tiistai 22. toukokuuta 2018

Testissä Urban Decayn meikkejä


Edellisviikon perjantai oli töissä hieman tavallisesta poikkeava, sillä mulle tuotiin töihin Urban Decayn kassi, josta paljastui kasa brändin meikkejä, ja olinkin kuin pikkulapsi karkkikaupassa tutkiessani tauolla kassin sisältöä. Sain tuotteet siis pr-näytteinä blogin kautta, mutta en etukäteen tiennyt mitä tulen saamaan, joten fiilikset olivat todella korkealla sisältöä tutkiessani. Eivätkä ne todellakaan latistuneet nähtyäni, mitä kassin sisällä oli!


Ripsiväri, huulikiilto, kivipuuteri, kaksi luomivärinappia sekä luomivärinpohjustaja. Näistä ainoastaan tuo pohjustaja oli mulle entuudestaan tuttu, mutta esimerkiksi tuota puuteria olen jo pitkään halunnut päästä testaamaan. Iso kiitos L'Oréalille näistä tuotteista! Urban Decayhän on ehdottomasti yksi suosikkibrändini, mitä meikkeihin tulee. Rakastan niin UD:n kasvo- kuin silmämeikkituotteitakin, huulipunista puhumattakaan. Nyt olen testannut kaikki kuvassa näkyvät tuotteet ja aion kertoa niistä teille mielipiteeni.

*Tuote saatu blogin kautta


Urban Decay Troublemaker Mascara* oli yksi paketin mielenkiintoisimmista tuotteista, sillä uusia ripsareita on aina hauska päästä testaamaan. Ripsiväri lupaa antaa ripsille 13,7 kertaista tuuheutta sekä erotella ja pidentää ripsiä. Ripsiväri sisältää myös mm. hoitavaa ja ravitsevaa E-vitamiinia ja panthenolia. Suuret lupaukset, mutta valitettavasti tämä ei toiminut mun ripsissäni oikeastaan lainkaan. Ripsiväri kyllä erotteli ja hieman myös tuuhensi ripsiä, mutta ei tuonut niille lainkaan lisää pituutta eikä väri oikein tahtonut tarttua ripsiin. En myöskään itse pidä sellaisesta liian erotellusta lopputuloksesta, sillä se ei ole omissa silmissäni omaan makuuni tarpeeksi näyttävä. En mitään paakkuripsiäkään halua, mutta en myöskään sellaista viuhkamaista, sadan yksittäisen ripsen lopputulostakaan. Oli kuitenkin ihan hyvä saada tämä ripsiväri testiin, sillä mietin jossain vaiheessa tämän ostamista ja mulla olisi mennyt rahat hukkaan tämän kanssa. Ripsiväri ei mulla toiminut eikä se täyttänyt niitä vaatimuksia, mitä itse ripsivärille asetan. Ulkoasultaan tämä on kyllä hurjan kaunis, siitä pisteet!
Hinta: noin 29,00 € tai matkakoko 12,50 €.


Urban Decay De-Slick Mattifying Powder* on jo pitkään ollut omalla ostoslistallani, joten hyvä etten hyppinyt tasajalkaa innosta tämän nähtyäni. Itsehän toivon meikkipohjani olevan mahdollisimman matta, joten uskoin tämän puuterin olevan juuri omiin tarpeisiini sopiva. Tämä kivipuuteri lupaa imeä iholta kiiltoa ja rasvaisuutta jättäen sille mattapinnan. Puuteri sisältää ihoa rauhoittavaa teepuuöljyä sekä riisipuuteria ja on väriltään valkoista, jolloin sen tulisi sopia kaikille ihonsävyille. Siis vau! En ole ikinä testannut mitään toista läheskään yhä hyvää kivipuuteria kuin tämä on. Iho jää tasaisen mattaiseksi, mutta puuteri on kuitenkin koostumukseltaan kevyttä eikä iho tunnu puuteroidulta. Puuteri ehkäisee loistavasti kasvojen kiiltelyä päivän aikana ja nyt näillä viime päivien hellekeleillä tämä on ollut ihan loistava tuote. Tulen taatusti käyttämään tätä myös jatkossa! Oon pitemmän aikaa jo suosinut essencen mattakivipuuteria, mutta tämä vie kyllä voiton siitä ihan heittämällä. Hinta on toki tällä UD:n puuterilla selkeästi korkeampi, mutta mä en onneksi joudu kivipuutereita kovin usein ostamaan.
Hinta: noin 30,90 €.


