sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Meikkilaatikko viikoille 17 ja 18

Erilaisia "Weekly Makeup Basket" -videoita löytyy YouTubesta lukuisia, mutta mä sain inspiraation vastaavanlaiseen blogipostaussarjaan ihanan Katariina AJ:n kanavasta! Kata kirjoitteli aiemmin blogiakin, mutta on nyt siirtynyt tekemään kauneusvideoita englanniksi ja suosittelen ehdottomasti katsastamaan Katan videot! Kanavalta löytyy todella hyviä, mielenkiintoisia ja ennen kaikkea rehellisiä arvosteluja kosmetiikasta, erilaisia tägejä ja kaikkea muuta mahdollista juttua kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyen. 


Tämän oman Meikkilaatikko -postaussarjani ideana on siis kerätä kahdeksi seuravaaksi viikoksi laatikkoon sellaisia meikkituotteita, joita aion tehokäyttää tulevien kahden viikon aikana. Tarkoituksena ei ole pitäytyä vain niissä laatikkoon valituissa meikeissä vaan yrittää suosia ja ennen kaikkea edes muistaa käyttää niitä. Tämä on hyvä keino saada käytettyä sellaisia meikkituotteita, joihin ei niin usein muuten tule tartuttua. Monet valitsevat joka viikolle uuden laatikollisen meikkejä, mutta jotta blogini ei täyty pelkästään näistä postauksista, päätin kirjoitella uuden postauksen kerran kahdessa viikossa aina viikonvaihteen tienoilla. Nyt olisi siis vuorossa seuraavien kahden viikon (viikot 17 ja 18) meikkilaatikko:

*Tuote saatu blogin kautta


Urban Decay Naked Heat. Luomiväripaletti, joka sopii sävyjensä puolesta paljon paremmin syksyyn kuin kevääseen, mutta jota olen kaiken kaikkiaan käyttänyt aivan liian vähän. Rakastan tämän paletin sävyjä eikä laadussakaan ole valittamista, joten nyt otan mielelläni tämän kunnolla tehokäyttöön ennen kuin siirryn yhtään enempää niihin keväisempiin hempeisiin luomivärisävyihin.


Too Faced Sweetheart Perfect Flush Blush sävyssä Sparkling Bellini. Ihana shimmerinen poskipuna, joka sisältää kolme eri sävyä - korallia, persikkaa ja vaaleanpunaista. Poskipuna on pigmentiltään todella hyvä ja rakastan näiden kolmen sävyn sekoitusta! Se näyttää poskilla todella hyvältä ja sopii mielestäni hyvin mihin tahansa vuodenaikaan. Pakkaus on ehkä hieman kömpelön kokoinen, mutta onhan tuo sydämenmallinen rasia suloinen.


Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. Silmämeikinpohjustaja, joka vaan riittää ja riittää eikä kulu millään. Oon käyttänyt nyt monta kuukautta lähes pelkästään Lumenen primeria, joten nyt on korkea aika tehokäyttää taas tätä UD:nkin primeria. Hommansahan tämä hoitaa oikein hyvin eli sen puoleen tätä on kyllä miellyttävä käyttää.


Benecos Natural Lipstick sävyssä Poppy Red*. Rusehtavan punainen kermainen huulipuna, joka on laadutaan ihan loistava. Tän kanssa mulla on ollut eniten ongelmana sävy, joka vaatii ehdottomasti kaverikseen myös lämpimänsävyisen silmämeikin. Naked Heatin kanssa tämä sopii kuitenkin loistavasti yhteen, joten sen takia päätin ottaa tämänkin tehokäyttöön.


Luna Lipgloss sävyssä Titania. Inhoan tän huulikiillon ulkoasua, mutta huulikiilto itsessään on hurjan kaunis kuparin ja pronssin sekoitus! En ole mikään huulikiiltojen ylin ystävä, mutta keväisin niihin tulee tartuttua aika herkästikin, joten tämä pääsee myös osaksi meikkilaatikkoani. Tämä on myös poikkeuksellisen miellyttävän tuntuinen huulilla eikä tunnu juuri lainkaan tahmaiselta, joten siitä iso plussa.


NARS Light Reflecting Pressed Setting Powder. Oon ostanut tän ennen kuin NARS päätti lähteä Kiinan markkinoille, mutta en oo oikein ikinä päässyt kunnolla kiinni tän puuterin maailmaan. Puuteri on hieman shimmeristä, täysin valkoista ja kovaa kuin kivi. Melko vaikeakäyttöinen tapaus siis mielestäni, mutta katsotaan josko näiden parin viikon aikana oppisin tästä pitämään.

