lauantai 16. joulukuuta 2017

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar | Luukut 11-15


Moikka :) Nyt ollaan jo yli puolessävälissä joulukalenterien avaamista ja mua suoraan sanottuna harmittaa, kun tiedän noiden luukkujen loppuvan reilun viikon päästä. Oon ollut todella tyytyväinen tähän Lumenen joulukalenteriin ja mikäli Lumenelta kalenteri tulee myös ensi vuonna, suosittelen tätä todella lämpimästi ihan jokaiselle, joka brändin tuotteista pitää. Kalenteri on ollut yksinkertaisesti mahtava tapa päästä testaamaan eri sarjojen tuotteita ja oon löytänyt monia uusia suosikkeja tän kalenterin avulla! Nyt mennään katsomaan luukkujen 11-15 sisällöt:

*Mainoslinkki


Sisu sarjan hoitava kosteusvoide on tarkoitettu sekä aamu- että ilta käyttöön. Muiden sarjan tuotteiden tavoin myös tämän voiteen on tarkoitus suojata ihoa kaupunkielämän rasitteilta, ja voide sisältää mm. lähdevettä sekä männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita. Voide lupaa tehdä ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen ja tuote soveltuu kaikille ihotyypeille. Mua aina hieman hämmentää tällaiset tuotteet, jotka sopivat sekä aamu- että päivävoiteeksi ja myös kaikille ihotyypeille, kun mun mielestäni toi yhtälö on jokseenkin mahdoton. Toki kuivemmalle iholle voide voi olla hyvä päivävoide ja sama tuote taas rasvoittuvalle iho juuri sopiva yövoiteeksi, mutta jotenkin aina mietityttää tällaiset tuotteet. Voide on koostumukseltaan täyteläistä ja paksuhkoa, mutta se imeytyy kuitenkin suhteellisen nopeasti. Oon itse käyttänyt tätä iltaisin yövoiteena, sillä kaipaan meikinalusvoiteelta nopeampaa imeytymistä. Ei tämä paras mahdollinen yövoide mulle ole, ja uskonkin, että sekaiholle tämä sopisi paremmin kuin mun kuivalle iholleni. Sisu sarja on kuitenkin ehdottomasti yksi kiinnostavimmista Lumenen tuotesarjoista, joten tätäkin voidetta oli todella kiva päästä testaamaan!
Hinta: 22,70 €/30 ml tai 34,60 €/50 ml (eleven.fi).


12. Luukku: Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil*
Syvän ja kestävän sävyn lupaava silmänrajauskynä, jonka sain mustassa sävyssä 1 Intense Black. Kynä on koostumukseltaan pehmeä ja ihanan kermainen, juuri sellainen millä saa helposti värin myös vesirajalle. Kynä tekee todella intensiivisen mustan jäljen jo yhdellä vedolla ja tämä onkin sen puoleen ehdottomasti yksi parhaimmsita silmänrajauskynistä, joita olen ikinä omistanut. Rajausjälki pysyy vesirajallakin todella pitkään hyvännäköisenä, vaikka totta kai väri jossain kohtaa alkaa hiemean liueta pois. En kovin usein käytä mustaa kajalia vesirajalla, mutta sen muutaman tunnin, minkä annoin tämän silmissäni olla, väri säilyi silmissä kiitettävän hyvännäköisenä. Iso peukku tälle!
Hinta: 12,20 € (eleven.fi).



Mun silmät kasvoivat varmaan lautasen kokoiseksi, kun mä avasin tämän luukun, sillä en ikimaailmassa odottanut saavani beautyblenderiä tästä kalenterista! Mutta siis apua miten iloinen olin tän luukun sisällöstä. Beautyblender on ehdottomasti mun suosikkimeikkisieneni ikinä, mutta tätä nudea versiota en ole aiemmin testannut. En näin äkkiseltään ainakaan löytänyt tietoa siitä, että tämä millään muotoa poikkeaisi ominaisuuksiltaan perinteisestä pinkistä bb:stä. Mä oon ihan vasta muutama viikko sitten ottanut käyttöön uuden bb:n, joten tämä jää odottelemaan avaamista, sillä en tarvitse kahta meikkisientä yhtä aikaa. Ihan huippua, että Lumenen kalenterista löytyi myös tällainen tuote :)
Hinta: 21,00 € (eleven.fi).


