keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Marraskuun suosikkituotteet


Nyt täytyy sanoa, että luojan kiitos marraskuu alkaa kohta olla lopullisesti takanapäin! Tää vuodenaika on oikea bloggaajan painajainen, kun sitä luonnonvaloa riittää vaan se muutama tunti päivässä ja itsekin oon sen ajan yleensä onnellisesti töissä. Postauksien kuvat on lähestulkoon pakko kuvata aina viikonloppuisin eikä sitä valoa silti välttämättä ole tarpeeksi, kuten ei näidenkään kuvien kohdalla ja kuvat oli pakko ottaa keinovalossa. Marraskuu on muutenkin yleensä aina se synkin ja pimein kuukausi, kun joulukuussa on monesti jo lunta maassa tuomassa edes hieman lisää valoa. Tätä pimeyttä ei todellakaan tule ikävä! Mutta siirrytäänpäs sitten vähän mukavampaan aiheeseen eli marraskuun kosmetiikkasuosikkeihin :)


Lushin Buck's Fizz Body Conditionerin* valitsin itselleni osaksi Lushin pr-tapahtuman goodiebagia. Tämä on siis vartalonhoitoaine, joka tuoksuu makeahkolle, mutta silti raikkaan hedelmäiselle. Tänä vuonnahan Lushin joulu on naku ja kaikki kausituotteet on saatavilla pakkauksettomina, kiinteinä versioina, jota tämä munkin vartalonhoitoaineeni edustaa. Tällaiset suihkussa käytettävät vartalonhoitoaineet on laiskan vartalonrasvaamaan unelmatuotteita! Tämä jättää iholle sellaisen nahkean, kosteutetun tunteen enkä ainakaan itse koe enää tarvitsevani tämän jälkeen mitään muuta vartalovoidetta. Ja oon täysin ihastunut tohon kiinteään palaan, sillä sitä on jotenkin aivan ihana liikuttaa vartalolla ja sen jälkeen vielä hieroa kunnolla joka puolelle. Tällaisten pakkauksettomien tuotteiden ainoa ongelma onkin säilytys, mutta muuten mulla ei oo tästä mitään huonoa sanottavaa.


Mä olin rehellisesti sanottuna täysin unohtanut omistavani tämän Too Facedin Sweehearts Perfect Flush Blushin sävyssä Sparkling Bellini, kunnes alkukuusta bongasin tämän meikkipöytäni siivouksen yhteyessä. Sen jälkeen tämä ihana kolme eri persikkaista ja vaaleanpunaista sävyä sisältävä lievästi shimmerinen poskipuna onkin ollut todella kovassa käytössä! Pigmenttiä tästä löytyy todella hyvin, mutta halutessaan tällä saa kyllä todella luonnollisenkin lopputuloksen poskille. Aivan ihana poskipuna ja tykkään noista Too Facedin suloisista pakkauksista. Mulla on ihan kamala poskipunakuume ja tekisi mieli ostella vaikka mitä uusia, mutta ehkä tää, kun tosiaan olin unohtanut tämänkin yksilön olemassaolon, kertoo siitä etten uusia kyllä tarvitse :D


Koko kuukauden ehdoton suosikkimeikkituote on tämä Bette Boxista tullut IsaDoran Natural MATT meikkivoide. Mähän ostin juuri vähän aiemmin itselleni todella hyvän meikkivoiteen Catricelta, mutta tämä IsaDoran mattameikkivoide on vielä sitäkin parempi ja ehdottomasti uusi suosikkini. Mä toivon meikkivoiteelta riittävää peittävyyttä, hyvää pysyvyyttä ja mattaista lopputulosta. IsaDoran meikkivoide täyttää kaikki nuo kohdat ja aionkin ihan ehdottomasti ostaa tätä myös jatkossa. Onnekseni sävy 10 Matt Porcelain oli itselleni täydellinen, sillä tästä meikkivoiteesta ei valitettavasti löydy kuin viisi sävyä, joista tämä on ilmeisesti kaikkein vaalein.


Ekopharman Vadelma Kasvovoide 24h* on ollut mulla todella kovassa käytössä viime viikkojen aikana. Pääasiassa oon suosinut tätä päivävoiteena, sillä voide imeytyy suhteellisen nopeasti ja mahdollistaa siten tämän käytön meikinalusvoiteena. Silloin tällöin oon myös käyttänyt tätä yövoiteena, mutta kuiva ihoni vaatii sen jälkeen ehdottomasti vielä kosteuttavaa kasvoöljyä kasvovoiteen lisäksi. Omalle ihotyypilleni tämä soveltuukin ehdottomasti paremmin päivävoiteeksi. Rakastan tämän vadelmaista tuoksua ja voiteen kosteutusteho on päivävoiteeksi todella hyvä ja itselleni riittävä. Pumppupullo on myös kätevä ja vaikka mua aluksi hieman ärsytti, että se annostelee voidetta kerralla melko vähän, on se kuitenkin parempi kuin että voidetta tulisi kerralla ihan liikaa. Nyt pullosta on helppo saada voidetta juuri se tarvittava määrä.


