maanantai 30. huhtikuuta 2018

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Maaliskuu & Huhtikuu


Taas olisi aika kurkistaa kahden edellisen kuukauden loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin! Musta tuntuu, että heti kun mä päätin venyttää näiden postausten välit tähän kahteen kuukauteen, mulla on alkanut loppua jo yhden kuukauden aikana suhteellisen iso määrä kosmetiikkaa. Tällä voi toki olla jokin yhteys myös siihen, että oon viime aikoina ostellut paljon aiempaa vähemmän uutta kosmetiikkaa, mistä johtuen ne vanhat tulee oikeasti joskus käytettyä loppuun. Se taas näkyy totta kai sitten näissä loppuneiden määrissä :) Meikkejä loppui taas tosi kiva määrä ja siitä oon erittäin iloinen!

*Tuote saatu blogin kautta

Meikit:


essence liquid ink waterproof eyeliner. Todella hyvä vedenkestävä eyeliner ja yksi suosikeistani. Iso suti on ainut miinuspuoli tässä, mutta senkin käyttöön kyllä tottuu nopeasti. Kovin ohuita rajauksia tällä ei saa tehtyä, mutta rajausjälki pysyy paikoillaan taatusti koko päivän ja jälki on pikimustaa. Jatkoon.

Too Faced Shadow Insurance Eye Shadow Primer. Tää ei itse asiassa vielä loppunut, mutta koostumus on muuttunut jo sen verran, että päätin laittaa tämän menemään. Hyvä silmämeikinpohjustusvoide, joka piti meikin paikoillaan koko päivän ja teki luomiväreistä myös intensiivisemmät. Voisin ostaa uudestaan eli jatkoon.

NYX Photo-Loving Primer. Meikinpohjustusvoide, joka jätti ihon sileäksi ja samettisen tuntuiseksi. Primerin pitäisi häivyttää laajentuneita ihohuokosia, mutta sitä en ole huomannut tämän juuri tekevän. Se sileä ja samettinen pinta iholla on kuitenkin mulle mieluinen, sillä sen päälle on helppo levittää meikkivoide. Pidin tästä ja ostan varmasti uudemmankin kerran eli jatkoon.

IsaDora Insane Volume Lash Styler. Ripsiväri, jolla saa hyvin vaivattomasti todella näyttävät ja tuuheat ripset. Jonkin verran sai varoa, ettei tämä vedä ripsiä paakkuun, mutta lopputulokseen olin yleensä aina oikein tyytyväinen. Valitettavasti tämä suttaantui aina välillä alaluomelle, minkä takia en lähtisi tätä ostamaan enää uudestaan. Muuten tässä ei ollut mitään vikaa, mutta sen satunnaisen suttaamisen takia ei jatkoon.


Catrice 24H Made To Stay Make Up. Ihan huippuhyvä meikkivoide, joka jättää iholle kauniin mattapinnan. Pysyvyys on hyvä, meikkivoide levittyy helposti sekä siveltimen että meikkisienen kanssa ja kaiken kaikkiaan tämä on yksi suosikkimeikkivoiteistani tällä hetkellä. Uuden pullon olen jo ostanut, joten jatkoon menee.

IsaDora Perfect Loose Powder. Oikein hyvä irtopuuteri, joka kiinnitti meikin helposti ja pienellä määrällä. Purkki on hieman epäkäytännöllinen, mutta muuten itse puuterissa ei ole mitään vikaa. Oon tällä hetkellä tykästynyt RCMA:n irtopuuteriin, joka on selkeästi tätä IsaDoraa edullisempi vaihtoehto, mutta hätätilassa nappaisin varmasti kaupasta mukaani juuri tämän IsaDoran puuterin. Jatkoon siis siltä osin.

Nude by Nature Translucent Loose Finishing Powder. Todella hyvä irtopuuteri, jonka yksi parhaimmista puolista on rasia. Tän kanssa ei ole pelkoa, että puuterin kansi täyttyisi puuterilla, vaikka rasia olisi miten päin tahansa. Muutenkin puuteri toimii mun kasvoilla todella hyvin, mutta koska RCMA:n puuterit ovat huomattavasti edullisempia, en usko että tulen tätä enää ostamaan.

