välillä saan semmoset paakut ripsiin, että kampaan on pakko tarttua :D

      Poista
  3. Ihan jees boxi, muttei saanut mussa mitään vau-fiilistä kun näin tämän:D Ehkä hieman tylsähkö mun makuuni. Lumenen huulikiilto kylläkin <3 Tuo passaa nimenomaan jonkun punan päälle, mutta tykkään itse tuollaisesta vaaleammasta käyttää sitä välillä myös ihan itsekseen. Loppputulos on vähän sellainen ihanan nudemainen kiilto ja etenkin tumman silmämeikin kanssa tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tosi samat fiilikset, ei tää huono boksi ollut mutta se vau-efekti jäi puuttumaan :D Tumman silmämeikin kanssa tällaset kiillot näyttää kyllä tosi hyvältä ihan yksinäänkin! Mulla vaan on tullut tavaksi käyttää tumman meikin kanssa monesti just yhtä tiettyä NYX:n rusehtavan nudea huulikiiltoa :D Siitä kun saa kuitenkin kivasti myös väriä huulille.

      Poista
  4. Mä en tilannut boksia tässä kuussa, mutta olisin varmaan pettynyt. Jos tuo shampoo olisi tullut, niin se olisi pelastanut päivän, koska olen ollut siitä jo aiemmin kiinnostunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi shampoo pelasti kyllä tän boksin, harmi ettei se tullut kaikille tilaajille!

      Poista
  5. Ite en saanut shampoota joten pettymys oli aika suuri boxin suhteen :/ Jäi jotenkin tyhjä fiilist nyt tästä boxista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, boksi olisi munkin mielestä tosi vajaa ilman tota shampoota :/ Tosi harmi, että toi tuli vain pitkäaikaistilaajille!

      Poista
  6. Odottelen vielä oman boksin saapumista ja pakkohan sitä oli tulla tänne katsomaan mitä boksi sisältää. Melko tylsä sisältö kahteen viimeisempään verattuna, mutta onneksi joukossa on ihan kivojakin tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei tosiaan yllä niiden parin viime boksin tasolle, mutta ei sisältö kuitenkaan huono ollut :) Toivottavasti helmikuun boksi olisi taas samaa tasoa viime vuoden viimeisten boksien kanssa!

      Poista
  7. Mietin kanssa että ilman shampoota boxi on ollut hiukka vajaa...täällä enemmän mun aatoksia :)

    https://charmingnails.blogspot.fi/2018/01/tammikuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi! Lukaisinkin sun postauksen jo eilen<3

      Poista
  8. Itse olen tuore boxin tilaaja ja pettymys oli kyllä melkoinen kun paketin aukaisin odottavaisin mielin kotona. Minulle tuo huulikiilto tuli punaisen sävyisenä, mutta tietenkin olisin halunnut tuon vaaleamman värin. Kokonaisuudessaan tuli tunne, että ei ollut nyt odotuksien arvoinen boxi. Toivottavasti ensi kuussa olisi parempaa tiedossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan varmasti uusille tilaajille tää varsinkin oli aika iso pettymys, erityisesti kun parin viime kuun boksit on olleet niin superhyviä :/ Mulle taas olisi itse asiassa paremmin kelvannut se punainen huulikiilto kuin toi ihan vaalea :D Tän takia olisi niin kiva, jos sävyjä pääsisi edes vähän päättämään itse. Toivotaan, että helmikuun boksi on meille molemmille mieluisampi<3

      Poista
  9. Samoja fiiliksiä, ilman shampoota olis ollut pettymys ja mukin harmittaa kaikkien ei pitkäaikaistilaajien puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi olisi ehdottomasti ollut sellainen tuote, minkä olisin suonut ihan kaikille boksin tilanneille. Toi pelasti tän boksin meinaan isolta osin!

      Poista
  10. No hyh, onneksi lopetin vuoden mittaisen tilauksen joulukuuhun. En tiedä milloin alkaa saada pitkäaikaistilaajien extroja ja olisinko shampoota saanut, mutta joka tapauksessa boksi olisi ollut kauhea pettymys. Katselin kuvat koko vuoden bokseista ja tajusin, että ihan pienestä murto-osasta tuotteista oikeasti tykkäsin, joten boksin tilaaminen sai nyt jäädä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa tapauksessa tilaamisen lopettaminen onkin varmasti ihan oikea päätös. Mäkin lopetin aikoinaan LivBoxin tilaamisen, kun se aiheutti jossain vaiheessa lähinnä pelkkää ärsytystä ja sisällöt ei miellyttäneet lainkaan. Bette Boxeihin oon sentään ollut tyytyväinen :) Pitkäaikaistilaajien lahjat saa ilmeisesti siitä lähtien, kun on tilannut boksia vuoden ajan putkeen!

