maanantai 4. joulukuuta 2017

Loppuneet | Lokakuu & Marraskuu 2017


Taas kerran mulla loppui lokakuun aikana niin vähän kosmetiikkaa, etten viitsinyt tehdä niistä omaa postausta vaan päätin yhdistää kahden kuukauden loppuneet. Tällä kertaa olisi siis luvassa pieni kooste sekä lokakuussa että marraskuussa loppuneista kosmetiikkatuotteista ja lyhyet arvostelut kustakin tuotteesta :)


Balance Me Congested Skin Serum. Joskus taannoin LF:n Beauty Boxista tullut seeruminäyte, jonka sain vihdoin käytettyä pois. Tämä imeytyi nopeasti ja jätti iholle miellyttävän pinnan kasvovoiteen levitystä varten, mutta tuoksu tökki ja pahasti. Ja siihenhän on syynä tuotteen sisältämä laventeli enkä mä voi sietää sen tuoksua. Ei jatkoon.

Oskia London Renaissance Mask. Ihoa puhdistava ja heleyttävä naamio, jolla oli todella miellyttävä tuoksu. Iho jäi ihan superpehmeän tuntuiseksi tämän naamion käytön jälkeen ja tätä olisin mieluusti käyttänyt isommankin purnukan. En näin äkkiseltään löytänyt tietoa merkin eläinkokeettomuudesta (eli myynnistä Kiinassa), mutta tuote on muutenkin sen verran hintava, etten lähtisi tätä täysikokoisena ostamaan, vaikka naamiosta muuten pidinkin.

Treaclemoon One Ginger Morning Bath And Shower Gel. Aivan ihana raikas ja samalla makeahko tuoksu! Tää on ehdottomasti tuoksunsa puolesta yksi mun suosikkisuihkugeeleistä ikinä ja harmittaa, ettei Bette Boxista tullut tätä isompana kokona. Erityisen iso plussa vielä siitä, että tuote on vegaaninen. Jatkoon!


Caudalie Micellar Cleansing Water. Pieni misellivesipullo, joka oli mulla poikaystävän luona ja käytössä niinä iltoina, kun olin hänen luonaan yötä. Misellivesi hoiti hommansa ihonpuhdistuksen ja meikinpoiston viimeistelyssä hyvin, mutta aiheutti pientä kiristävää tunnetta naamalle. Mä inhoan sitä tunnetta, joten en ostaisi tätä enää uudestaan.

Artistry essentials Makeup Removing Wipes*. Ehdottomasti parhaimmat meikinpoistoon ja ihonpuhdistukseen tarkoitetut puhdistusliinat, joita oon käyttänyt. Näillä lähti vaivattomasti pois meikki kuin meikki ja jopa pysyvimmät nestemäiset huulipunat sai näiden kanssa pois. Silmämeikit poistan aina toisella putsarilla, joten siihen en näitä testannut, mutta muuten nää hoiti hommansa kyllä enemmän kuin hyvin. Merkki ei kuitenkaan ole cruelty free, joten ei jatkoon.

Artistry essentials Moisture Cream*. Kasvovoide, jota itse rakastin käyttää aamuisin meikinalusvoiteena. Voide kosteutti ihoa hyvin, mutta imeytyi kuitenkin nopeasti. Pidin myös siitä, että voidetta annosteltiin pumpun kanssa, eikä voidetta jäänyt tuonne tuubiin käytännössä lainkaan! Mulla ei ole tästä itse tuotteesta mitään huonoa sanottavaa ja ostaisin uudestaan, mikäli merkki tosiaan olisi cruelty free. Nyt on pakko sanoa, että ei jatkoon.


Batiste Dry Shampoo Sweetie, Fresh, Brilliant Blonde ja Blush. Brilliant Blonde on näistä ainut mikä ei loppunut, mutta mä en tota koskaan käyttänyt, joten päätin heivata pullon menemään. Tästä määrästä voidaan ehkä päätellä, että Batiste saattaa olla mun suosikkimerkkini kuivashampoiden kohdalla ja että mulla myös kuluu näitä suhteellisen paljon :D Batiste ei ole cruelty free, mutta niin kauan kunnes löydän jonkun edes läheskään yhtä hyvän kuivashampoomerkin, aion näitä käyttää. Eli jatkoon.