14. Luukku: Lumene Nordic Chic 3-in-1 Caring Base & Top Coat (5 ml)*
Kynsilakka, joka toimii sekä alus- että päällyslakkana kuin myös ihan vain tavallisena värittömänä kynsilakkana. Aluslakkana käytettynä tämän tulisi auttaa päälle levitettävää kynsilakkaa levittymään tasaisemmin sekä ehkäistä kynsien kellastumista. En onnistunut löytämään juuri tätä kyseistä lakkaa edes Lumenen omilta sivuilta, mutta oletan tämän olevan samaa tavaraa kuin Gloss & Care 3-in-1 Shine kynsilakka, joka näyttäisi olevan Lumenen vanhaa "mallia". Lakkasin ihan huvin vuoksi kynteni tätä postausta kirjoittaessani tällä värittömällä lakalla ja lakka kuivui todella nopesti ja jätti kynnet kauniin kiiltäviksi. Värittömät lakat on ehkä vähän tylsiä käytettäväksi yksinään, mutta toisaalta saa tälläkin kynnet näyttämään huomattavasti kauniimmilta kuin ilman mitään lakkaa. Mulle kynsilakat on tosiaan vähän tarpeettomia tuotteita, mutta olin ihan positiivisesti kuitenkin yllättynyt siitä, että kalenterista tuli väritön lakka värillisen sijaan.
Hinta: 6,80 €/5 ml (eleven.fi).


15. Luukku: Lumene Lähde Hydration Recharge Overnight Cream (15 ml)*
Tehokosteuttava yövoide, joka lupaa kosteuttaa ihoa yön aikana ja jättää sen kauniin hehkuvaksi. Voide sisältää kosteuttavaa koivumahlaa, lähdevettä sekä väsynyttä ihoa ravitsevaa karitevoita. Hyvä ja kosteuttava yövoide on mulle ihan ehdoton tuote ja tämä on parin testauskerran jälkeen vaikuttanut ihan lupaavalta. Kosteutusteho ei ole paras mahdollinen, mutta yhdistettynä hyviin seerumeihin ja öljyihin tämä on riittävä mun tarpeisiini. Lähde sarjan tuoksu miellyttää mua ja on ollut kiva päästä kalenterin avulla tutustumaan enemmän tämän sarjan tuotteisiin. Tuskin tulen tätä ostamaan täysikokoisena, mutta kyllä tämä pieni purkki pois tulee käytettyä varmasti hyvin nopeasti.
Hinta: 19,70 €/50 ml (eleven.fi).

Mitkäs fiilikset teillä on näiden luukkujen sisällöstä? :)

24 kommenttia:

  1. Siis wau, toi bb oli kyllä todellinen ylläriluukku, mutta todella hyvin keksitty, hyvin sillä Lumenen meikkivoiteetkin levittyy. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh nimenomaan ;D Mä olin ihan älyttömän iloinen ton luukun avattuani, bb:t kuitenkin on mun lempparimeikkisieniä ja noiden hinta on melko kova, joten kyllä ehdottomasti kelpaa saada uusi kalenterin mukana :)

      Poista
  2. Mä naureskelin hieman tolle bb:lle, silloin kun lumene tota kalenteria markkinoi ja kertoi sen sisältävän tuon kyseisen meikkisienen -- tuntuu et niitä saa kaikista ylläriboxeista yms. kokoajan. Hassun värinen, näyttää jo valmiiksi hieman likaiselta :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkisieniä tosiaan on tupsahdellut kauneusbokseista, mutta mä oon itse tästä vaan iloinen kun bb:t maksaa kuitenkin sen 20 euroa ja tälle tulee ehdottomasti käyttöä mulla! Hahah mä en itse asiassa edes ajatellut, että nude sävy tosiaan tuo vähän sen fiiliksen, että sieni olisi jo valmiiksi meikkivoidetahrojen peitossa, mutta tottahan toi on :'D

      Poista
  3. Nordic Noir rajauskynä kuulostaa aika huikealta. Lumenen kynistä ei yleensä ole jäänyt hyviä muistikuvia;)
    Laitan tuon korvan taa.
    Kivaa päivää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo tainnut Lumenen silmänrajauskyniä aiemmin edes testata, mutta tää oli ihan huippu! Kiitos samoin sulle Sari<3 :)

      Poista
  4. Mun piti oikein tuon meikkisienen takia klikata teksti auki, että mikä ihme siellä tuli Lumenen kalenterista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah munkin piti pari kertaa katsoa, että näinkö mä nyt varmasti oikein ja kuuluuko tä ihan todella Lumenen kalenteriin :D Mutta en valita, mulle kelpaa!