Hiustuotteet:


TIGI Bed Head Elasticate Strengthening Shampoo. Taattua TIGI-laatua tämäkin shampoo, eli yhdellä pesukerralla sai hiuksista täysin puhtaat. Mun poikaystävä itse asiassa tykästyi tähän täysin ja käyttikin tätä varmasti enemmän kuin mä, sillä tämä shampoo teki kuulemma hänen hiuksistaan paremman tuntuiset kuin mikään muu. Tottahan se oli, että jokin tässä shampoossa vaikutti myös miehen hiuspohjan kuntoon ja lupasinkin hankkia tätä hänelle lisää. Itse en aio tätä enää käyttää, sillä TIGI ei ole cruelty free. Poikaystävän osalta kuitenkin jatkoon!

Four Reasons Repair Conditioner. Hiuksia rakennepaikkaava ja vahvistava hoitoaine, joka toimi omissa hiuksissani hyvin. Hiukset olivat pehmeät ja hoidetun tuntuiset tämän käytön jälkeen eikä mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Jatkoon menee.

Batiste Dry Shampoo Pink Pineapple* & Fresh. Rakastan näitä Batisten kuivashampoita ja tuo Pink Pineapple nousi hetkessä yhdeksi uudeksi suosikikseni. Aivan ihana makea hedelmäinen tuoksu! Fresh taas on käytössä työpäivisin sen miedon tuoksun vuoksi. Jatkoon menee, vaikka nämä brändi ei olekaan cruelty free.

Biozell Color Mask Silver. Hopeinen sävyte, jota käytin monesti sen jälkeen, kun olin ensin pessyt hiukset hopeashampoolla. Tämä antoi kivasti pientä hopeaa lisäsävyä hiuksiin, mutta hoitoteho tällä ei valitettavasti ollut kovinkaan hyvä. Käytinkin tätä yhdessä jonkin tehohoidon tai hiusnaamion kanssa, sillä varsinkin Fudgen hopeashampoon käytön jälkeen hiuksiin on pakko saada kunnon tehotuotteet. Ei jatkoon.


Paul Mitchell Super Skinny Serum. Maailman paras hiusseerumi ja täydellinen tuote latvojen silottamiseen ja pehmentämiseen. En näe mitään syytä käyttää enää yhtäkään toista vastaavaa tuotetta, sillä tässä on kaikki kohdallaan. Edullisin mahdollinen tämä ei ole, mutta tääkin pullo riitti mulla yli vuoden. Seerumi on siis supertehokas jo pienellä määrällä. Uusi pullo on jo käytössä, eli ehdottomasti jatkoon.

Four Reasons Repair Mist. Korjaava hoitosuihke, jonka ostin joskus viime kesänä. Tykästyin näihin Four Reasonsin suihkeisiin ehti kättelyssä ja tämäkin helpotti huomattavasti hiusten selvittelyä suihkussa käynnin jälkeen. En voisi kuvitellakaan jättäväni hoitosuihketta pois hiustenhoitorutiineistani ja tämä toimi täysin moitteettomasti. Jatkoon.

Herbina Volume Letitys- ja Rakennesuihke. Tää on joskus vuosia sitten LivBoxista tullut suolasuihke, josta tykkäsin todella paljon. Tätä tuli suihkittua monesti talvisin hiuksiin taltuttamaan hiusten sähköisyyttä ja muutenkin tämä antoi kivasti tukea ja ryhtiä tyveen. Tätä ei enää ainakaan tässä versiossa myydä, mutta muuten sanoisin että jatkoon.

Kasvot:


Lumene SISU Deep Clean Purifying Cleansing Oil. Ihan mahtava puhdistusöjy, jota käytän kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa heti silmämeikinpoiston jälkeen. Öljyä ei kovinkaan paljon tarvitse kerralla, jotta kasvoilta saa meikit pois ja tätä on jo uusi pullo käytössä. Haluan ehdottomasti testata myös jonkin toisen brändin puhdistusöljyä, mutta tätäkin tulee varmasti vielä käytettyä useampi pullo eli jatkoon.

Mossa Micellar Water 3in1 Cleansing. Paras misellivesi, mitä olen käyttänyt. Hintaluokka on omalle kukkarolleni sopiva ja tämä toimii täydellisesti ihonpuhdistuksen viimeistelyssä. Meikinpoistossa tämä ei ole paras mahdollinen, mutta itse en siihen misellivettä käytäkään. Jatkoon!

