torstai 12. huhtikuuta 2018

Katsaus vuoden 2018 pannuprojektiin


Aloitin tammikuussa projektin "18 tuotetta loppuun vuonna 2018" ja nyt mun olisi tarkoitus kirjoitella ensimmäiset kuulumiset kyseisen pannuprojektin tiimoilta! Tarkoituksena oli siis pystyä käyttämään vuoden aikana loppuun kaikki kuvan 18 tuotetta, mutta jo nämä reilu kolme kulunutta kuukautta ovat osoittaneet, ettei niin tule käymään. Parhaani silti pyrin tekemään ja nyt tehdään pikaiset katsaukset siitä, miten olen kunkin tuotteen kanssa edistynyt:


Too Faced Chocolate Soleil Medium/Deep Matte Bronzer. En oo koko vuoden aikana käyttänyt oikeastaan mitään muuta mattaista aurinkopuuteria tai varjostustuotetta kuin tätä. Tämä on siis mulla käytössä joka ikinen kerta kun meikkaan, mutta siitä huolimatta tämä ei tunnu kuluvan lainkaan. Ja mullahan on tästä näytekoko! Miten ihmeessä kukaan saa kulutettua täysikokoisia aurinkopuutereita loppuun? :D Tekemistä siis riittää, mutta tätä olen oikeasti myös käyttänyt todella ahkerasti.

ColourPop Super Shock Cheek Highlighter sävy Stole The Show. Tää on ollut ihan liian vähällä käytöllä, mutta syykin siihen on ihan selkeä: mä en pidä tän koostumuksesta. Puuteriset, painetut highlighterit on mun suosikkejani ja tämä on hieman liian pehmeää omaan makuuni. Aion kuitenkin tehdä kaikkeni, jotta saan tämän loppumaan tai edes pannun ihan kunnolla näkymään. Saanpahan tämän nurkista pois ja jäljelle jää "vaan" kaksi vastaavaa highlighteria.

Manna Kadar Paradise Blush. Saattaapi olla, että tää unohtui melko nopeasti poskipunalaatikkoon tän projektin aloittamisen jälkeen. Silloin tällöin oon tätä käyttänyt, mutta hitto kun tässä on niin runsas pigmentti, ettei tätä edes kulu kerralla lähes yhtään! Nyt otan tän tehokäyttöön, kun sävykin on niin hyvin kevääseen ja kesään sopiva. Tämäkään tuskin tulee loppumaan, mutta pannun saan toivottavasti näkyviin.


Urban Decay Vice Lipstick sävy Violate. Yksi mun suosikkihuulipunani ja mitä noita tammikuisia kuvia katselin niin kyllä tätä on myös kulunut jonkin verran. Tän suhteen oon melko varma siitä, että puna tulee loppumaan ennen kuin tämä vuosi loppuu.

Urban Decay Vice Lipstick sävy Scorched. Toinen suosikkihuulipunani UD:ltä ja vaikkei tää ihan yhtä paljon olekaan kulunut kuin vieressä oleva Violate, oon tätäkin käyttänyt. Kesäpunaksi en näin tummanruskeaa sävyä miellä, mutta syksyn tullessa tämä pääsee taas tehokäyttöön ja luotan siihen, että tämänkin saan loppumaan.


Kérastase Elixir Ultime Radiating And Beautifying Scented Oil. Oon todennut tän olevan ehkä hitusen turha tuote itselleni, sillä tämä hiusöljy ei riitä silottamaan hiusteni latvoja. Oonkin lisäillyt tätä sitten satunnaisesti hiusten pituuksiin tuomaan pientä kiiltoa ja pullo on onneksi niin pieni, että tän poiskäyttämisessä ei pitäisi olla ongelmaa. Ihan hyvin se on ainakin alkanut.

Biozell Texturizing Spray. Oon koittanut petrata taas näiden rakennesuihkeiden käytön kanssa ja vapaapäivinä tämä onkin ollut todella usein käytössä. Työpäivisin mulla on todella usein korkea ponnari, minkä kanssa en mitään rakennesuihkeita tarvitse, mutta suhteellisen usein oon silti saanut tätä käytettyä. Toivottavasti loppuu!

TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day Thickening Spray. Heh, ei oo pelkoakaan että saisin tän loppumaan. Anna hiusteni kuivua ihan itsekseen 95% kerroista, kun oon ne pessyt ja tää vaatii ehdottomasti kaverikseen hiustenkuivaimen, jotta tuotteesta on mitään iloa. Olisinkohan mä kolme kertaa tätä käyttänyt alkuvuoden aikana? Ei kovin hyvältä vaikuta, mutta en mä toisaalta ala hiuksiani föönätä kuiviksi vain sen takia, että saan tän käytettyä loppuun.


