sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Black Friday Shopping Haul


Noniin nyt päästään vihdoin ja viimein kurkistamaan mun Black Fridayna tekemiini ostoksiin! Munhan ei ollut alunperin juurikaan tarkoitus ostaa pahemmin mitään muuta kuin pari juttua Mádaralta, mutta lopulta päädyin tekemään myös tilauksen elevenille, kun siellä oli Lumenen tuotteet niin hyvässä alennuksessa. Beauty Baystä tilasin jo aiemmin samalla viikolla Morphen paletin ja kannatti tosiaan olla ajoissa liikenteessä, sillä myöhemmin viikolla siellä oli melkoiset ruuhkat ja odotusaika kyseiselle verkkosivulle vähintään tunnin pituinen. Mä sain onneksi tehtyä shoppailuni ilman mitään odotteluja ;)


Aloitetaan näillä eleveniltä tiltatuilla Lumenen tuotteilla. Tämä Lumenen VALO Arctic Berry Coctail Heleyttävä & Ravitseva Tehohoito tuli mulle erittäin tutuksi jo ennen Lumenen uudistusta. Minä ja mun ihoni rakastettiin tätä tehohoitoa ja tää pelastikin pari vuotta sitten mun ihoni talvipakkasten ja tuulen kuivattavalta vaikutukselta. Tiivisteen sisältämä karpalo- ja lakkasiemenöljy ravitsee ihoa samalla, kun C-vitamiini lähdevesi huolehtivat ihon kosteutuksesta. Lopputuloksena ihon tulisi olla pehmeä, kosteutettu ja hehkuva. Käytin tätä aiemmin itse ihan päivittäin aamuin illoin ennen kasvovoiteen levitystä, mutta nyt uskon tämän päätyvän pääasiassa vain aamukäyttöön. Tiiviste todella auttaa kuivaa ihoa pysymään kosteutettuna ja mä huomasin siis todellakin selkeän eron omassa ihossani silloin pari vuotta sitten. Aiemmin olin joka ikinen talvi kärsinyt kuivasta, pois hilseilevästä ja kiristävästä ihosta, mutta tää tuote yhdessä kosteuttavan kasvonaamion kanssa muutti tilanteen täysin. Nyt en oo tätä enää ostanut, sillä mua suoraan sanottuna ärsytti ihan suunnattomasti se, että Lumenen uudistuksen myötä tän tuotteen hinta nousi kymmenellä eurolla. BF tarjouksena elevenillä oli tiettyyn aikaan kaikki Lumenen tuotteet -40%, joten alkuperäisestä 27,70 € hinnasta jäi maksettavaksi enää 16,90 €.


Lumene SISU Urban Intense Hydrating Serum on kasvoille tarkoitettu suojaava tehotiiviste. Tiiviste sisältää lähdenveden lisäksi männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita, jotka yhdessä sekä suojaavat että kosteuttavat ihoa. SISU sarjan tuotteet on suunniteltu ehkäisemään kaupunkielämän ja ilman epäpuhtauksien aiheuttamia haittavaikutuksia iholle. Tuote lupaa lukita kosteuden iholle ja jättää ihon säteileväksi ja raikkaaksi. Oon testannut tätä vasta pari kertaa, joten en ole tästä vielä päässyt muodostamaan kunnollista mielipidettä. Tiivisteen tuoksu on melko voimakas ja muistuttaa SISU sarjan puhdistusöljyn tuoksua. Tiiviste itsessään on yllättävänkin paksuhkoa, sillä oletin sen olevan ihan puhtaasti nestemäistä. Tuote levittyy iholle helposti ja imeytyy nopeasti, mutta sen kummemmin en osaa tästä vielä sanoa mitään. Lasinen pipettipullo on ulkoasultaan mielestäni todella tyylikäs! Tuotteen alkuperäinen hinta oli 37,60 € ja alennusten jälkeen maksoin tästä 22,80 €.