Lumene LÄHDE 3in1 Micellar Cleansing Water. Perushyvä misellivesi, jolla sai hyvin viimeisteltyä ihonpuhdistuksen. Tämä aiheuttaa kuitenkin jonkin verran kiristävää tunnetta ihollani, mistä johtuen en tätä enää ostaisi uudelleen. Ei siis jatkoon.


Lumene SISU Moisture Remedy Day & Night Cream. Ihastuin täysin tähän kasvovoiteeseen, joka toimi tosiaan ihan kivasti sekä päivä- että yövoiteena. Käytin tämän itse kuitenkin pääasiassa yövoiteena yhdessä saman sarjan seerumin ja jonkin kosteuttavan kasvoöljyn kanssa. Alennettuun hintaan voisin tämän ostaa, mutta täyttä hintaa en tule tästä voiteesta maksamaa. Jatkoon siis menee.

Tilk! Protect Me Bio Facial Cream*. Todella hyvä kasvovoide, jonka moussemainen koostumus, nopea imeytyvyys ja hajusteettomuus vetosivat muhun. Tämä toimi loistavasti meikinalusvoiteena ja ihastuinkin tähän eniten kaikista testiin saamistani Tilk!:n tuotteista. Jatkoon!

Ekopharma Tyrni Silmänympärysvoide*. Huippuhyvä silmänympärysvoide, josta tuli itse asiassa hetkessä suosikkini iltakäyttöön. Voide kosteuttaa todella hyvin eikä mulla ole tästä oikeastaan mitään huonoa sanottavaa. Jatkoon menee, mutta seuraavaksi haluan testata jotain toista sy-voidetta.


Lumene SISU Urban Intense Hydrating Serum. Tämän vuoden paras seerumilöytö! Seerumi sekä kosteuttaa että tasoittaa ihon punaisuutta eli tekee juuri sen, mitä kaipaankin. Ainut huono puoli tässä on tuotteen kallis hinta, mutta onneksi Lumenea saa monesti hyvillä alennuksilla. Uusi pullo on jo ostettu, jatkoon menee ehdottomasti.

Lumene VALO Arctic Berry Heleyttävä & Ravitseva Tehohoito. Kestosuosikkini, joka tuo todella hyvin pientä lisäkosteutusta iholle. Ennen Lumenen uudistusta käytin tätä monta pulloa, mutta nykyinen korkea hinta on mulle ehkä vähän liikaa, sillä ei tämä kuitenkaan niin ihmeellinen tuote ole. Alennuksesta tulen tämän kuitenkin varmasti ostamaan, sillä tämä tehohoito sopii omalle iholleni loistavasti.

The Body Shop 3-In-1 Moisturising Scrub Mask. Ihanan kaurainen kuoriva kasvonaamio, jota oli hurjan miellyttävä käyttää. Naamio kosteutti ihoa mukavasti ja kaura kuori ihoa myös mekaanisesti. Pidin tästä todella paljon, mutta en ole ihan varma onko tämä enää myynnissä. Mikäli on, voisin joskus ostaa uudemmankin kerran.

Vartalo, kädet & jalat:


The Body Shop Glazed Apple Shower Gel. Ihana Glazed Apple! Rakastan tätä makeaa omenantuoksua ja onneksi multa löytyy vielä täysikokoinen, avaamaton suihkugeelipullo tätä kaappien perältä. Toivon yhä edelleen, että tämä kausituoksu tulisi joskus vielä myyntiin, ja ehdottomasti jatkoon jos niin käy.

The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel. Niin ihana raikas verigreipin tuoksuinen suihkugeeli. Ehdottomasti enemmän kesään kuin talveen sopiva tuoksu, joka on kuitenkin ollut mulla käytössä myös talvisin tuomassa pientä piristystä arkeen. Jatkoon menee.

The Body Shop Frosted Cranberries Body Butter. Karpalontuoksuinen vartalovoi, joka kosteutti ihoa mukavasti kuten TBS:n vartalovoit aina. Tuoksu ei kuitenkaan ole ihan se oma suosikkini, sillä pidän enemmän hieman makeammasta karpalon tuoksusta. Ei siis jatkoon eikä tätä tällä hetkellä edes myydä.

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub*. Maailman paras vartalonkuorinta-aine, ihan ehdottomasti! Rakastan tämän toffeista tuoksua ja sokerikuorinnat ovat aina todella tehokkaita. Tämä ei kuitenkaan ole liian raapivaa ja kuorinta jättää ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Uusi purnukka on jo ostettu eli jatkoon menee.