Puhdistusöljyt ovat ehdottomasti tulleet jäädäkseen osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniani. Tämä Lumene SISU Deep Clean Purifying Cleansing Oil on itselläni käytössä ihonpuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa eli pesen tämän kanssa kasvoiltani pois meikit. Sen jälkeen käyttöön pääsee vielä jokin toinen putsari, jonka on tarkoitus pestä pois loput meikkirippeet sekä puhdistaa iho. Kaksoispuhdistus on toiminut itselläni loistavasti eikä misellivesilappuun enää jää meikkijämiä oikeastaan koskaan, kun aiemmin yhden putsarin kanssa niitä jäi lähestulkoon aina. Tämä Lumenen puhdistusöljy on melko voimakkaan tuoksuista, mutta mielestän todella tehokasta. Ehdottomasti haluan kuitenkin testata myös jonkin toisen merkin puhdistusöljyä!

*Tuote saatu blogin kautta

Oletteko te testanneet jotain näistä tuotteista? :)

34 kommenttia:

  1. Tää vuodenaika on kyllä ihan kamalaa bloggaamisen kannalta. Väsyttää ja valoa ei riitä tarpeeksi kuvailuun.. Super kivoja tuotteita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep nimenomaan :/ Kevättä ja valoisaa aikaa odotellessa! Kiitos :)

      Poista
  2. Näistä ei oo tullut testattua ainuttakaan. Mä oon innolla suuntaamassa Lushin liikkeeseen viikonloppuna, toivottavasti ehdin kun tosiaan lauantaina menee se parhain shoppailuaika pikkujouluilemassa mutta ei se mitään, ihana päästä näkeen teitä;) <3 Tuon voisin jopa ostaakin Lushilta testiin! Ainakin sen hultenkuorinnan ja vartalonhoitoaineen haluaisin testiin (oliko Lushilla sitä vartalohoitoainetta??).

    Myös tuo poskipuna vaikuttaa ihanalle, vaikkakin itseni kannattaa välttää shimmerisiä poskipunia kun on joskus jostain lukenut että rasvaisen nassun kanssa ne eivät oo parhaita vaihtoehtoja:D Ihania tuotteita ja voin niin sanoa samaa tästä ajasta, ei tuu yhtään ikävä marraskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun olis tarkoitus suunnata sinne ennen pikkujouluja, kun juna on sen verran aikaisin Helsingissä, että luppoaikaa jää hyvin pienelle ostosreissulle :D Joo se Snow Fairy vartalonhoitoaine on just Lushilta :) Ja sitä myydään myös sellasessa purkkimuodossa, tätä Bucks's Fizziä ei kai muuta kuin kiinteänä palana..?

      Heh joo no tietty jos naama kiiltää herkästi muutenkin niin sitä lisäkiiltoa ei ehkä kaipaa :D Mutta tosta jää tosi kevyt hehku eli kyllä säkin mun mielestä voisit testata myös tällaisia vähän shimmerisiä poskipunia :) Ei tosiaan, onneksi ollaan jo joulukuussa<3

      Poista
  3. Kivoja suosikkeja :) tuo TF poskipuna on ihan supersöpö! IsaDoran meikkivoide on kyllä hyvä ja onneksi tuli Bettessä, olisi muuten saattanut jäädä kokeilematta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sama homma, en usko että olisin ihan äkkiä lähtenyt tota IsaDoraa kokeilemaan, mutta nyt täytyy kohta jo suunnata ostamaan uusi meikkivoideputeli, ettei toi vaan lopu kesken :D

      Poista
  4. En ole testannut näistä muita kuin TF:n poskipunaa ja sekin on eri sävyä. Sä osaat ottaa niin kauniita valokuvia. Mulla on valo-ongelmia kesälläkin, sillä meidän kämppä sijaitsee sellaisessa kulmassa, että valosta on aina pulaa. Millaista keinovaloa käytit näissä kuvissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sanna :) Tiedän tunteen, mullakin on vaan ne pari kohtaa asunnossa, jossa saa otettua hyviä kuvia. Mulla oli ihan vaan normaali kattolamppu päällä, mutta mun kamerassa saa sellaisen hehkulammpusuodattimen, mikä tekee noista kuvista sitten tollasia vähän vähemmän keltaisia :D Kylmiähän noi on, mutta menettelee kun ei oo oikein muita vaihtoehtoja.