Four Reasons Ultra Moisture Treatment. Maailman paras tehohoito hiuksille! Tämä silottaa, pehmentää, kosteuttaa, selvittää ja hoitaa hiuksia todella hyvin, itse asiassa paremmin kuin mikään muu hiusnaamio tms. mitä olen hiuksiini ikinä laittanut. Rakastan tätä tuotetta ja tästä on jo uusi tuubi käytössä. En enää pärjäisi ilman tätä, jatkoon.

Schwarzkopf BC Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo. Syväpuhdistava shampoo, jonka pesuteho oli mun mielestäni suhteellisen lattea nimenomaan ollakseen syväpuhdistava tuote. Kyllä tälläkin hiukset puhtaiksi sai, ei siinä mitään, mutta oon tottunut että syväpuhdistavat tuotteet on sitten oikeasti todella peseviä ja tehokkaita. Shampoo ei vakuuttanut mua, ei jatkoon.


Too Faced Primed & Poreless Skin Soothing Face Primer. Yksi parhaimmista meikinpohjustusvoiteista, mitä olen koskaan käyttänyt. Primer jättää ihon samettisen pehmeäksi, blurraa kivasti sekä ihohuokosia, pieniä juonteita että muita kasvojen "virheitä". Ehdottomasti jatkoon.

Sorme Smearproof Lip Liner. Täähän ei missään nimessä loppunut, mutta se joka on keksinyt tällaiset kulmikkaan meikkikynät voisi tulla mulle ihan kädestä pitäen näyttämään kuinka nää saa teroitettua. Mä kun oon sen verran blondi, etten todellakaan sitä itse ymmärrä :D Kuten kuvasta näkyy, kynä on mun teroitusyritykseni jälkeen täysin käyttökelvoton. Kynä tuli Lip Monthlystä ja vaikutti todella lupaavalta, mutta tosiaan eihän meistä kovin pitkäksi aikaa kavereita sitten tullut. Ei jatkoon.

NYX HD Studio Finishing Powder. Mulla on tästä tosi ristiriitaiset fiilikset, sillä toisaalta en tykkää tästä yhtään, mutta toisaalta taas tykkään. Vihaan tämän pöllyämistä ja sitä, että puuteria on joka paikka täynnä tätä käyttäessä. Meikkipohja jää kuitenkin samettisen pehmeäksi, kun se on kiinnitetty tämän puuterin kanssa ja tämä auttaa myös peittämään mun ihohuokosiani. En nyt toistaiseksi tätä aio ostaa, mutten sano ettenkö niin voisi vielä tehdä joskus tulevaisuudessa.


The Body Shop Almond Milk & Honey Hand Cream. Yksi ehdoton suosikkituoksuni TBS:ltä, nimenomaan käsivoiteiden osalta. Merkin käsivoiteet on ihan parhaita ja näitä pitää aina löytyä riittävästi varastoista. Tämä on muistaakseni toinen tuubi tätä kyseistä tuoksua ja ehdottomasti haluan tätä käyttää jatkossakin. TBS:n voiteet imeytyvät nopeasti, mutta kosteuttavat käsien ihoa kuitenkin suhteellisen tehokkaasti. Jatkoon!

L'Occitane Shea Ultra Rich Body Cream. Pieni vartalovoideputeli, joka tuli lokakuun Bette Boxista. Voide itsessään oli koostumukseltaan kevyttä ja melko nopeasti imeytyvää, mutta parin käyttökerran jälkeen huomasin, ettei se sovi omalle iholleni lainkaan. Sain pienen pientä ihottumaa käsivarret aivan täyteen, kun olin tällä voiteella ne rasvannut. Lisäksi toi tuoksuu mun mielestäni ihan sille, kun hitsataan ja siitä lähtee se tietynlainen haju :D Oon varmaan outo, kun haistan tossa sen, mutta siis joo ei pääse jatkoon tämä voide.

