keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Kolme Parasta Misellivettä


Tänään jatketaan tätä Kolme Parasta -postaussarjaa ja tämänpäiväisen postauksen aiheena ovat misellivedet. Innostuin hetkellisesti misellivesistä kovin niiden tultua muutamia vuosia sitten markkinoille, mutta sen jälkeen mulla olikin varmaan parin vuoden tauko, kun en juurikaan niitä käyttänyt. Nykyään misellivesi toimii mulla iltaisin ihonpuhdistuksen viimeisessä vaiheessa kasvoveden sijasta. Erityisesti puhdistusliinoja käyttäessäni misellivesi on ihan pakollinen, sillä puhdistusliinat eivät yksinään kykene puhdistamaan kasvoiltani kaikkea meikkiä. Varsinaiseen meikinpoistoon en kuitenkaan misellivettä käytä. Tämä kolmikko on tämänhetkinen suosikkini ja näiden lisäksi varastoista löytyy vielä kolme muutakin misellivettä.


3. Mádara Multi Action Micellar Water

Kolmannelle sijalle nostan tämän Mádaran miselliveden, jota olin halunnut testata jo varmaan vuoden päivät ennen kuin lopulta päädyin tuotteen ostamaan. Kaikille ihotyypeille soveltuva, hyaluronihappoa sisältävä misellivesi toimii erittäin hyvin ihonpuhdistuksen viimeistelyssä ja on sopinut oikein loistavasti omalle herkälle ja kuivalle iholleni. Syy miksei tämä ole sijoituksessa korkeammalla selittyy mm. pullolla, joka on toki kaunis, mutta hieman epäkäytännöllinen. Pullo on nimittäin sen verran kovaa muovia, ettei sitä pysty puristamaan ja vaikka tuotetta siitä huolimatta saa helposti annosteltua vanulapulle, asia häiritsee mua silti. Lisäksi tämä on ehkä hitusen liian hintavaa omaan makuuni, mutta itse misellivedessä ei ole mitään vikaa ja se hoitaa tehtävänsä oikein hyvin.
Hinta: noin 17,90 €/100 ml.


2. Lumene LÄHDE Bi-Phase Micellar Water

Maaliskuun Bette Boxista tullut Lumenen kaksifaasinen misellivesi nousi toiselle sijalle. Mä yllätyin todella positiivisesti tämän miselliveden tehosta ja tämän postauksen kolmikosta tämä on ehdottomasti paras meikinpoistaja. Pidän tästä myös huomattavasti enemmän kuin siitä Lähde -sarjan toisesta misellivedestä, joka sekin multa tällä hetkellä löytyy. Tämä öljyjä sisältävä misellivesi on selkeästi hellävaraisempi ja sitä kautta parempi omalle herkälle iholleni. Tää on ollut mulla käytössä nimenomaan sellaisina iltoina, kun olen syystä tai toisesta poistanut meikkini pelkän puhdistusliinan kanssa. Tällä saa superkätevästi ja helposti naaman kokonaan puhdistettua lopuista meikkijämistä eikä iho jää lainkaan kiristävän tuntuiseksi. Tämä on myös kolmikon edullisin tuote!
Hinta: noin 9,90 €/250 ml.


1. Mossa Micellar Water 3in1 Cleansing

Ja ykkössijalle pääsee totta kai tämä Mossan ihana misellivesi, joka sisältää vadelman vitamiineja sekä hyaluronihappoa. Tämä on iholle todella hellävarainen eikä kuivata sitä lainkaan. Sinänsä tässä misellivedessä ei ole mitään ihmeellistä eikä tämä aiheuta mitään vau-reaktioita, mutta mun iholleni tämä sopii ihan täydellisesti ja onhan tämä myös kukkaroystävällinen ollakseen luonnonkosmetiikkaa. Meikinpoistossa tämä ei ole paras mahdollinen, mutta ihonpuhdistuksen viimeistelyssä misellivesi toimii loistavasti. Tämä ei aiheuta minkäänlaista kiristävää tai epämiellyttävää tunnetta iholla, kuten todella monet muut miselli- ja/tai kasvovedet.
Hinta: noin 12,90 €/200 ml.

