tiistai 2. tammikuuta 2018

Loppuneet | Joulukuu

Olettehan käyneet jo osallistumassa blogissani käynnissä olevaan arvontaan, jonka palkintona on Morphen ihana luomiväripaletti? Arvonta-aikaa on jäljellä vielä muutama päivä ja postaukseen pääsette tästä.


Mun olisi tarkoitus esitellä teille nyt vuoden 2017 viimeiset loppuneet kosmetiikkatuotteet. Itse asiassa tämä postaus on myös ainakin toistaiseksi viimeinen loppuneet postaus, jonka blogissani julkaisen. Tykkään kirjoittaa näitä ja myös lukea muiden blogeista, mutta jotenkin tuntuu, että mulla loppuu tasan tarkkaan vaan ja ainoastaan niitä samoja Batisten kuivashampoita ja TBS:n käsivoiteita enkä pidä näitä omia postauksiani enää itse kovinkaan mielenkiintoisina. Ajattelin, että voisin jatkossa kirjoitella vaikka muutaman kuukauden välein isomman postauksen täynnä pieniä miniarvioita sellaisista loppuneista tuotteista, jotka itse koen mielenkiintoisiksi ja joista mulla oikeasti on jotain uutta sanottavaa. Voi toki olla, että mun mieli muuttuu tämänkin asian suhteen ja jossain vaiheessa palaan takaisin tähän vanhaan, mutta nyt ainakin toistaiseksi jätän nämä kerran kuussa julkaistavat loppuneet postaukset välistä.


NARS Multi-Protect Primer. Ihan ok ja mukavasti kosteuttava meikinpohjustusvoide joka auttoi pitämään meikin hyvin paikoillaan. Kaipaan ehkä enemmän sellasta ihoa blurraavaa ja huokosia häivyttävää efektiä primerilta, joten en ostaisi tätä enää uudestaan. Talvella tällaiset kosteuttavammatkin ovat mulle hyviä, mutta en ehkä ihan pitänyt tätä hintansa arvoisena. Ei siis jatkoon.

NARS Radiant Creamy Concealer. Mun tekisi melkeen mieli itkeä, kun tämä loppui.. Enempää en aio ostaa, sillä NARS ei ole enää cruelty free, mutta tätä jään kyllä kaipaamaan. Paksuhko koostumus, vaalea sävy ja loistava peittävyys olivat ihan omiaan mun tummille silmänalusilleni. Maailman paras peiteaine, ihan ehdottomasti! Mutta ei jatkoon enää.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray. Meikinkiinnityssuihke, jota käytin lähinnä sen takia, että se vei liiallisen puuterisuuden kasvoilta pois ja sai meikkipohjan näyttämään kauniimmalta. En huomannut meikkini kestossa tai pysyvyydessä pahemmin mitään eroa, vaikka tätä käytinkin, mutta en silti sano, etteikö se olisi voinut siihen vaikuttaa. Voisin ostaa uudelleenkin eli jatkoon.



The Body Shop Strawberry Hand Cream. Ihana mansikkakäsivoide ja taattua TBS-laatua! Oon varmaan aiemminkin maininnut tämän, mutta The Body Shopin mansikkasarja on lähestulkoon ainut, jonka mansikan tuoksu ei ällötä mua. Monesti kosmetiikan mansikkatuoksut on todella imeliä ja ällöttävän makeita ja vaikka tääkin on makea, se on kuitenkin vielä mun mieleeni. Jatkoon!

The Body Shop Almond Hand & Nail Cream. Sainpa mä tämän loppumaan! Mulla on ollut koko syksyn tehokäytössä tämä TBS:n suuri mantelikäsivoidetuubi ja vihdoin sain sen hieman ennen joulua loppumaan. Käsivoide kosteuttaa ihoa kivasti ja imeytyy nopeasti, mutta tuoksu ei ollut mun suosikkini. Ei jatkoon tässä tuoksussa.


Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum. Ihan loistavan hyvä seerumi kuivalle iholle, ja miksei muillekin ihotyypeille. Seerumia riittää kerralla hyvin pieni määrä ja se imeytyy ihoon todella nopeasti. Voisin kehua tämän vaikka maasta taivaisiin, mutta siis tämä on ollut yksinkertaisesti loistava tuote mulle ja auttanut selkeästi ihoa pysymään kosteutettuna. Mulla on jo uusi pullo tästä käytössä eli jatkoon!

Mádara Exfoliating Oil-To-Milk Scrub. Kasvojenkuorinta-aine, johon ensin ihastuin täysin ja olin vakuuttunut siitä, että ostan tämän myöhemmin täysikokoisenakin. Muutaman käyttökerran jälkeen kuitenkin tajusin, että tämä kuorinta on liian raapiva omalle iholleni, joka on siis todella herkkä ja kuiva. Toisenlaiselle ihotyypille tämä toimii varmasti paremmin, varsinkin jos tykkää tehokkaista ja kunnolla kuorivista kuorinta-aineista, mutta mulle tämä oli liian tujua. Ei jatkoon.

Garnier Micellar Cleansing Water. Tämä herkälle iholle suunnattu misellivesi toimi mulla iltaisin meikinpuhdistuksen ihan viimeisessä vaiheessa. Tämän puhdistustehossa ei ole valittamista, mutta tämä aiheutti mun iholla sellaisen inhottavan kiristävän tunteen, joka on tyypillistä myös esimerkiksi monille kasvovesille. Se tunne on mun mielestäni vähän epämiellyttävä, joten ei jatkoon.


Herbina Soft Cashmere Antiperspirant 48H. Dödöt ei normaalisti pääse mulla mukaan näihin postauksiin, mutta tämä mun on pakko mainita tässä. Ehdottomasti paras testaamani deodorantti cruelty-free merkiltä! Dödö on tehokas, tuoksuu hyvälle ja omaan makuuni riittävän miedolle ja tosiaan Herbian on cruelty free. Ehdottomasti jatkoon!

Rituals... The Ritual Of Sakura Softening Rice Scrub. Ihana vartalonkuorinta, jolla sai todella tehokkaasti koko kropan kuorittua. Rakastan tämän sarjan tuotteiden tuoksua ja kuorintatehokin oli tosiaan kohdallaan. Ei mulla ole tästä tuotteesta mitään huonoa sanottavaa ja voisin hyvin ostaa tätä jatkossakin, eli jatkoon menee tämäkin.



TIGI S-Factor Diamond Dreams Conditioner. Hiukset kiiltäväksi ja pehmeiksi jättävä hoitoaine, josta oon tykännyt oikein kovasti. Enemmän muhun vetosi tämän sarjan shampoo, mutta hyvää jälkeä tämä hoitoainekin sai aikaan. TIGI ei ole cruelty free, joten en tätäkään tule enää ostamaan, mutta mun hiuskissani tämä hoitsikka toimi oikein hyvin.

Davines NOUNOU Shampoo*. Yksi tämän vuoden parhaimmista shampoolöydöistä! Käsitellyille hiuksille tarkoitettu ravitseva shampoo, joka sisältää mm. Italiassa viljeltyä tomaattia. Pesuteho oli tällä shampoolla todella hyvä ja ostan tätä ehdottomasti lisää heti, kun saan tätä jostain käsiini. Jatkoon!

Batiste Dry Shampoo Fresh. Tästä Batisten Freshistä on tullut mun luottotuotteeni nimenomaan työaamuisin, sillä tässä on todella mieto ja nimenomaan sellainen raikas tuoksu. Oon töissä sairaalassa ja meillä on taas viime aikoina ollut puheena erilaiset hajusteet ja kuinka niitä tulisi välttää töissä, joten tää on mun mielestäni riittävän miedon tuoksuinen suihkittavaksi hiuksiin työpäivinä. Jatkoon.

