keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar | Luukut 21-24


Pakko se on tosiaan myöntää, että joulu on ohi, kun viimeinenkin luukku tästä Lumenen joulukalenterista on nyt avattu. Kuten aiemminkin jo mainitsin, olisin mieluusti jatkanut näiden luukkujen avaamista vielä pitempäänkin, mutta ensi vuonna sitten taas uusi kalenteri ja uudet luukut :) Oon ollut todella tyytyväinen tämän kalenterin sisältöön, ja vaikka kaikki tuotteet ei mulle sopineet eikä kaikille ole käyttöä, sisältö oli mielestäni hurjan monipuolinen ja tässä pääsi tosi kivasti testaamaan Lumenen eri tuotesarjojen tuotteita. Toivottavasti Lumenelta tulee joulukalenteri myös ensi vuonna!

*Mainoslinkki

Tämä on vedenkestävälle silmä- ja huulimeikille tarkoitettu hajusteeton meikinpoistoaine. Tuote on kaksifaasinen eli pulloa tulee ravistaa ennen käyttöä, jotta faasit sekoittuvat keskenään. Meikinpoistoaine lupaa poistaa meikit vaivattomasti, mutta mä en ole tätä uskaltanut testata. Muutama vuosi sitten ihastuin ikihyviksi Lumenen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettuun meikinpoistoaineeseen, mutta pikkuhiljaa mun silmät herkistyivät sille aineelle. Lopulta tilanne oli niin paha, että silmät alkoivat välittömästi kirvellä, punoittaa ja yksinkertaisesti sattua, kun meikkejäni poistin sen putsarin kanssa. En tiedä mitä muutoksia tähän tuotteeseen on Lumenen uudistuksen jälkeen tehty, mutta en ole uskaltanut tätä testata. Se vanha versio ainakin oli ihan uskomattoman hyvä ja tehokas, mutta ei tosiaan sopinut mun silmilleni. Tästä uudesta en osaa sanoa tämän enempää ja annan tämän eteenpäin jollekin kaverilleni.
Hinta: 7,80 €/100 ml (eleven.fi).

Ehdottomasti yksi koko kalenterin mielenkiintoisimmista tuotteista! Kyseessä on ripsivärinpohjustaja, joka lupaa erotella ripset ja antaa niille lisää pituutta. Tuote sisältää lisäksi kuituja ja kosteuttavia ainesosia, joiden tulisi pitää ripset pehmeinä ja ravita niitä. Mä en oo taas vähään aikaan omistanut mitään tällaista ripsivärinpohjustajaa, mutta tämäkin on siis väriltään valkoista ja tätä on tarkoitus levittää ripsiin ennen varsinaista ripsiväriä. Mulle tuuheat ja näyttävät ripset ovat edellytys sille, että olen tyytyväinen ripsivärin antamaan lopputulokseen ja kyllä tämä kieltämättä helpottaa sen aikaansaamista. Normaalisti joudun levittämään ripsiväriä ainakin kaksi kerrosta, jotta olen lopputulokseen tyytyväinen, mutta nyt mulle on helposti riittänyt yksi kerros, kun alla on ollut tätä pohjustajaa. Toisaalta täytyy ehkä muistaa se, että mulla on tällä hetkellä käytössä lähinnä muutamia euroja maksavia essencen ripsivärejä, joten edullisemmaksihan se tulee läästiä sitä ripsiväriä hieman enemmän sinne ripsiin kuin ostaa erillinen pohjustustuote, mutta kiva tätä on ollut käyttää. Varsinkin, kun tästä on selkeästi ollut hyötyä ja tuote on tehnyt sen, minkä lupaakin.
Hinta: 21,70 € (eleven.fi).


23. Luukku: Lumene Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask (15 ml)*
Lähde -sarjan tehokosteuttava geelinaamio oli oikein mieluisa yllätys, sillä kosteuttavia kasvonaamioita on aina hauska päästä testaamaan. Tämä naamio lupaa paitsi tehokosteuttaa ihoa, myös parantaa sen hapen saatavuutta, tukea ihosolujen uudistumista sekä tehdä ihosta hehkuvan. Naamio sisältää mm. lähdevettä, koivumahlaa sekä muita kosteuttavia ainesosia, jotka myös hoitavat ja ravitsevat ihoa. Tuotetta on tarkoitus levittää puhtaalle iholle ja 5-10 minuutin vaikutusajan jälkeen pestä pois. Toinen vaihtoehto on antaa naamion vaikuttaa yön yli, jolloin se toimii ns. tehohoitona. Koostumus tällä on enemmänkin hyytelöä kuin geeliä, mutta kasvoille tuote "sulaa" nopeasti ja levittyy kauniisti. Geeli aiheutti iholle aivan ihanan viilentävän tunteen, joka olisi varmasti vielä miellyttävämpi kuumana kesäpäivänä. Oma kuiva ihoni imaisi naamion nopeasti itseensä, jolloin jäljelle jäi hieman nahkean tuntuinen iho. Ihan lupaavalta tuotteelta vaikuttaa näin yhden käyttökerran perusteella. Voisin hyvin kuvitella ostavani tämän joskus myös täysikokoisena!
Hinta: 19,70 €/150 ml (eleven.fi).


