tiistai 10. huhtikuuta 2018

Bette Box | Huhtikuu 2018


Huhtikuun Bette Box on nyt avattu ja kaikista tuotteista muodostettu ensivaikutelma! Maaliskuun boksi oli mulle pienoinen pettymys eikä oikein sytyttänyt millään tavalla, vaikka sieltä pari mielenkiintoista tuotetta löytyikin. On siis sanomattakin selvää, että toivoin ja odotin tältä huhtikuun boksilta melko paljon. Miten kävi, yllätyinkö iloisesti vai petyinkö jälleen kerran?


Tällä kertaa yllätys oli ehdottomasti positiivinen! Ja syynä siihen on hyvinkin yksinkertaisesti tuo Mossan kasvoöljy, jota olen halunnut testata jo pitkään. Sisältö vaikuttaa muutenkin mun silmääni hyvältä, sillä tässä on taas hieman erilaisia tuotteita kuin mitä viime aikoina bokseista on tullut ja vaihteluhan tunnetusti virkistää. Käydään sitten vielä tuotteet läpi yksitellen:


Aloitetaan tästä Mossan Vitamin Coctail Active Renewal Facial Oilista, joka tuli boksista täysikokoisena (30 ml). Tämä on ihoa uudistava, kosteuttava, heleyttävä ja pehmentävä kasvoöljy, joka on suunnattu erityisesti väsyneelle ja kuivalle iholle. Kasvoöljyä neuvotaan käyttämään joko yksinään, sekoittamaan kasvovoiteen joukkoon tai lisäämään meikkivoiteen sekaan, jolloin kasvoille saa kauniin hehkun. Öljy tuoksuu ihanan raikkaalta ja hedelmäiseltä, ja omaan ihooni se humahti suhteellisen nopeasti. Käytän itse kasvoöljyjä aina viimeisenä tuotteena kaikkien seerumien ja voiteiden jälkeen, jolloin öljy lukitsee kosteuden ihoon. Yhden käyttökerran jälkeen on mahdoton sanoa mitään lopullista, mutta oon ihan superinnoissani tästä ja tämä oli ehdottomasti boksin paras tuote!
Hinta: noin 15,90 €/30 ml.


Lumene on selkeästi Bette Boxin vakiobrändi ja tällä kertaa boksista tuli Lumenen Nordic Chic CC Color Correcting Peitekynä, jonka sain itse sävyssä Peach. Näiden peitekynien on tarkoitus neutraloida epätasaisuuksia ihon sävyssä vastavärien avulla ja oma persikkainen sävyni sopii siis hyvin tummien silmänalusten peittämiseen. Mä en itse harrasta enää nykyään tällaisia värikkäitä peiteaineita, mutta kokeilen kyllä mielelläni miten tämä omilla tummilla silmänalusillani toimii. Sävy on todellakin selkeästi persikkainen ja vaikutti myös melko peittävältä. Lumenelta löytyy vastaavia peitekyniä myös vihreän ja violetin sävyisenä. Kynää on tarkoitus käyttää meikki- tai peitevoiteen alla, jolloin peitekynän oma sävy jää piiloon. Mielenkiintoinen tuote, mutta en tiedä olenko mä ihan tällaisten peitekynien parasta kohderyhmää. 
Hinta: noin 15,80 €.


Boksista paljastui myös Iberon 4 Siveltimen Meikkisivellinsetti, jonka sanotaan sisältävän kaikki tarvittava kauniin meikin tekoon. On varmaan sanomattakin selvää, että mä olen tästä aiheesta hitusen eri mieltä, mutta eipä turhaan takerruta pikkuseikkoihin! Setti sisältää puuterisiveltimen, luomivärisiveltimen, ripsikamman sekä luomiväriapplikaattorin. Jälkimmäisellä mä en tee mitään, sillä luomiväriapplikaattoreilla ei ole mun meikkisivellinkokoelmassani minkäänlaista paikkaa. Puuterisivellin on sen verran pieni, että uskon ton toimivan parhaiten highlightersiveltimenä. Luomivärisiveltimen kohtalo selviää, kun meikkaan seuraavan kerran, mutta yleensä tämäntyyliset luomivärisiveltimet eivät ole oikein vakuuttaneet mua. Ripsikampana en ole enää pitkiin aikoihin käyttänyt muovisia yksilöitä, joten sillekään ei valitettavasti ole käyttöä. Tästä ei kovin paljon jää käteen mulle, mutta sinänsä tykkään kyllä ajatuksesta, että boksiin laitettiin meikkisiveltimiä. Multa niitä vaan löytyy jo valmiiksi melko paljon ja oon todella tarkka käyttämistäni siveltimistä, joten tämä ei ollut ihan mun juttuni.
Hinta: noin 10,90 €.


