sunnuntai 2. elokuuta 2020

Lookfantastic Beauty Box | Elokuu 2020

Boksi saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta


Tänään esittelyyn pääsee kuukaden ensimmäinen kauneusboksi, joka on Lookfantasticin Beauty Box! Sain boksin itselleni testiin ja olin yhtä täpinöissäni boksista nyt kuin toukokuussakin, jolloin availin edellisen kerran Beauty Boxia. Beauty Box on siis Lookfantastic-verkkokaupan oma kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, joka sisältää niin meikkejä kuin ihon-, vartalon-, ja hiustenhoitotuotteitakin. Boksin perushinta on 20,00 €/kk, mutta sen saa sitä edullisemmin, mitä pitemmän tilausjakson kerralla ottaa. Halvimillaan boksi maksaa vain 15,50 €. Sisällöllisesti boksien arvo on aina useita kymmeniä euroja eli jo se 20,00 euron kuukausihinta on mielestäni todella edullinen, varsinkin jos vertaa moniin muihin Beauty Boxia kalliimpiin kauneusbokseihin. Oman boksisi pääset tilaamaan Lookfantasticilta!



Oma elokuun Beauty Boxini näytti tältä. Tässä kuussa bokseista oli ilmeisesti liikkeellä kahta eri versiota ja mä satuin saamaan totta kai juuri sen, josta löytyi jo kolme itselleni entuudestaan tuttua tuotetta. Mutta eipä se mitään, sillä ainakin yksi niistä on ollut itselleni hurjan mieluinen ja muuten boksin sisältö oli erittäin kiinnostavan oloinen. Lookfantasticin Beauty Box on tunnettu siitä, että useat tuotteet tulevat matkakokoisina. Koot ovat kuitenkin useimmiten reiluja ja matkakokoisuus mahdollistaa sen, että bokseista löytyy niin monta eri tuotetta ja myös niitä hintavampiakin brändejä. Mennään sitten vielä tutkimaan tarkemmin boksin sisältöä:


Percy & Reed Perfectly Perfecting Wonder Balm on yksi niistä tuotteista, jotka olivat mulle jo entuudestaan tuttuja. Tämä on hiuksiin jätettävä voidemainen tuote, jonka tulisi kosteuttaa hiuksia lisäten niiden kiiltoa. Samalla tuote myös helpottaa hiusten muotoilua ja sitä on tarkoitus lisätä pyyhekuiviin hiuksiin kauttaaltaan. Olen käyttänyt tätä tuotetta kaksi samankokoista 30 ml tuubia ja mä pidän tästä todella paljon! Levitän käytännössä lähes joka kerta hiukset pestyäni niiden pituuksiin jotain tällaista kosteuttavaa tuotetta, ja tämä Percy & Reedin voide on toiminut mun hiuksissani loistavasti. Tämä oli siis ehdottomasti iloinen yllätys, vaikka tuote olikin entuudestaan tuttu. Ehdottomasti pääsee käyttöön ja voin tätä suositella, mikäli hiuksesi kaipaavat kosteuttavia tuotteita! Tuote tuli 30 ml matkakokona.
Tuotteen arvo: noin £8,00.


Eyeko Black Magic Mascaran olen niin ikään omistanut joskus aiemmin. Tämä ripsiväri lupaa runsaasti volyymia ja kaarevuutta ripsiin. Sen harja on muotoiltu kaarevaksi ja ripsivärin tulisi tehdä ripsistä pikimustat. Olen tämän tuotteen tosiaan saanut joskus LF:n joulukalenterista, mutta en kuollaksenikaan muista mitä tästä ripsiväristä pidin. Tuskin tämä siis mikään suosikkini oli, mutta toisaalta koska olen täysin ihastunut Eyekon Skinny Brush Mascaraan, voisin olettaa etten ihan täysin tätäkään versiota aikoinaan tyrmännyt. Harja ainakin näyttää muotoilultaan todella hyvältä! Katsotaan mitä pidän tästä, kun otan ripsivärin testiin. Tämä tuli 4 ml matkakokoisena.
Tuotteen arvo: noin £10,00.


Bellápierre Cosmeticsin Mineral Blush sävyssä Amaretto oli boksin kolms tuote, jonka olen omistanut jo joskus aiemmin. Tämä samainen poskipuna tuli keväämmällä Goodieboxista ja annoin tuotteen eteenpäin siskolleni, sillä en kokenut tuotetta itselleni tarpeelliseksi. Tämä on siis irtomuodossa oleva poskipuna, jonka sävy on rusehtavan oranssia. Tämänsävyiset poskipunat toimivat loistavasti syysmeikeissä ja nyt mietinkin pitäisikö mun kuitenkin pitää tämä yksilö ja katsoa, miltä se syksymmällä poskillani näyttää! Irtoposkipunat vaan eivät ole mun suosikkejani ja siitä syystä sen ensimmäisen kappaleen annoinkin eteenpäin. Tällaiset poskipunat ovat monesti pigmenttisyydeltään ihan huippuhyviä, mutta koen pressatut puuteriset poskipunat silti itselleni mieluisammiksi. Katsotaan miten tämän kanssa teen, voi olla, että annan tämän eteenpäin tai sitten otan itse syksyllä käyttöön! Tuote tuli täysikokoisena.
Tuotteen arvo: noin £15,00.