*Tuote saatu blogin kautta

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? :)

26 kommenttia:

  1. Mun mielestä näitä on ollut mielenkiintoista lukea ja näistä postauksista on saanut hyvin käsityksen mistä oot pitänyt ja mistä et, ja mitä ehkä pitäisi itsekin kokeilla :) Eilen napsin itseasiassa ekaa kertaa itsekin kuvia mun loppuneista tuotteista, mutta ne olivat useamman kuukauden ajalta ja niitä ei silti taida olla yhtä paljon kuin tässä postauksessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykännyt näistä postauksista<3 Oi en malta odottaa, että kirjoitat blogiin noista loppuneista! Tai siis toivottavasti kirjoitat, olis ihan huippua lukea sellainen postaus sulta :)

      Poista
  2. Herbinan dödöt on tosi hyviä. Käytän niitä ja Rexonaa enimmäkseen. Harmi, ettei Nars ole enää cruelty free:( J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rexonan dödöistä tykkäsin itse vielä, kun niitä käytin! Jep tosiaan harmi, kun merkiltä löytyy niin paljon ihania meikkejä :(

      Poista
  3. Sullahan on tässäkin tosi monipuolisesti eri tuotteita, että älä sen vuoksi ainakaan lopeta näiden kirjoittamista :) Toki ne parit vakkarit löytyy joka kuukausi, niin mullakin. Mut toisaalta se toistuvuus myös kertoo lukijalle, et ton on pakko olla hyvä, kun se on jatkuvasti loppuneissa.

    Hei ootkos sä vielä kokeillut Tarten Shape Tapea? Jos et niin kokeile, ihan paras<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo toi on kyllä ihan totta, en oikeestaan edes ajatellut asiaa tolta kannalta :D Voi olla, että jatkankin sitten näiden kirjoittamista kun niin monet on kommentoineet, että näistä tykätään. Mutta harvennan postausvälit 2-3 kk välein ainakin!

      Mun on pitänyt ostaa toi testiin niin monta kertaa, mutta ikinä en oo lopulta saanut aikaiseksi tilata :D Eli siis ehdottomasti haluan tota peiteainetta testata, sitä on kehuttu ihan hurjasti<3

      Poista
  4. Mä oon samaa mieltä että näissä on niin monipuolisesti kaikkea että on mielenkiintoista lukea, jatka siis ihmeessä näiden postailua! SOS seerumi on minunkin suuri suosikkini ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan jatkankin, kun vastaanotto oli tämä, mutta harvennan postauskerrat 2-3 kk välein :) SOS seerumi on ihana!

      Poista
  5. Davinesin shampoot ovat kyllä aivan ihania! <3 Blogini alkuvaiheella koitin säästellä loppuneita purkkeja, mutta mua suorastaan sanottuna ahdisti niiden pyöriminen nurkissa, joten yhtäkään sellaista postausta ei ole tullut kirjoitettua :D Näitä on kyllä tosi kiva lukea, sillä usein miniarvostelu riittää sen sijaan, että tuotteesta tekisi oman postauksensa. Tällaisissa tulee myös varmasti helpommin esille juuri sellaisia tuotteita, joista ei edes riittäisi tekstiä oman postauksensa verran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan hurjan hyviä ja haluun ehdottomasti lisää tota! <3 Mulla taas oli aluksi ongelmana se, etten muistanut säästää noita purkkeja :D Nyt mulla on ollut ihan hyvin tilaa niille tollasella laatikossa, mutta aluksi ne tyhjät purkit ja purnukat meinasi automaattisesti lentää roskiin. Jep, ei näistä kaikista tosiaan olisi kokonaiseksi postaukseksi ja miniarvostelut monesti riittävät munkin mielestä :)