The Body Shop Vanilla Chai Hand Cream. Ihana mausteisen vaniljan tuoksuinen käsivoide taattua TBS-laatua. Vielä vuosi sitten Vanilla Chai ei muhun vedonnut, mutta tänä talvena tilanne oli täysin toinen ja mua harmittaa, ettei tätä ole enää saatavilla. Menisi siis ehdottomasti jatkoon, mikäli kyseessä ei olisi kausituoksu.

The Body Shop Mango Hand Cream. Yksi suosikeistani TBS:ltä, niin käsivoiteiden kuin muidenkin tuotteiden osalta. Mangon tuoksu on tässä aivan huumaavan hyvä ja se myös jää käsiin melko pitkäksi aikaa. Jatkoon!

Ziaja Natural Olive Hand Cream*. Ziajan oliviisarjan käsivoide kosteutti käsiä todella hyvin ja jätti ne hurjan pehmeiksi. Rakastan näitä Ziajan käsivoiteita, mutta tuoksunsa puolesta tämä oliivisarja ei ole mulle se kaikkein mieluisin ja Cocoa Butter sekä Goat's Milk vievät sen puolesta voiton. Niihin aion keskittyä jatkossa, joten tämä ei pääse jatkoon.

Schmidt's Natural Deodorant Bergamot + Lime. Luonnonkosmetiikan dödö, josta tykkäsin todella paljon. Rakastan tän tuotteen raikasta tuoksua ja dödö teki myös tehtävänsä oikein hyvin. Ainut huono puoli tässä on se, että mun kainaloni ärtyivät, jos käytin tätä liian monta päivää putkeen. Silloin tällöin käytettynä ongelmaa ei ollut, mutta en ostaisi tätä enää uudestaan eli ei jatkoon.

Ihanaa vappua kaikille ♥

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? :)

19 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita! Mulla tuo IsaDoran mascara ei ole sotannut alaluomea eikä toivottavasti ala niin tekemäänkään. Enpäs ole älynnyt että voisi käyttää hopeanaamiota hopeashampoon jälkeen, pitäisköhän joskus kokeilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan se ei aluksi tehnyt sitä lainkaan, mutta jossain vaiheessa se alkoi sottaamaan. Tiedä sitten mistä johtui ja harmi sinänsä, kun muuten toi ripsari oli tosi hyvä! Kokeile hei ihmeessä, mä en oikeastaan muuten noita naamioita edes käytä kuin aina hopeashampoon jälkeen :D

      Poista
  2. Pitäis ihan katsoa mitä tossa Lumenen misellivedessä on, monet sanoo että aiheuttaa kiristystä, toisilla kirvelee, musta todella outo misellivedeltä. Pakko olla joku ainesosa joka ärsyttää. :/ Mulla on itsellä pullo kaapissa, mutta lykkään sen käyttöönottoa, aina kun luen kommentteja siitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oon myös kuullut monilta muilta samaa :/ Ja sitten taas se toinen Lähde -sarjan kaksifaasinen misellivesi ei aiheuta ainakaan mulla mitään kiristystä! Heh, jospa toi ei sulla aiheuttaisi mitään kiristävää tai muuten inhottavaa tunnetta :)

      Poista
  3. Mahtava kasa loppuneita ja minähän tykkään sellaisista kovasti:) Ziajan käsivoiteista tykkään itsekin kovasti, eikä tuo oliiviversio ole minustakaan parasta Ziajaa;)
    Mun mielestä Lumene kohotti aivan liiaksi hintatasoaan tuoteuudistusten myötä, ja vaikka tuotteet sinänsä ovat hyviä, ne eivät kuitenkaan ole niin loistokkaita, että niitä käyttäisi vakituiseen. Jollei olisi esim. Cittarin -40 % alennuksia, niin aika moni Lumenen tuote jäisi kokeilematta. Harmi sinänsä. Lumene VALO Arctic Berry Heleyttävä & Ravitseva Tehohoito on mennyt minulta ihan ohi, mutta vaikuttaa niin kiinnostavalta, että voisin sen hankkia...hyvästä tarjouksesta:)
    Kivaa vapunpäivää Linda:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi Oliivisarja ei päässyt ihan mun suosikikseni, vaikka ne kasvovoiteet onkin tosi hyviä :) Muissa sarjoissa vetoaa se tuoksu kuitenkin enemmän. Oon täysin samaa mieltä tosta Lumenesta. Mä tykkään heidän tuotteistaan ja suurin osa myös toimii mulla, mutta hintataso on mun mielestä kohtuuttoman korkea nykyään. Eniten harmittaa se, että sellaistenkin tuotteiden hinnat, joissa se itse tuote ei pahemmin pakkausta lukuun ottamatta muuttunut, hinta nousi ihan reippaasti. Näin kävi just tolla Lumenen Valo -sarjan tehohoidolla :/