Matrix Color Care So Silver Shampoo. Mun ihastumiseni Fanolan hopeashampooseen tarkoitti sitten automaattisesti sitä, että tämä Matrixin shampoo jäi unohduksiin. Sitä ennen käytin tätä kyllä muutamia kertoja ja jos vain petraan tän käytön kanssa niin kyllä tämä loppumaan tulee. Fanola ja Fudge on vaan kumpikin selkeästi tätä tehokkaampia.

Kérastase Ciment Thermique Resurfacing Reinforcing Milk. Käyttökertoja taitaa olla sama kuin TIGIn tyvikohottajalla eli se kolme kappaletta. Tätäkin käytän vain, jos kuivaan hiukset hiustenkuivaajalla ja vaikka tässä tuotteessa ei itsessään mitään vikaa ole, en usko että tämäkään tulee loppumaan. Valitettavasti.


The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion. Oon käyttänyt tätä hoitovettä käytännössä ihan joka päivä, joko aamuisin tai iltaisin tai sitten sekä että. Nyt oon viime aikoina iltaisin lisäillyt tätä aina 4-5 kerrosta iholle ennen muita seerumeita ja voiteita, joten oon saanut tätä kulumaan ihan kivasti. Tällä hetkellä näyttää lupaavalta, vaikka tuotetta onkin vielä yli puoli pulloa jäljellä.

Versace Brigth Crystal Absolu EdP. Tätä en tule saamaan loppumaan enkä edes yritä. Hajuvesi on muuttanut tuoksuaan aika radikaalisti eli tää on mennyt piloille. Harmi, sillä pidin tästä todella paljon!


Freeman Pink Grapefruit Exfoliating Scrub. Tämä kasvojenkuorinta-aine on mulla käytössä ihan viikottain, usein parikin kertaa viikossa, mutta hitto kun toi tuubi on noin jäätävän kokoinen! Yritys on kova ja onneksi kuorinta on muuten mulle mieluinen, joten uskon että saan tän loppumaan.

Freeman Facial Brightening Mask Golden Grain. Tätä kasvonaamiota oon käyttänyt vain muutaman hassun kerran, mikä ei todellakaan edistä tän loppumista, sillä tuubihan on tässäkin ihan valtaisa. Multa löytyy ihan liikaa kasvonaamioita enkä tykkää jämähtää johonkin yhteen tiettyyn. Pahoin pelkään, etten saa tätä loppumaan, mutta täytyy koittaa tsempata tän kanssa.

The Body Shop Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask. Tätä naamiota on tullut käytettyä jonkin verran, mutta vielä tuolla tavaraa riittää. Oon kuitenkin melko vakuuttunut siitä, että saan tämän loppumaan!


Garnier Respons Mythic Olive Body Dry Oil. Oon yrittänyt muistaa käyttää tätä, mutta mua ärsyttää ton pullon pumppu, mikä on aivan onneton ja mistä on tosi vaikea saada mitenkään fiksusti sitä tavaraa ulos tai ainakaan sinne, minne sitä haluaa. Oonkin kaatanut tota suoraan kämmenelle, mutta siis riittäähän tossa pullossa vielä tekemistä. Ehkä vähän liikaakin siihen nähden, kuinka innostunut mä olen tota käyttämään.

Oriflame Milk & Honey Moisturising Hand Cream. Käytän tätä käsivoidetta jalkavoiteena, sillä en voi sietää ton tuotteen tuoksua. Mun nenäni on erittäin tyytyväinen siitä, että toi alkaa kohtapuolin vedellä viimeisiään eli tämä tulee olemaan todennäköisesti ensimmäinen tuote, jonka saan näistä loppumaan!

The Body Shop Passion Fruit Body Butter. En oo käyttänyt tätä niin usein kuin olisin voinut, mutta oon ihan tyytyväinen omaan edistymiseeni tämän kanssa. Pohja on jo näkyvissä ja uskon, että tämä tulee loppumaan suhteellisen pian.

Melkoisen haasteen menin siis heittämään itselleni alkuvuodesta. Tajuan sen oikeestaan vasta nyt, kun huomaan etten mitenkään tule noita kaikkia saamaan loppumaan. Parhaani kuitenkin teen ja aika pitkältihän tässä on myös kysymys ihan siitä, että mun pitäisi vaan koittaa käyttää noita tuotteita enemmän ja useammin!