24. Luukku: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum (15 ml)*
Tämä luukku ei tullut mulle yllätyksenä, sillä tiesin kalenterin sisältävän tämän kyseisen tuotteen ja jotenkin arvelin, että se löytyy juuri viimeisestä luukusta. Tämä on siis sävyseerumi, joka lupaa tehdä ihosta luonnollisen hehkuvan, jolloin ihon oma sävy saa vielä kuultaa tuotteen läpi. Sävyseerumia voi käyttää joko yksinään, meikkivoiteen alla tai sekoittaa päivävoiteeseen tai meikkivoiteeseen. Seerumi tuli sävyssä Universal Medium ja multahan löytyy jo tämä tuote täysikokoisena. Sävy on mulle hitusen liian tumma, mutta suurin ongelma mulla tämän kanssa on se, että mä haluan meikkipohjani olevan mahdollisimman matta. En siis yksinkertaisesti tarvitse tällaista hehkua ja heleyttä tuovaa seerumia itselleni. Sen täysikokoisenkin tuotteen olen luvannut antaa eteenpäin ja niin taitaa käydä tällekin yksilölle. Uskon, että tää oli kuitenkin monille mieluisa tuote ja siis olihan tämä munkin mielestä hyvä valinta jouluaaton luukun tuotteeksi. Itse tuote vaan ei vastaa mun tarpeitani :)
Hinta: 34,60 €/30 ml (eleven.fi).

Ensi vuodeksi mua houkuttelisi eniten The Body Shopin arvokkain joulukalenteri, jonka sisältö on tänä vuonna ollut ihan mieletön, tai sitten Lookfantasticin kalenteri. Onko teille jo muodostunut ajatusta siitä, minkä kalenterin mahdollisesti aiotte ensi vuonna hankkia vai menettekö ilman joulukalenteria? :)

18 kommenttia:

  1. Mun mielestä Lumenen kalenteri on todella hyvä verrattuna moneen kalliimpaan kosmetiikkakalenteriin. Lumenen kalenterin voisin itsekin hommata ensi vuonna, jos sellainen tulee myyntiin. Mulla on ollut tuo ripsiprimeri, ja se on muuten ihan ok tuote, mutta harja on mielestäni aivan suhteettoman iso, kömpelö ja jäykkä. Ja Lähde geelinaamiohan on yksi mun lemppareita. Tykkään siitä ihan hulluna yönaamiona. <3
    Kivaa loppuviikkoa Linda:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä ollut munkin mielestä tosi hyvä linta-laatusuhde! Voisin kuvitella, että Lumenelta ensi vuonnakin kalenteri tulee, kun tää on saanut hurjan hyvän vastaanoton ja varmasti ihmiset ovat ensi vuonna vielä enemmän ostamassa tätä :) Ripsiharja tossa on kyllä melko iso, mutta mä oon viime aikoina käyttänyt niin paljon essencen ripsaria, jossa harja on vieläkin isompi, ettei toi koko mua oikeestaan häiritse :D Lähde naamio osoittautui tosi hyväksi! Kiitos samoin<3

      Poista
  2. Luulin tuon ekan kuvan perusteella, että kynttiläkin tuli kalenterin mukana ja se olisi esim. joku konjac-sienipakkaus. Se bb-sieni sai olettamaan jotain toistakin yllätystä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah niin taisi edellisessä kalenteripostauksessakin joku luulla, kun taustalla oli kynttilöitä :'D Bb oli tällä kertaa ainut yllätys, muut ihan tuttua ja turvallista Lumenea :)