Schwarzkopf Gliss Supreme Length Hoitoainesuihke herätti mielenkiintoni heti ensisilmäyksellä, sillä mähän rakastan erilaisia hiuksiin jätettäviä hoitosuihkeita. Tämä  erityisesti pitkille hiuksille tarkoitettu hoitosuihke lupaa uudistaa haaroittuneiden hiusten latvoja, hoitaa hiuksia ja suojata niitä erilaisilta hiusvaurioilta. Pionin tuoksuinen suihke ehkäisee myös hiusten sähköisyyttä, helpottaa niiden selvittämistä ja jättää ne pehmeän tuntuisiksi. Tuote sopii niin märkiin kuin kuiviinkin hiuksiin eikä sitä ole tarkoitus huuhdella pois. Tämä auttoi oikein kivasti selvittämään pyyhekuivat hiukset ja sehän on se tärkein ominaisuus, mitä tällaisilta hoitosuihkeilta toivon. Tuoksu oli miellyttävä ja pullon pinkki värikin ihan mun mieleeni. Sitä en usko, että tämä millään tavalla auttaisi uudistamaan hiusteni latvoja, mutta en mä sellaista odota yhtään miltään tuotteelta. Oikein kiva tuote, joka tuli mulle tarpeeseen.
Hinta: noin 3,00 €/200 ml.


Pari kuukautta sitten pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan Bio2You:n tuotteisiin ja nyt boksista tuli mun suureksi ilokseni Bio2You Anti-Ageing Eye Gel Patch Silmänympärysnaamio. Paketti sisältää yhden parin naamioita, jotka lupaavat nuorentaa ja kaunistaa silmänympärysihoa. Hyaluronihappo ja aktiivinen kollageeni parantavat ihon kimmoisuutta, kosteuttavat sekä vähentävät näkyviä ryppyjä. Geeliä sisältävä naamiolappu on tarkoitus asettaa silmänympärysiholle ja antaa vaikuttaa 20-30 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräisen geelin voi vielä hieroa ihoon. Naamio tasoitti mukavasti pienen turvotuksen, joka sy-alueellani oli ja virkisti muutenkin mukavasti. Mitään sen suurempaa muutosta en huomannut, mutta toisaalta ihan jo se turvotuksen laskeminen oli ihan miellyttävä yllätys. Oli hauska testata näitä ja ehkä jossain vaiheessa voisin ostaa toisenkin paketin testiin!
Hinta: noin 8,70 €.


Tuoksunäytteitä tulee Bette Boxista aina silloin tällöin ja tällä kertaa boksi sisälsi Oscar de La Rentan Belle Blanca EdP -näytteen (2 ml). Tämä kukkaistuoksu sisältää mm. valkoista ruusua, mustaherukkaa, mandariinia, jasmiinia sekä kieloa. Mä en normaalisti ole kukkaistuoksujen ylin ystävä, mutta tämä itse asiassa tuoksui ihan hyvältä! Tuoksu ei ollut sellainen, mihin normaalina arkipäivänä ensimmäisenä tarttuisin, mutta eiköhän tämä tule käytettyä pois.

Hyvä kokonaisuus, vaikka tässä muutama mulle turhahko tuote olikin. Mossan kasvoöljy ja Schwarzkopfin hoitosuihke olivat boksin kaksi parasta tuotetta ja tuoksunäytettä lukuun ottamatta tästä boksista ei löytynyt yhtään matka- tai näytekokoista tuotetta! Boksin kokonaisarvo oli suunnilleen 54,40 €. Mä sain tämän boksin itselleni pisteillä, joten senttiäkään en omaa rahaa tähän joutunut laittamaan, mutta mieluusti olisin tästä sisällöstä kyllä maksanutkin.

