sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Kolme Parasta Nudepunaa


Postaussarja Kolme Parasta jatkuu ja tänään vuorossa on otsikon mukaisesti kolme parasta nudepunaa! Mä oon oikeastaan vasta hiljattain tykästynyt nudepuniin ja alkanut käyttää niitä enemmän. Aiemmin mun huulilla nähtiin lähes poikkeuksetta jotain paljon räväkämpää, kirkkaampaa tai tummempaa. Nudet punat olivatkin mulla jossain vaiheessa käytössä vain todella voimakkaan silmämeikin kanssa, mutta nyt oon tämän kevättalven aikana tykästynyt nudepuniin ihan normaalissa arkimeikissäni riippumatta siitä, minkä sävyinen muu meikki on. Yllä näette suosikkikolmikkoni ja seuraavaksi vielä tarkemmat esittelyt ja perustelut kustakin huulipunasta:

*Tuote saatu blogin kautta


3. Jelly Pong Pong Lip Butter sävyssä Balloons

Kolmannelle sijalle valitsin tämän ihka ensimmäisestä Lip Mohthlystani saamaani Jelly Pong Pongin nudepunan. Kahdesta muusta valitsemastani huulipunasta poiketen tämä on sävyltään suhteellisen neutraali ja vain hieman vaaleanpunaiseen taittava. Tämä ei kuitenkaan ole liian vaalea vaan juuri täydellinen nude sävy omille huulilleni. Pahvinen hylsyhän tässä huulipunassa on todella hauska ja pigmenttiäkin punalla on ihan riittävästi. Pysyvyys ei ole huippuluokkaa, mutta onneksi huulipunaa on helppo korjailla päivän aikana. Tämä olikin ensimmäinen nudepuna, johon oikeasti ihastuin ja senkin takia tämä on ansainnut paikkansa Top-3:ssa!
Hinta: noin $18,95.


2. Manna Kadar Lip Locked Primig Lipstick sävyssä Bliss

Toisella sijalla on tämä Manna Kadarin superihana nudepuna, jonka sain reilu vuosi sitten Lip Monthlysta. Tämä on sävyltään rusehtavan vaaleanpunainen ja juuri tällaiset hieman punertavat nudepunat sopivatkin mulle parhaiten. Liian vaaleat ja neutraalit sävyt saavat mut näyttämään todella kalpeilta eivätkä ne yksinkertaisesti näytä hyvältä. Itse asiassa tämä alkaa olla jo vähän siinä rajoilla, että laskenko tätä enää nudepunaksi, mutta en mä tätä vaaleanpunaiseksi kuitenkaan sanoisi. Tämä Manna Kadarin huulipuna on melko mattainen, mutta ei kuitenkaan huulia kuivattava. Pysyvyys on tällä todella hyvä ja poiskuluminenkaan ei näytä ollenkaan rumalta. Manna Kadarin meikeistä ihan kaikki eivät ole mua vakuuttaneet, mutta huulimeikeistä olen pitänyt ihan jokaisesta, jota vaan olen testannut.
Hinta: noin $21.


1. Benecos Natural Lipstick sävyssä Pink Honey*

Ykkössijalle pääsee hyvinkin ansaitusti tämä benecosin upea nudepuna! Tämäkin huulipuna taittaa hieman vaaleanpunaiseen ja näyttää huulilla ihan superluonnolliselta. Tämä on juuri sellainen täydellinen "my lips but better" -sävy, joihin oon viime aikoina tykästynyt. Satiininen huulipuna on koostumukseltaan ihanan kermainen, mutta pysyy huulilla kuitenkin suhteellisen hyvin. Tämän sävyisten punien kanssa ei kuitenkaan ole ongelma, vaikka huulipuna päivän aikana kuluisikin pois, sillä ei sitä juuri huulilta huomaa. Ja ainahan sitä huulipunaa voi lisätä ;) Benecos on paitsi luonnonkosmetiikkaa, myös hurjan edullista sellaista, ja siitä tämä huulipuna saa myös ison plussan.
Hinta: noin 7,99 €.

Muut Kolme Parasta -postaussarjan postaukset löytyvät tägin "Kolme Parasta" alta.

Mitkä ovat teidän suosikkinudepunanne? :)

22 kommenttia:

  1. Kivat suosikit, joista jokainen näyttää sävynsä puolesta ihanilta <3 Mullekaan ei sovi sellaiset tosi neutraalit tai vaaleat nudet, joten tuollaiset vaaleanpunaiseen taittavat nudet ovat parhaita :) Mun suosikkini on tällä hetkellä MAC:n Faux.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika harvalle taitaa loppujen lopuksi sopia sellaset tosi vaaleet nudepunat. Tai ainakin täytyy sitten olla muu meikki kohdillaan, ettei näytä haamulta niiden huulien kanssa :D Faux näyttää ihan sellaiselta sävyltä, josta itsekin varmasti tykkäisin<3

      Poista
  2. Balloons näyttää sellaiselta mistä voisin pitää kovasti, myös Benecosin Pink Honey näyttää kivalta. :) Clarinsilta, Sensailta ja Estée Lauderilta löytyy mun suosikkinudet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benecosin Pink Honey on niin ihana! Ei liian vaalea, vaan juuri täydellisen sävyinen :) Kiva kuulla sun suosikeista Jonna!

