lauantai 31. maaliskuuta 2018

Kuukauden kosmetiikkaostokset | Maaliskuu 2018

Aloin ihan mielenkiinnosta kirjoittamaan ja listaamaan maaliskuun alussa ylös kaikki tekemäni kosmetiikkaostokset ja nyt olisi sitten aika esitellä ne myös täällä blogin puolella. Ostospostausten määrä täällä mun blogissani on vähentynyt ihan hurjasti, sillä muistan vielä senkin ajan, kun kirjoittelin niitä jopa kerran viikossa. Monista ostamistani tuotteista kirjoitan toki myöhemmin blogiin, vaikken erikseen ostospostausta niistä olisikaan tehnyt, mutta tykkään myös lukea muiden blogeista tällaisia postauksia, joten ajattelin jatkossa kirjoitella joka kuun vaihteessa edellisen kuun ostoksista. Tässä siis maaliskuun saldo:


Aloitetaan tällä Notinon tilauksella, josta kirjoitin tarkemman postauksen, jonka pääsette lukemaan tästä. Paljon Batisten kuivashampoita ja vielä enemmän Ziajaa! Ardellin Demi Wispies ripset päätyivät silmiini eilen ja noi on vaan ihan superihanat. Ziajan tuotteista oon ottanut käyttöön vasta Cocoa Butter Shower Scrubin ja Hand Creamin. Muut odottelevat vielä kaapissa, mutta tulen ehdottomasti kirjoittamaan ainakin noista Cocoa Butter -sarjan hiustenhoitotuotteista, kunhan olen ne testannut.
Hinta yhteensä: 72,65 €.


Päätin tehdä pienoisen vertailun Catricen meikkivoiteiden kanssa ja ostin testiin kaikki kolme brändin meikkivoidetta. 24 H Made To Stay Make Up on vanha tuttu, mutta HD Liquid Coverage Foundation ja All Matt Plus Shine Control Make Up sen sijaan uusia. Aion kirjoittaa näistä piakkoin ihan oman vertailupostauksenkin, mutta ainakin tällä hetkellä pidän eniten kahdesta vasemmanpuoleisesta meikkivoiteesta. 
Hinta yhteensä: 23,47 €.


Sokokselta on tullut osteltua kuukauden aikana yhtä sun toista pientä kivaa. Paul Mitchellin Super Skinny Serumin sekä Lumenen SISU Deep Clean Purifying Cleansing Oilin ostin heti alkukuusta ja sain ne lähes täysin ilmaiseksi käyttämällä lahjakorttia. Molemmat tuotteet ovat käytössä ja kuuluvat suosikkeihini. 3+1 Päiviltä nappasin mukaani Eyluren ihanat 3 Dimensional 111 ripset, Montagne Jeunessen Strawberry Souffle -kasvonaamion sekä Lumene SISU Urban Intense Hydrating Serumin. Rakastan tota Lumenen SISU-seerumia ja vitsit miten iloinen olin, kun se oli niin hyvässä tarjouksessa Sokoksella! Näiden lisäksi nappasin vielä pari pulloa Garnierin silmämeikinpoistoainetta, mutta jätin ne kuvasta pois.
Hinta yhteensä: 39,00 €.


Makeup Revolution rantautui Suomeen myyntin muutamia viikkoja sitten ja maaliskuun puolessa välissä kävin nappaamassa Prismasta mukaani Blush Queen Blush Paletten sekä Flawless Matte Ultra Eyeshadows -luomiväripaletin. Ton luomiväripaletin kanssa kävi itse asiassa vähän hassusti, sillä mun ei ollut tarkoitus ostaa tota mattapalettia vaan eräs toinen. Jostain syystä kuitenkin mokasin ja tajusin vasta autossa, että ei hitto mullahan on ihan väärä paletti kädessäni! En kuitenkaan lähtenyt palettia palauttamaan, vaikka paletti nyt ei ehkä ole ihan sitä, mistä itse eniten pidän. Sävyt on vähän turhankin lähellä toisiaan, mutta toisaalta tässä on ihan kiva kattaus rusehtavia mattaluomivärejä. Muutaman kerran olen palettia käyttänyt, eikä se huono ole, mutta mun on vaikea uskoa, että ihastuisin tähän missään vaiheessa tämän enempää. Poskipunapaletista kirjoittelinkin jo oman postauksen, joka löytyy täältä.
Hinta yhteensä: 22,79 €.