Guerlain Mon Guerlain EdP. Pieni tuoksunäyte, jonka oon saanut jonkun tilauksen yhteydessä. Rakastuin tähän välittömästi ja itse asiassa vasta nyt luin, että tuoksussa on laventelia! Mä en kyllä sitä haistanut, sillä en siedä laventelin tuoksua yhtään, mutta tää hajuvesi tuoksui aivan ihanalta :D Tuoksuna jatkoon, mutta koska brändi ei ole cruelty free, en ostaisi tätä hajuvettä.

Haluaisin tähän loppuun nyt vielä myös tähdentää yhtä asiaa, mikä ei selkeästi ollut ihan kaikille selvää edellisen loppuneet postauksen kohdalla. Olin juuri kirjoittanut postauksen kosmetiikan eläinkokeettomuuteen liittyen ja sainkin sitten kommenttia, että miten voin sanoa käyttäväni lähestulkoon vain sitä cruelty free kosmea, kun seuraavassa postauksessa oli lukuisia ei-cruelty free brändien tuotteita. Ja se seuraava postaus oli nimenomaan loppuneet postaus. Näissä niitä ei-eläinkokeettomia merkkejä tosiaan pyörii, mutta Batisten kuivashampoot ja Garnierin silmämeikinpoistoaine on ainoat tuotteet, joita ostan lisää siitä huolimatta, että brändit eivät ole cruelty free.

Musta olisi myös ihan mukavaa, jos ennen tällaisia enemmän tai vähemmän tuomitsevia kommentteja ihmiset ihan oikeasti lukisivat sen postauksen, johon kommenttinsa perustavat. Pelkät kuvat kun eivät todellakaan kerro koko totuutta ja tässäkin tapauksessa tolta ihmettelyltä olisi vältytty, mikäli kyseinen henkilö vain olisi lukenut kirjoitukseni ja huomannut siellä ne "ei jatkoon, koska merkki ei ole cruelty free" tms. lausahdukset. Palautetta saa antaa ja mun tekojani saa ihmetellä ja kysellä niistä, mutta eiköhän se olisi kaikille osapuolille helpompaa, jos sitä ennen olisi kunnolla perillä mistä puhuu ja mitä kyseenalaistaa :)

*Tuote saatu blogin kautta

Löytyikö tuttuja tuotteita?

20 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita, kunnon jono Batisteja :D TBS käsivoiteet on kyllä ihania, tuota mä en olekaan kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita on nyt kulunut, kun täytyy melkeen päivittäin suihkia jakauksen kohdalle kuivashampoota, kun mua ärsyttää niin paljon viime kampaajareissun jäljiltä jäänyt tummempi ja keltaisempi kohta päässä :D

      Poista
  2. Ainoat tutut tuotteet ovat nuo Batisten kuivashampoot joista itsekin tykkään! Tai niistä ruskeille hiuksille tarkoitetuista tykkään, nuo muut saavat hiukseni näyttämään aika harmailta:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Batiste on siitä vähän huono, että noissa kyllä on sitä vaaleeta väriä ja tummille hiuksille ne ei sen puoleen sovi niin hyvin :/ Onneksi löytyy niitä tummille hiuksille tarkoitettuja versioita myös!

      Poista
  3. Mäkin olen ruvennut tykkäämään Batisten kuivashampoista, kunhan tuoksua ei ole yli äyräitten;)
    En ole koskaan kokeillut Nyxin puutereita, mutta pitänee sekin kosmetiikkasivistyksen aukko joskus tilkkiä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi noista löytyy tuoksuja tosi moneen makuun niin jokainen löytää varmsti itselleen mieluisan :) NYX:n puuteri oli kyllä ihan jees, mutta se pöllyäminen oli ihan kamalaa :D Käytän mä irtopuutereita muutenkin ja aina ne nyt vähän pöllyää, mutta toi oli niin samettista ja hienojakoista, että sitä meni oikeesti varmaan keuhkoihin asti..

