torstai 4. tammikuuta 2018

Joulukuun suosikkituotteet


Palataanpa vielä hetkeksi viime vuoden puolelle ja joulukuun kosmetiikkasuosikkeihin. Suosikit eivät tällä kertaa suinkaan olleet mitenkään jouluisia ja musta tuntuu, että oon muutenkin käyttänyt jotenkin normaalia vähemmän nimenomaan jouluisia tuotteita ja fiilistellyt paljon mm. sellaisilla suihkugeeleillä, jotka liitän tuoksun puolesta kesään. Tiedä sitten mistä tää johtuu, kun normaalisti oon hyvin "vuodenaikauskollinen" kosmetiikan tuoksujen kanssa :D Mutta pidemmittä puheitta mennäänpä sitten niihin ei-jouluisiin joulukuun suosikkeihin!


Morphen 35OS 35 Color Shimmer Nature Glow Eyeshadow Palette on kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen. Mä rakastan erityisesti tän paletin oranssin ja persikan sävyisiä luomivärejä, mutta kyllä noi rusehtavatkin muhun vetoaa! Tällä saa ihanan pirteitä silmämeikkejä kuitenkaan menemättä mihinkään överiräikeään ja toisaalta tällä saa myös todella neutraaleja lookeja. Sävyt ovat kaikki enemmän tai vähemmän shimmerisiä, mutta mulle ne mattasävyt eivät ole mitenkään pakollisia ja teen monesti silmämeikin myös ilman niitä. Laadultaan nämä luomivärit ovat todella hyviä - ihanan kermaisia ja pigmenttiä löytyy yllin kyllin. Multa löytyy tämän lisäksi myös toinen Morphen luomiväripaletti, joka taas sisältää hyvinkin kirkkaita ja räikeitä sävyjä, mutta näistä kahdesta tämä on ollut selkeästi enemmän käytössä.


Tämä Lumenen SISU-sarjan Urban Intense Hydrating Serum on ollut mun iholleni kuin taivaan lahja. Mä oon kärsinyt punoituksesta erityisesti nenän ja poskien alueella niin kauan kuin muistan. Meikitön naama on ottanut mua päähän erityisesti juuri sen takia, että naama on punoittanut niin paljon. Mutta nyt tämän seerumin säännöllisen käytön jälkeen ihon väri on tasoittunut aivan valtavasti eikä se enää punoita oikeastaan lainkaan. Voi toki olla, että apua on ollut myös muista käyttämistäni ihonhoitotuotteista, mutta kokeilin ihan piruuttani lopettaa tämän seerumin käytön ja se ihon punoitus alkoi sieltä pikkuhiljaa taas palata ja meni ohi, kun seerumia aloin jälleen käyttää. Eli jokin tässä tuotteessa on sellaista, mikä saa mun ihoni sävyn tasaantumaan enkä ihan hevillä aio tästä luopua!


Ihonhoitotuotteella jatketaan, sillä suosikkeihin pääsee myös tämä Mossan Micellar Water 3in1 Cleansing -misellivesi. Mä käytän misellivettä joka ilta ihonpuhdistuksen viimeistelyyn ja kasvoveden sijasta, eli en siis käytä misellivettä varsinaiseen meikinpoistoon tai ihonpuhdistukseen. Tällä saa loistavasti viimeisteltyä ihonpuhdistuksen ja mikä tärkeintä, tämä ei aiheuta mun iholleni epämiellyttävää, kiristävää tunnetta. Mullahan lähes kaikki miselli- ja kasvovedet aiheuttaa sellaista kiristävää tunnetta, mutta tämä ei sitä tee. Oon huomannut, että tässä kohtaa luonnonkosmetiikka on osoittautunut mulle paremmaksi, sillä myöskään luonnonkosmetiikan kasvovedet eivät ole sitä kiristävää tunnetta aiheuttaneet. Hyvä tuote, jota tulen taatusti käyttämään vielä useita pulloja!