Ja viimeisenä vielä The Body Shopin aleista nappaamani käsivoiteet! Tämän kolmikon lisäksi ostin poikaystävälleni myös yhden käsivoiteen, joka siis puuttuu kuvasta. Strawberry, Almond Milk & Honey ja Shea ovat kaikki aivan ihania tuoksuja ja kuten monet teistä varmasti muistavat, TBS:n käsivoiteet ovat ihan mun suosikkejani. Sain kassalta vielä mukaan näytteen Almond Milk & Honey -sarjan vartalojogurtista. En oo näitä The Body Shopin vartalojogurtteja vielä testannutkaan, joten ihan kiva päästä kokeilemaan miten toi toimii!
Hinta yhteensä: 18,76 €.

Kaiken kaikkiaan shoppailin maaliskuussa kosmetiikkaa yhteensä 176,67 € edestä. Päätin jättää yksittäiset hinnat postauksesta pois, jottei tekstistä olisi tullut liian sekavaa, mutta jos jonkin tuotteen hinta kiinnostaa niin kysykää ihmeessä :) 

Lasketteko te, kuinka paljon käytätte kuukaudessa rahaa kosmetiikkaan tai johonkin muuhun?

12 kommenttia:

  1. Mun mielestä ihan maltillinen summa kuukauden kosmetiikkaostoksista. Itse en enää viitsi laskea kosmetiikkaostoksia kuukausittain. Jonkinlainen näppituntuma on kuitenkin ilman laskemistakin, on ollut jo pitkään.
    Tykkäsin itse Catricen HD Liquid Coverage Foundationista, joten onpa kiinnostava lukea sun ajatukset siitä. Noita muita Catricen meikkivoiteita en olekaan kokeillut, joten nekin kiinnostaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en oo pitkiin aikoihin laskenut, kunnes nyt helmikuussa sain yllättäen innostuksen alkaa laskea :D Pari vuotta sitten mulla oli kaikki mahdolliset Excel-taulukot sun muut, mutta nyt oon listannut kaikki ihan vaan Wordille. Tänään julkaisen postauksen noista meikkivoiteista, kunhan saan kuvat napsittua niihin eli pysyhän kuulolla ;)

      Poista
  2. Näin sun blogissa juttua Notino-nettikaupasta, ja sitten se tuli sattumalta muuallakin vastaan, joten päädyin tekemään tilauksen. Tosi kiva kauppa, josta löytyi mielenkiintoisia merkkejä ja tosi halvalla :). Sinne meni 40 euroa, mutta en kyllä tiedä yhtään paljonko rahaa kuluu kosmetiikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo Notinosta löytyy kyllä tosi laaja valikoima tuotteita ja hinnat on tosi alhaiset! Täytyy itsekin tehdä taas tilaus tonne, kun alkaa kuivashampoot loppumaan :D

      Poista
  3. En edes kehtaa laskea... Juuri muutin omilleni ja laskin, että jo ruokaan on kahdessa viikossa mennyt n. 120€ + kosmetiikkaa ja vaatteitakin tuli vähän ostettua... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah välillä on ehkä parempikin jättää laskematta, niin ei joudu itse järkyttymään :D Ruokaan saa muuten menemään ihan törkeesti rahaa, vaikka tuntuu ettei ostaisi edes mitään ihmeellistä!