Urban Decay Eyeshadow Primer Potion* on mulle entuudestaan hyvinkin tuttu tuote ja tämä sävy original löytyy tälläkin hetkellä meikkipöydältä avattuna. Tämä silmämeikinpohjustaja lupaa 24 tunnin kestävyyttä silmämeikille sekä mm. tuoda luomivärien sävyt paremmin esiin. Tuote lunastaa lupauksensa mielestäni loistavasti ja kaikista silmämeikinpohjustajista tämä onkin suosikkini. Muistan vieläkin sen ajan lähes neljä vuotta sitten, kun sain tämän primerin ensikertaa kätösiini ja testasin tätä. Olin myyty saman tien enkä ymmärtänyt miten olen ikinä voinut tehdä silmämeikkiäni ilman pohjustajaa! Heikommanki pigmentin omaavat luomivärit tulevat primerin kanssa paljon kauniimmin ja voimakkaammin esille luomilla eikä luomiväri lähde päivän aikana liikkumaan tai haalistumaan lainkaan. Tämähän on vielä ihan superriittoisaa, sillä yhdellä kertaa tuotetta ei kovinkaan paljon kulu. Huippuhyvä primer ja nyt mulla odotteleekin tämä uusi, avaamaton pakkaus sitä hetkeä, kun saan vanhan käytettyä loppuun.
Hinta: noin 23,30 €.


Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipglossin* sain itselleni kauniissa nudesävyssä Fuel. Piparminttuöljyä ja E-vitamiinia sisältävä huulikiilto lupaa pitkäkestoisen, ultakiiltävän lopputuloksen, joka ei tunnu huulilla tahmealta. Huulikiilloksi tämä olikin yllättävän pitkäkestoinen eikä huulituntuma juurikaan ollut tahmea. Piparminttuöljy aiheuttaa hyvinkin pitkään kestävän viileän ja jopa hitusen kihelmöivän tunteen huulilla ja se on jotain mistä en itse pidä. Mähän en käytä esimerkiksi Carmexin legendaarista huulivoidetta sen viilentävän tunteen takia, sillä en yksinkertaisesti pidä siitä. Sävy on hyvin kaunis vaalea nude ja tuota viilentävää tunnetta lukuun ottamatta en löydä tästä huulikiillosta mitään huonoa. Täytyy katsoa josko tottuisin sietämään sitä tunnetta huulilla, sillä huulikiilto kyllä ansaitsisi tulla käytetyksi! Se näyttää superhyvältä näin kesällä vähän luonnollisemman meikin kanssa, mutta yhtä hyvin voisin käyttää tätä kunnon smokey eye meikin kanssa, jolloin painopiste meikissä on nimenomaan silmissä. Näitä huulikiiltoja on saatavilla useissa eri sävyissä.
Hinta: noin 19,90 €.


Urban Decay Eyeshadow sävyissä Virgin* ja Thunderbird* olivat kumpikin oikein mieluisia yllätyksiä. Nämä ovat siis yksittäisiä, 1.5 g kokoisia luomivärinappeja ja taattua UD-laatua! Virgin multa löytyi jo aiemminkin, sillä se on sävynä myös Naked paletissa. Thunderbird sen sijaan oli mulle uusi, mutta sitäkin mieluisampi tuttavuus. Vaalea Virgin on kaunis helmiäissävy ja toimii loistavasti luomillä myös ihan yksinään. Käytän aina silloin tällöin luomilla pelkkää vaaleaa, shimmeristä luomiväriä ja Virgin on siihen oikein hyvä vaihtoehto. Thunderbird puolestaan on voimakkaasti shimmerinen tummanruskea sävy. Hurjan kaunis luomilla ja pigmentti tällä on ihan uskomaton. Jo kevyt sipaisu luomivärinappiin siveltimellä antaa voimakkaan lopputuloksen luomilla, ja koska tummia sävyjä ei muutenkaan yleensä tule käytettyä kerralla yhtä paljon kuin vaaleita, mulla tulee kestämään varmasti pieni ikuisuus ennen kuin saan tästä edes pannun näkyviin. Kauniita sävyjä kumpikin, mutta Thunderbird oli mulle mieluisampi ihan sen takia, etten sitä aiemmin omistanut.
Hinta: noin 21,90 €/kpl.

Löytyykö teiltä Urban Decayn meikkejä? :)

20 kommenttia:

  1. Tuo Thunderbird luomiväri näyttää hyvältä sävyltä kesään! Mä tykkään just tuollaisista pronssiin ja kultaisiin vivahtavista sävyistä kesäisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä just sellanen! Kaiken kaikkiaan aivan ihana<3

      Poista
  2. Oi mitä ihania yllätyksiä <3 kun pääsisi UD:n hyllylly ostoksille, ei oikein netin kautta tule hankittua kuin luomiväripaletteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se hyllylle pääseminen on kyllä ihanaa, mutta oon tosin silti tilannut suurimman osan UD:n meikeistäni netistä :D

      Poista
  3. Kivipuuteriin iskin minäkin silmäni, mähän siis käytän kivipuutereita arkimeikissä ja toi näyttää vähän yhdeltä Clarinsin puuterilta mikä mulla on, joten varmaan tykkäisin tosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta ihmeessä testiin toi puuteri, jos yhtään tuntuu siltä että toi voisi sulla toimia! Mä oon ihan rakastunut tohon<3 :D

