torstai 26. huhtikuuta 2018

Kosmetiikkasuosikit | Huhtikuu


Moikka :) Taas olisi jokakuukautisen kosmetiikkasuosikkipostauksen vuoro! Tälläkin kertaa suosikkien joukosta löytyy tuotteita monesta kategoriasta eikä niiden valitseminen tuottanut itse asiassa lainkaan vaikeuksia. Valinnat olivat alusta asti aika selkeät ja jokainen näistä viidestä tuotteesta ansaitsee paikkansa huhtikuun suosikkien joukossa. Aloitin viime kuussa myös kirjoittamaan koostepostauksen kuukauden ostoksistani, mutta tässä kuussa sitä ei ole tulossa. Uskokaa tai älkää, mutta mä olen koko huhtikuun aikana ostanut tasan yhden kosmetiikkatuotteen - miselliveden, ja senkin ostin poikaystävälleni! Samalla linjalla jatkan myös viikonlopun yli, mutta maanantaina on onneksi palkkapäivä ja muutamia enemmän tai vähemmän pakollisia meikkiostoksia on ainakin tehtävä heti kättelyssä ;) Nyt kuitenkin niihin suosikkeihin:

*Tuote saatu blogin kautta


Aloitetaan vaihteeksi hajuvesisuosikilla, joka on tällä kertaa Escadan Sorbetto Rosso EdT. Sain tämän maaliskuun alussa syntymäpäivälahjaksi ja ai vitsit miten ihanalta tää tuoksuu! Mä tykkään kyllä muutenkin Escadan hajuvesistä todella paljon, joten sinänsä en ihmettele, että tämäkin mua miellytti. Tuoksu on makea, mutta ei kuitenkaan liian makea. Mä en töissä hajuvesiä pysty käyttämään, mutta muulloin tämä on valikoitunut mulla käyttöön lähes joka kerta, kun hajuvettä olen itseeni suihkinut. Näitä hajuvesiä ja muutenkin kosmetiikkaa on viime aikoina tullut lahjaksi jonkin verran ja pääasiassa ne on olleet ei cruelty-free merkeiltä, kuten tämä Escadankin hajuvesi. Mä en itse tätä olisi tuon seikan takia ostanut, mutta lahjaksi saamani tuotteet käytän. Itse haluan kuitenkin pitäytyä kosmetiikkaostoksissani mahdollisimman tiukasti siinä cruelty-free linjassa, paria poikkeusta lukuun ottamatta!


Tämän kuun Bette Boxista tuli tämä Schwarzkopf Gliss Supreme Lenght -hoitoainesuihke, joka on erityisesti pitkille hiuksille tarkoitettu hoitosuihke. Rakastuin tähän heti ensimmäisellä käyttökerralla, sillä tämä todellakin auttaa selvittämään pyyhekuivista hiuksista viimeisetkin takut. Tuoksu ei ole ihan paras mahdollinen eikä tämä ehkäise hiusten sähköisyyttä yhtä hyvin kuin vaikkapa Four Reasonsin hoitosuihkeet, mutta selvitysteholtaan tämä on todella hyvä. Pinkki pullo myös miellyttää mun silmääni ja oli todella kiva saada tämä Bette Boxin kautta testattavaksi. 


IDUN Minerals Nordic Veil Mineral Foundationin* esittelin muutama kuukausi sitten yhdessä muutaman muun brändin meikkituotteen kanssa. Kyseisessä postauksessa tämä meikkivoide sai multa kritiikkiä jonkin verran, mutta nyt mun mielipide tästä on muuttunut ihan selkeästi. Oon nimittäin oppinut käyttämään tätä! Yritin pitkään levittää tätä kasvoille siveltimen kanssa, mutta eihän siitä mitään tullut kun tämä ei siveltimellä levity kauniisti ainakaan mun kasvoilleni. Siinä vaiheessa kun tajusin kokeilla beautyblenderiä, tajusin että tämän meikkivoiteen voi saada näyttämään todella hyvältä myös todella pienellä vaivalla, kunhan käytössä vaan on oikeat välineet. Tämä meikkivoide on hurjan peittävä ja tästä löytyy myös sävy todella, todella vaalealle iholle. Kyseinen sävy on jopa mulle ihan liian vaalea ja mähän tartun normaalisti käytännössä aina juuri niihin meikkivoiteen vaaleimpiin sävyihin. Suosittelen testaamaan, mikäli peittävä mineraalimeikkivoide kiinnostaa!


Tämä Ziajan Cocoa Butter Body Scrub tuli tilattua maaliskuussa Notinosta yhdessä monen muun Ziajan tuotteen kanssa. Aiemmin olen hehkuttanut blogissa brändin Cupuacu-sarjan kuorintaa, mutta tämä kaakaovoin tuoksuinen kuorinta on lähestulkoon yhtä ihanaa. Tämä on ehkä hitusen hellävaraisempaa ja kermaisempaa koostumukseltaan, mutta kuorintateho on molemmissa ihan loistava. Kaakaovoin tuoksu on ihan huumaavan herkullinen ja mun mielestäni tämän kuorinnan hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Pienellä summalla saa purkillisen ihanaa kuorinta-ainetta, joka oikeasti tekee tehtävänsä ja jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi! Cupuacu-sarjassa mua vetoaa niin se toffeinen tuoksu, joten se vie näistä kahdesta kuitenkin voiton, vaikka molemmat loistavia kuorintoja ovatkin :)