      Poista
  3. Oi miten kivoja sävyjä, tykkäisin kaikista :) mulla on niin monta nudesuosikkia että yhtä oikeaa on vähän hankala jo valita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ei ihme, jos monista punista on vaikea lähteä valitsemaa suosikkia :) Multa ei näitä nudepunia mitenkään turhan paljon löydy, joten valinta olin sen puoleen helppo!

      Poista
  4. Kaikki sun kolme suosikkia on mulle ihan tuntemattomia. MAC:in Blankety on mun suosikki nudepuna, mutta Jeffreen Celebrity Skin nestemäinen huulilakka on kanssa suosikki nude sävyistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blankety on jo vähän siinä ja siinä olisko se mulle liian vaalea. Ainakin kuvien perusteella :D Jeffree Starin meikkejä mun pitäisikin kokeilla pikimmiten<3

      Poista
  5. Ompa kauniita kuvia, ihania nuo tekokukat ♥ Ja tosi nättejä sävyjä näissä huulipunissa, oon itekin alkanut lämpeemään nudepunille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki vaaleenpunanen rekvisiitta on ihanaa<3 :D Nudepunat on kivaa vaihtelua, vaikka enemmän tykkäänkin värikkäämmistä huulipunista :)

      Poista
  6. Benecosin meikit ja etenkin huulipunat ovat alkaneet kiinnostaa todella ja tämä postaus lisäsi intoa jälleen:)
    Itse en hirveästi nudepunia käytä, ehkä joku Maybellinen Color Sensational nudepuna on viimeisin hankinta ja siitäkin aika paljon aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benecosilta löytyy kyllä todellisia helmiä, eli suosittelen lämpimästi tutustumaan niihin :) Mäkään en aiemmin käyttänyt, mutta nyt oon jotenkin innostunut luonnollisemasta lookista ja sitä kautta myös nudepunista :)

      Poista
  7. Kaikki nuo merkit ovat itselleni vieraita, mutta etenkin tuo viimeinen vaikuttaa todella hyvältä! :) Suosin itsekin hieman punertavia nudepunia, sillä liian vaaleista sävyistä tulee liikaa mieleen teinivuodet ja ne järkyttävät meikkivoidehuulet, jotka oli olevinaan silloin niin in, apua! :D Näistä kuvista henkii muuten ihana keväisyys <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benecosia suosittelen kyllä muutenkin, tykkään kaikista kolmesta saamastani huulipunasta ja poskipunakin oli ihan superhyvä<3 Hahah joo uskon, että noi meikkivoidehuulet on jättäneet traumat aika monillekin :D Onneksi niistä on jo aikaa!

      Poista
  8. Ohh ihastuttavia sävyjä! Merkit täysin vieraita, paitsi no Manna Kadaristahan on vähän kokemusta paitsi ei huulituotteissa :) Olisi ollut kiva nähdä näistä myös kuva huulilla. Mun täytyisi ostaa kyllä tuollainen Manna Kadarin sävyinen puna, sävy on tuossa aivan upea 8) Lisäksi tuo Benecosin pink honey näyttää ihastuttavalta<3 En vaan koskaan osaa lähteä testaamaan uusia merkkejä, vaan etsin aina niistä tutuista ja turvallisista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon maailman surkein ottamaan punista kuvia huulilla, joten niitä ei nyt valitettavasti tullut :D Toi Manna Kadarin on näistä selkeesti vaaleenpunaisin, mutta kaikki kolme on aivan ihania<3 Benecosin puna on mun suosikki ja se on ainakin saatavilla myös Suomen kaupoista, toisin kuin Manna Kadar, jonka saatavuus on mun käsittääkseni huonompi.

      Poista
  9. Mullekki vieraita merkkejä, mutta ihania sävyjä kaikki <3 Oon itsekkin alkanut tykkäämään enemmän ns. nuden värisistä huulituotteista, vaikka kirkkaat on kyllä edelleen lemppareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirkkaat sävyt on munkin suosikkeja, mikään ei voita kirkkaanpunaista huulipunaa<3 :D

      Poista
  10. Tosi kiva lukea sun lemppari nudepunista! Mulle nude on tosi vaikea sävy huulimeikissä, yleensä meikaan nudehuulet ainoastaan tummemman tai värikkään silmämeikin kanssa. Mulle on ehkä jäänyt traumat yläasteajoista, kun Maybellinen Dream Matte Mousse toimitti meikkivoiteen lisäksi huulipunan virkaa :D Multa löytyy myös nuo punat mitkä oot saanut Lip Monthlystä ja tykkään kyllä molemmista kovasti, vaikka harvemmin niitä tulee käytettyä. Nudehuulikiilloista mun lemppari on NYXin Butter Gloss Tiramisu sävyssä. Mutta pakkoa sanoa, että yleensä kun haluan neutraalin huulimeikin, valitsen silti vähän jotain tummempaa ja rushetavmpaa kuin nudepunan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, veikkaan ettet oo ainoa, jolle noi meikkivoidehuulet on jättäneet traumoja :D Mä en itse sellaisia harrastanut, mutta kyllä niitä näki ihan kiitettävän paljon muilla. Tiramisu on tosi kaunis sävy! Mä suosin myös tosi usein rusehtavia huulipunia, jos haluun jättää huulet suhteellisen neutraaleiksi. Nyt oon tosiaan ihan viime aikoina innostunut kunnolla nudepunista!

      Poista
  11. Benecosin puna alkoi kiinnostaa kovasti, laitan korvan taakse!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!