      Poista
  4. Tosi ihanan näköisiä tuotteita ja nää pakkaukset vieläkin herkullisempia. Olen kuullut näistä viimeaikoina paljon positiivista ja taitaa olla siis kyllä just nyt tosi in. Pitää katsoa jos noita löytyisi jostain Sokokselta tai Stokkalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UD kyllä osaa panostaa myös tuotteiden ulkonäköön<3 Molemmissa pitäisi nykyään olla Urban Decay myynnissä! Tosin vähän myymäläkohtaista, että onko niitä tuotteita siellä, mutta netistä sitten ainakin löytyy :)

      Poista
  5. Voi vitsi miten ihanan setin olet saanut! <3 Tosi harmi, ettei toi ripsiväri osoittautunut hyväksi :( Pakkaus on tosiaan supernätti! Puuteri kuulostaa kiinnostavalta, vaikka olenkin jo pitkään suosinut irtopuutereita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä niin superkiitollinen ja iloinen tästä pr-lähetyksestä :) Mäkin suosin meikin kiinnittämisessä irtopuuteria, mutta varsinkin kuumilla kesäkeleillä tulee sipaistua aina myös kivipuuteria ainakin T-alueelle. Tää UD:n puuteri on ihan loistava!

      Poista
  6. Voi vitsit mikä PR-lähtetys! Pakkaukset on hurjan kauniita näissä ja jokaista näitä tuotetta voisin itsekin kokeilla! Luomivärin pohjustus mun on pitänyt hankkia jo vuosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä<3 Ihana! Toi primer on kyllä ehdottomasti sellanen, mitä suosittelen ihan jokaiselle :) Se hoitaa hommansa ihan täydellisesti!

      Poista
  7. Ahh mitä ihanuuksia oot saanut, mäkin haluan! Pitäis tilata tosiaan muutamia UD:n tuotteita mitä viimeks kommailinkin :D tässäpä sulla nyt olikin tuo primeri esittelyssä kera sun omien mielipiteiden. :D Viimeks eilen etsin taas tietoa mikä UD:n luomivärinpohjustajista kannattaisi hankkia. Tuota katselin ja taisin sen testatakin silloin siitä sun aikaa sitten lähettämästäsi testeristä, mutta tykkäsin myös siitä missä oli sitä shimmeriä valmiina. Tuossa ei sitä tainnut olla. Mä oottelen josko Sokkarille tulisi se beached paletti, ja voisin tilata samalla kertaa kaikki, himoitsen sitä palettia niin. Muttei taida täksi kesäksi vielä sitä tulla :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä ei oo shimmeriä lainkaan, mutta hyvin tää toimii mun mielestä myös shimmeristen meikkien pohjalla :) Tietty se valmiiksi vähän shimmerinen on parempi tollasissa meikeissä, mutta mä oon pärjännyt hyvin ihan tällä originillakin! Luulisi, että Beached -paletti tulisi vielä tänä kesänä Suomeenkin myytiin, kun onhan toi nimenomaan ihana kesäpaletti :) Tietty aina vähän aikaa kestää, mutta Naked Heatkin tuli kuitenkin suhteellisen pian sen lanseerauksen jälkeen Suomeen eli toivotaan parasta!

      Poista
  8. Vaautsi, oikee töihin tuotiin noi meikit!! :) Vähänkö ihana juttu! Tuo puuteri vaikuttaa kyllä todella hyvältä tuotteelta :) Myös tuo luomivärin pohjustaja kiinnostaa. Nuo UD:n tuotteet on pakattu aina niin kauniisti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo kun se lähetti olisi tuonut ne mulle kotiin, mutten ollut kotona vaan töissä :D UD:lla on kyllä aina hurjan kauniit pakkaukset, niihin on selkeästi panostettu :)

      Poista
  9. Oi vitsit mikä pussukka, mäkin haluun ♥ Mielenkiintoisia tuotteita, tuota puuteria ja silmämeikinpohjustajaa olisi kiva päästä testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kaksikko on kyllä sellanen, mitä suosittelen lämpimästi<3 Primer on ihan hurjan hyvä ja takuulla pitää meikin paikoillaan koko päivän! Ainakin mulla :D

      Poista
  10. Mulla oli pitkälti samat mietteet näistä, tuo ripsari ei valitettavasti toiminut munkaan ripsillä :( Harmi juttu, mutta tulipahan kokeiltua. Pakkaus on silti niin kaunis, että tekisi mieli laittaa johonkin näytille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua niin harmittaa toi ripsari! Halusin tykätä siitä, mutta kun ei toiminut niin ei toiminut :/ Toi pakkaus on tosiaan ihan valtavan kaunis<3

      Poista

Kiitos kommentista!