keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Ihana Mossan Vitamin Coctail -sarja


Moikka! Tänään mun olisi tarkoitus esitellä ja arvostella teille kaksi Mossan ihanaa ihonhoitotuotetta Vitamin Coctail -sarjasta: Vitamin Coctail Energy Boost Multi-Use Mask & Night Cream sekä Vitamin Oil Coctail Facial Oil. Kumpaakaan tuotteista en ole itse ostanut, sillä naamion/yövoiteen sain blogimiitin goodiebägistä ja kasvoöljyn taas Bette Boxista. Oon kuitenkin hurjan iloinen, että oon tätä kaksikkoa päässyt testaamaan ja veikkaan, että joka tapauksessa nämä olisi jossain vaiheessa tullut ostettua itsekin! Sen verran vakuuttunut olen kummastakin. Vitamin Coctail -sarjasta löytyy myös päivävoide, jonka hankin itselleni testiin heti, kun saan edes muutaman tällä hetkellä auki olevan päivävoiteen käytettyä loppuun.

*Tuote saatu blogin kautta


Mossa Vitamin Coctail Energy Boost Multi-Use Mask & Night Cream* on kaikille ihotyypeille soveltuva tuote, joka toimii niin yövoiteena kuin kasvonaamionakin. Tuote lupaa ehkäistä ihon ikääntymistä, kosteuttaa sekä jättää iho raikkaaksi, sileäksi ja täyteläiseksi. Voide sisältää erilaisia marjojen vitamiineja, hyaluronihappoa sekä kollageenia sisältäviä antioksidantteja. Rakastuin tähän tuotteeseen heti ensikäyttökerralla ja pidän nimenomaan siitä, että se on toimii niin monelaisella iholla. Rasvoittuvampi iho hyötyy tästä varmasti eniten kasvonaamiona käytettynä, jolloin voide pestään lopulta kasvoilta pois. Kuivemman ihon omaavat taas saavat tästä todella hyvän ja kosteuttavan yövoiteen.


Itse kuivaihoisena suosinkin tätä nimenomaan yövoidekäytössä enkä ole itse asiassa kertaakaan käyttänyt tätä poispestävän kasvonaamion tavoin. Oma kuiva ihoni rakastaa tätä tuotetta ja voide oikein humahtaa kasvoihin. Aamulla kasvojen iho on pehmeä, kosteutettu ja sileä. Pidän myös tuotteen tuoksusta sekä koostumuksesta, jotka tuovat kumpikin mulle mieleen jonkin vanukkaan! 60 ml kokoinen tuote maksaa suunnilleen 18,50 € hieman ostopaikasta riippuen. Mielestäni hinta on oikein kohtuullinen tuotteen tehoon nähden ja koen tämän myös hyvin riittoisaksi.


Mossa Vitamin Oil Coctail Facial Oil puolestaan on kaikille ihotyypeille, erityisesti janoiselle iholle, suunnattu kasvoöljy. Öljy koostuu tyrnistä sekä kymmenestä eri kasviöljystä, kuten esimeriksi manteli-, avokado-, kaura- ja luomuvadelmaöljystä. Öljyn tarkoituksena on palauttaa iholle sen luonnollinen hehku sekä kosteuttaa ja jättää iho pehmeäksi. Tuotetta voi käyttää joko sellaisenaan iholla muutaman pisaran verran tai sekoittaa öljy yhteen kasvovoiteen kanssa. Rasvoittuvammalle iholle parempi tapa on varmasti sekoittaa yksi tai kaksi tippaa kasvovoiteen joukkoon, kun taas kuivemmalle iholle öljyä voi lisätä yksinään vähän reilumminkin. Öljy on pakattu kauniseen pipettipulloon ja itse asiassa öljy on sekä väriltään että tuoksultaan täysin samanlainen kuin Mádaran Pihlaja -sarjan Glow Booster!


