maanantai 2. huhtikuuta 2018

Testissä Catricen meikkivoiteet


Moikka! Joko olette testanneet superedullisia Catricen meikkivoiteita? Menetin itse sydämeni Catricelle viime syksynä testattuani sekä brändin meikki- että peitevoidetta ja nyt olen viimeisen kuukauden ajan testaillut myös kahta muuta Catricen meikkivoidetta. Tänään olisikin tarkoitus hieman vertailla tätä kolmikkoa ja kuulisin mielelläni myös teidän mielipiteitänne näistä meikkivoiteista.


Catricen meikkejä myydään esimerkiksi Citymarketeissa, jossa näiden meikkivoiteiden hinta pyörii siinä 7-8 euron nurkissa. Sävyvalikoima ei ole paras mahdollinen, sillä näistä kaikista on saatavilla vain neljä eri sävyä, jotka on kaikki suunnattu vaalealle iholle. Meikkivoiteet ovat kaikki perinteisessä 30 ml koossa. Kaksi näistä on pakattu pumppupulloon ja yksi annostellaan pipetillä. Kaikki kolme ovat mattameikkivoiteita, mikä on sinänsä ehkä hieman hassua, sillä vaikka itse vannon nimenomaan mattaisen meikkipohjan nimeen, monet pitävät heleämmästä lopputuloksesta. Mutta käydään vielä yksitellen läpi kaikki kolme meikkivoidetta:


Catrice 24H Made To Stay Make Up oli ensimmäinen meikkivoide, jota Catriceltä testasin. Meikkivoide lupaa 24 tunnin pysyvyyttä sekä mattaisen ja täysin peittävän lopputuloksen. En itse sanoisi tätä täysin peittäväksi vaan ennemminkin puolipeittäväksi, josta saa kyllä kerrostamalla nopeasti täysin peittävän. Meikkivoide tekee ihosta matan ja pysyvyys on hyvä. En usko tämän 24 tuntia pysyvän kasvoilla, mutta työpäivän ajan tämä säilyy kyllä kasvoilla täydellisesti. Tämän koostumus on suhteellisen kevyttä ja juoksevaa. Meikkivoide on helppo levittää sekä silveltimen että meikkisienen kanssa ja se myös peittää laajentuneita ihohuokosia melko hyvin. Hintaansa nähden todella hyvä meikkivoide niin arkeen kuin juhlaan. Näistä kolmesta tämä on suosikkini.


Catrice HD Liquid Coverage Foundation on se meikkivoide, jota useimmat Catricelta kehuvat. Kauniiseen pipettipulloon pakattu meikkivoide onkin esteettisesti eniten mun silmääni miellyttävä, vaikka koenkin pipettipullon meikkivoiteessa ehkä hieman turhaksi. Meikkivoide lupaa täydellistä peittoa sekä mattaista lopputulosta, joka on kuin toinen iho. Tämäkin on mielestäni vain puolipeittävä yhdellä kerroksella, mutta kerrostamalla peittävyys paranee selkeästi. Yhtä peittävä tämä ei kuitenkaan mielestäni ole kuin yllä oleva 24H Made To Stay, mutta hyvin tämä peittää kaikki ihon värivirheet. Koostumus on omaan makuuni vähän turhankin juoksevaa ja ohutta, mutta toisaalta se on ymmärrettävää, kun meikkivoide annostellaan pipettipullolla. Lopputulos on hyvin luonnollisen näköinen, vaikka meikkivoide peittoa runsaasti antaakin. Hyvin omiin tarpeisiini ja toiveisiini sopiva meikkivoide, joka tulee näistä kolmesta hyvänä kakkosena!


Catrice All Matt Plus Shine Control Make Up on öljytön meikkivoide, joka lupaa 18 tunnin pysyvyyttä, mattaista lopputulosta sekä ehkäistä kasvojen kiiltelyä. Kaksi edellistä meikkivoidetta olivat ominaisuuksiltaan hyvinkin lähellä toisiaan, mutta tämä poikkeaa aika paljonkin niistä. Ensinnäkin meikkivoide on todella paksua ja jopa tönkköä, mikä ei sinänsä mua haittaa, mutta jostain syystä tämä peittää näistä kolmesta kaikkein huonoiten. Yleensä koostumukseltaan paksut meikkivoiteet ovat myös superpeittäviä, mutta tämän kohdalla se ei kyllä päde. Tätä joutuukin levittämään ja lisäämään kasvoille melko paljon ennen kuin peittävyys on omalla kohdallani riittävä. Lopputulos on kyllä matta ja pysyy suhteellisen kauan, mutta liian vähäinen peittävyys on mulle iso ongelma. Lisäksi tätä ei saa levitettyä kasvoille kauniisti pelkän meikkisiveltimen kanssa vaan kasvot on pakko käydä läpi kostean meikkisienen kanssa, jotta lopputulos näyttää hyvältä. Koen tämän hieman liian vaikeakäyttöiseksi lopputulokseen nähden, mistä johtuen tämä on mielestäni kolmikon huonoin.