      Poista
  5. Kivoja tuotteita:) En ole tosin itse käyttänyt niistä yhtäkään, mutta vaikuttavat kiinnostavilta:)
    Marraskuu on kuukausista surkein, ääh, samaten tammikuu on yleensä mulle toinen samanmoinen angst-kuukausi, mutta sitten alkaa jo helpottaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tammikuu on myös mulle vähän sellanen plääh kuukausi, mutta silloin on sentään yleensä lunta maassa ja sen puoleen vähän valoisampaa! Kevättä odotellessa :)

      Poista
  6. Ihania hempeitä kuvia ♥ Tuo Isadoran meikkivoide on mulla käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Toi meikkivoide on tosi hyvä! :)

      Poista
  7. Mä niiin samaistun tuohon, että marraskuu on bloggaamisen kannalta kamalaa aikaa :D Mä oon myös aina valoisan ajan töissä ja kuvia voi napsia vain viikonloppuisin. Keinovalosta huolimatta nää sun kuvat näyttää onnistuneen kuitenkin hyvin, tosi nättejä ♥ Tuo vadelma kasvovoide kuulostaa tosi hyvältä, mun onkin pitänyt hankkia ties kuin kauan uusi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomasin viime viikonloppuna, ettei se kuvien napsiminen onnistunut silloinkaan, kun ulkona oli ihan supersynkkä ilma koko ajan.. Sellanen pieni auringonpaiste olis kyllä tervetullut niin saisi taas räpsiä kuvia oikein olan takaa :D Toi kasvovoide on kyllä hyvä ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan<3

      Poista
  8. Kivoja suosikkeja :) Ja kiva et tuosta IsaDorasta tuli suosikki! Mä luulen et se ei ois kuitenkaan mun mieleen, koska mä oon just tajunnut et tykkään oikeestaan nykyään aika kuultavasta meikkipohjasta, vaikka pitää siinä olla peittoakin. Pitää jatkaa suosikin etsimistä ihan eri kriteereillä! Hassua tajuta tämä vasta nyt, monen mattaisen tai matahkon meikkivoiteen hankkimisen jälkeen :D Ihana tuo TF:n poskipuna! Mä oon joskus miljoona vuotta sitten hankkinut sen "kopion" Makeup Revolutionilta ja oisin varmaan muuten jo heittänyt sen pois, mut sekin on tosi hyvä. Vaikka nuo vie paljon tilaa ja on vähän halvan oloisia pahvipakkauksineen, niin silti niiden söpöys viehättää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa toi ei tosiaan ehkä olis sun juttu, koska toi tosiaan tekee tosi matan lopputuloksen :D Niin se maku vaan muuttuu, ehkä mäkin vielä joskus suosin enemmän heleyttäviä tuotteita ja kuultavaa lopputulosta matan sijaan :) Joo se sun Makeup Revolutionin poskipuna on kyllä myös tosi kaunis! Tilaa noi kyllä vie, mutta pakkaukset on suloisia :)

      Poista
  9. Joo ei ole mikään helpoin vuodenaika ottaa kuvia, kun tosiaan pitää aina ajoittaa viikonlopuille kuvaukset. Ja musta tuntuu, että nyt viikonloppuisinkin on ollut niin pimeä ettei edes "valoisaan" aikaan ole tarpeeksi valoisaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä tajusin ihan saman viime viikonloppuna, kun piti niitä kuvia ottaa muttei siitä tullut mitään :D Osaapahan taas arvostaa kesän tullessa sitä valoisuutta, kun kuvia voi ottaa huoletta työpäivänkin jälkeen ja valoa riittää yllinkyllin!

      Poista
  10. Niin samaa mieltä marraskuusta, inhoan! Vielä huomisen jos jaksaisi. Lumenen puhdistusöljy on kiinnostanut pidemmän aikaa ja sen takuulla jossain vaiheessa testaan kunhan pääsen nyt kaapissa olevista puhdistusöljyistä eroon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ollaan onneksi jo joulukuussa! :) Suosittelen testaamaan tota, oon kuullut myös muilta tosi paljon kehuja tosta puhdistusöljystä<3

      Poista
  11. Tuo Sisu on niin ihana puhdistusöljy! Pitäsiköhän munkin naputella joku suosikkipostaus pitkästä aikaa, kun muuten en varmaan ehdi kaikisat tuotteista kirjoittaa :D