Käytän itse kasvoljyjä aina viimeisenä eli kaikkien hoitovesien, tiivisteiden, seerumeiden ja kasvovoiteiden jälkeen. Tätäkin öljyä neuvotaan käyttämään ennen kasvovoidetta, mutta itse koen saavani öljystä parhaan hyödyn, kun lisään sen vasta viimeisenä, jolloin öljy lukitsee kaiken alla olevan kosteuden ihoon. Omalle kuivalle iholleni tämä on ollut oikeinkin riittävä ja hyvin kosteuttava. En käytä öljyjä ihan päivittäin, mutta jos käytän, käytän näitä aina iltaisin. Öljy tuo mukavasti lisää kosteutta iholle ja aamulla iho on tämän käytön jälkeen todella pehmeän ja kosteutetun tuntuinen. Ei tämä paras testaamani kasvoöljy ole, mutta tehtävänsä tämä hoitaa kyllä ihan kiitettävän hyvin! Hintaa tällä 30 ml pullolla on noin 16,90 €, ostopaikasta riippuen. Tällainen määrä kasvoöljyä riittää ainakin omassa käytössäni todella pitkään, eli siihen nähden öljy on todella edullista.

Ovatko Mossan tuotteet teille tuttuja? :)

26 kommenttia:

  1. Oon tykännyt hurjasti tuosta kasvovoiteesta, se tuoksuu aivan ihanalta ja kosteuttaa todella hyvin<3 Tuote öljyä olisi myös kiva testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi voide on ihan huipputuote :) Öljyä suosittelen kyllä varsinkin talviaikaan käyttämään! Se kosteuttaa ihoa tosi kivasti yön aikana :)

      Poista
  2. Nämä on molemmat tuttuja ja tykkään kyllä tosi paljon! Öljy on mukavan kevyen tuntuista iholla ja imeytyy hulahtaen. Maski & yövoide on myös tosi kiva tuote ^_^ Yleensä ottaen Mossan tuotteista olen tykännyt, perustoimivaa tavaraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljy tosiaan on ihanan kevyt, sopii varmasti mulle hyvin kesälläkin, kun monet muut öljyt on liian tujuja! Samaa mieltä, hinta-laatusuhdekin on Mossalla ihan kohdillaan :)

      Poista
  3. Hih, just laitoin tuota öljyä, tykkään♥ Mua muuten neuvottiin niin että iltaisin puhdistuksen jälkeen öljy ja sitten kasvosuihke. Mulla jää iho sen verran öljyiseksi vaikka toki imeytyykin, ettei tarvitse lisäkosteutusta mutta jotenkin oletin että öljy tai kasvovoide, oonko väärässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmasti oo väärässä! Jos sulle riittää pelkkä öljy niin sitten meet ehdottomasti sillä :) Mulla on sen verran kuiva iho, että käytän aina öljyä kasvovoiteen kanssa tai sitten jätän öljyn kokonaan pois. Voisin kyllä itsekin testata miten pelkkä öljy toimii! Molempia voi kuitenkin hyvin myös käyttää yhdessä :)

      Poista
  4. Mossa on mulle sellanen merkki, mitä on pitänyt jo pitkään kokeilla, mutta kun tuota testattavaa nyt jo muutenkin on, niin en ole tullut hankkineeksi. Oon nyt ihan rakastunut kasvoöljyihin, että tuo öljy vois olla ihan kokeilemisen arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa suosittelen kyllä lämmöllä tota öljyä sulle :) Mossaan haluan itsekin ehdottomasti tutustua vielä paremmin, mutta mulla on vähän sama ongelma, että testattavaa löytyy muutenkin melko paljon :D