Muut Kolme Parasta -postaussarjan postaukset löytyvät tägin "Kolme Parasta" alta.

Käytättekö te misellivesiä? Kertokaa omat suosikkinne!

24 kommenttia:

  1. Mulla on vielä kokeilematta Lumenen kaksifaasinen misellivesi. Vaikuttaa näistä kiinnostavimmalta. Mossaa olen kokeillut, eikä ollut ihan mun mieleen. Madaraa en ole kokeillut. Misellivesiä on todella paljon tarjolla, että ei perässä meinaa pysyä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misellivesiä tosiaan löytyy todella runsaasti eikä kaikkia kiinnostaviakaan meinaa ehtiä testaamaan :D Lumenen kaksifaasinen misellivesi oli tosi hyvää! Paljon hellävaraisempaa kuin se toinen LÄHDE -sarja misellivesi, mutta kuitenkin tehokasta :)

      Poista
  2. Mun suosikki on tämä: https://www.ruohonjuuri.fi/misellivesi-helixi-8437013372121

    Luonnonkosmetiikkaa, etana-ainetta, mahtava puhdistusteho ja iho tuntuu tosi silkkiseltä tämän jälkeen :) What not to like?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hei kiitos vinkistä! Toi lähtee testiin seuraavaksi, kun saan näitä nykyisiä käytettyä pois :) Kuulostaa todella lupaavalta<3

      Poista
  3. Mun suokkari misellivesistä tällä hetkellä on Novexpertin misellivesi <3 Sain siitä kokeiluputelin muistaakseni Bette Boxin mukana kun kaikki muut tuntuivat saavan saman firman kasvorasvan :D Olin todella yllättynyt miten ihastuin siihen. Yleensä käyttelen tuotteita pois ilman että niistä jää mitään erikoisempia käyttöfiiliksiä :) Tuo Mossa olis myös kokeilulistalla sitten ku oon käyttäny kaikki ne muut 1000 misellivettä pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo mäkin sain sen kasvcvoiteen, joka ei edes mulla toiminut kun se rullautui kasvoilta pois :/ Misellivesi olisi siis kelvannut mullekin! Kiva kuulla, että se on toiminut sulla hyvin :) Mossaa suosittelen todella lämpimästi<3

      Poista
  4. Näitä "kolme parasta" -postauksia on ollut kiva lukea, rakastan aina kaikkia listauksia :) En oo itse vieläkään testannut misellivettä, pitäisi varmaan joskus, varsinkin kun käytän meikinpoistossa noita meikinpoistoliinoja ja välillä en jaksa sitten enää niiden jälkeen käyttää puhdistusvaahtoa. Tuo mossan misellivesi on tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on myös ollut kiva kirjoitella, nytkin mulla on luonnoksissa taas pari uutta postausta tähän sarjaan :D Puhdistusliinojen jälkeen mun on itse pakko käydä kasvot läpi vielä jonkin toisen putsarin kanssa, sillä mä en saa niillä kaikkea meikkiä pois kasvoilta. Tosin mä käytänkin sitä meikkiä suhteellisen paljon :D Mossan misellivesipullo on tosi kivan näköinen<3

      Poista
  5. Mossan misellivesi mua on kiinnostanut joten kiva kuulla että suosittelet sitä ♥ Käytän misellivesiä päivittäin, pääsasiassa Garnierin tai Lumenen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon kyllä tykännyt siitä :) Tosin monet on sitten mun kanssa ihan toista mieltä tosta :D Kiva kuulla mitkä misellivedet sulla on käytössä!