    Ja haha, mulle taas marraskuu on yksi suosikkikuukausia, koska synttärit :) Mutta toivoisin sitä lunta, niin kaikki olisi valoisampaa! Ja jos joulukuussa ei tule lunta, niin iso buu! Joulukuuta odotan kuin kuuta nnousevaa, muutto ja eka joulu omassa kodissa..joskin muuttolaatikoiden kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kirjoittele ihmeessä! Mä tykkään lukea tällaisia suosikkipostauksia, kun siinä saa niin näppärästi lukea aina pieniä miniarvosteluja useammastakin tuotteesta :) Synttärikuukausi on kyllä monelle se suosikki :D Mäkin tykkään maaliskuusta just samasta syystä, vaikka monet sitä kuukautta inhoaa loskan ja kaiken muun mukavan takia :D Sulla on kyllä kivoja juttuja edes joulukuussa<3

      Poista
  12. Oon samaa mieltä että tää vuodenaika on kyllä painajainen bloggaajille. Mä oon onnellisesti töissä kanssa aina valosan aikaan ja kaupanpäälle vielä viikonloppuisin joten kuvien ottaminen tuottaa välillä päänvaivaa! Ei tosiaan uskois, että nää sun kuvat on otetty keinovalossa!
    Tosta isadoran matta meikkivoiteesta tuli hetkessä kans mun suosikki ja oon käyttänyt sitä nyt melkeimpä päivittäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, että tuottaa päänvaivaa :/ Mulla on sentään pääasiassa viikonloput vapaita, mutta eipä sitä valoa viime viikonloppunakaan esimerkiksi riittänyt kuvailua varten :D Sama homma täällä, toi meikkivoide osoittautui tosi hyväksi! :)

      Poista
  13. En ole mitään noista tuotteista aikaisemmin testannut mutta Lumenen Sisu- sarjan useammat tuotteet kiinnostavat :) Olen kuullut niistä pelkästään hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaile ihmeessä SISU sarjaa jossain vaiheessa, kun tulee tarvetta uusille ihonhoitotuotteille :) Mä oon ainakin tähän puhdistusöljyyn ollut hurjan tyytyväinen!

      Poista
  14. Sun suosikki postaukset on aina kivoja! :) Tällä kertaa oli kyllä kauniita kuvia <3 Nuo kukat on niin ihania :) Tuon Too Facedin Sweehearts Perfect Flush Blushin haluaisin kyllä joskus itellenikin :D Mä en ole vissii ottanut yhtäkään kuvaa koko marraskuussa, että ei sen puoleen haha :D Kamalaa aikaa tää on kyllä! No ehkä tässä kuussa pääsisin kuvailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla, kiitos<3 :) TF:n poskipunat on ihania ja noi pakkaukset ihan supersöpöjä! Joo en yhtään ihmettele, ettei oo pahemmin tehnyt mieli kuvailla :D Tänäänkin on jo onneksi niin paljon parempi ilma, kun tänne satoi lunta ja on muutenkin kirkkaampaa :)

      Poista
  15. Aivan ihania kuvia! <3 Mä oon jo pitkään halunnut kokeilla noita Too Faced poskipunia, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi tilata. Niin söpöjä! :) IsaDoran meikkivoidetta kokeilin muistaakseni kerran ja en ollut kovin vakuuttunut, joten se on unohtunut laatikkoon. Ehkä mun täytyy antaa sille vielä uusi mahdollisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 :) Suosittelen kyllä kokeilemaan! Tää mun yksilöni on ainakin kaikinpuolin aivan ihana ja todella hyvä :) Eihän toi meikkivoide varmasti kaikkein makuun ole, mutta mulle se oli ihan täydellinen. Se oli kaikkea sitä, mitä meikkivoiteelta toivon<3

      Poista
  16. Toi Lumenen öljy kiinnostaa!
    Too Facedin nuo poskipunat on ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta ihmeessä toi öljy testiin, se on ihan huippuhyvä!

      Poista
  17. Tuo Vadelma-päivävoide mun on ehdottomasti testattava jossain vaiheessa! Oon muutenkin nyt viime aikoina innostunut Ekopharmasta :) Ja tiedän niin tunteen tuon kuvaamisen kanssa! Mä pystyn välillä kuvaamaan päivisinkin, mutta yleensä käy niin, että kun oon päättänyt huomisen olevan kuvauspäivä, onkin ihan pimeää koko päivän :D Että se siitä sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekopharmalta löytyy kyllä ihan superihania tuotteita<3 Siis joo mäkin monesti suunnittelen, että huomenna pääsen aiemmin töistä tai meen vaikka iltaan niin ehdin kuvailla, mutta harvemmin se onnistuu kun ilmat on sitten mitä on ja koko päivän tyyliin sataa :D No mutta onneksi ei mee enää montaa viikkoa, kun alkaa jo tulla pikkuhiljaa valoisampaa :)

      Poista

Kiitos kommentista!