torstai 30. heinäkuuta 2020

Kosmetiikkasuokit | Heinäkuu 2020

*Saatu ilmaistuote


Heinäkuun loppu on käsillä ja se tietää totta kai kosmetiikkasuosikkien esittelyä. Ja mikä parasta, mulla alkaa huomenna neljän viikon kesäloma eli lomailen siis tänä vuonna koko elokuun! Lomaa on odotettu ja olisin ollut täysin valmis jäämään lomalle jo useita viikkoja sitten. Korona on vaikuttanut todella paljon omaan työhöni laboratoriossa, joten loma tulee tämän kevään ja kesän jälkeen enemmän kuin tarpeeseen. Yllä näette kuitenkin heinäkuun kosmetiikkasuosikkini ja seuraavaksi käydään jokainen läpi vielä yksitellen!


Jane Iredale Smooth Affair Primer on ehkä koko kesän paras meikkituote. Tämä primer on tarkoitettu ennen kaikkea rasvoittuvalle ja sekaiholle. Sen tulisi hillitä ihon kiiltoa ja pitää meikki paikoillaan ja kauniin näköisenä pitkän aikaa. Ja sen se kyllä tekee! Mikään toinen primer ei ole koskaan toiminut mulla yhtä hyvin hellekeleillä kuin tämä. Tein hiljattain 12 tunnin työpäivän ulkona +25 asteen lämpötilassa ja useampi tunti meni suorassa auringonpaisteessa kasvosuojat, visiirit sun muut suojavarusteet päällä. Ja mun meikkipohjani näytti lähes virheettömältä työpäivän jälkeen, mitä nyt maski oli nenästä saanut meikin leviämään. Primer on aivan uskomaton ja olen niin onnellinen, että ensinnäkin päädyin tämän ostamaan ja että ostin alennuksesta suoraan kaksi kappaletta tätä. Talvella tämä ei ehkä palvele niin mun tarpeitani, mutta nyt kesällä tämä on ehdottomasti parasta, mitä iholleni voin laittaa meikkivoiteen alle. Vahva suositus!


Yksi suosikkituotteeni ihonhoidon saralla on tällä hetkellä tämä Murumurun Kasvovesi. Olen tätä käyttänyt aiemminkin ja nyt ostin loppukeväästä taas uuden pullon. Tämä suomalaista luonnonkosmetiikkaa edustava kasvovesi on aivan loistava omalle iholleni. Se auttaa ihon kosteuttamisessa eikä jätä sille kuivaa tai kiristävää tunnetta. Tässä on vielä kaiken lisäksi aivan ihana makea tuoksu! Tuoksu tosin on sellainen, mikä varmasti jakaa mielipiteitä, mutta mä pidän siitä. Huxleyn Toner on kaikkien aikojen suosikkini, mutta tämä tulee heti perässä hyvänä kakkosena ja ansaitsee ehdottomasti paikkansa kuukauden suosikeissa. Olen testannut Murumurulta muutamia tuotteita, mutta ehdottomasti haluan testiin lisää, kunhan taas tulee tarvetta uusille ihonhoitotuotteille.


Eyeko Skinny Brush Mascara* on niin ikään ehdottomasti ansainnut paikkansa suosikkieni joukossa. Mä olen todella, todella nirso käyttämieni ripsivärien suhteen, sillä suurimmasta osasta en saa edes väriä tarttumaan ripsiini riittävän vaivattomasti. Tämä Eyekon ripsiväri teki pitkästä aikaa poikkeuksen ja tällä saa hetkessä todella näyttävät ripset. Kerrostamalla ripsistä saa vielä entistäkin näyttävämmät ja tämä tuo runsaasti sekä volyymia että pituutta ripsille. Tämä ei erottele ripsiä nätiksi viuhkaksi, mutta sitä en itse ripsiväriltä edes toivo eli tämä on juurikin mun makuuni. Pitkästä aikaa oli ihanaa saada testiin ripsiväri, joka oikeasti toimii itselläni ja jota voin myös kehua. Mullahan on kestosuosikki essenceltä, mutta joskus tekee ihan hyvää käyttää myös jotain toista ripsiväriä. Eyekoa myy mm. Lookfantastic ja muistakaahan alekoodi LL20, jolla saatte valikoitujen brändien tuotteista -20% alennuksen vuoden loppuun asti!


Essence Stay 8 Hour Matte Liquid Lipstick* ei ole vielä aiemmin päässyt suosikkeihini ja olin oikeastaan aika pöyristynyt tajutessani sen. Tämä on nimittäin koko kuluvan vuoden ollut yksi mun käytetyimpiä huulipuniani! Nestemäiseksi mattahuulipunaksi tämä tuntuu huulilla yllättävänkin miellyttävältä. Puna ei kuivata huulia, vaikka toki sen tuntee, että huulilla on nimenomaan nestemäistä mattahuulipunaa. Sävy on aivan ihana ja itselläni on tästä siis sävy Date Proof. Syömistä tämä huulipuna ei kestä virheettömänä, mutta punan lisääminen on helppoa eikä huulille jää rumia rajoja siitä toisin kuin joistain nestemäisistä huulipunista, jos niitä erehtyy lisäämään vanhan punan päälle.