Miten teidän pannuprojektit edistyvät? :)

24 kommenttia:

  1. Mä en edes uskalla aloittaa mitään pannuprojekteja, joten hatun nosto teille jotka ootte. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en aiemmin uskaltanut ja täytyy katsoa uskallanko enää jatkossa.. :D

      Poista
  2. Nuo Freemanin tuotteet on minusta aika kivoja mutta jäätävän kokoisia :D Ne ei lopu koskaan ;)
    Hyvin sulla on projekti edistynyt vaikket kaikkia saisikaan loppumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei lopu ei, varsinkin kun kaapeista löytyy paljon muitakin saman kategorian tuotteita, joita haluaisi myös käyttää :D

      Poista
  3. En ole itse koskaan saanut yhtäkään bronzeria kulutettua loppuun. Bronzerit ovat ikuisuustuotteita ja ylikin;)
    Olethan sinä saanut kuitenkin aika montakin tuotetta hyvälle mallille varsinkin, kun ajattelee kuinka monta tuotetta sinulla on projektissasi. Minusta ei ole pannuprojekteihin ja jos ryhtyisin, ottaisin varmaan vain pari kolme meikkituotetta, koska muita saan kulutettua ihan vikkelästi, heh;)
    Nuo Freemanin kasvotuotteet ovat kyllä ihan luvattoman isoja.
    Tsemmpiä edelleenkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo siihen nähden oon ihan kiitettävän hyvin saanut näitä käytettyä, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta :) Mäkin mietin, että jos joskus tällaista projektia vielä aloittelen niin teen sen pelkästään meikkien kanssa! Kiitos tsemppauksesta :)

      Poista
  4. Olen käyttänyt Freemanin jättimäisiä kuorintoja kaulalle ja vartalolle, ei niitä saa muuten ikinä loppuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ehkä toi naamio isompi ongelma :D Sitä tulee levitettyä kaulalle asti, jotta se kuluisi edes jonkin verran.

      Poista
  5. Puuteriset tuotteet on yllättävän vaikea saada loppumaan, joten en yhtään ihmettele, että ensimmäisten tuotteiden kanssa on vaikeuksia :D En muista, että olisin ikinä saanut käytettyä loppuun yhtäkään poski- tai aurinkopuuteria! Ens vuonna täytyy ehdottomasti ottaa tällainen pannuprojekti, ellen sitten päätä kesken vuoden aloittaa tällaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon saanut joskus nuorempana jonkun Rimmelin poskipunan loppumaan, mutta silloin mulla ei muita poskipunia ollutkaan :D Nykyään tilanne on vähän toinen. Aloittele ihmeessä vaikka ihan keskellä vuotta tällainen, näitä on hauska seurailla muiden blogeista!

      Poista
  6. Mulla on ollut tehokäytössä yksi Lumenen vanha aurinkopuuteri piiitkään ja nyt vihdoin siitä on enää pienet reunat jäljellä, loppuu ihan parin viikon sisään! Joten kyllä se on mahdollista saada noinkin iso tuote kulumaan, mutta on se kyllä tosi kauan ollut käytössäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin toivoa siis on :D Ja onneksi toi mun on vaan pieni matkakoko, eikä täysikokoinen. Pannun haluan ainakin saada tosta näkyviin!

      Poista
  7. Monissa näyttää kyllä lupaavalta tuo, osassa ei varmasti :D punat ja puuterit tuntuu kyllä hankalilta saada loppumaan. Mun luotto aurinkopuuterissa alko näkymään pohja pari päivää sitten JEE, sitten mulla on kaapin perällä vielä yks mikä on melko loppu. Saapi lähtee kohta aurinkopuuterikauppaan, mitä ootan innolla koska molemmat saamani aurinkopuuterit on äidin antamia enkä oo itse päässyt valkkaamaan :'D Pitääkin ettii joku tosi hyvä!

    Ja hei paha tuo hiusaine, joka vaatii kuivaamisen. Itsekin kuivaan tosi harvoin, annan hiusten itse kuivua, turha siis yhden putelin takia ruveta kuluttamaan kuivaamalla tukkaa :D Kiva oli vilkaista tässä välissä sun eteneminen näiden kohdalla, tosi hauska idea muutenkin jos ei saa muuten tuotteita kulumaan ja sulla kun tota kosmetiikkaa varmasti on :D Itse muuten taistelen tuon saman TBS:n hoitoveden kanssa ja oon täysin unohtanut sen... :D Pitää kaivaa käytölle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kohta pääset aurinkopuuterikaupoille katselemaan kaikkia ihania vaihtoehtoja! <3 Jos netistä tilaaminen ei oo ongelma niin theBalmin Bahama Mama saa multa suosituksensa, mikäli etit mattaista aurinkopuuteria :)

