torstai 14. joulukuuta 2017

#bestnine2017

Moikka! Vuoden lopussa alkaa Instagramissa näkyä yhdellä jos toisella näitä #bestnine kuvia, joissa siis esitellään kollaasin muodossa yhdeksän kuluneen vuoden aikana lisättyä kuvaa, joista ihmiset ovat tykänneet eniten. Mä sain tästä aiheesta kimmokkeen ihan kokonaiselle postaukselle, sillä ajattelin lisätä myös tänne blogin puolelle tuon kuvakollaasin niistä yhdeksästä kuvasta, josta te olette eniten pitäneet. Sen lisäksi tein vielä oman kollaasin, johon valitsin omat yhdeksän suosikkiani vuoden 2017 Instagramkuvistani ja loppuun lisäilin vielä neljä suosikkisilmämeikkiäni, jotka on Instan puolella näkynyt :)


Tässä siis yhdeksän tykätyintä kuvaani vuodelta 2017. Osa yllätti ja osa taas ei lainkaan. Esimerkiksi silmämeikkikuvat on yleensä niitä kaikkein tykätyimpiä kuvia mulla eli en ihmettele, että tästäkin löytyi niitä kolme kappaletta. Myös meikkipöytäkuvat on keränneet isoja tykkäysmääriä ja tosta tuli mieleen, että mähän oon luvannut tehdä tänne bloginkin puolelle postauksen mun meikkauspisteestä. Hups! Nojoo se jää taas varmaan keväämmälle, jotta saadaan enemmän valoa kuvailuun. Tosta alarivin keskimmäisestä palettikuvasta en itse tykkää, mulla on niin paljon kivempiakin kuvia tosta paletista, että toi on vähän plääh. Mutta tää oli oikeasti mielenkiintoista nähdä mistä mun instafeedissäni on eniten tykätty!


Tässä olis sitten mun valintani suosikkikuvien osalta! Tästä voi ehkä päätellä, että tykkään vaaleasta taustasta ja kaikki vaaleanpunaiset kukat on mun mieleeni kuvausrekvisiittana ;D Toi ylärivin keskimmäinen kuva, jossa on Model Co:n huulipuna, on ehdottomasti yksi mun suosikkikuvistani ikinä. Mä en todellakaan ole mikään valokuvaaja, mutta toi onnistui ja tosta tykkään yhä edelleen hurjan paljon. Yksi sama kuva löytyy sekä tästä mun kollaasista että tosta ylemmästä - nimittäin toi sivuprofiilikuva mun naamasta. Filtteri on näköjään eri, kun toi oli jossain vaiheessa myös mun Instan profiilikuvana ja nappasin puhelimesta just sen väärän kuvan, mutta antaa mennä :) Totta kai blogin bannerikuvakin pääsi tähän joukkoon! Mä rakastan noita UD:n punia ihan joka tavalla. Ne on laadultaan huippuhyviä ja ne on myös ulkonäöllisesti hurjan kauniita.


Ja sitten vielä mun suosikkisilmämeikkini tältä vuodelta! Tai siis niistä, jotka kuvasin :D Ylävasemmalta löytyy mun alkuvuoden tuparilook ja toi onnistui ihan täydellisesti ja siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin. Vierestä löytyy häävierasmeikkiä, kun pääsin juhlistamaan ystäväni häitä viime kesänä. Alavasemmalta mun ensimmäinen meikkini UD:n Naked Heat paletilla ja vaikkei tossa sinänsä mitään ihmeellistä ole, tykkään noista väreistä. Alaoikealta löytyy vappumeikki, jonka kruunaa ihanat Kissin Posh -irtoripset. Mikä näistä on teidän suosikkinne? :)

Joko te olette katsoneet, mitkä olivat teidän tykätyimmät Instakuvat tältä vuodelta? :)

18 kommenttia:

  1. Olen heti alusta saakka ihaillut sun upeita ja taidokkaita kuvia. Ne on aivan silmiä hivelevän kauniita. Mun lemppareihin kuuluu tuo kuva, missä on vihreät Bed Headin putelit, samaten Steve Laurantin huulituotekuva on hieno<3
    Kyllä meikäläinen tulee kaukana perässä taapertaen....;)
    Kivaa iltaa, Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua miten ihana kommentti, kiitos kauniista sanoista Sari<3 :) Mä tykkään myös tosta TIGI-kuvasta, kun noi vihreät pullot ja pinkit kukat tuo niin kivaa kontrastia tohon kuvaan! Äläs nyt, sun kuvat on todella kauniita :) Kiitos, samoin sulle<3

      Poista
  2. Olipas kiva postaus idea! Oli kiva nähdä mistä kuvista on tykätty ja mistä oot pitänyt itse :) Toi kampauskuva on tosi nätti ♥ Toi häämeikki on muuten upea, niin kuin kyllä kaikki muutkin sun silmämeikit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin ihan älyttömästi tosta häämeikistä! Ja kieltämättä koko päivä oli muutenkin aika ikimuistoinen :D Kiitos kivasta kommentista Jasu ♥

      Poista
  3. Hhaa mulla tuli paljon niitä mitkä on omiakin lemppareita instan puolella ja tietystihän ne on ne reissukuvat;D Ihanaa että olit tehnyt poustin tästä, mukava vähän kuulla sun omaa mielipidettä kun instaan harvemmin kirjoitetaan niitä. Postausidea kokonaisuudessaan on ihana! Ihania kuvia on niin bestninen kuvissa kuin sun omissa valitsemissasikin kuvissa.