Vartalovoiteet eivät pääse mun suosikkeihini turhan usein, sillä olen ehkä maailman laiskin vartalonrasvaaja ja koen vartalovoiteet monesti vain tylsiksi ja pakolliseksi pahaksi. Tämä Biloun Fizzy Berry Gentle Cream Foam on kuitenkin kaikkea muuta kuin tylsä! Vaahtomuodossa oleva vartalovoide tuoksuu herkullisen marjaisalta ja mikä parasta, se imeytyy ihoon muutamissa sekunneissa. Kesäisin en juurikaan suosi paksuja ja hitaasti imeytyviä vartalovoiteita, joten tämän Biloun voiteen tyyliset tuotteet ovat mulle ehdottoman tärkeitä juurikin sen nopean imeytyvyyden takia. Vaahto ikään kuin sulaa iholle ja imeytyy levittäessä hyvinkin nopeasti. Jäljelle jää pehmeä ja miellyttävän tuoksuinen iho. Mulla on tämä myös yhdessä toisessa tuoksussa, ja vaikka sen karkkisuudesta pidänkin, on tämä Fizzy Berry kuitenkin marjaisan tuoksunsa ansiosta mulle hitusen mieluisampi.

Onko tuttuja tuotteita tai mahdollisesti jopa teidänkin suosikkituotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Ooh mulla odottaa tuo Iredalen primeri käyttöä. Ekaks vanhat pois :) mä en tykännyt tuosta essencestä sitten loppujen lopuksi, en kestä sitä rumasti kulumista huulten keskeltä eikä se sävy ollut mulle sopiva :) muita sävyjä en ehtinyt nähdä kun nämä oli hamstrattu loppuun jostain mistä katselin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti toi primer on sulle mieluinen! Mä olen tosiaan aivan rakastunut siihen<3 Mua ei ton essencen punan kuluminen huulten keskiosasta haittaa, kun sitä pystyy lisäämään siitä huolimatta ilman, että lisäämisestä jää rumia rajoja. Sain aikoinaan ikuiset traumat NYX:n Lip Lingerie punista, jotka näyttivät huulilla aivan kamalalta, jos niitä erehtyi lisäämään kesken päivän :'D

      Poista
  2. Biloun vaahtovoide kuulostaa ihanalta, täytyykin tutkia mistä sitä saisi :) Ihanaa lomaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihania ja mä haluan ehdottomasti testata niitä suihkuvaahtojakin! Kiitos kovasti<3

      Poista
  3. Ihania suosikkeja 💕 mäkin hamstrasin Jane iredalea alesta mutta tuota primeria en harmiksi saanut. Olisipa kiinnostava testata!

    Biloun tuotteet on kaikki aivan huippuja. Vartalovaahdoissa kyllä nimenomaan etuna se nopea imeytyminen. Ihan uskomaton miten se vaahto suoraan solahtaa ihoon. Ja ne tuoksut on ihan parhaita😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat ton primerin jossain vaiheessa hankittua, mä en nimittäin voi kuin kehua tota :D Joo siis noi tuoksut ja koostumus ylipäätään noissa vartalovaahdoissa on jotain niin ihanaa<3 Ei oo tehnyt vähään aikaan mieli taas oikein muita vartalovoiteita edes käyttää, kun noi on niin mieluisia :)

      Poista
  4. Kaikki tuotteet kuulostavat aivan superihanilta! Toi primer kuulostaa todellakin täydelliseltä kesätuotteelta :) ja ihanaa että oot löytänyt toimivan ripsarin! Mun on kans vaikea löytää toimivia ripsareita, joten tiedän kuinka iloiseksi oikeasti toimivan ripsarin löytämisestä tulee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä toi primer kyllä onkin! Joo siis mä olen joka kerta uusia ripsareita testatessani todella, todella skeptinen, sillä harva oikeasti toimii mulla siten kuin haluan. Onneksi toi oli niin positiivinen yllätys<3 Välillä melkein toivon, etten olisi näin nirso ripsivärien suhteen ja kelpuuttaisin minkä tahansa, mutta ei niin ei :D

      Poista
  5. Ihanaa lomaa, oot nyt jos koskaan sen ansainnut! Mulla on vielä vajaa pari viikkoa jäljellä, kolme takana, joten kunnon lomafiiliksissä ollaan. Vikoiksi päiviksi luvattu vielä kunnon kesäkeliäkin. :)

    Jane Iredalen Primer on kyllä huippu, kommentoinkin siitä jo Instaasi. Suosittelen talvella kokeilemaan sitä kosteuttavampaa versiota, se on huippu myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :) Joo nyt on onneksi luvattu tosi nättejä ilmoja! Heinäkuu oli yllättävänkin sateinen, mutta ihanaa jos lämpö tosiaan nyt elokuussa palaa<3

      Toi primer on ihan huippulöyty, pidän ehdottomasti myös sen kosteuttavamman version mielessä!

      Poista
  6. Noita uusia vaahtotuotteita olisi ihana kokeilla, joita kaikki on saanut pr näytteinä lähinnä nyt, eli ihan uutta tällä suomessa :) Ihanaa lomaa, itsekin vielä 1,5 viikkoa lomailen. Toivottavasti uusia koronarajoituksia ei oteta käyttöön ennenkuin vasta lomien jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin huomasin, että viime aikoina näitä Biloun tuotteita on pyörinyt tosi paljon vaikuttajien eri kanavissa! Mä en yhtään ihmettelisi, vaikka rajoituksia tulisi piankin. Eikä välttämättä olisi pahitteeksikaan, kun monet ihmiset menee ja touhuaa kuin koronaa ei enää olisikaan :/

      Poista

Kiitos kommentista!