Ei ollenkaan huono, että kolmesta meikkivoiteesta kaksi osoittautui todella hyväksi! HD Liquid Coveragen ja 24H Made To Stayn aion ehdottomasti ostaa vielä monet kerrat. Vaikka meikkivoide onkin sellainen meikkituote, johon olen valmis panostamaan myös rahallisesti, on silti ihan mukavaa löytää tällaisia helmiä edullisempienkin brändien joukosta!

Oletteko te testanneet Catricen meikkivoiteita? :)

24 kommenttia:

  1. Empä oo ehtinyt mutta kiva tietää että on hyviä vaihtoehtoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustu ihmeessä jossain vaiheessa näihin! :)

      Poista
  2. Mielenkiintoinen postaus, näitä vertailuja on aina niin kiva lukea :) Mulla on käytössä tuo 24h made to stay meikkivoide ja oon ollut tosi tyytyväinen. Itse asiassa olin viikonloppuna kylpylässä meikit naamassa ja yhtä roiskahdusta lukuunottamatta sain suojeltua meikkiä :D Se yksi roiskahdun kuitenkin kasteli naaman leuasta nenään, mutta silti meikki pysyi ihan täydellisenä koko uimisen ajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin hyvä tietää, että toi kestää noin hyvin "pienen" kastumisenkin :D Huippua, että toi meikkivoide on sopinut sulle noin hyvin<3 Mäkin oon ihan rakastunut tohon!

      Poista
  3. Olen itse käyttänyt Catricelta vain HD Liquid Coverage -meikkivoidetta, ja pidin todella paljon sen helposta levittyvyydestä ja riittävästä peittävyydestä, vaikka onkin hyvin ohutta koostumukseltaan.
    Myös tuo Made To Stay Make Up alkoi kiinnostaa, koska mieluiten käytän mattapinnan tekevää meikkivoidetta, kunhan ei ole mikään panssarimatta;) Kiitos hyvästä infosta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monesti ohuen koostumuksen omaavat meikkivoiteet ei oo niitä kaikkein peittävimpiä, mutta toi HD meikkivoide tekee siinä kyllä poikkeuksen :) Uskon että saattaisit tykätä tosta toisestakin meikkivoiteesta, jos HD on sulle mieleen! Ne on tosi samanlaisia :)

      Poista
  4. Catrice All Matt Plus Shine Control meikkivoide on näistä kolmesta mulle tuntematon, mutta noita kahta muuta oon kokeillut. HD Liquid Coveragesta tykkäsin todella paljon, mutta lopetin käyttämisen kun vaalein sävy alkoi hapettuun mun iholla tosi voimakkaasti. Catricen meikit on muutenkin ollut tosi hyviä eikä merkissä ole muuta moitittavaa kuin meikkipohjien huono sävyvalikoima! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh toi hapettuminen on kyllä niiiin ärsyttävää.. UD:n All Nighter meikkivoide olis ehdottomasti mun suosikkini ikinä, mutta kun se hitto vie hapettuu liian tummaksi! Catricen meikkivoiteet ei oo sellasta mulla tehneet, vielä ainakaan. Oon samaa mieltä sun kanssa, sävyvalikoima voisi olla parempi, mutta muuten Catricellä on tosi kivoja tuotteita :)

      Poista
  5. Oon testannut vain tota pipetillistä versiota, joka toimii rasvoittuvalla ihollani ihan kivasti :) Se onkin tällä hetkellä yksi mun suosikeista! Voisin myös koittaa tuota sun suosikkia, jos se toimisi yhtä hyvin mun iholla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä :) Noi on tosi samantyylisiä mun mielestä, joten voisi hyvin toimia sulla toi toinenkin!

      Poista
  6. Kiva kuulla sun mielipidettä näistä! Itse oon ihan rakastunut tohon 24h meikkivoiteeseen. Se toimii mulla tosi hyvin koska se on peittävää mutta silti kevyttä ja se pysyy kasvoilla hyvin! Tuo pipettimeikkivoide ei kiinnosta pakkauksensa vuoksi, mä en voi sietää tuollaisia pipettipulloja. Meinasin testata tuota viimeistä, mutta luettuani tämän en todellakaan testaa, jos peittävyys ei kerran ole hyvä. Kiitos, että pelastit mun 8 euroa :D Ostan jatkossakin tuota 24h meikkivoidetta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tolla ei kyllä saa sellasta pakkelista oloa naamalle, kun koostumus on sen verran kevyttä, vaikka peittävyyttä löytyykin :) Hahah mä taas rakastan pipettipulloja ihonhoitotuotteissa, mutta meikkivoiteessa en sellaista ihan tajua. Koen sen vaan jotenkin turhaksi ja vaivalloiseksi käyttää :D Joo mä en tykännyt tosta viimesestä, ei toiminut mulla vaikka luulin että toi paksu koostumus takaisi ihan superhyvän peittävyyden :D Väärässä olin!