      Poista
  6. Tosi hyvä määrä loppuneita, sulla on musta vielä tosi monipuolisesti tuotteita, vaikka Batisten kuivashampoo aina loppuukin. :D Mutta jos itsestä tuntuu tympeältä kirjoittaa niin kannattaa ottaa paussi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten mä näenkin sen itse ihan eri tavalla :D Harvennan varmaan postausvälejä siten, että julkaisen jatkossa näitä loppuneet -postauksia 2 tai 3 kk välein! Ehkä se into siitä taas syttyy :)

      Poista
  7. Oon Nellan kanssa samaa mieltä, että tässäkin oli kattavasti paljon erilaisia tuotteita ja tietenkin ne vakkarit löytyy kaikilta. Joten ei sen takia tarvitse lopettaa loppuneista kirjoittamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo teidän kommentit sai mut tajuamaan, että ehkä noi mun syyt ei olleetkaan ihan niin "todellisia" kuin itse ajattelin :D Jatkan siis näitä, mutta jatkossa en ihan näin usein tule kirjoittamaan uutta loppuneet -postausta :)

      Poista
  8. Mäkin pidän näistä, monipuolisia tuotteita näissä mun mielestä sulla aina on joten ei ainakaan hätää sen suhteen.. Voit toki harvemmin postailla näistä jos siltä tuntuu, mutta elä ainakaan kokonaan lopeta. Hha mun piti oikeesti lukee pari kertaa uudelleen että sisältääkö tuo nounou shampoo oikeesti tomaattia?!:D
    Ja hei!!! Mun yks kuivashampoo tekee viimein loppuaan (yritän mahd. vähän aina käyttää niitä, koska ne tekee mun tukasta ahdistavan paksun oloiset) joten viimein pääsen ostamaan ja testaamaan tota Batisten kuivashampoota! Mitähän niistä kannattas nimenomaan kokeilla?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta kun tuntuu, että näissä pyörii aina samat tuotteet :D Silmämeikinpoistoaineen jätin jo ainakin puoli vuotta sitten pois, kun se olisi ollut about jokaisessa postauksessa eikä mulla oo siitä mitään uutta sanottavaa :'D Joo sisältää tomaattia! Ja en tiedä auttaako se tomaatti tekemään tosta hyvän, mutta ai vitsit miten ihana shampoo toi on<3

      Batistea suosittelen ehdottomasti! Ja siis just vaikka tää Fresh, Blush, Tropical tai Cherry on tosi ihania eikä ainakaan mun hiuksista tee sellasia paksun oloisia tai muuten epämiellyttävän oloisia. Ne Batisten Volume kuivashampoot suosittelen jättämään kauppaan, jos et sellasesta tunteesta tykkää. Noissa on vaan ainut huono puoli se, että noista lähtee vaaleeta väriä :/ Mutta löytyy Batistelta myös tummille hiuksille tarkoitettuja kuivashampoita, joiden nyt olettaisin ainakin olevan ihan yhtä hyviä!

      Poista
  9. Muutamia tuttuja tuotteita oli tässä postauksessa :) Mä tykkään myös niin paljon TBS:n mansikan tuoksuisesta sarjasta <3 Pitääkin testata tuota Herbinan dödöä! Nyt oon ostanut aina Rexonaa, koska se pitää hien oikeesti hyvin poissa, mutta tuota Herbinaa voisi kokeilla kun se on kuitenkin eläinkokeeton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n mansikkasarja on ihana<3 Haluisin sen suihkugeelin itselleni! Rexona on ehkä tossa suhteessa vähän parempi, mutta mulle Herbina on myös ollut ihan riittävän hyvä eikä hiki ala haista päivän aikana :) Eikä tossa paljon menetä, jos testaa eikä toimikaan, kun ei noi dödöt kovin paljon onneksi maksa!

