sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Meikkilaatikko viikoille 19 ja 20


Nyt olisi taas aika valita muutama kappale meikkejä tehokäyttöön seuraavaksi kahdeksi viikoksi. Aloitin siis tämän Meikkilaatikko -postaussarjan pari viikkoa sitten, jolloin valitsin meikit kahden edeltävän viikon ajaksi. Tarkoituksena ei siis ole pitäytyä vain näissä meikkilaatikkoon valituissa meikeissä vaan lähinnä koittaa muistaa käyttää niitä useammin ja hieman kierrättää omistamiani meikkejä. Helposti sitä pitäytyy vain aina niissä tietyissä samoissa meikeissä, vaikka mullakin valinnanvaraa meikkien suhteen on kuitenkin suhteellisen paljon. Yllä näette tuotteet, jotka mun meikkilaatikkoni sisältää seuraavan kahden viikon ajan ja alapuolella vielä yksittäin läpikäytyinä kaikki tuotteet!


H&M Mattifying Face Primer. Uusi primerini, josta aion kirjoitella ensi viikon kuluessa ihan oman postauksen. Mattapinnan iholle jättävä meikinpohjustusvoide on juuri sitä, mitä itse kaipaan, sillä mähän toivon meikkipohjani olevan mahdollisimman matta. Tämä primer tuli ostettua ihan hetken mielijohteesta edellisen loputtua, sillä olin kyllä tilannut itselleni uuden primerin NYX:ltä, mutta en halunnut joutua olemaan kokonaan ilman primeria tilauksen saapumiseen asti. Tästä tuotteesta tosiaan lisää myöhemmin ensi viikon aikana. Meikkilaatikkoon tämä päätyi yksinkertaisesti siitä syystä, että haluan testata tätä mahdollisimman paljon eikä mulla tosiaan ole tällä hetkellä mitään toista primeria käytössä.


Essence adventure awaits metallic lipstick sävyssä 02 kisses from asia. Uusin huulipunaostokseni ja aivan mielettömän ihana sellainen! Tämän tuotteen alkuhuumasta haluan ehdottomasti ottaa irti kaiken mahdollisen, joten pyrin käyttämään tätäkin nyt tulevien kahden viikon aikana oikein kunnolla. Sävy on aivan upea, kaunis marjaisa pinkki ja metallinhohto kruunaa vielä kokonaisuuden. Huulipuna on ihanan keväinen eikä tämän laadussakaan ole valittamista.


Makeup Revolution Ultra Blush Palette Sugar and Spice. Ihana kuuden mattaisen posipunan ja kahden highlighterin paletti! Tästä löytyy poskipunien suhteen oikeastaan lähes kaikki ne sävyt, joita kaipaankin, ja koska olen nyt jo pitemmän aikaa keskittynyt yksittäisiin poskipuniin, on tämä paletti hyvä ottaa taas tehokäyttöön. Poskipunien laatu on todella hyvä ja vaikka nuo highlighterit eivät suosikkejani olekaan, pääsevät nekin varmasti käyttöön.


Too Faced Born This Way Foundation. Oon unohtanut tämän TF:n meikkivoiteen täysin, vaikka se onkin mun meikkipöydälläni hyvinkin näkyvällä paikalla. Oon tykästynyt niin kovin Catricen ja IDUN Mineralsin meikkivoiteisiin, että tämä on jäänyt taka-alalle. Nyt tilanne täytyy kuitenkin korjata ja tämä puolipeittävä meikkivoide pääsee taas käyttöön! Born This Way on yksi suosikkimeikkivoiteistani ikinä ja mua harmittaa, että tämän saatavuus Suomeen on hieman heikko. Aion kuitenkin nauttia tästä meikkivoiteesta täysillä niin kauan kuin tuotetta tuolla pullossa riittää.


Cargo Cosmetics Essential Lip Gloss sävyssä Sahara. Ihana kimaltava huulikiilto, jota käytän pääasiassa jonkin mattaisen huulipunan päällä. Huulikiilto on itse asiassa värjäytynyt aika voimakkaasti vaaleanpunaiseksi/lilaksi ja kiillon todellinen sävy on nähtävissä oikeastaan enää tuolla ihan alhaalla. Se värjäytyminen ei mua haittaa, sillä yleensä tämä päätyykin violettien tai pinkkien punien päälle, kuten varmasti nytkin seuraavien kahden viikon aikana. Huulikiillot kuuluvat mielestäni kevääseen ja kesään ja senkin takia haluan tehokäyttää tätä nyt mahdollisimman paljon.


Too Faced Chocolate Bon Bons. Tämä ihana suklaantuoksuinen luomiväripaletti on ollut mulla käytössä ihan liian harvoin. Rakastan tätä palettia ja sen sävymaailma on täydellinen sekä arki- että juhlameikkien luontiin. Halusin ottaa tämän mukaan meikkilaatikkooni ihan siitä syystä, että saan antaa tälle paletille taas sen ansaitseman arvon. Tämä ei ole suosikkini Too Facedin luomiväripaleteista, mutta laadultaanhan tämä on ihan huippuhyvä ja sävymaailmaltaan hurjan kaunis.