      Poista
  6. Putsaan aina meikit puhdistustuotteella jonka jälkeen käyn kasvot vielä kasvovedellä läpi. Tilasin itselleni myös ton Mossan miselliveden, mutta en ole saanut siitä oikein mitään mielipidettä irti. Pitäisi ehdottomasti kokeilla puhdistusliina + misellivesi komboa, jotta misellivesien puhdistus tehon huomaisi paremmin. Lumenen kaksifaasinen meikinpoistoaine kyllä oli munkin mielestä kiva kasvojenpuhdistuksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon huomannut sen puhdistustehon parhaiten just tolla tavalla, että ensin oon käynyt kasvot läpi puhditusliinan kanssa ja sen jälkeen misellivedellä. Ei mun normaalissa kaksoispuhdistuksessa oikeastaan ikinä jää mitään meikkirippeitä iholle, joten siinä kohtaa miselliveden tehoa ei niinkään huomaa :) Kiva että säkin tykkäsit tosta Lumenen misellivedestä!

      Poista
  7. Toi Bette Boxin mukana tullut Lumenen misellivesi on ollut kyllä tosi kiva! Se muistuttaa aika paljon Garnierin öljypitoista misellivettä, joka on myös loistava. Muistaakseni tykkäsin myös tuosta Madarasta, mutta munkin makuuni se on turhan hintava. Vielä en ole edes tainnut koittaa yhtäkään huonoa misellivettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota Garnierin misellivettä on kehuttu todella paljon ja olisin varmasti itsekin sitä jo innoissani testannut, jos brändi olisi cruelty free :) Mádarassa hinta on kyllä pienoinen ongelma mullekin, sillä halvemmalla saa vähintään yhtä hyviä tuotteita :/

      Poista
  8. Mä en vieläkään oo tutustunut misellivesiin, en edes musita/tajua mitä eroa niillä oli kasvovesien kanssa :') Pitäis kyllä kokeilla ja ehdottomasti itse kääntyisin Lumenen puoleen. Se on vaan merkkinä sellainen jotenkin puhdas, tuttu ja turvallinen, aina tulee kokeiltua ekana siltä jotain tällaisia uusia ihonpuhdistusjuttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misellivesi on tehokkaampi puhdistaja ja sen kanssa voi putsata kasvoilta myös meikit :) Misellivesi siis sisältää myös kasvoveden ja sen ominaisuudet, mutta kasvovesi ei sisällä miselliveden ominaisuuksia! Kiva että Lumene on sulle tollanen luottobrändi, se on oikeesti aika tärkeetäkin, että löyty joku brändi minkä tuotteisiin uskaltaa aina luottaa<3

      Poista
  9. Käytän ehdottomat lempparit on Gamarde, Academie ja Bakel, edullisemmista Bioderman Sensibio. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista mikään ei ole mulla ollut käytössä, mutta tosi kiva kuulla sun suosikeista :)

      Poista
  10. Citymarketissa nelisen euroa maksava Simple on tehokas, ja luonnonkosmetiikan puolelta Helixium on ihanan hoitava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simplen misellipuhdistusliinat on ainakin ihan superhyviä, eli uskon varsinaisen misellivedenkin olevan! Helixiumia kehuttiinkin jo tuolla ylempänä, sen ostan ehdottomasti testiin seuraavaksi :)

      Poista
  11. Mä en oo koskaan kokeillut misellivettä, mutta voishan sitä joskus testata! Kasvovettä tulee kyllä käytettyä päivittäin :) Vitsi, oishan sitä vaikka mitä kosmetiikkaa, kymmeniä tuotteita mitä vois päivittäin käyttää :D Mutta ehken ihan kaikkea tarvii..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän misellivesiä iltaisin, kasvovettä aamuisin :) Testaile säkin ihmeessä jossain vaiheessa misellivettä, jos tulee vastaan joku kivanoloinen! Joo ei kaikkea tarvitse käyttää, mitä ehkä jonkun mielestä muka pitäisi :D Sellasilla perustuotteilla pääsee jo pitkälle<3

      Poista
  12. Mossa Micellivesi olispa pumppupullossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään oikeestaan enemmän tästä versiosta, mutta olis kyllä kätevää, jos tossa olis vaihtoehtona myös pumppupullo niistä pitäville!

      Poista

Kiitos kommentista!