      Poista
  4. Aika vaikuttava suoritus nää loppuneet! Noin paljon meikkejäkin. Mulla on taas pitkästä aikaa käytössä Mossan misellivesi ja EkoPharman sy-voide ja ne on kyllä ihan huippuja<3 Glazed Apple vois kyllä tehdä tänä jouluna comebackin, mä alan jo unohtaa miltä se tuoksui..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkejä oon saanut viime aikoina loppumaan tosi kivasti! Siitä oon itekin tosi tyytyväinen :) Glazed Applea toivoisin mäkin takaisin eikä varmasti olla ainoita. Toivottavasti ensi jouluna meidän toiveet on kuultu<3

      Poista
  5. Wau mikä määrä! Mä en oo jostain syystä tuohon Lumenen Sisu-sarjaan syttynyt.Valo taasen on oikein kiva.
    Mossan misellivettä oon miettinyt, ehkä se raaskin ostaa jos on kerta hyvä;)
    Paljon kivoja tuotteita, mukavaa vappupäivää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisu-sarja taitaa jakaa mielipiteitä aika rajustikin :) Mä taas tykkään tosi paljon kaikista tuotteista, joita oon tosta sarjasta testannut! Mossan misellivesi kannattaa ostaa kokeiluun, mutta meikinpoistossa se ei oo paras mahdollinen. Kiitos kovasti<3

      Poista
  6. Ohhoh ompa iso kasa loppuneita, tässä rinnalla omat loppuneeni ihan hävettää - niitä oli viime kuulta ihan säälittävä määrä, mutta teen silti postauksen niistä :D Tässä oli paljon tuotteita mitä olisi kiva testata, kuten nuo mossan tuotteet ja lähes kaikki tuosta vartalo,kädet ja jalat kohdasta :D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin vaihtelee tosi paljon näiden loppuneiden määrä. Joskus ei lopu kuin ihan muutama hassu tuote kuukauden aikana, mutta nyt loppui kyllä munkin mittakaavalla iso määrä! :D Mossaa suosittelen lämpimästi<3

      Poista
  7. Mulla loppui myös just toi Lumenen SISU-puhdistusöljy :) Se oli hyvä, mutta pidän ohuemmista öljyistä, joten en tule ostamaan sitä uudestaan. Meikit se poisti kyllä loistavasti ja tuntui miellyttävän pehmeältä iholla :) TBS:n mango käsivoide on kyllä aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon taas vähän jämähtänyt tähän Lumenen puhdistusöljyyn ja seuraavaksi haluan testata jotain toista, vaikka tosta tykkäänkin kovasti :) En oo vaan mitään toista vastaavaa tuotetta ikinä käyttänyt niin tekee ehkä ihan hyvää saada vertailukohteita tolle :D Mango on yksi mun suosikkisarjoista TBS:ltä<3

      Poista
  8. Four Reasons tuotteet olivat kaupassa -40 %, joten kiinnostaisi kokeilla ja ehkäpä pitää käydä jotain testaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aion ainakin ostaa taas tuubillisen sitä ihanaa Ultra Moisture Treatmentia<3 Vanha tuubi veteleekin jo viimeisiään :)

      Poista
  9. Olipa paljon kaikkea ihanaa! Mä just tein tilauksen missä nyxin primeri tulee testiin, tän perusteella odotan että se olisi ihan hyvä. Mulla on ollut toi lumene miseliinivesi käytössä betteboksin saapumisesta asti ja se on kyllä ihan mun mieleen! se on tosi hyvä ja irrottaa myös mustan meikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin myös uudemman kerran ton NYX:n primerin :) Mun kuivalla ihollani se toimii tosi kivasti! Kiva kuulla, että Lumenen misellivesi on noin tehokas. Mähän en itse käytä misellivesiä meikinpoistossa, mutta kaikki misellivedet ei tosiaan tohon samaan pystyisi :D

      Poista
  10. Hitto kävipä tuo meikkivoide houkuttamaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!