Seuraavaksi pari meikkituotetta, ensimmäisenä Lumenen Nordic Chic Mattifying & Pore Soothing Primer. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on mattapinnan iholle jättävä meikinpohjustusvoide. Primer lupaa vähentää ihon kiiltelyä ja tasoittaa ihon pinnalta sekä laajentuneita ihohuokosia että muita epätaisuuksia. Primer sisältää mm. antioksidanttista lakan siemenöljyä, jonka tulisi kirkastaa ihoa. Tuote on suunnattu erityisesti normaalille ja sekaiholle, mutta hyvin tämä on myös omalla kuivalla ihollani toiminut. Mä haluan meikkipohjani olevan mahdollisimman matta, joten sen takia luonnollisesti suosin myös mattapinnan jättäviä primereita. Tämä Lumenen pohjustaja on toiminut oikein kivasti ja auttanut pidentämään meikin kestoa. Primer jättää iholle sileän pinnan, jolle meikkivoide on miellyttävä levittää. Jonkin verran tuote blurraa ihon epätasaisuuksia, mutta ei kuitenkaan täydellisesti. Se ei mua itseäni haittaa, sillä käytän sen verran peittäviä meikkivoiteita, että saan kyllä ne epätasaisuudet halutessani peittoon. Hyvä tuote! Alkuperäisestä 13,80 € hinnasta jäi mulle maksettavaksi 7,90 €.


Tämän Lumene Nordic Chic Moisturizing Lipstickin sävyn 4 Winter Time / Lumen aika kanssa mulla kävi pienoinen arviointimoka. Halusin joo toki itselleni talveen hyvin soveltuvan viininpunaisen sävyn, mutta täähän on käytännössä lähes sama sävy kuin minkä juuri sain marraskuun Bette Boxista! Kyseinen puna on yksi mun tämän hetken suosikeista, joten kyllä tämänkin yksilön sävy siis iski muhun, mutta olisihan se ehkä ollut mielekkäämpää ostaa hieman toisenlainen sävy :D Joka tapauksessa tämä huulipuna on ihanan kermainen ja levittyy huulille kauniisti. Puna ei aiheuta minkäänlaista kuivuuden tai kiristävyyden tunnetta ja pysyvyyskin on näin kermaiseksi punaksi yllättävän hyvä. Ainut miinuspuoli tässä on toi huulipunan hylsy, sillä korkki irtoaa tosta vähän turhankin herkästi. Muuten mulla ei ole tästä huonoa sanottavaa ja aion jatkossakin ostaa Lumenen huulipunia. 11,80 € hinnasta maksoin alennusten jälkeen vain 6,90 €.


Seuraavaksi siirrytään Mádaran verkkokauppaan tehtyyn tilaukseen ja aloitetaan tällä Mádaran Comforting Tonerilla. Tää ei juurikaan esittelyjä mun blogissani enää kaipaa, sillä tämä kuivalle iholle suunnattu kasvovesi on mun suosikkini ikinä. Tuote sisältää ruiskukan ja ruusun kukkaisvettä sekä mm. kamomillauutetta. Kasvoveden tulisi tasapainoittaa ihon pH-arvo sekä rauhoittaa, kosteuttaa ja virkistää ihoa. Kasvovesi ei jätä ihoa kiristävän tuntuiseksi, kuten lähestulkoon kaikki muut testaamani kasvovedet ja tää on yksinkertaisesti mun tarpeisiini täydellinen. Alennusten jälkeen maksoin tästä 10,50 €.


Seuraavaksi toinen mulle entuudestaan tuttu ja hyväksi havaittu tuote - Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum. Mun kuiva ihoni rakastaa näitä Mádaran SOS sarjan tuotteita. Tämä seerumi lupaa auttaa säilyttämään ihon syvimpien kerrosten kosteus, suojata ihoa vapailta radikaaleilta sekä tasapainottaa ihoa. Seerumi sisältää mm. hyaluronihappoa, pellavasiemenuutetta sekä pohjoista pioniuutetta. Tuote imeytyy ihoon todella nopeasti ja auttaa todellakin ihon kosteutuksessa. Oon käyttänyt tätä aiemmin aamuin illoin, mutta nyt luulen, että siirrän tän käytön pelkästään aamuun. Edellinen pullo ehtikin juuri loppua, mutta nyt tätä taas onneksi löytyy multa! Maksoin tästä seerumista 24,50 €.