Tämä Ekopharman Tyrni Korjaava Shampoo* on yksinkertaisesti ihana. Tämä shampoo sai mut uskomaan siihen, että munkin hiuksissani ihan oikeasti voi toimia luonnonkosmetiikan shampoot! Aiemmat kokeilut ovat siis tuottaneet lähinnä pettymyksiä, mutta tämä Ekopharman shampoo on toiminut mun hiuksissani loistavasti. Tällä saa hetkessä hiuksista puhtaat ja tämä onkin tällä hetkellä yksi mun lempishampoista. Mullahan on siis käytössä useampi shampoopullo kerralla, mutta tähän on tullut tartuttua todella usein nyt viime viikkojen aikana. Mulla ei ole tästä tuotteesta mitään huonoa sanottavaa, mitä nyt saatavuus voisi olla himpun parempi, mutta siis ehdottomasti suosittelen testaamaan tätä shampoota!


RCMA:n Translucent Powder osoittautui aivan loistavaksi irtopuuteriksi. Hinta-laatusuhde on tässä enemmän kuin kohdillaan, sillä purnukka maksaa noin 15 euroa, mutta tässä on puuteria moninkertainen määrä esimerkiksi aiemmin käyttämiini NARS:n, NYX:n, Lumenen ja IsaDoran puutereihin verrattuna. RCMA:n No Colour Powderhan on se, joka tältä merkiltä on erityisen tunnettu ja hypetetty, mutta mä oon ollut hurjan tyytyväinen myös tähän Translucent puuteriin, josta löytyy myös hitusen väripigmenttiä. Puuteri kiinnittää voidemaiset meikkipohjan tuotteet todella hyvin ja estää hyvin myös kasvojen kiiltelyä. Omalle kuivalle ihotyypilleni tämä on ollut aivan loistava, sillä puuteri ei myöskään kasaudu kasvojen kuivimpiin kohtiin. Ainut miinuspuoli tässä on tuo purnukka, joka on hieman hankalakäyttöinen, mutta itse kaadan puuteria tosta erilliseen "rasiaan", josta nappaan sitä siveltimeen ja levitän kasvoille.

*Tuote saatu blogin kautta

Päätyikö teidän joulukuun kosmetiikkasuosikkeihin nimenomaa jouluisia ja/tai talvisia tuotteita vai sekalaista seurakuntaa kuten mulla? :)

14 kommenttia:

  1. Rakastan Mossan kasvonpuhdistustuotteita! Misellevesi on tosin vielä kokeilematta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi taas testata muita Mossan puhdistustuotteita! Testaile säkin toi misellivesi jossain vaiheessa<3

      Poista
  2. No voi vitsit, nyt olisi justiinsa Sisu -tuotteet Sokoksella tarjouksessa, eilen pyörittelinkin tuota seerumia käsissäni. Pitänee tehdä uusi kierros! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Mä oon täysin rakastunut näihin SISU-sarjan tuotteisiin. Toi seerumi ja se puhdistusöljy on molemmat ihan valtavan hyviä<3

      Poista
  3. Mossan misellivesi on ainoa joista näistä on kokemusta ja tykkäsin siitä. :) Sisu-sarjasta mun lemppari on se puhdistava naamio. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain Lumenen joulukalenterista tota naamiota ja se oli kyllä tosi hyvä! En oo yhtään huonoa tuotetta vielä SISU-sarjasta testannut :)

      Poista
  4. Ooh mitä tuotteita, varsinkin tuo Mossan misellivesi ja Ekopharman shampoo sai mun mielenkiinnon heräämään :) Tuo luomiväripaletti on myös ihanan sävyinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi molemmat on ihan hurjan hyviä, vaikka Mossan misellivesi ei kai olekaan mikään paras just meikinpuhdistukseen. Mä en sitä siihen tarkoitukseen käytäkään niin mulle kelpaa paremmin kuin hyvin :D Tossa paletissa on niin kauniit sävyt<3

      Poista
  5. Tuo mossan misellivesi on omakin lemppari!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, toi on kyllä ihan superhyvä! :)

      Poista
  6. Olen pitkään halunnut kokeilla tota Mossan misellivettä, kun sitä on kehuttu niin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan, mun käytössä toi toimii ainakin ihan täydellisesti! :)

      Poista
  7. Tuota Mossan misellivettä olisi joskus kiva kokeilla! :) Ja vitsi tuossa Morphen luomiväripaletissa on upeat sävyt!<3 Tuosta saa varmaan tosi kivoja meikkeja tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo tolla saa aivan ihania meikkejä ja asiakkailtakin oon töissä kuullut tosi paljon kehuja just sillon, kun oon tehnyt silmämeikin tolla paletilla :D Eli kai sekin kertoo, että toi on aikas ihana ;)

      Poista

Kiitos kommentista!