      Poista
  5. Aika erikoista, että Lumenen kalenterista tulee bb. Mulla on ollut tuo nude-bb, mutta onnistuin hajottamaan sen jo tokalla käyttökerralla. Siis siitä lähti pala päästä, mutta eipä se kauheasti käyttöä haitannut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan se erikoista, kun kuitenkin kyseessä on tietyn brändin kalenteri, mutta mulle toi kelpaa kyllä :) Mulla on myös pari bb:tä hajonnut lähes heti sen jälkeen, kun oon ne ottanut käyttöön :/ Vähän laatueroja vissiin noissa? Mutta onneksi joo pienien palojen lähteminen ei tee sienestä käyttökelvotonta!

      Poista
  6. Meikämandoliini meni jotenki sekaisin, et mitä meikkimuna teki Lumenen kalenterissa!!! :D Senssit sekasin siis. Mutta miksi ei? :) Mä oisin ollu ikionnellinen jos oisin saanu bb:n kalenterista, on se sen verran hyvä meikinteossa :) Väri on hieman mummomainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo mäkin tuijotin hetken aikaa, että niin mikä sieltä luukusta oikein ilmestyi :D En todellakaan odottanut saavani tota! Mutta bb:t maksaa kuitenkin melko paljon, joten olin superiloinen kun sieni tuolta kalenterista tuli :)

      Poista
  7. Siis vitsit mua kaduttaa etten ostanut Lumenen kalenteria! Tää vaikuttaa niiin kivalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä ollut tähän ihan hirveen tyytyväinen! <3 Sisältö on ihan huippuhyvä :)

      Poista
  8. Tää kalenteri vaikuttaa koko ajan vain paremmalta :D Tän hankin ehdottomasti ensi vuonna, jos tätä vain tehdään :) Aika jännä, että tästä tuli myös tuo Beauty Blender :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä todella lämpimästi tätä, jos tosiaan ensi vuonnakin Lumenelta kalenteri tulee! Jep jännä juttu tosiaan, mutta mulle erittäin mieluinen yllätys<3

      Poista
  9. Mua harmittaa, kun päätin olla ostamatta mitään kosmetiikkakalenteria..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :/ Ensi vuonna sitten hankit jonkun ihanan kalenterin<3

      Poista
  10. Oi mitä tuotteita! Tää Lumenen kalenteri vaikuttaa kyl ehottomasti yhdestä parhaasta kosmetiikka kalenterilta mitä on nyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä ihan samaa mieltä :) Myös Lookfantasticin kalenteri on ollut ihan huippu, samoin se TBS:n Ultimate<3

      Poista
  11. Mä en tiedä pitäisikö tämä kalenteri ensivuonna ostaa, kun TBS:n kalenterit oon käynyt nyt läpi. Rakastan kyllä tuota Ultimateani mutta siis kokemuksella voin sanoa että tuskinpa sen sisältö ensivuonna olisi eri kun ei se muissakaan ole. Lumenen tuotteet on kultaa, rakastan niitä. Todella ihania tuotteita kyllä tullut tästä kalenterista<3 Ja hei beauty blender aikamoinen ylläri munkin mielestä tässä!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo veikkaan myös, että ens vuonna saattaa olla aika samanlainen sisältö tossa TBS:n kalenterissa. Mä taas voisin puolestani hankkia sen! :D Ja ehdottomasti jos tykkäät Lumenesta noin paljon niin suosittelen tätä, ja onhan se ihan kiva saada välillä vaihtelua kun sulla on nyt jo monta vuotta ollut nimenomaan TBS:n kalenteri ;) Bb oli kyllä täysi yllätys, mutta tosi mieluisa sellanen! :D

      Poista
  12. Aika jännä, että tuossa oli mukana myös Beautyblender! Taitaa olla ihan hyvä vaan :) Varsinkin kun Lumenella ei taida olla omia sieniä tai siveltimiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä juttu tosiaan, mutta mun mielestäni ihan ehdottomasti positiivinen asia<3 Joo meikkisieniä ei ilmeisesti oo omia, mutta siveltimiä Lumenelta löytyy nykyään! En oo kyllä itse niitä testannut :D

      Poista

Kiitos kommentista!