    Sä kuvaat aivan ihanasti aina kaikki tuotteet ja sulta tuntuu löytyvän paljon ihanaa kuvausrekvisiittaa. Mä oon aina ihan pulassa tuotekuvasten kanssa koska en omista mitään rekvisiittaa. Haluaisin kuvata kaikki tuotteet luonnossa ja käyttää luonnonantimia rekvisiittana, mutta nyt kun asuu kerrastalossa niin en kehtaa lähtee miljoonan putelin kans tuonne heilumaan, sitten sää, lumen paljous ymmä ym. Omakotitalo ois niin haaveissa:'D Meni taas ohi aiheen, sori <3

    Niin ja hei, aivan ihania silmämeikkejä, meikkipisteestä postausta odotan kovasti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun 9 kuvaa oli kyllä kaikki aivan ihania enkä ihmettele yhtään, että just ne oli sun tykätyimpiä kuvia :) Kiitos kovasti<3 Siis joo mäkin haluaisin kuvata ulkona luonnossa, mutta en tasan kehtaa lähteä kerrostalon pihalle kuvaamaan yhtään mitään :D Sama juttu siis meillä ton kanssa! Sen takia onkin pitänyt hankkia yhtä jos toista härpäkettä, minkä kanssa saa vähän eloa noihin kuviin. Mulla on ihan hirvee määrä kaiken maailman oksia ja tekokukkia, jotka oon ostanut siis tasan tarkkaan vaan näitä blogikuvia varten ja koko ajan tekee mieli saada uusia :'D

      Poista
  4. Vois kyllä itsekin tehdä tällaisen postauksen! :) Sulla on ihan mielettömän upeita kuvia kyllä, joten vaikea valita yhtä suosikkia! :) Ehkä kuitenkin tuo Steve Laurantin huulikiilto nousee suosikiksi. Itse yllätyin siitä, et mun bestninessa oli niin paljon selfieitä, koska en ees ihan hirveesti niitä instaan viljele. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maria<3 Ja hei tee ihmeessä! :) Mäkin tykkään tosta Steve Laurent kuvasta, oikeestaan tona päivänä onnistu kaikki kuvat kauheen hyvin :D Toi on kyllä aika hauska nähdä, mitkä ne omat tykätyimmät kuvat onkaan, kun tosiaan siinä saattaa itsekin yllättyä mistä porukka on eniten tykännyt!

      Poista
  5. Kaikki nuo kuvat ovat kyllä ihania ♥ Etenkin tuossa siun omassa lempparikollaasissa on ihanat sävyt (täällä myös toinen joka rakastaa kaikkea vaaleanpunaista kuvausrekvisiittaa :D). En myöskään yhtään ihmettele, että nuo meikkikuvat ovat saaneet eniten tykkäyksiä, sillä osaat vaan leikitellä luomiväreillä niin hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen on niin kiva väri ja se luo mun mielestä tosi kivan kontrastin tosi monen muun värin kanssa! Just siks tykkään esim. tosta vihreän ja pinkin yhdistelmästä niin paljon :) Voi kiitos paljon ihanainen<3

      Poista
  6. Kiva postaus :) Sun kuvat on aina niin kauniita ja inspiroivia <3

    VastaaPoista
  7. Ihana postaus!<3 Mun tämän vuoden tykätyimmät kuvat olivat pääsosin semmoisia joita itsekkin olisin valinnut muutamaa kuvaa lukuunottamatta. Nuo sun suosikkikuvat on kyllä kaikki niin kauniita! Ja tietenkin nuo sun upeat silmämeikit, vau!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina<3 Sullakin oli kyllä aivan ihania kuvia siinä tykätyimpien kuvien joukossa! Musta tää on niin kiva aina vuoden lopussa katsoa mitkä ne tykätyimmät kuvat oli ja samalla saa vähän muisteltua mennyttä vuotta :)

      Poista
  8. Ihan mielettömiä kuvia kaikki! Mä tykkään tosi paljon sun kuvien tunnelmasta, ne on niin ihanan kirkkaita ja vaaleita, pienellä värikkäällä yksityiskohdalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tommoseen kuvissa pyrinkin! Vaaleeta taustaa ja vähän väripilkkuja matkaan<3 Harmi vaan, ettei toi luonnonvalo tähän aikaan vuodesta oikein aina mahdollista tota :D Kiitos paljon kommentista! :)

      Poista
  9. Olipas postaus! Tosi kauniita kuvia noi kaikki sun valitsemat suosikit :) Toi Model Co -kuva on tosiaankin todella upea! Musta myös toi Ziajan Goat's Milk -kuva on tosi nätti :) Pahastutko, jos lainaan postausidean omaan blogiini? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa Ziajan kuvassa toi valkoinen purnukka pomppaa jotenkin ihanasti tosta taustasta esille, sen takia sen valitsinkin tohon :) En tietenkään pahastu, tee hei ihmeessä säkin tällainen postaus! Innolla odottelen, että pääsen sellaista sun blogista lukemaan<3

      Poista

Kiitos kommentista!