      Poista
  3. Tuo Lumenen kalenteri oli kyllä ihan huippu :) Monipuolisia tuotteita ja oikeesti sai myös testata itselleen uusia juttuja! Kiinnostaisi kyllä tuo joskus hankkia. Tuota ripsivärin pohjustajaa voisi olla ihan kiva testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli<3 Ensi vuonna kannattaa ehdottomasti muistaa tää! Mä olin ainakin ihan hurjan tyytyväinen ja oon löytänyt monia uusia hyviä tuotteita just tän kalenterin avulla :)

      Poista
  4. Lumenen kalenteri on ollut kyllä tosi kiva, mutta jos aion hankkia jonkun kalenterin, se tulee todennäköisesti olemaan LF :) elevenin kalenteria tuskin tulen ostamaan, koska tänä vuonna sisältö ei ainakaan kolahtanut minuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF on mullakin aika vahvoilla, ne on aika tasasen laadukkaita olleet nyt ja viime vuonnahan multa se löytyi ja tykkäsin kovasti :) Ei kolahtanut muhunkaan se elevenin sisältö, vaikka aluksi mietinkin, että olisin sen voinut ostaa. Ihan hyvä että jätin ostamatta!

      Poista
  5. Täytyy varmaan ihan oikeasti ostaa ensi vuonna tuo Lumenen kalenteri, jos se tulee myyntiin! ♥ Kaikki tuotteet ovat olleet tosi kivoja ja mielenkiintoisia, ja on ollut ilo seurata siun blogista mitä luukuista on paljastunut :) Tuota beauty seerumia olen katsellut sillä silmällä, mutta toisaalta itsekin haen meikkipohjaltani enemmän sitä mattapintaa kuin lisähehkua, joten en osaa sanoa sopisiko tuo itsellenikään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä suosittelen tätä! Vaikka iso osa olikin pienempiä kokoja niin tollasesta 15 ml voiteestakin testaa tosi monta kertaa kuitenkin :) Eli kyllä tässä rahoilleen ehdottomasti saa vastinetta. Toi seerumi olisi niin kiva ja mieluusti tota käyttäisin, mutten tosiaan myöskään halua mitään lisähehkua vaan mahdollisimman mattaisen lopputuloksen. Senpä takia tolle ei oikeen oo käyttöä :/

      Poista
  6. Ooo toi ripsien pohjustaja kuulostaa tosi hyvältä! Sellaista olisi kiva testata :) Oivoi, odotan jo ensi joulua ja tätä kalenteria, toivottavasti tämä tulee silloinkin myyntiin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä yllättävän hyvä! Auttoi selkeesti siihen näyttävyyteen ja antoi lisää volyymia :) Mäkin toivon, että tää tulisi myyntiin myös ensi vuonna<3

      Poista
  7. Lumenen kalenteri yllätti varmasti monet todella positiivisesti ja itsekkin olisin ollut mielissäni melkein jokaisesta luukusta! Toivottavasti ensi vuonna saadaan markkinoille Lumenelta yhtä kattava joulukalenteri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toivottavasti! Jotenkin voisi ainakin kuvitella, että ensi vuonnakin kalenteri tulisi, kun tää on saanut niin hurjan hyvän vastaanoton ihmisten keskuudessa :)

      Poista
  8. Lumenen kalenteri oli kyllä tämän vuoden yllättäjä, vaikuttaa tosi hyvältä kaikenkaikkiaan! :) Täytyy ensi vuonna harkita tän ostoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä! En olisi uskonut, että tykästyn tähän näinkin paljon mutta tää oli kyllä niin kiva<3

      Poista
  9. Voi jehna, tää kalenteri on ollut kyllä huippuhyvä! Lähes joka tuotteen kohdalla olen ollut ihan innoissani sun puolestasi :D Tän vuoden pettymyksen peitotakseni ajattelin säästää jo valmiiksi rahat ensi vuoden kalentereihin, ja hankkia nyt ainakin tämän Lumenen ja Lookfantsun mikäli kalenterit vielä tekevät :D Mä olen niin harmitellut etten näitä valinnut heti, kun oikeasti nämä kaksi olisi tarjoushintaan saanut yhteensä edullisemmin kuin sen elevenin..... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF:n kalenterin mäkin haluisin ensi vuonna, sen sisältö oli ihan huippuhyvä tänä vuonna! Ja multa löytyi se vuosi sitten ja tykkäsin silloinkin sen sisällöstä :) Ymmärrän kyllä hyvin että harmittaa se elevenin kalenteri, mutta ensi vuonna sitten parempi tuuri kalenterien kanssa! <3

      Poista

Kiitos kommentista!