Sellainen meikkilaatikko seuraavaksi kahdeksi viikoksi! Ja kuten sanottu, käytän totta kai myös paljon muita tuotteita enkä pitäydy esimerkiksi luomivärien osalta vain Naked Heatissä. Näitä kuutta tuotetta pyrin kuitenkin suosimaan ja käyttämään mahdollisimma paljon. Kahden viikon kuluttua palaillaan seuraavan meikkilaatikkopostauksen kanssa!

Valitsetteko te itsellenne vastaavia meikkilaatikoita tai yksittäisiä tuotteita, joita otatte tehokäyttöön joksikin aikaa? :)

22 kommenttia:

  1. Oij vitsi onpa kiva postaus ja varmasti tällaisesta laatikosta on hyötyä jos omaa paljon meikkejä :D Saapi kulutettua hyvin sitten niitä jotka jää niin sanotusti taka-alalle muuten. :) Urban Decayn primeri, ton mä haluan itselleni, sit haluan myös sen missä on sitä shimmeriä valmiiksi, koska kun testasin sitä niin se antoi lisäsäihkettä shimmermäiselle luomivärille vielä enemmän, kun alla oli jo valmiiksi sitä kimalletta 8) Niin ja hei ihana tuo huulikiilto <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep just noin mäkin ajattelin! Ja tässä on sekin hyvä puoli, että mukaan voi hyvin valita myös niitä omia suosikkeja eikä aina tarvitse ottaa vaan niitä laatikoiden perukoille jääneitä tuotteita, joita ei muuten tule käytettyä :D Se shimmerinen primer on tosi hyvä just shimmeristen meikkien kanssa<3 Tää original taas on muuten ehkä vähän parempi, kun soveltuu käytännössä meikin kuin meikin kanssa :D

      Poista
  2. Mä seuraan näitä tuben puolella paljon, hauska idea myös postaukselle! :) Ja ihania kuvia olet jälleen napannut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä niitä löytyy kyllä hurjan paljon :) Kiitos kovasti<3

      Poista
  3. Benecosin punaa kannattaa todellakin tehokäyttää, ne ovat ihania, mutta luonnollisuutensa vuoksi ovat todella nopeasti pilaantuvia. :) Itse valitsen välillä jonkun yksittäisen tuotteen tehokäyttöön, varsinkin meikeissä on usein yksi tällainen projekti meneillään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi noi on sen verran ihania huulipunia, että mieluusti niitä myös käyttä! :) Kiva kuulla että sullakin on vastaavanlaisia projekteja! Nää on ihan hauskoja :)

      Poista
  4. Noista sun valinnoista syntyy varmasti ihania lämpimän sävyisiä meikkejä :) Kivasti oot miettinyt mitkä sopii yhteen.

    Mulla ei varsinaista meikkilaatikkoa ole, mutta oon kerännyt yhteen meikkipöydällä olevaan telineeseen sellaisia meikkejä joita ensinnäkin tykkään käyttää enemmän ja toisekseen myös yritän käyttää enemmän. Eli silleen joo :) Kaikkia vanhempia meikkejä yritän tarkoituksella käyttää enemmän ja toki myös pannuprojektin juttuja. Välillä otan myös tavoitteita testata jonkun tietyn tuotteen kunnolla, jos vaikka mietin sen eteenpäin antamista. Silloin se saattaa siirtyä hetkeksi myös siihen telineeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin syntyy :) Vähän hassut valinnat sinänsä, kun mun hiukset on tällä hetkellä tosi viileän sävyiset ja vielä vähän violetitkin niin ehkä ne lämpimät sävyt ei oo hiusten puolesta ihan paras valinta :D Tollanen teline kuulostaa hyvältä! Mun olis pitänyt tajuta ottaa joku vastaavanlainen juttu käyttöön jo aikoja sitten. Mutta onneksi nyt keksin aloittaa tän meikkilaatikkosysteemin :)

      Poista
  5. Oi miten kiva postausidea! :) Tämän voisi hyvin toteuttaa myös kuukauden kerrallaan, joten saatan napata tästä idean blogiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ihan totta, mäkin mietin ensin kuukautta, mutta päädyin lopulta tähän kahteen viikkoon :) Nappaa ihmeessä, olis kiva lukea sultakin vastaavaa postaussarjaa<3