      Poista
  10. Mua ei ainakaan haittaa, että tietyt tuotteet toistuu välillä näissä loppuneet-postauksissa. Vaikka jotkut tuotteet toistuisivatkin niin musta nää on silti ollut joka kuukausi monipuolisia postauksia. Tälläset koostepostaukset käytetyistä tuotteista on mielenkiintoisia ja informatiivisia kun tuotteista on jo pidemmältä ajalta käyttökokemusta ja oikeasti tulee ilmi se, miten tuote toimii :) Mutta tottakai kirjoitat blogiin juuri sellaisia postauksia kun itsestäsi tuntuu hyvältä koska sekään ei tietenkään oo hyvä, jos tietyt postaukset tuntuu pakkopullalta tms :)
    Mullakin Batisten kuivashampoot tuntuu loppuvan melkein joka kuukausi, siinä on kyllä sellainen vakkarituote jota tulee ostettua uudelleen ja uudelleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla :) Joo se on kyllä ihan totta, että harvemmin sitä parin käyttökerran jälkeen saa vielä muodostettua ihan kunnollista ja lopullista mielipidettä tuotteesta, eli sen puoleen nää on kyllä munkin mielestä tosi informatiivisia! Pitää koittaa harventaa näitä postausvälejä, kun nyt oon kirjoittanut pääasiassa kerran kuukaudessa (välillä kerran kahdessa), mutta jos alkaisi kirjoittaa ihan säännöllisesti aina 2 tai 3 kuukauden välein. Ei pääsisi ainakaan kyllästymään!

      Batisten kuivashampoot on ihan huippuja ja niitä tosiaan kuluu :D

      Poista
  11. Sulla loppuu mun mielestä joka kuukausi niin ihailtava määrä tuotteita, että silloin näitä postauksia on järkeäkin kirjoittaa :) Mutta tottakai kannattaa tehdä niinkuin itsestä tuntuu parhaalta! Jos yhtään tympäisee, pieni tauko voi olla paikallaan :) Mä en näitä loppuneet-postauksia kirjoita ollenkaan siksi, koska multa loppuu kuukausittain ehkä pari tuotetta ja nekin on yleensä sellaisia, josta oon tykännyt niin paljon, että blogissa on jo postaukset niistä valmiina :D Jos tuote ei miellytä, mä aika nopeasti annan sen eteenpäin jollekin sellaiselle, joka siitä tykkää ja haluaa käyttää loppuun asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tota mieltä :) Tossa sun tapauksessa ei oo kyllä tarvettakaan tällaisia kirjoitella :D Sulla on muutenkin niin hyvät tuotearvostelut aina, ettei tällaisista pienemmistä juuri enää mitään varmaan saisikaan lisää, kun aiemmin on jo saanut lukea niin kattavat arviot :) Kiitos paljon kommentista Mia<3

      Poista
  12. Oli muutamia tuttuja tuotteita joukossa :) Kuten Micellar vesi (joka itsellä aiheutti kiristävän tunteen lisäksi silmien kirvelyä) ja Urban Decayn kiinnityssuihke josta olen tykännyt. Harmi, että et enää julkaise tällaista postausta kerran kuussa, mutta hyvä juttu että jotain tämän tyyppistä tulet kuitenkin jatkossa julkaisemaan :) Itse tykkään lukea näitä ja katsoa mistä tuotteista on tykätty ja mistä ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi misellivesi ei sitten kyllä todellakaan sopinut sulle :s Tollanen silmien kirvely on ihan kamalaa! Joo en mä näitä taida pystyä lopettamaan näiden kommenttien jälkeen, kun ootte selkeesti niin paljon tykänneet näistä :) Kiitos kommentista! <3

      Poista
  13. Siis eikä! Et saa kyllä lopettaa näitä, on niin kivoja lukea! :D Tuo SOS-seerumi pitäisi kyllä kokeilla, sitä on niin kovasti kehuttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh en lopeta :D Postaustahti vaan vähän harvenee :) Suosittelen, toi seerumi on ihan huippu! <3

      Poista

Kiitos kommentista!