Onko näistä kuudesta tuotteesta jokin tuttu teille? :)

18 kommenttia:

  1. Hauska idea tämä käyttöboksi, saattaisi olla hyödyllinen itsellekin! Tähän saakka olen tehnyt samaa vain huulikiilloilla, jotka jostain syystä kuluvat käsilaukusta paremmin, kuin meikkipöydän uumenista. :)

    Mä teen töitä kotona ja toisinaan menee päiviä etten meikkaa ollenkaan ja monasti sitten kun meikkipussiin tarttuu, pitäisi jo oikeastaan olla autossa. :) Tuotteiden käyttökierrättämisen pahin vihollinen on tällä hetkellä täyskaaokseen ajautunut meikkipöytä, jossa jokainen laatikko on penkomisen ja löytämisen takana. Pitäisi skarpata tässä mahdollisimman pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oot saanut huulikiiltoja käytettyä ahkerammin! Mulla ne jää aika pitkälti käyttämättä, jos en erikseen päätä ottaa jotain tehokäyttöön, kun tykkään enemmän huulipunista. Meikkipöydän siivoaminen ja uudelleenjärjestely tekee kyllä ihmeitä! Se tunne on ihan paras, kun kaikki on nätisti omilla paikoillaan eikä sitä haluamaansa tuotetta tarvitse etsiä sieltä pöydältä kissojen ja koirien kanssa :D

      Poista
  2. H6M:n Soothing Primer on yksi mun lemppareita nykyisin, mutta tuota mattaversiota en ole kokeillut. Varmasti hyvä sekin.
    Sulla on aivan huikean upeat kuvat jälleen kerran, Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin harkita ton Soothing Primerin hankkimista seuraavaksi :) Kiitos kovasti kehuista Sari<3

      Poista
  3. Kaikki itselleni ihan uusia tuotteita, mutta tuota Too Facedin palettia olen himoinnut jo pidemmän aikaa. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti on hurjan kaunis<3 Vaikka tykkäänkin enemmän Chocolate Bar ja Sweet Peach -paleteista :)

      Poista
  4. Tuota Too Facedin meikkivoidetta - ja luomiväripalettia olisi kiva päästä koittamaan! Voi kunpa merkki tulisi joskus Suomeen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa toivon mäkin! Kyllähän TF:ää saa nykyisin suht helposti tilattuakin Suomeen, mutta olishan se ihan eri, jos niitä meikkejä pääsisi oikeasti hypistelemään kaupoissa :)

      Poista
  5. Voi vitsi, mä myös miellän huulikiillot kevään ja kesän jutuiksi ja oonkin pistänyt usein nyt huulikiiltoa joko yksin tai jonkin punan päälle 8) Mua harmittaa kun mun lemppari huulikiillot on niin lopuillaan :< Todella kivoja tuotteita oot valkannut, muutama keväinen pinkki löytyy tuosta luomiväripaletistakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulikiillot on ehdottomasti osa kevättä ja kesää<3 Harmi että sulla on suosikit lopussa, mutta toivottavasti löydät tilalle uusia ihanuuksia! Itse asiassa tein eilen aivan ihanan meikin noilla paletin pinkeillä ja vaaleanpunaisilla sävyillä :D Ne on ehdottomasti mun suosikkisävyjä tosta paletista<3

      Poista
  6. Kaikki tuotteet oli mulle ihan uusia vaikka toki nimeltä tiedän mistä puhutaan! Too Facedin meikkivoidetta oon pitkään halunnut kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan tota meikkivoidetta! Mä oon tykännyt siitä ihan hurjan paljon ja nykyään siitä saa onneksi myös tosi vaaleita sävyjä :)

      Poista
  7. Voi vitsit miten ihanan käyttämättömältä tuo sun Too Facedin paletti näyttää ♥ Mulla on kaksi sävyä kohta jo loppu ja en kestä, ihan lempparisävyt vielä :( Tuo Essencen puna on pakko ostaa itseki testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselinkin jotain sun postauksesta, että oot aika hyvin saanut pannutettua jo niitä sun paletin vaaleanpunaisia sävyjä. Toivottavasti löytäisit jostain vaikka yksittäiset luomivärinapit niiden korvaajiksi<3

      Poista
  8. Onpas ihanan keväinen meikkilaatikko! <3 Mielenkiinnolla odotan postausta tuosta H&M Mattifying Face Primerista! Vaikka koitankin käyttää mahdollisimman paljon luonnonkosmetiikkaa ja vähintääkin eläinkokeeton, niin silti tuo kiinnostaa mua. Nyxin primerista oon kyllä tykännyt:) Ja noita Essencen tuotteita pitääkin mennä katsomaan, jos löytyisi lähikaupasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot innostunut luonnonkosmetiikasta ja myös eläinkokeettomuudesta! Mä suosin tosi paljon luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa, mutta meikeissä käytän ehdottomasti enemmän synteettistä kosmetiikkaa. H&M:n meikit on mun tietojeni mukaan eläinkokeettomia eikä niitä siis viedä Kiinaan, vaikka muuten H&M siellä myykin vaatteitaan :)

      Poista
  9. Tää meikkilaatikko on tosi ihana, no iluomivärit ja blush paletti oikeasti niin herkullisen näköiset ja sopii just tähän aurinkoon mitä kuluneella viikolla on ollut. Pitäisi yrittää kokeilla myös tota laatikon tekoa, jotta sais käytettyä tehokkaammin ne kakkoseksi jääneet meikit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä molemmat tosi hyvin tähän vuodenaikaan sopivia paletteja :) Suosittelen koittamaan, josko tällä tavalla saisit niitä vähemmän käytössä olevia meikkejä käytettyä useammin! Mulla ainakin on lähtenyt tosi hyvin käyntiin tämä :)

      Poista

Kiitos kommentista!