      Juu ei tulis mielenkään alkaa hiuksia kuivaamaan föönillä vaan sen takia, että saan jonkun kosmetuotteen käytettyä pois :D Uskon kuitenkin, että hiuksille on parempi jos ne saa kuivua ihan itsekseen :) Ota ihmeessä toi hoitovesi taas käyttöön, se on niin riittoisa että pelkään ton menevän vanhaksi ennen kuin saan sen tyhjäksi :D

      Poista
  8. Mulla loppui just tänä aamuna aurinkopuuteri, oon käyttänyt sitä samaa varmaan 5v :D eli kyllä ne tyhjenee mut tosiaan hirveän vaivan takana on! Pitäis kans aloittaa joku pannuprojekti että sais kulutettua varastoja loppuun :) Kosmetiikan ostokiellossa oon ollut koko vuoden, siis saan ostaa vaan jos joku tuote oikeasti loppuu eikä mulla ole varastossa korvaavaa tuotetta. Josko ainakin suihkugeelit, vartalovoiteet ym vähenisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei, toisaalta lohdullista kuulla, että ne aurinkopuuterit oikeasti joskus loppuvat, mutta toi viisi vuotta ei kuulosta hyvältä mun projektin kannalta :D No saa nähdä miten ton oman yksilöni kanssa käy! Tollanen ostokielto on kyllä hyvä keino saada kaappeja tyhjäksi, mun pitäisi varmaan kokeilla samaa :D Vaikka oonkin jo pitkään ollut esimerkiksi suihkugeelinostokiellossa ja se on onneksi tuottanut tulostakin!

      Poista
  9. Tiedän tunteen on aurinkopuuterin kanssa. Mulla on yksi MAC:in aurinkopuuteri ja haluaisin siitä eroon, mutta se ei kulu millään! Pohjakin on ollut näkyvissä jo ties kuinka kauan, mutta silti sitä vaan riittää ja riittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit :D Alan tosissaan epäillä tuunko saamaan tosta edes pannua näkyviin! Tsemppiä sulle ton MAC:n aurinkopuuterin kanssa, toivottavasti saat sen loppumaan :D

      Poista
  10. Jotain tuotteita on oikeesti tosi hankala saada loppumaan, ne ei vaan kulu sitten niin millään :D multa ei oo ikinä loppunut yksikään aurinkopuuteri tai highlight. Puuterikin loppuu ehkä kerran vuodessa :D Mä oon saanut mun projektista kohta yhden tuotteen loppumaan, mutta tiedän jo nyt, ettei osa tosiaan tule loppumaan tämän vuoden aikana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan :D Varsinkin puuteriset tuotteet on tällaisia. Mä oon ihan yllättänyt, että oon parikin highlighteria saanut pannutettua ja kohta pitää ostaa uusi theBalmin Mary-Lou Manizer ennen kuin vanha loppuu täysin :D Jes hyvä että joku tuote on jo loppunut! Tsemppiä koitokseen, toivottavasti saat mahdollisimman monta loppumaan<3

      Poista
  11. Mä luulen, että oon saanut elämäni aikana 3 aurinkopuuterii kulutettuu ja eilen loppu elämäni eka highligter...onneks menin aleista ostaan Tarten highligterin trion ja vielä lähettivät yhden minikoon kaupan päälle. Luomiväripaletteja en oo vuosiin saanut kulutettua. Nyt olin kosmen ostolakos...mutta cocopanda pisti theBalmin aleen..niin piti ostaa nude tude😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Highlightereita mä saan kyllä kulumaan, varsinkin sellasia vähän kermaisempia ja pienempiä kokoja :D Tälläkin hetkellä on muutamasta pannu näkyvissä! Aurinkopuuterit onkin sitten ihan eri maata. Nude 'tude on ihana, toivottavasti se vastaa sunkin odotuksia<3

      Poista
  12. Bronzerit on tosi vaikeita kuluttaa loppuun tai edes pannuttaa! Samassa tilanteessa painin mun Hoolan kanssa :D. Mutta hyvin oot edistynyt tässä projektissa, vaikka kaikkia ei saisikaan loppuun niin ainakin tulee käytettyä enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en tiedä miten tuun ikinä saamaan mun uusinta essencen aurinkopuuteria käytettyä loppuun, kun se on siis 20g kokoinen ja tää 2,5g kokoinenkaan ei tunnu kuluvan :D

      Poista

Kiitos kommentista!