Mádaran SOS Hydra Mask Moisture + Radiance oli mulle sen sijaan uusi tuote. Tämä kuivalle, stressaantuneelle, kireälle ja kosteusköyhälle iholle tarkoitettu kasvonaamio pohjautuu pohjoiseen pioniuutteeseen. Naamio lupaa mm. kosteuttaa, suojata, hoitaa ja pehmentää kasvojen ihoa ja tuote soveltuu kaikille ihotyypeille. Pioniuutteen lisäksi kasvonaamio sisältää hyaluronihappoa, nokkosta sekä luonnollisia sokereita. Oon ehtinyt käyttämään tätä vasta kerran, mutta naamio vaikutti todella lupaavalta ja jätti ihon selkeästi kosteutetun oloiseksi. Tulen kirjoittamaan tästä tuotteesta myöhemmin vielä oman postauksensa, joten en tässä kohtaa paneudu tähän kasvonaamion tämän enempää. Naamiolla oli hintaa 23,10 €.


Mádaran Pihlaja -sarja on saanut suurta hehkutusta eri blogeissa, joten pakkohan se oli itsekin päästä sarjan tuotteita testaamaan. Tilasin itselleni Pihlaja Drops Glow Booster -tehotipat ja sain kaupan päälle tilaukseeni Pihlaja Daily Defence Ultra Rich Balmin, joka on sekä kasvoille, käsille että koko vartalolle soveltuva tehovoide. Pihlaja Drops -tehotipat lupaavat kosteuttaa kasvojen ihoa jättäen sille kuulaan hehkun. Tehotipat sisältävät provitamiini-A:ta sekä E-vitamiinia, helokkiöljyä ja purasruohon gammalinoleenihappoa. Kaksi viimeksi mainittua auttavat rauhoittamaan ihoa ja vähentämään ihoärsytystä, kun taas vitamiinit huolehtivat ihon suojaamisesta. Tippoja on tarkoitus levittää puhtaalle iholle ennen kasvovoidetta tai sekoittaa yheen voiteen kanssa. Oon itse testannut näitä tuotetteita vasta pari kertaa, joten en vielä ole ehtinyt muodostaa mielipidettäni kummastakaan. Kirjoitan molemmista Pihlaja tuotteista myöhemmin vielä postauksen! Tehotipat maksoivat 20,30 € ja voiteen sain siis kaupan päälle tilaukseeni.




Ja vielä viimeisenä tämä Morphen paletti. Mustalta näyttää enkä tämän enempää aio sisällöstä vielä paljastaa, sillä tämä on arvontavoitto tulevaan blogiarvontaani! Lipstick Love täyttää loppukuusta kolme vuotta ja sen kunniaksi järjestän pienen arvonnan blogiin, eli mikäli Morphen meikit kiinnostavat, suosittelen pysymään kuulolla ja vilkaisemaan blogiani vuodenvaihteen tienoilla ;)

Mitäs mieltä olette ostoksistani? Shoppailitteko itse Black Fridayna? :)

22 kommenttia:

  1. Tosi kivoja tuotteita:) Lumenen hintataso on kaikenlaisten uudistusten ja lanseerausten vuoksi niin huima nykyään, etten osta mitään tuotetta muuta kuin tarjouksista. Cittarissahan on monesti Lumenea -40 %:n tarjouksessa ja silloin tuotteiden hinnat on ihan kohdillaan, mun mielestä;) Olen käyttänyt yhden pullon tuota Lumenen Sisu Seerumia, ja mun mielestä se oli hieman liin tymäkkää. Jotenkin miesmäinen tuote;) Mutta hoiti hommansa kuitenkin, mutta en ostaisi uudestaan.
    Madaran tuotteisiin pitäisi tutustua tarkemmin. Aivan ihana satsi sulla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyttäsin jo ennen uudistusta nimenomaan niitä -40% tarjouksia Cittarissa, joten nykyiset korkeammat hinnat on mulle aika kovia. Onneksi näitä tarjouskampanjoita on vähän väliä niin pääsee Lumenea testailemaan! Siis joo kieltämättä toi on vähän miesmäinen, kun tuoksu on tosi voimakas ja onhan noi pullotkin vähän tollasia maskuliinisen oloisia, kun pääväri on ruskea :D Mádaraan suosittelen tutustumaan lähemmin<3

      Poista
  2. No johan on neito shoppaillut Black Fridayna!:D Mun saalis siltä perjantailta on vaan kannettava mikä hieman harmittaa, mutta onneksi panostin kuitenkin tähän. Vähän olis kyllä tehnyt mieli nettishoppailla:( Lumenen tuotteita oot ihanan määrän ostanut ja mun tekisi mieli hirveesti kokeilla kaikkia nuita Lumenen tuotteita. Ne valopisarat(?) vai mitä ne nyt olikaan kiinnostaisi ihan kauheesti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta sä sentään ostit jotain fiksua ja sellasta, mitä todella tarviit! Tai no siis joo eihän nääkään mulla käyttämättä jää, mutta kosmetiikka nyt kuitenkin on sellasta vähän "turhaa", ainakin jos ostaa näin paljon kerralla :D Tajuut varmaan mitä meinaan tällä :) Lumenelta löytyy tosi paljon kaikkea ihanaa nykyään<3

      Poista
  3. Aivan ihania ostoksia <3 Mulla on kokemusta vain tuosta Lumenen primerista, joka tekee tosiaan sileän pohjan meikille. Mun ihoni on kuitenkin sen verran rasvoittuva, että ihon kiiltelyä se ei valitettavasti hillitse :/ Onneksi se päivä oli sen verran kiireinen, että en oikeastaan ehtinyt tehdä mitään tuhoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida<3 Rasvoittuvalle iholle on varmaan aika haasteellista löytää täydellinen primer, joka myös hillitsee sen ihon kiiltelyn täysin. Haha joo mullakin oli itse asiassa melko kiire, kun vietettiin poikaystävän kanssa meidän vuosipäivää just silloin, mutta ehdin nopeesti onneksi parit nettishoppailut kuitenkin tehdä :D

      Poista
  4. Kyllähän näistä ostoksista saa olla kateellinen :D Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihania tuotteita <3 Mä ähkiinnyin niin BF:sta, et kartoin koko hommaa ja sen jälkeistä maanantain alennusjuttua jne. Sen jälkeenkin on ehtinyt olla vaikka mitä ostaostaosta-hysteriaa :) Toki sekoitin omankin lusikkani siihen soppaan,eli ostin eilen juurikin mun Lumenen suosikkeja, joiden hinnannousu karhittaa yhä :( Ostoskoriin sujahti Lähde Aqua Serum (uusi tuttavuus) sekä maailman paras essense eli Valo Glow Boost Essence <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli<3 :) Mulle kävi viime vuonna ihan samalla tavalla kuin sulla nyt ja edellisvuonna mulla meni maku oikeastaan kaikkien kauppojen uutiskirjeisiin, kun niitä hemmetin BF mainoksia tuli monta kymmentä päivässä. Lopetinkin siinä sitten sopivasti kaikkien tilaamisen, kun en jaksanut enää sitä mainontaa :D Toi Lähde sarjan seerumi tuli just Bette Boxista ja se vaikuttaa kyllä tosi hyvältä!

