torstai 24. toukokuuta 2018

Kesäisiä suihkugeelejä


Kesä on todella saapunut ja lämpimistä hellekeleistä ollaan saatu nauttia ja parin viikon ajan. Mulla itselläni alkaa myös kesäloma viikon päästä, joten kesäfiilikset ovat täällä suunnalla melko korkealla. Melkoisena suihkugeelifriikkinä mun kylppäristä löytyy samanaikaisesti jos jonkintuoksuista suihkugeelituubia, mutta käytän todella paljon suihkugeelejä ihan vuodenajan mukaan. Viime syksynä kirjoitin postauksen syksyn suihkugeelisuosikeista, ja nyt mun olisi tarkoitus esitellä teille kolme ihanaa kesäistä suihkugeeliä, jotka saa kaikki vieläpä todella edulliseen hintaan!


Treaclemoonin One Ginger Morning Bath and Shower Gel tuli taannoin tutuksi Bette Boxin kautta ja ai että mä rakastuin tähän heti ensikäyttökerralla! Raikas sitruksinen ja inkiväärin tuoksu on ihan huumaavan hyvä ja tätä voisi nuuhkia kyllästymiseen asti. Suuresta 500 ml pullosta riittää käyttökertoja todella monta ja hintaansa nähden tämä on mun mielestäni ihan loistava tuote. Suihkugeeli ei jätä ihoa kuivan tai nahkean tuntuiseksi, mutta ei toisaalta myöskään kosteuta sitä. Hyvin perinteinen suihkugeeli siis muuten, mutta tuoksu on ihan omaa luokkaansa. Suosittelen testaamaan, mikäli sitruksen ja inkiväärin tuoksu miellyttävät!
Hinta: noin 5,90 €/500 ml.


I Love... Raspberry Ripple Bath & Shower Crème on mulle uusi tuttavuus, vaikka muuten brändin suihkugeelit ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi. Tämä ihana vadelmantuoksuinen suihkugeeli tuo mulle mieleen ihan jonkin metsämarjaisen jogurtin tai rahkan. Tuoksu on siis hyvin makea, mutta se myös hälvenee todella nopeasti. Vartalo ei siis juurikaan tuoksu tälle suihkugeelille sen jälkeen, kun se on huuhdeltu pois. Suihkugeeli tuoksuu sen verran makealle, etten pystyisi ikinä käyttämään pelkästään tätä, sillä jo parin peräkkäisen päivän jälkeen tulee sellainen olo, että pakko pitää taukoa. Rakastan tätä tuoksua, joka on jollain tavalla todella jännän vadelmainen, mutta liian usein en tätä halua tuoksutella.
Hinta: noin 4,90 €/500 ml.


I Love... Lemon Meringue Bath & Shower Crème tuli hankittua viime kesänä eikä tämä itse asiassa ollut koko talvena käytössä kertaakaan. Mielellänkin tämän supermakean, mutta kuitenkin sitruksisen tuoksun nimenomaan kesään enkä oikein osaa talvella tämäntuoksuisia suihkugeelejä edes käyttää. Tämä tuoksuu mun mielestä aika pitkälti juuri siltä, mitä sen nimi antaa olettaa - sitruunamarengille. Tuoksussa on ripaus raikasta ja kirpeää sitruunaa, mutta pääosassa on se makea puoli. Tätä en myöskään pysty käyttämään kovin montaa päivää putkeen, sillä tuoksu alkaa tökkiä hyvin nopeasti. Tämä on ehdottomasti tämän kolmikon makein tuoksu, mutta se pieni sitruksen vivahde tekee tästä täydellisen kesäsuihkugeelin!
Hinta: noin 4,90 €.


Tämän kolmikon lisäksi mulla on tällä hetkellä käytössä todella monta suihkugeeliä The Body Shopilta sekä muutamia muita ihanuuksia. Treaclemoonilta haluaisin testata muitakin suihkugeelejä ja I Love... on ihan nappivalinta aina suihkugeeliostoksilla ollessa. I Love... on myynnissä ainakin suurimmissa marketeissa ja Treaclemoonin ostin itselleni Sokokselta.