      Poista
  4. Batistet on kyllä hyviä, käytän itsekin!Treaclemoon One Gingeristä tykkäsin, ois tosiaan saanut boxista tulla isompi pullo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan huippuja! Mäkin olisin mieluusti kelpuuttanut isomman pullon tosta suihkugeelistä, mutta onneksi sellaisen voi aina itsekin ostaa eikä tota oo hinnalla pilattu :)

      Poista
  5. Huomaa kyllä tosiaan, että tykkäät Batisten kuivashamppoista :D Niin mäkin tykkään! :) Mulla on myös irtopuuteria ja sen huonoja puolia on kyllä ehdottomasti tuo pöllyttyminen :D Mutta sillä saa sellaisen mattaisen meikin aikaa :) Hyvin oot saanut taas kulutettua tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo :'D Jeps toi on irtopuuterien ehdoton miinus. Jotkut pöllyää kyllä selkeesti enemmän kuin toiset ja riippuu se mun mielestä vähän myös siitä, millä puuteria levittää :)

      Poista
  6. Oho mikä kasa käytettyjä kuivashampoita :D Pitäisi varmaan opetella itsekin käyttämään noita vielä joskus :D Toi Treacle moonin suihkugeeli on aivan taivaallisen tuoksuista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis noita kulu ihan hulluna, kun mun kampaaja ei tosiaan jostain syystä saanut sitä tyveä viimeks vaalennettua niin oon kuivashampoon kanssa koittanut peittää sitä rumaa värieroa jakauksen kohdalla :D Noista kun tulee semmosta vaaleeta väriä myös. Niin on, se tuoksu on ihan älyttömän hyvä<3

      Poista
  7. Ultra Moisture Treatment on kyllä huippu! <3 Musta on kyllä ihan järkevää, että käytät nuo ei cruelty free tuotteetkin loppuun, olisihan se tuhlausta heittää ne pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, parasta mitä tiedän<3 Mä oon miettinyt ton asian ihan samalla tavalla eikä se hyödytä yhtään ketään, jos nyt viskaan kaikki noi menemään, kun oon ne kerran jo joskus ostanut ja maksanut.

      Poista
  8. Ihana kasa taas loppuneita tuotteita Linda!:D Miten sä saat tän aina joka kuukausi aikaan?:') No sullahan tota kosmetiikkaa kyllä riittänee..;) Batisten kuivista pitää kyllä itsekin ostaa kunhan edellinen putelini loppuu, kun niin moni sitä näköjään kehuu täälläkin:D

    Tosiaan kyllä minäkin käyttäisin ei cruelty free tuotteet loppuun, sillä olisihan se melkoista tuhlausta heittää pois etenkin jos tuote olisi jo täysi. Ihailen suunnattomasti sitä että ostat kuitenkin nykyään vain niitä cruelty free tuotteita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tässä sentään kahden kuukauden saldo! En mä yhdessä kuukaudessa kovinkaan usein tällaista määrää saisi loppumaan :D Batistea suosittelen lämpimästi<3 Nimenomaan, noin mäkin sen ajattelen. Se olisi mun mielestä ihan turhaa haaskausta, jos nyt lähtisin heittämään noi kaikki pois ja ostaisin tilalle uudet. Pääasia mulle, että jatkossa pyrin ostamaan sitä cruelty free kosmea :)

      Poista
  9. Kivan kuulosia tuotteita vaikka ei ollutkaan sun mieleen moni, kun ei ollut cruelty free. Mullakin jää tän kuun loppuneet julkasematta, kun avasin kaikki uudet pullot melkein tässä kuussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se harmittaa kyllä, että vaikka tuote itsessään olisi tosi hyvä niin sitten brändi on tehnyt sen valinnan myydä Kiinassa :/ Haha joo tolleen käy mullakin useesti eikä silloin oo oikein järkeä loppuneista kirjoittaa jos niitä ei pahemmin ole :D

      Poista
  10. ..Niin ja taas se laventeli :D Hitto tuo Too Faced nakertaa mua joka kerta.. Onks tosta NYXin HD-puuterista muuten eri "sävyjä"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina se vaan jostain tulee kummittelemaan :D Mun käsittääkseni tosta ei oo muita sävyjä, mutta NYX:llä on muita mineraalipuutereita, joissa on sitten ainakin pari eri sävyvaihtoehtoa!

      Poista

Kiitos kommentista!