      Poista
  5. Mä oon pitkään vältellyt tuota Mossan kasvovoide&kasvonaamio putelia kun omaan niin rasvaisen ihon ja oon aina ajatellut että tuo rasva on rasvaista - vaikken siis oo katsonut onko! Ajattelin että käytän sen sitten kasvovoiteena, kun on tarve, sillä aattelin että yöksi jätettävä naamio olisi liian rasvainen mulle. Uskon kuitenkin enemmän sua näissä kosmeasioissa ja taidan kokeilla tuota naamiona kun se kuitenkin siis pestään aamulla pois. :D Niin ja oonkin ootellut millon sulta tulee nimenomaan just tosta Mossan tuotteesta postausta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamion voi myös hyvin pestä illalla pois, ei sitä välttämättä tarvitse jättää yöksi kasvoille vaikuttamaan, jos tuntuu liian rasvaiselta! Tai sitten käytät sitä just kasvovoiteen tavoin tosi ohuen kerroksen kerralla :) Tällä on niin paljon vaihtoehtoja käyttötavoissa, että uskon sunkin löytävän jonkun hyvän<3 Heh, kiva kuulla että postausta on odotettu ;)

      Poista
  6. Tuosta kasvovoiteesta olen kuullut paljon kehuja, ja voisin jossain vaiheessa sitä itsekin kokeilla! :) Olen saanut Mossan tuotteista jotenkin ihanan raikkaan kuvan, ja noiden purkkien ulkoasukin sopii hyvin siihen mielikuvaan :) Tuo kasvoöljy olisi varmasti omiaan talvisin herkästi kuivuvalle iholleni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossan tuotteet on kyllä just tota, ihanan raikkaita :) Eikä tuoksukaan oo yhtään sellanen yrttisen voimakas kuten monien muiden luonnonkosmetiikkabrändien kohdalla! Öljy kannattaa ehdottomasti hankkia talveksi, uskoisin sen sopivan sulle loistavasti<3

      Poista
  7. Mielenkiintoinen huomio, jos Mossan ja Madaran öljyissä on samoja ominaisuuksia. Eikös Mossa olekin Madaran "pikkusisko" eli samaa firmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tätä mietin itsekin :) Inci-listatkin katsastin molemmista ja niissä oli kyllä eroa, mutta väri ja tuoksu on tismalleen samanlaiset :D

      Poista
  8. Toi öljy on mun lemppari kesäöljy, se on tarpeeksi kevyt mutta kosteuttava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en viime kesänä käyttänyt öljyjä oikeestaan lainkaan just sen takia, ettei mulla ollut mitään tällaista kevyempää. Nyt aion ehdotttomasti käyttää!

      Poista
  9. Mulle tuli Bette Boxissa toi öljy ja oon sitä nyt varovaisesti testaillut, positiivisin tuloksin. Ihana tuoksu ja juokseva koostumus, imeytyy nopsaan ja ei ainakaan vielä oo saanu näppyjä aikaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan samat kokemukset :) Kiva että öljy on ainakin ensivaikutelman perusteella sopinut sulle hyvin!

      Poista
  10. Mossan tuotteet ovat ihania <3 jätän tuon öljyn talvikäyttöön enkä ole tuota maskiakaan kokeillut, ehkä joskus voisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on<3 Mä taas sain tästä hyvän kesäöljyn, kun talvisin tykkään käyttää vähän tujumpia öljyjä!

      Poista
  11. Mä oon myös käyttänyt usein tuota naamiota/voidetta, se on vaan niin ihanan tuoksuinen! <3 Ihan kun joku persikka jugurtti :D Lisäksi se kosteuttaa hyvin. Myös tuo öljy kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep se on aivan ihanaa<3 :D Mossaan suosittelen kyllä tutustumaan tarkemminkin, jos yhtään vaan kiinnostaa!

      Poista
  12. Itselläni on sekaiho sopisiko mossan kasvovoide?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voide on kaikille ihotyypeille suunnattu, eli kannattaa ainakin testata! Sekaiholla toi voisi toimia paremmin naamiona, joka pestään pois, mutta miksei yövoiteenakin voisi koittaa :) Kevyt kerros vaan ensialkuun niin näkee miten iho reagoi!

      Poista
  13. Tykkään Mossan kasvonaamiosta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, se on kyllä hyvä tuote<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!