      Poista
  4. Ihan sopivalta summalta tuo kuulostaa :) Mä oon vuoden alusta asti pitänyt kirjanpitoa kosmetiikkaostoksista, ja kauhukseni huomannut miten paljon rahaa menee kuukaudessa (tammikuun alennushuumassa lähes 300€..).. toisaalta olen myös tehnyt ylitöitä, ainakin sillä voi osan ostoksista "oikeuttaa" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylitöiden tekeminen kyllä oikeuttaa pienet shoppailutkin, pitäähän sitä jotenkin itseään hemmotella kun painaa duunia niin paljon ;D Mä lopetin pari vuotta sitten noiden summien laskemisen, kun ne monen sadan euron summat alkoi kauhistuttaa mua. Nyt aloitin kuitenkin uudestaan ja vielä toistaiseksi tää on ollut pelkästään mielenkiintoista seurata omia kosmetiikkashoppailuja :)

      Poista
  5. Ihan sellaisia ostoksia joita voisin itekki ostaa :) Nyt kävi kylläkin sellainen ihme etten kotouttanu Sokoksen 3+1-päiviltä mitään, vaikka ruokatauolla ehtisin shoppailla siellä vaikka joka päivä! :D Sisu-seerumi kiinnostelisi kyllä kovasti, pakko kuitenkin odotella mahdollisia alennuksia. Tykkään myös Revolutionin paleteista, mutta kuten sanoitkin niin niissä on liikaa "samiksia", en tykkää maksaa niistä. Nämä ostopostaukset on kyllä parhaimpia <3 Jos jaksaisin niin pitäisin itsekin varmaa exceliä omista kosme menoista ja tuloista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Tuuli :) Haha mä taas luulen kiertäväni Stockan Hullut Päivät kokonaan, vaikka siellä olisi mitä tarjouksia tahansa :D Sisu-seerumilla on joo melkoisesti hintaa, en mäkään sitä täyteen hintaa lähtisi ostamaan. 3+1 Päivillä se oli sopivasti myynnissä alle 20 eurolla niin sain onneksi uuden pullon ostettua! Kannattaa joskus koittaa listailla omia ostoksia, tää on oikeesti ihan mielenkiintoista puuhaa :D

      Poista
  6. Tosi kiva postaus! Mun mielestä on aina superkiva nähdä muiden ostoksia! Mä en tiedä mikä siinä on, että kosmetiikkaan pistetty rahamäärä on edelleen sellainen tabu, josta ei saa puhua. Vaatteisiin on ihan ok laittaa muutama satanen mutta auta armias, jos tuhlaat sen verran meikkeihin :D Itseä ei esim voisi vähempää kiinnostaa luksusmerkkien laukut, mielummin laittaisin sellaisesta rahasta osan säästöön jotain matkaa varten ja osan meikkeihin. Itsellä vaihtelee aika paljon se kosmetiikkaan laitettu rahamäärä. Sitten kun rahaa on, saatan tuhlata kerralla satoja euroja meikkeihin ja jos ylimääräistä ei ole, ostelen vain pakollisia juttuja, kuten irtoripsiä ja loppuvia ihonhoitojuttuja. Veikkaan että kuukausittain kosmetiikkaan menee 50-500 euroa, keskimäärin ehkä parisataa. Mutta jos mulla on ylimääräistä, niin ihan itse päätän sijoittaa sen meikkeihin eikä se ole keltään muulta pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäkin tykkään lukea ostospostauksia ja katsoa erilaisia haalintavideoita :D Siis joo, kosmetiikkaan käytetty rahamäärä nostaa kyllä karvat pystyyn todella monilla. En itsekään tajua miten se on niin väärin laittaa rahaa meikkeihin, mutta just vaikka vaatteet on ihan eri asia. Toki vaatteita jokainen meistä tarvii, mutta melko monet ostaa silti uusia vaatteita, vaikka tarvetta ei olisi. Miksi se on siis yhtään sen hyväksyttävämpää? En oo ikinä ymmärtänyt miksi ketään jaksaa kiinnostaa toisten rahankäyttö, niin kauan kuin se vaan pysyy hallinnassa. Ymmärtäisin, jos läheiset alkais huolestua, mikäli joku eläisi koko ajan yli varojensa, mutta jos raha-asiat on ihan kunnossa niin jokaisella pitäisi olla oikeus ostaa mitä haluaa. Kiva kuulla sun mielipide asiasta! :)

      Poista

Kiitos kommentista!