Joko te olette saaneet oman boksinne? Mikä oli boksin paras tuote? :)

30 kommenttia:

  1. Mulle tulee postin sivun mukaan boxi vasta huomenna iltapäivällä. Tilauksen viimeinen boxi ja taidan jättää jatkamatta. Mossan öljy ja Schwarzkophin suihke näyttää parhailta (tosin itselläni oli jo avaamaton Mossa odottamassa). Muuten ei oikein innostanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat noi halaumasi tuotteet! Sisällöissä kun on ollut tosi suurta vaihtelua :/

      Poista
    2. Joo oli tosi iso vaihtelu, ainoat mitä sain oli Schwarzkopf ja Lumene, siveltimien sijaan tuli 6kpl suoraan roskiin meneviä miniluomiväriaplikaattoreita.

      Poista
    3. Roskiin olis menneet mullakin, en tarvitse tollasia mihinkään :/

      Poista
  2. Tässä mun mietteitä, sisältö oli hiukan erilainen kuten arvelinkin postausta kirjoittaessa:

    https://charmingnails.blogspot.fi/2018/04/huhtikuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käväisen pikapuolin lukemassa sun postauksen<3

      Poista
  3. Mossa olisi kiva, mutta mua ehkä kiinnostaisi eniten Lumenen peitekynä, etenkin jos se olisi tullut vihreänä. Sisältöä on vaan tuossa aika vähän, tai ainakin alle 2 ml kuulostaa tosi pieneltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa yhtään arvioida onko tossa tota paljon vai vähän :D Mulle ei tosiaan tullut ihan tarpeeseen toi, mutta Mossa sen sijaan ilahdutti kovasti :)

      Poista
  4. Mä tykkäsin tästä todella paljon, kaikki osui ihan nappiin kerrankin:) Etenkin Mossan öljy kiinnostaa!
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi/2018/04/huhtikuun-bette-boxi.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes ihan mahtavaa, että säkin olit sisältöön tyytyväinen! :)

      Poista
  5. Voi vitsi miten kauniita kuvia ja kiva sisältö :)! Itse tilasin boxin ekaa kertaa ikinä ja pettymys oli melkoinen. Sivellinpakettina luomiväriaplikaattoreita, hoitoainesuihkeen tilalla tyvispray ja Mossan öljyn tilalla Himalayan edullinen voide, jonka lisäksi Lumenen peitekynä, silmänympärysnaamio ja tuoksunäyte. Näistä kuitenkin odotan ehkä eniten Lumenen peitekynän testausta, sillä muuten koin sisällön melko heikoksi. Tai ehkä odotin vain liikoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erot bokseissa oli tällä kertaa kyllä todella suuria. Normaalistihan ehkä 1 tai korkeintaan 2 tuotetta on vaihtoehtoisia, tässä boksissa melkein kaikki :s Harmittaa ei-pitkäaikaistilaajien puolesta, sillä sisältö oli mun mielestä paljon huonompi niissä bokseissa kuin tässä, minkä itse sain! Varsinkin jos kyseessä oli vielä ensimmäinen boksi niin ei ihme, jos on pettynyt olo :(

      Poista
  6. Itselle paketti oli aika pettymys ja varsinkin kun nyt näin mitä muut ovat saaneet. Vain Lumenen tuote oli sama. Pitkäaikaistilaajat ovat saaneet kaksi arvokkaampaa tuotetta kuin muut. Varsinkin luomiväriaplikaattorit tuntuvat naurettavilta. Oikeille siveltimille olisi löytynyt kyllä käyttöä. Voi kun pääsisi itsekin pitkäaikaistilaajien joukkoon jos bokseissa on oikeasti näin suuri laatuero :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yllätyin täysin siitä, että pitkäaikaistilaajat saivat niin paljon "tasokkaamman" boksin kuin muut. Onhan ennenkin tullut niitä extratuotteita ym. mutta nythän sisältö oli tosiaan peitekynää lukuun ottamatta ihan eri! Ne luomiväriapplikaattorit olisin itse heivannut saman tien menemään, en tee sellaisilla yhtään mitään ja sama fiilis on varmasti monella muullakin. Laatuero on mun mielestä vähän turhankin suuri, mutta toivottavasti seuraavissa bokseissa ollaan taas enemmän tasapuolisia!