Mitkä ovat teidän suosikkisuihkugeelinne kesällä? :)

24 kommenttia:

  1. Ai vitsit mä rakastan I love.. suihkugeelejä ♥ Oon myös joskus omistanut tuon Treacle moonin suihkugeelin :) Noi putelot ovat vaan niin isoja, että yleensä ehdin kyllästymään suihkugeeliin ennen kuin se on loppu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis 500 ml on kyllä yksinään vähän turhan iso koko, mutta kun samaan aikaan on käytössä useampikin suihkugeeli niin nää isot kootkin menee! Mäkin kyllä kyllästyn tosi helposti samaan tuoksuun, mutta jo viikonkin tauko tekee ihmeitä :)

      Poista
  2. Ihanaa väriloistoa kuvissa <3 Suihkugeelit näyttää jo kuvienkin perusteellaherkullisilta! I Love... suihkugeelit on aivan järkyttävän ihanan tuoksuisia, mutta niiden isot pullot tökkii mua. Oon pari kertaa ostanut ja niiden loppuun käyttäminen on ollut tukala prosessi sillä kyllästyn niin helposti suihkugeelien tuoksuihin. Traclemoon inkivääri suihkugeeli kuulostaa kyllä houkuttelevalta!

    Mä en oikeastaan osaa sanoo suosikki suihkugeeliä, sillä vaihtelen niin usein niitä! Ostin just Doven granaattiomena suihkuvoiteen ja se on kyllä ihanan tuoksuinen ja kivaa vaihtelua TBS:n suihkugeeleihin mitä usein käytän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä väreiltäänkin ihanan kesäisiä<3 Mä toivoisin, että noista olisi vaikka 250 ml kokoja myös niin ei sitä kyllästymistä ehtisi samalla tavalla tulla! Tosin muistaakseni 300 ml kokoja on ainakin joistain tuoksuista? Vaihtelu kyllä virkistää ja mäkin suosin tosi paljon just TBS:n suihkugeelejä, joten oli kivaa vaihtelua hankkia välillä jotain muitakin :)

      Poista
  3. sain myös tuon treaclemoonin bette boxista ja pakko oli ostaa isokokoinen pullo! ihana tuoksu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tuoksuu ihan superhyvälle! Huippua että Bette Boxista tuli toi niin löydettiin molemmat uusi ihana suihkugeeli<3 :)

      Poista
  4. Mä en ole vielä kertaakaan löytänyt tota Treaclemoonin täysikokoista pulloa mistään, en edes sieltä Sokokselta! Se lähtee kyllä heti matkaan, kun sen satun jostain bongaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh tosi tylsää jos siellä päin, missä asut, ei tota oo Sokoksenkaan valikoimissa! Toi on kyllä hurjan ihana, mäkin bongasin ton ihan puolivahingossa, mutta oli pakko napata se mukaan kyllä heti :D

      Poista
  5. Lemon Meringue kuulostaa äklönmakeudestaan huolimatta kivalta. :)

    VastaaPoista
  6. Mä ryntäsin ostamaan tossa alkukeväällä TBS:ltä Mojito suihkugeelin :D Siis se on ihan ehdoton mun suosikki kesäisin aina kun se on ollut saatavilla. Nyt tekisi mieli käydä vielä ostamassa se pina colada, koska suihkugeeliä menee kesäisin ehkä vähän enemmän, koska joutuu helteellä käymään suihkussa useammin. Esim rannalta tullessa on pakko käydä, vaikka olsi käynyt aamulla - sitten jos vielä iltasella käy. Tietysti ihan liikaa ei kannattaisi käydä mutta minkäs sille voi :')

    Nää I love... suihkugeelit ovat aina houkuttaneet mua jossain määrin, koska niiden väri ja purnukat on ihania! En siltikään koskaan vielä oo sellaista kotiin tuonut, TBS aina voittaa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Virgin Mojito on ihana<3 Mulla on sitä pullollinen poikaystävän luona ja ai vitsit miten rakastan sitä tuoksua :D Piñita Colada suihkugeeli vetelee mulla viimeisiään ja mietin just itsekin, pitäiskö käydä hankkimassa uusi pullo sitä. Sekin on hurjan hyvä ja tykkään, kun se on aika paljon makeampi kuin vaikkapa toi Virgin Mojito :) TBS vie kyllä munkin mielestä voiton I Love...:n suihkugeeleistä, mutta mulla on jo pitkään ollut molempia käytössä ;)