NYX Intense Butter Gloss sävyssä Berry Strudel on ihan älyttömän upea ja loistavasti kevääseen sopiva huulikiilto. Tämä intensiivisen violetin sävyinen huulikiilto on ehdottomasti räikein ja myös rohkein huulimeikkituote, mitä omistan. Tämä on myös se ainut sävy, mitä en viitsi laittaa töihin (sairaalaan), mutta vapaa-aikana tätä tulee kyllä käytettyä. Nyt huhtikuun aikana tämä on päätynyt huulille yllättävänkin monta kertaa ja mä vaan rakastan tätä. Pigmenttiä riittää yllinkyllin, sävy on hurjan kaunis ja pysyvyyskin todella hyvä. Mikään hempeä ja luonnollinen sävyhän tämä ei ole, mutta välillä on kiva säväyttää ja varsinkin nyt, kun mun hiukset on taas kampamoreissun jälkeen viileän sävyiset, tämä sopii mulle mun mielestä todella hyvin.

Löytyykö suosikkieni joukosta tuttuja tuotteita? :)

14 kommenttia:

  1. Oii miten kivoja suosikkeja! <3 Mä niin haluaisin tuon Escadan hajuveden, se on niin ihanan kesäinen tuoksu! :) Multa löytyy myös vissii tuo sama Nyxin huulikiilto ja se on kyllä kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksuu kyllä huumaavan hyvälle :) NYX:n huulimeikit kaiken kaikkiaan on tosi hyviä suurin osa! Kiva että säkin tykkäät<3

      Poista
  2. Toi uusi Escada on kyllä tosi jännän kivan tuoksuinen. Se on aika erilainen kuin pari edellistä, sellainen "purkkaisampi". :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi eroaa selkeästi tosi paljon varsinkin Fiesta Cariocasta :D

      Poista
  3. Ziajan kaakaosarja on kyllä niin ihana! Kuorintaa ei olekaan tullut vielä testattua :) Muutkaan tuotteet eivät ole tuttuja lukuunottamatta Nyxin Butter Glossia. Sellainen löytyy rusehtavassa sävyssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en ole vieläkään testannut Ziajan kaakaosarjan hiustenhoitotuotteita, vaikka niitä kotoa löytyy. Täytyy vaan koittaa saada ensin käytettyä pois kasa muita shamoita ja hoitsikoita :) Mulla on myös rusehtavan nudessa sävyssä yksi tollanen NYX:n Intense Butter Gloss ja se on ihana<3

      Poista
  4. Voi eii, musta on tosi harmillista että Escadan hajuvedet ei oo cruelty-free :< Ne tuoksut on juttu mistä itsekään en luopuisi. Toi Sorbetto Rosso on kyllä omakin suosikki ehdottomasti tänä keväänä ollut, varmasti kesään asti jatkuu :) Ihanan räväkkä tuo nyxin huulituote, varmasti passaa upeesti kylmän sävyisiin vaaleisiin hiuksiin. Voin vaan nähdä 8) Pitäis varmaan itsekin käydä piakkoin kampaajalla, oma kylmä sävy alkaa olla historiaa vaikka kuinka yritän ylläpitää sitä kylmyyttä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harvat hajuvedet on, valitettavasti :/ Sorbetto Rosso on ihana<3 Joo nyt kun hiukset on taas viileän sävyiset niin oon totta kai suosinut myös viileän sävyisiä meikkejä! Violetti on ollut aika kovassa käytössä niin huulissa kuin silmissä :D Heh joo tuttu tunne, vaikka kuinka koittaa käyttää hopeashampoota niin jossain vaiheessa se ei vaan enää riitä ylläpitämään sitä haluttua kylmää sävyä!

      Poista
  5. Escadan hajuvedet ei kyllä koskaan petä. En edes muista olisinko koskaan ollut tykkäämättä jostain heidän tuoksuista! Mä sain myös ton hoitoainesuihkeen ja täytyy varmaan vielä kokeilla sitä uudelleen jos se olisikin ihan toimiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhunkin on uponnut oikeestaan kaikki heidän tuoksut! Jotkut enemmän ja jotkut sitten vähän vähemmän, mutta mikään ei oo ollut sellanen, mistä en olisi yhtään pitänyt :D Kokeile ihmeessä, mulla toi ainakin toimii tosi hyvin, vaikka totta kai kaikkien hiukset on erilaiset eikä toikaan varmasti kaikilla toimi :)

      Poista
  6. Noita nyxin huulituotteita pitäisi ostaa enemmän, oon huomannut että hinta ja laatu ovat riittävät ja melko riittoisat. Smashbox on tosi pigmenttistä, mutta kuivuvat niin purkkiin kuin huuleen ja alkavat murenemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYX:n huulimeikit on hinta-laatusuhteeltaan kyllä uskomattoman hyviä! Tosi harmi ettei Smashboxin laatu ole ton parempi, vaikka pigmenttiä riittää :/ Mä en oo heidän huulimeikkejään koskaan testannut :)

      Poista
  7. Olipa mielenkiintoisia tuotteita, kaikkia olisi kiva testailla :) Tuota Escadan uutta tuoksua kävin tuoksuttelemassa hetki sitten ja tekisi mieli ostaa se itsekin, vaikka se olikin melkein turhan makea mun makuuni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan makeita tuoksuja, joten ei ihme että toikin iski<3 Ymmärrän kyllä hyvin, että monelle se on varmaan jo vähän turhankin makea :D

      Poista

Kiitos kommentista!