keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Glazed Apple & Frosted Berries | The Body Shopin paras talvikaksikko


The Body Shop on yksi mun suosikkibrändeistä vartalonhoitotuotteiden osalta. Heiltä löytyy toinen toistaan ihanampia suihkugeelejä, vartalovoiteita ja käsivoiteita. Laatu on tasaisen hyvää ja se mikä mua itseäni eniten The Body Shopin tuotteissa houkuttelee, on tuoksut. Brändiltä löytyy lukuisia eri tuotesarjoja mitä ihanammissa tuoksuissa ja päätin esitellä teille tänään kaksi mun suosikkituoksuani talvisista kausituoksuista - Glazed Applen ja Frosted Berriesin. Glazed Apple on kahden vuoden takainen kausituoksu eikä sitä ole tällä hetkellä saatavilla. Frosted Berries teki paluun myös täksi talveksi ja kyseisiä tuotteita on vielä toistaiseksi myynnissä. Mä olen melkoinen hamstraaja näiden kausituotteiden kanssa ja kuten kuvasta näkyy, multa löytyy ihan kivasti vielä noita Glazed Apple -tuotteitakin, vaikka ne on tosiaan olleet myynnissä viimeksi pari vuotta sitten. En millään haluaisi käyttää loppuun suosikkituoksujani, kun tiedän etten niitä tule saamaan lisää. Mielenkiinnolla odotankin, mitkä tulevat olemaan ensi talven kausituoksut!


Glazed Applea voisin jopa kutsua mun kaikkien aikojen suosikkituoksuksi The Body Shopilta. Raikkaan, mutta samalla kuitenkin makean tuoksuinen omena tekee näiden tuotteiden tuoksusta huumaavan hyvän. Vuosi sitten The Body Shop lanseerasi yhdeksi joulun kausituoksuksi Spiced Applen, joka oli mausteisempi versio tästä omenatuoksusta. Se ei kuitenkaan iskenyt muhun ollenkaan samalla tavalla ja jätinkin ne suosiolla kauppoihin ja keskityin nauttimaan näistä vanhoista Glazed Apple tuotteistani. Multa löytyy Glazed Applea vielä suihkugeelin, käsivoiteen ja vartalovoin muodossa ja tuttuun tapaan olen tänäkin talvena koittanut näitä säästellä. Pikkuhiljaa pitäisi kuitenkin koittaa käyttää nämä pois, sillä kosmetiikka toki vanhenee, mutta kun en millään haluaisi näistä luopua! Odotan innolla aina uusia kausituoksuja, mutta samalla toivon kuitenkin salaa, että TBS toisi ensi vuonna takaisin tämän Glazed Applen. Nää on kaikessa yksinkertaisuudessaan vaan ihania!


Toinen suosikkini on Frosted Berries, joka on ihanan makean marjaisa tuoksu. Nämä Frosted Berries tuotteet ostin molemmat jo vuosi sitten, mutta tuoksu tuli siis takaisin vielä tänä vuonna. En kuitenkaan kokenut tarpeelliseksi käydä täyttämässä varastojani, vaikka pari kappaletta käsivoiteita olisinkin voinut käydä nappaamassa mukaan. Mä rakastan makeita tuoksuja kosmetiikassa ja Frosted Berries edustaa juuri sitä sarjaa. Marjojen makea tuoksu näissä tuotteissa on aivan ihana ja vaikka tämä onkin talven kausituoksu, sopii nämä tuotteet mun mielestäni hyvin myös muihin vuodenaikoihin. Mulla on tästä tuoksusta varastoissa enää suihkugeeliä ja vartalovoidetta. Tykkään erityisesti tosta vartalovoiteesta, sillä se on koostumukseltaan selkeästi kevyempää kuin TBS:n vartalovoit. Vaikka kuiva ihoni tarvitseekin runsasta kosteutusta, välillä on kuitenkin kiva käyttää hieman kevyempiäkin voiteita.


Lopuksi haluan vielä mainita ne kolme muuta The Body Shopin talven kausituoksua, joista multa löytyy varastoista tuotteita. Frosted Plum -sarjasta mulla on ainoastaan pari vuotta sitten ostettu suihkugeelipullo ja samoin parin vuoden takaa löytyy Frosted Cranberries -sarjasta suihkugeeli sekä pieni vartalovoipurnukka. Näistä ei kumpikaan ole mun suosikkini ja vaikka olinkin pari vuotta sitten täysin ihastunut karpalontuoksuiseen kosmetiikkaan, ei Frosted Cranberries kuitenkaan ollut ihan mun makuuni. Vanilla Chai on mulle uusi tuttavuus ja kuvassa näkyvien käsivoiteen ja vartalovoin lisäksi omistan vielä pienen suihkugeelin ja vartalonkuorinnan tässä ihanassa mausteisessa vanijantuoksussa!