      Poista
  6. Kiva idea:) Mä en varsinaisesti harrasta tällaisia juttuja, mutta olen ruvennut nyt pitämään jonkinlaista kiertosysteemiä meikeilleni eli pyrin käyttämään myös niitä muutoin vähemmälle käytölle jääviä yksilöitä tasapuolisemmin. Varsinkin poskipunissa ja bronzereissa tulee käytettyä melkein aina yksiä ja samoja, mutta nyt ainakin yritän käyttää monipuolisemmin omia varastojani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollanen on tosi fiksua, koska muuten varmaan melkolailla kaikilla, joilla meikkejä on vähänkin enemmän, jotkut jää sinne laatikoiden pohjalle pyörimään eikä niitä tule niin käytettyä. Tiedän niin ton, varsinkin aurinkopuuterien kohdalla! Mähän en oo koko tänä vuonna käyttänyt muuta kuin pannuprojektissa olevaa Too Facedia, mutta ehkä pitäisi kohta antaa taas tilaisuus myös jollekin muulle aurinkopuuterille :D

      Poista
  7. Alunperin luin tästä ideasta Someone's moments-blogista, ja siitä lähtien oon orjallisesti käyttäny viikon putkeen sunnuntaina valitsemiani meikki-ja ihonhoitotuotteita. Mistä tulikin mieleen, et oon unohtanu valita ensi viikon tuotteet nyt illalla valmiiksi. Aamulla ei oikein ehdi ja malta paneutua siihen hommaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin kiva kuulla, että sullakin on käytössä sama systeemi! Mä toivon että saan tästä ihan vakituisen jutun itselleni, vaikka jossain vaiheessa tää jäisikin pois blogin puolelta :) Haha, toivottavasti sait valittua kivat tuotteet uudelle viikolle<3

      Poista
  8. Ompa kiva idea, tämä pitäisi ottaa itsekin käyttöön, että saisi joitain tuotteita loppumaan :) Tuo luomiväripaletti on niin ihanan sävyinen, ehkä syksyllä hankin sen itsekin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ainakin kokeilemaan tätä! Paletti on kyllä upea, juuri syksyyn sopiva<3 :)

      Poista
  9. Kiitos kauniista sanoista! Ihanaa, että säkin oot päättänyt kokeilla tätä :) Mulle tää on toiminut hurjan hyvin, tulee varmasti testattua uudet tuotteet ja vanhoille tulee näytettyä niiden ansaitsemaa rakkautta. :)

    Munkin pitäisi laittaa tuo Lunan huulikiilto meikkikoriin joku viikko. Hävettävän harvoin tulee käytettyä tuota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mäkin ajattelen, toivottavasti mun innostus tän suhteen riittää vielä pitkään! Haha jep sama homma täällä, toi huulikiilto on ihan liian harvoin käytössä ja kuitenkin tykkään siitä :D

      Poista
  10. Todella kiva idea tässä! :) Ja mun mielestä noi kaikki meikit sopii vielä hyvin yhteen! Yks kiva idea olis tehdä vuodenajoille omat laatikot, esimerkiksi nyt keväälle. Mä tykkään kyllä kaikista tuotteista tässä, etenkin tuosta poskipunasta ja huulipunasta :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toihan on ihan superhyvä idea! Mäkin kuitenkin vaihtelen meikkejä vuodenaikojen mukaan niin joku tollanen voisi olla mullekin hyvä juttu :) Kiitos ideasta ;) Noi on ihania<3

      Poista
  11. Tämä on hauska idea! :) Itse olen tehnyt nyt vuoden alusta niin, että valitsen joka kuukaudella neljä huulipunaa/-kiiltoa joita pelkästään käytän koko sen kuukauden. Ja tähän nelikkoon olen yrittänyt aina valita sekä niitä lemppareita, joihin tulee helposti tartuttua sekä myös niitä "arkistojen" kätköihin unohtuneita yksilöitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi toihan on ihan superkiva idea myös! Pitää harkita tota sitten joskus, jos kyllästyn tähän nykyiseen meikkilaatikkosysteemiini :D Mullakin on niitä huulimeikkejä sen verran paljon, ettei todellakaan tekisi pahitteeksi ottaa niitä vähemmän käytössä olevia välillä tehokäyttöön.. :D

      Poista

Kiitos kommentista!