      Poista
  11. No mikään noista kosmetuotteista ei oo cruelty free :/ Melkein helpompi lähtee siitä olettamuksesta, jos ei tiedä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on, Lieracista en vaan löytänyt pikaisella googlaamisella tietoa! :)

      Poista
  12. Shampoo on mielenkiintoinen ja kiva, että se on täydessä koossa! Ilman sitä boksin sisältö on kyllä melkoisen vaisu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oikein yllätyin, että toi tuli täysikokoisena :) Ja ihan senkin takia olisi ollut kiva, jos toi olisi tullut kaikille tilaajille.

      Poista
  13. Musta tuntuu, että noi meikinpoistolaput on aina suunniteltu sellaista kevyttä no-makeup-lookia varten, tai ainakin testattu vain sellaisen kanssa :D Tää boksi on muuten munkin silmään vähän "vajaan" näköinen jos pitkäaikaistilaajien lahjaa ei lasketa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama fiilis mullakin :D Kevyt kerros ripsaria ja vaaleeta luomiväriä niin kai semmonen nyt pois lähteekin! Vähän eri juttu, kun on vedenkestävät rajaukset sun muut. Sama fiilis on ilmeisesti ollut tosi monilla, harmi ettei toi shampoo tullut kaikille :/

      Poista
  14. Ei ehkä niin kiva aloitus vuodelle ton boksin osalta :D Shampoota nyt onneksi aina tarvitsee, mutta ilman sitä ei oikein ihmeellinen boksi. Hammastahnaahan tietenkin kuluu, mutta mulla ainakin käytössä semmoinen iso putelli joka oikeesti riittää pitkäksi aikaa, mutta reissuunhan tommoset pienet on käteviä :) Silti en tajua kun niitä on niin usein noissa bokseissa mitä nyt oon seuraillut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuoden ekalta boksilta olisi kyllä ehkä odottanut vähän enemmän, mutta ehkä helmikuun boksi yllättää positiivisesti! Joo hammastahnoja on taas alkanut olla näissä vähän liiankin kanssa.. Onneksi nykyään ne on lähes aina näitä extratuotteita, silloin LivBox aikoina mua ärsytti ihan suunnattomasti, kun ne hammastahnat oli niin usein varsinaisten tuotteiden joukossa. Kun mä en pidä hammastahnaa samalla tavalla kosemtiikkatuotteena, ja vaikka ne extratuotteena bokseissa menee, en todellakaan halua ajatella, että se on yhtään sen suuremmassa roolissa boksin sisältöä :D

      Poista
  15. Ilman tuota shampoota tää boxi näyttäisi kyllä aika tyhjältä ja myös tylsältä :/ Näyttää jotenkin halvalta kun on noita teepusseja, hammastahnaa ja itse en koe mitenkään mieltä ylentävänä tuota ripsiharjaakaan :D Mutta tuo huulikiilto ja seerumi vaikuttavat kyllä kivoilta tuotteilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli joo monia sellasia yksittäisiä tuotteita, mitkä loi sitä halpaa vaikutelmaa, mutta boksi oli kuitenkin loppupeleissä suht arvokas, kun kaikki tuotteet laskee yhteen :D Toi seerumi on ihan huippuhyvä!

      Poista
  16. Hyviä tuotteita <3 Tosin ilman tuota shampoota tuo boksi olisi ollut melko tyhjä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin, harmittaa oikeesti ettei toi tullut kuin pitkäaikaistilaajille :/

      Poista
  17. Oli kyllä tosi tylsä boxi, en tykännyt tästä juuri ollenkaan :/ Olisi kyllä ollut tosi kiva päästä kokeilemaan tuota shampoota, se kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

    https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan iso osa teistä, joille toi shampoo ei tullut, on sun kanssa samaa mieltä :/ Siis koko boksihan näyttääkin jotenkin ihan vajaalta ilman tota shampoota! Tosi kurjaa, ettei se tullut ihan jokaiselle.

      Poista

Kiitos kommentista!