Mikä on teidän suosikkinne The Body Shopin talvisista kausituoksuista? :)

24 kommenttia:

  1. Mä rakastan taas tota frosted plumin tuoksua. Sain synttärilahjaksi kuorinnan kyseisessä tuoksussa ja se on niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toi tuoksu munkaan mielestä huono oo, mutta ei se iske samalla tavalla kuin vaikka noi kaksi muuta! :)

      Poista
  2. En nyt menisi ihan vannomaan, mutta näin tuota kuorintana (Glazed applea), kun kävin eilen Tapiolan TBS:ssä (hinta oli noin 6e alessa!). Nimittäin haistelin sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi! Mahtaisikohan tota löytyä myös Turusta. Pitääkin käydä katsomassa :D

      Poista
  3. Voi eii sulla on vielä noita vanhoja purkkeja! Glazed Apple on myös mun suosikki joulun kausisarjoista ja toivon myös, että se palaisi kausisarjoihin. Käytin just loppuun vanhan Spiced Apple kuorinnan viime vuodelta ja siinä oli jo tuoksu mennyt hieman pilalle! Mulla odottelee Frosted Plum ja Berries vielä käyttöä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toivottavasti toi tulisi taas ensi jouluksi! Tuoksu on niiiin älyttömän hyvä noissa<3 Huippua että sulta löytyy varastoista vielä noita muitakin kausituoksuja! :)

      Poista
  4. Glazed Apple on todella kiva! Miulta löytyy yksi minikokoinen suihkugeeli + hajuvesi :D Joskus oli kausituotteena joku piparkakku, käytin yhden vartalovoiteen. Se voisi tulla takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta piparkakusta oon kuullut muiltakin, mutta mä en siis itse oo sitä koskaan testannut. Piparkakun tuoksuinen kosmetiikka kuulostaa ihan älyttömän hyvältä, eli kyllä kiitos sekin takaisin valikoimiin! :D

      Poista
  5. Ah mä niin rakastan tuota Glazed apple sarjaa, harmi kun sitä ei ole ollut pariin vuoteen ;( Onneksi muita hyviä sarjoja on ollut, tuo marjasarja on myös aivan ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä noi TBS:n kausisarjat pääasiassa on kaikki hyviä, mutta Glazed Apple on vaan ylitse muiden<3

      Poista
  6. Sormet ristiin, jotta Glazed apple tulisi ens jouluna myyntiin! Se on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Toivottavasti se tulee taas valikoimiin :)

      Poista
  7. Toi Vanilla Chai on oikeesti niiiiin hyvän tuoksuinen, aivan ihana talvituoksu. <3 Itse en taas oikein tykkää tosta Frosted Berriesistä, mulle se on liian tunkkainen jotenkin tai joku siinä ei omaan nenään sovi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin yllätyin kuinka paljon tosta tykkäsin, kun muistin ettei toi olis ollut yhtään mun makuuni :D Tiiän mitä meinaat tolla tunkkaisuudella, mutta mä en sellaista (onneksi) noissa Frosted Berries tuotteissa haista :)

      Poista
  8. Kai se on tuo Glazed apple mistä itsekin pidin hurjasti. Mulla ei ole nyt mitään TBS:n talvi kausituotetta kun oletin että TBS:n kalenteri antaisi edes jotain, mutta ei. Vanilla chai rasva on ihana, löytyy vielä pieni purkki ja sitä säästelen:'D Toivotaan että ens jouluna tulis Glazed myyntiin, Spiced apple oli ihan jees ja käytin pienen purkin viime joulun alla loppuun mutttei se tuota Glazedia voita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin pari vuotta sitten kalenterista tuli jotain kausituotteita, harmi kun ei nyt sitten tullut :/ Vai tulikohan niistä edullisemmista versioista? En yhtään muista :D Joo siis Spiced Apple ei todellakaan vedä munkaan mielestä vertoja Glazed Applelle<3 Se kiitos takaisin myyntiin!

      Poista
  9. Mä rakastan tuota Frosted Berries-sarjaa kuten varmaan jo tiedätkin :D<3 Se tuoksu on vaan niin paras :) Tuota Glazed appleakin olisi joskus kiva testata jos sitä vaikka saisi tänä vuonna vaikkapa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep se on niin ihana<3 :D Joo siis luulen että sä voisit tykätä tosta Glazed Applesta, eli ehdottomasti käyt nuuhkimassa sitä jos se tulee takaisin myyntiin jossain vaiheessa :)

      Poista
  10. Voi apua, nyt mä niin haluan tuoksutella noita Glazed Appleja! Ei saa kirjoittaa tämmöisistä ihanuuksista, mitä ei enää saa :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivon, että noi tulisi takaisin myyntiin tänä vuonna :) Heheeh, pahoittelut<3 :D

      Poista
  11. Mulla on tasan samat talvikausisuosikit kuin sulla. :D Pitäisi tehdä joku vetoomus TBS:lle että ne toisivat Glazed Applen takaisin. Mun jemmoista löytyy Glazed Applea vielä vartalo- ja huulivoiteen verran. Ai niin, hajuvettäkin on pikkutilkka jäljellä. Kunpa se ei ikinä loppuisi!!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin kiva kuulla, että sulla on samat suosikit :D Siis joo, todellakin toivon että Glazed Apple tulee tänä vuonna taas myyntiin! Ja uskon ettei me suinkaan olla ainoita, jotka olis niitä ostamassa ;) Nyt toivotaan vaan parasta ja käytetään säästeliäästi nykyiset varastot loppuun<3

      Poista
  12. Ymmärtääkseni TBS:lla on ollut Glazed Apple ja Spiced Apple, jotka kummatkin ovat todella hyviä :) Tällä hetkellä käytössä on Frosted Berries vartalovoi, joka on myös tosi ihana! Noiden lisäksi olen käyttänyt ehkä eniten Papaijaa, Mansikkaa ja vadelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Spiced Apple oli vuosi sitten, Glazed Apple taas pari vuotta sitten :) Frosted Berries on ihana<3 Samoin kuin itse asiassa noi kaikki muutkin sarjat, jotka mainitsit :D Papaija suihkugeeli varsinkin on älyttömän hyvä!

      Poista

Kiitos kommentista!