Caudalie Vinoperfect Radiance Serum on ihoa uudistava ja kirkastava seerumi. Caudalie on tullut mulle tutuksi nimenomaan näiden LF:n Beauty Boxin kautta ja olen aina kokenut brändin tuotteet verrattain laadukkaiksi. Kirkastavat seerumit ovat mitä parhaimpia juurikin kesäaikaan eli täytyy ottaa tämä seerumi käyttöön nyt heti, kun kesää on vielä muutama viikko jäljellä! Tämä oli mulle uusi tuote ja Caudalien Vinoperfect-tuotelinjaan kuuluu myös monia muita tuotteita, kuten yövoide, käsivoide ja aurinkosuoja. Tuote tuli  10 ml matkakoossa.
Tuotteen arvo: noin £15,30.


AHAVA Deadsea Water Mineral Body Lotion on ihoa pehmentävä ja silottava vartalovoide. Voide lupaa imeytyä ihoon nopeasti kosteuttaen sitä silti tehokkaasti, ja sen tulisi sopia hyvin herkällekin iholle. Tätä olen testannut kerran ja allekirjoitan täysin voiteen nopean imeytyvyyden. Koostumukseltaan tämä vartalovoide on ohuehkon geelimäistä ja se tosiaan imeytyy ihoon hyvin nopeasti jättäen sen silti kosteutetun tuntuiseksi. Voide on loistava nimenomaan kesäaikaan, jolloin ainakin itse kaipaan nimenomaan nopeasti imeytyviä vartalovoiteita. Voiteen tuoksu on melko voimakas ja se jää iholle aika pitkäksi aikaa, mutta tuoksu on mulle itselleni kuitenkin oikein mieluinen. Tykkään! Tämä tuli 40 ml matkakoossa.
Tuotteen arvo: noin £8,00.


Mio Sun-Drenched Body Wash on raikkaan sitruksisen tuoksuinen suihkugeeli. Tuote lupaa puhdistaa ihon tehokkaasti samalla kosteuttaen sitä. Suihkugeeli sisältää lisäksi pieniä shimmerisiä partikkeleja, jotka jättävät iholle kauniin hehkun. Mun ensiajatukseni oli, että onpas tylsää saada pieni suihkugeeli kauneusboksista, mutta tämähän vaikuttaakin todella kiinnostavalta! Ensinnäkin sitruksinen tuoksu on mulle suihkugeeleissä todella mieluinen ja toiseksi en ole tainnut koskaan käyttää suihkugeeliä, joka jättää iholle shimmeristä hehkua. Vielä en ole tätä testannut, mutta odotan mielenkiinnolla millaisen hehkun ja hohteen tämä suihkugeeli iholle tekee. Tuote tuli 30 ml matkakoossa.
Tuotteen arvo: noin £3,00.

Elokuun Beauty Boxin arvo oli noin £60,00. Tällä kertaa jopa puolet boksin tuotteista oli mulle entuudestaan tuttuja, mutta eipä se juuri haitannut, sillä vain yhden tuotteen kohdalla mietin annanko sen eteenpäin vai en. Kokonaisuutena boksi oli mun mielestäni hyvä, sillä tässä oli tasapuolisesti tuotteita niin kasvoille, hiuksille kuin vartalolle. Meikkejä toki unohtamatta! Tilaa oma Beauty Boxisi tästä.

Miltä elokuun Beauty Box vaikuttaa? :)

2 kommenttia:

  1. Tää näytti ihan kivalta, mutta ei ehkä sieltä ihan parhaimmasta päästä. Hiusvoide olisi varmaan ollut mulle mieluisin tuote :) ja vähän ehkä yllättäen tuo suihkugeeli kuulostaa tosi kiinnostavalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo parempiakin bokseja on ollut, mutta pääasia että melkein kaikki tuotteet pääsi käyttöön! Ja itse asiassa tajusin eilen kaappeja siivotessa, että mullahan on toi Caudalienkin seerumi odottelemassa käyttöönottoa, eli varsinaisesti ihan uusia tuotteita tässä ei ollutkaan kuin pari kappaletta mulle :'D

      Poista

Kiitos kommentista!