      Poista
    2. Joo, hain tänään mun oman Bette Boxin ja meinas hymy vähän hyytyy ku näin siel ekaks Lumenen Aqua Serumin, mut sit aattelin et what the heck, tulee kyllä varmasti käytettyä molemmat pullot! :D

      Poista
    3. Joo olis saattanut muakin ensin ärsyttää, kun boksista tulee tuttu tuote, mutta onneksi se oli sentään sulle mieluisa! :)

      Poista
  5. Berry Coctail on mun monivuotinen Lumene-suosikki. Se on vaan loistava! <3 Mä shoppailin Böack Fridayna Happy Socksilla ja Cremalta kahvia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! ♥ Haha vähän erilaisia ostoksia oot siis tehnyt :)

      Poista
  6. Ihana haalinta! Mua kiehtoo tuo Sisun "essence", jään siis odottamaan innolla sun postausta :) Muutenkin Sisu-linja on mun mielestä Lumenen tuotelinjoista onnistunein! Hintataso vaan tuntuu huimalta, mutta ymmmärrän että sillä on haettu "luksusfiilistä". Madaralta mua kiinnostaa se heidän anti-age -linja, mun pitäisi jossain vaiheessa ostaa se kasvosuihke itselle kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi mielenkiintoinen ja innolla odottelen mitä se saa mun ihossani aikaan, vai saako mitään! Hintatasot on tosiaan melko korkeella tossa(kin) sarjassa, mutta onneksi on näitä alennusmyyntejä kaupoissa niin saa haalittua noita vähän edullisemminkin :)

      Poista
  7. Jeij, ostospostaus ♥ Näitä on aina kiva lukea :) Oot kyllä saanut aika hyvän saaliin kasaan Black Fridayna :D Mä en itse tainnut ostaa mitään, unohtui jotenkin koko päivä :D
    Ihanan sävyinen tuo huulipuna ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään lukea muiden ostospostauksia<3 :) Heh ehkä munkin olis ensi vuonna parempi unohtaa toi päivä kokonaan :D Säästyisi rahaa enemmän! Mutta toisaalta onhan toi hyvä hetki ostaa sellasia juttuja, joita muutenkin ostaisi, kun saa niin paljon edullisemmin :) Toi on hurjan kaunis sävy munkin mielestä<3

      Poista
  8. Nuo Madaran tuotteet ocat kyllä semmoisia mitä haluaisin seuraavaksi testata, kun kosmetiikkaa joskus tarvitsen :D Mulla on nyt testereitä käytössä ja siitä varmaan voi valita sitten ne tuotteet mitä joskus voisi ostaakkin :) Hyviä löytöjä oot kyllä tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testerit on kyllä ihan huippuhyviä, kun ei tarvii ostaa ns. sikaa säkissä vaan voi ensin testailla onko se tuote yhtään sopiva itselle! Mádaraa suosittelen kyllä oikein lämmöllä<3 Kiitos Niina!

      Poista
  9. Cittarissa oli vasta Lumenen meikit -40 %, mutta totesin etten keksinyt mitään ostettavaa. Erikoinen tilanne, mutta mikään ei oikeastaan houkuttanut. Mutta ihonhoitopuolelta just tää Sisu-sarja kiinnostaa kovasti, mutta niitäkin voisin ostaa vain alehintaan. Ehkä tuo normihinta tuntuu vähän kovalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on monesti sama tilanne noiden alennusten aikaan. Mikään ei oikein sytytä sillä tavalla, että viitsisi ostaa enkä kuitenkaan halua ostaa mitään vaan sen takia, että saa halvalla. Sisu linjaa suosittelen lämpimästi, toivottavasti joulun jälkeen olisi hyvät alet noistakin!

      Poista
  10. Itse tilasin Beautybaysta ja The Body Shopilta! Beautybayhin piti Black Fridayna tosiaan jonottaa tunti mikä oli jopa aika huvittavaa :p Kiinnostaa kyllä tuo Morphen paletti, koska kyseisen brändin tuotteita en vielä ole testannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kävin muutamaan otteeseen katsomassa kuinka paljon siellä on sitä jonoa ja melkoiset jonotusajat siellä kyllä tuntui olevan :D Morphen luomivärit on tosi hyviä<3

      Poista

Kiitos kommentista!