      Poista
  7. Mä oon ehkä vähän tylsä, kun tuppaan käyttää samaa suihkugeeliä kesät talvet :'D Oon ihan rakastunut Marks & Spencerin Rose suihkugeeliin. Multa löytyy myös Marks & Spencering Water Lily suihkugeeli, mutta se on vähän tylsä. Pitäisi löytää ehkä joku vähän kesäisempikin suihkugeeli, mutta vegaanisen suihkugeelin löytäminen kohtuuhintaan on yllättävän vaikeaa, ainakin jos etsii tietynlaista tuoksua. Ja suihkugeeli on sellainen tuote, minkä nykyisin haluan ostaa ihan kaupasta. Aiemmin tilailin suohkugeelejä iHerbistä, mutta en viitsi enää. Pitäisi varmaan ottaa selvää, olisiko vaikka TBS:llä jotain kivaa kesäistä suihkugeeliä mulle tarjolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sä mun mielestä tylsä ole, vaikket suihkugeelejä juuri vaihtele! Oikeestaan kuulostaa vaan hyvältä, että oot löytänyt suihkugeelin, mitä jaksat käyttää päivästä toiseen kyllästymättä :) Mä en siihen pystyisi, mutta periaatteessa se olis kyllä aika ihanteellinen tilanne :D Toivottavasti löydät jostain jonkun kivan kesäisen suihkugeelin<3

      Poista
  8. Treaclemoon ja I love... on mun suosikkimerkkejä ehdottomasti suihkugeeleissä. The Body Shopin suihkugeelit tulevat hyvänä kakkosena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas TBS on ehdoton suosikki, mutta nää kaksi merkkiä tulee hyvin perässä! :D

      Poista
  9. Treaclemoon on aivan ihana ja onneksi sitä saa myös esim. Hehkusta. Ainoa miinus näissä on isot pullot, joita joudun säilyttämään kylppärin lattialta ja siirtelen niitä aina suihkun jälkeen, ettei pohjan kohdalle jää isoa vesiläikkää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sitä on myös Hehkussa! Hyvä tietää :) Noi isot pullot ei oo kyllä käteviä, varsinkaan jos säilytystilaa ei oo kylppärissä tollasille isoille pulloille :/ Ja siis viehän noi muutenkin älyttömästi tilaa, vaikka isot pullot johonkin saisikin mahtumaan :D

      Poista
  10. Oi miten herkullisen kuuloisia ovat kaikki! :) Täytyy pitää nämä mielessä, kun seuraavan kerran tarvii ostaa suihkugeeli. Mäkin tykkään kesäisin ehdottomasti tuollaisista raikkaista tuoksuista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raikkaat tuoksut on munkin suosiossa kesällä :) Talvisin käytän mieluummin jotain marjaisia tai "lämpimiä" tuoksuja :D

      Poista
  11. Treaclemoonin tuotteet on ihania! Mulla on tuo inkiväärisaippua ja sen lisäksi olen jo pari pulloa käyttänyt vadelman tuoksuista kehokuorintaa. Ehdottomasti jos jotain pitää ostaa, niin sitten näitä, jotta suihkussa olisi vaan hauskempaa :) ja kylppäri tuoksuu ihanalle näiden jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi tosiaan testata myös muita Treaclemoonin tuotteita, kiva kuulla että oot tykännyt vadelmakuorinnasta! Se tuoksu on kyllä ihana, mikä näistä jää kylppäriin<3

      Poista
  12. Ihanan kesäisiä suihkugeelejä <3 Se on kesällä kyllä ihanaa, kun suihkugeeli jättää sellaisen raikkaan fiiliksen ja ihanan tuoksun iholle :) I love.. suihkugeelit on kyllä hyviä ja ne tuoksut ihania <3 Suosin enemmin pienempiä putelleja, koska käytin lähes 1,5-vuotta yhtä sellaista isoa putellia :D Olihan mulla siinä tieteki muita suihkugeelejä, mutta ei enää ehkä sellasta isoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo, noi kestää kieltämättä pienen ikuisuuden, vaikka koittaisi käyttää niitä aktiivisestikin :D Mun mielestä noista kaikista vois olla myynnissä joku 250-300 ml kokoinen pullo, kun ne saa vielä sentään käytettyä eikä tilaakaan mene niin älyttömästi noiden säilyttämiseen :D

      Poista

Kiitos kommentista!