      Poista
  7. En ole vielä testannut noita Catricen meikkejä ollenkaan, sillä meidän Cittariin niitä ei ole näkynyt edes tulevan :( Nuo kaksi ensimmäistä meikkivoidetta kuulostaa tosiaan hyviltä, ja voisin kyllä testata niitä jos jossain niihin törmäisin :) Itsekin kaipaan suht peittävää lopputulosta meikkivoiteeltani, ja mattaisuus on plussaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää eikä :/ Tosi tylsää jos sinne ei tule näitä ollenkaan! Uskon, että noiden kahden meikkivoiteen ominaisuudet olis just sitä, mitä säkin kaipaat :) Toivottavasti pääset noita vielä testaamaan<3

      Poista
  8. HD Liquid Coverage täällä käytössä ja tykkään todella paljon! Tykkään, kun on ohut ja helppo levittää kasvoille, menee juuri sopivasti kevyessä arkimeikissä ja ei tarvitse edes välttämättä puuterointia. Kestä hyvin kasvoilla. Ja voi myös kerrostaa, jos haluaa peittävämmän ja vahvemmin meikatun lopputuloksen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ettei toi tarvitse välttämättä puuteria kaverikseen :) Mä käytän puuteria aina, riippumatta siitä mitä meikkivoidetta käytän :D En jotenkin osaa olla ilman. Kerrostaminen onnistuu tolla kyllä tosi kivasti ja usein sitä tulee itsekin harrastettua niin saa loputkin punaisuuden rippeet kasvoilta pois!

      Poista
  9. Mulla on 24h ja All matt. Näistä ensimmäinen on enemmän mun mieleen, vaikka kumpainenkin tuote on vähän unohtunut. Eli eivät aivan maata järisyttäneet, mutta kivoja meikkivoiteitta halpaan hintaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ei tosiaan oo hinnalla pilattu :) Kiva kun säkin oot näitä testaillut!

      Poista
  10. Mä oon sun ansiosta alkanut käyttämään tuota Catricen 24h Made to stay meikkivoidetta ja olen kyllä tykännyt :) Toivoisin hiukan enemmän peittävyyttä siltä, mutta hinta-laatusuhde kohtaa tuossa tuotteessa mielestäni hyvin. Mulla on käytössä myös Catricen kulmakynä, josta olen tykännyt :) Kiito sulle vielä tuosta meikkivoide suosituksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko koittanut kerrostaa tota? Mä lisäilen aina tota vielä toisen kerroksen sellaisiin kohtiin, jotka kaipaa eniten peittoa ja silloin oon itse tyytyväinen lopputulokseen :) Tosin ei toi mikään superpeittävä ole kyllä :D Mä oon testannut Catriceltä tosi vähän meikkejä, tota kulmakynää voisi olla hauska testata, jos se kerran on hyvä! Ole hyvä<3

      Poista
  11. Catrice on Essencen sukulaismerkki, joten sinänsä ole ihme, että tuotteet on hyviä, kun Essencekin on edullisuudesta huolimatta laadukasta kosmetiikkaa :) Catrice on ehkä aavistuksen hintavampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ihan totta :) Itse en oo essencen meikkipohjatuotteita tainnut testata, yhtä puuteria lukuun ottamatta! Muuten rakastan kyllä molempien brändien meikkejä<3

      Poista
  12. Ostin ton All Matt meikkivoiteen pari päivää sitte ja käytin tänään ekaa kertaa, yhtäkkiä iho kuivu, alko irtoilee, ärty pahasti, on ihan punanen ja kirvelee tosi paljon :( En suosittele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Tollaset reaktiot on ihan kamalia :( Oot varmasti allerginen/herkistynyt jollekin ainesosalle tossa meikkivoiteessa. Mullahan esimerkiksi Lumenen paljon kehuttu hyaluronitiiviste sekä silmämeikinpoistoaine polttaa ihon lähes vereslihalle, joten tiedän tunteen. Noi reaktiot osaa olla tosi kivuliaita vielä kaiken lisäksi :/

      Poista

Kiitos kommentista!