      Poista
  7. Ihan mielenkiintoinen boksi, josta itsellenikin hyppäsi heti silmään tuo Mossan kasvoöljy! Peiteaine ja hoitoainesuihke, sekä nuo silmänympärysnaamiot lähtisivät varmasti omaankin testiin, mutta lopuilla tuotteista en myöskään tekisi juuri mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossan öljy oli niin kiva yllätys<3 Se yksinään olisi jo riittänyt mulle :D Samat fiilikset mulla, noi meikkisiveltimet ei oikein innosta, mutta muuten sisältö oli kyllä testaamisen arvoinen :)

      Poista
  8. Aika kivan oloinen boksi! :) Mäkin eka ihmettelin, että ihan kun olisin nähnyt jollain erilaisen boksin kuin sulla, mutta sitten tajusin, että ilmeisesti lähes kaksi erilaista boksia on siis tullut eri tilaajille :D Mulle kaikki semmosia tuotteita, joita voisin hyvinkin käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jostain syystä nyt oli liikkeellä kaksi tosi erilaista boksia ja tän mun sisältö on siis pitkäaikaistilaajille suunnattu. Ja mun mielestäni selkeesti sitä toista versiota laadukkaampi :D Mä tykkäsin myös tästä sisällöstä, ihan mahtavia tuotteita!

      Poista
  9. Sun boksi on IHAN erilainen kun mulla. Mä petyin niin paljon että lopetan tilaamisen. Mun blogiin tulossa omat avautumiset ja kuva sisällöstä lauantaina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmasti oo ainut, joka pettyi niin paljon ettei halua enää tilausta jatkaa :/ Melkoinen ero noissa bokseissa, mitä sieltä on lähetetty..

      Poista
  10. Mielenkiintoinen boxi, tuo Mossan kasvoöljy olisi kiinnostanut myös mua :) mutta sitten noi siveltimet, näyttää jotenkin vähän säälittäviltä :D Ja joissain boxeissa oli ilmeisesti ollut paketti pelkkiä aplikaattoreita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossan kasvoöljy taisi olla aika monelle se mielenkiintoisin tuote, enkä ihmettele! Joo paketillinen vaahtomnuoviapplikaattoreita ei oikein houkuta :D Lapsena niitä tuli käytettyä, mutta ei kyllä enää nykyään.

      Poista
  11. Vaihteeksi mielenkiintoisen näköinen boksi! Laatu on kuitenkin niin vaihtelevaa etten itse ole viitsinyt tilata.. Noi luomiväriapplikaattorit on tosi hyviä shimmer/glitter/hohtavien luomivärien levitykseen! Olin aiemmin skeptinen mutta nyt kun kokeilin pitkästä aikaa niin yllätyin hurjasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatu näissä kyllä vaihtelee aika paljon ja nyt vielä tilaajien kesken oli ihan eri luokkaa boksit, kun pitkäaikaistilaajille sisältö oli huomattavasti parempi. Oi kiitti vinkistä! Pitää testata tota siis siihen tarkoitukseen :D Monesti käytän tosi glitterisille luomiväreille kosteaa sivellintä, mutta ehkä toi applikaattori korvaisi sen :)

      Poista
  12. Tuo Mossan kasvoöljy on aivan loistava! <3

    https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/04/bette-box-huhtikuu-2017.html

    VastaaPoista
  13. Tällä kertaa boksi vaikutti mielenkiintoiselta! Mossa on ehdottomasti merkki, johon itse haluaisin tutustua. Lumene sen sijaan kyllästyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossaa suosittelen todella lämpimästi<3 Tosi hyviä tuotteita ja suhteellisen edulliseen hintaan! Mä sain uuden kipinän ja innostuksen Lumeneen tossa loppusyksystä :D Toivottavasti sama jatkuu, kun Lumenea kerran tulee aina näistä bokseista :)

      Poista
  14. Tällä kertaa bokseissa oli selvästi todella paljon eroa pitkäaikaistilaajien ja uusien tilaajien kesken. Pakko myöntää, että sun boksi oli sisällöltään parempi kuin mun, mutta molempien sisältö on silti mielestäni ihan kiva :) Tosi kiva, että tuotteet olivat molemmissa bokseissa tuoksua lukuunottamatta täysikokoisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva, että olit kuitenkin tyytyväinen myös omaan boksiisi, vaikka erot näissä tosi suuret olikin :) Mäkin olin tosi positiivisesti yllättynyt siitä, että tuotteet oli täysikokoisia tota tuoksua lukuun ottamatta!

      Poista

Kiitos kommentista!