keskiviikko 13. syyskuuta 2023

Ihonhoitoa ihanalla Mossalla

Mossa on jo vuosia lukeutunut yhdeksi suosikkibrändikseni, mitä luonnonkosmetiikkaan tulee. Brändissä kiehtovat paitsi kohtuullisen edulliset hinnat, myös pääasiassa erinomaisesti itselleni sopivat tuotteet sekä miellyttävä tuoksumaailma. Luonnonkosmetiikan kanssa ei nimittäin ole lainkaan taattua, että tuotteet tuoksuisivat itseäni miellyttäviltä, sillä monille luonnonkosmetiikan tuotteille tyypillinen voimakkaan yrttinen tuoksu ei ole lainkaan mieluinen mulle. Mossan kohdalla en ole kuitenkaan kertaakaan joutunut pettymään tuotteen tuoksuun, ja tänään esittelenkin teille kaksi uusinta tuttavuuttani Mossalta! Nappasin viime kuun puolella ruokaostosten yhteydessä Cittarista mukaan Mossan Youth Defence Radiance Tonerin sekä Glow Cocktail Cleansing Foamin, joita olen nyt testannut rauhassa muutaman viikon ajan.

Mossa Glow Cocktail Cleansing Foam on puhdistusvaahto, joka lupaa poistaa meikin ja muut ihon epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta kuitenkin iholle hellävaraisesti. Tuote on tehty sopimaan kaikille ihotyypeille ja siitä löytyy mm. aloe veraa, hyaluronihappoa, maitohappoa sekä lakan ja kvittenin hedelmäuutteita. Puhdistusvaahdon tulisikin paitsi puhdistaa iho, myös kirkastaa sitä. Glow Cocktail -sarja ei ole itselleni aiemmin tuttu, mutta tämä vaahtoputsari herätti kiinnostukseni, sillä tykästyin aiemmin kokeilemaani ja viime kuussa loppuneeseen Juicy Clean -sarjan putsariin. Glow Cocktail -sarjaan kuuluu tämän puhdistusvaahdon lisäksi mm. kirkastava kasvonaamio sekä heleyttävä seerumi.

Vaahtoputsarit eivät välttämättä ole kuivaihoiselle aina parhaita valintoja, mutten ole kokenut tätä ihoani kuivattavaksi. Toki raskaus muutenkin on saanut ihoni aiempaa hieman herkemmin rasvoittuvaksi, mutta omalle iholleni tämä putsari on sopinut erinomaisesti. Itse pidän puhdistusvaahtojen koostumuksesta ja käytän näitä, myös siis tätä, nimenomaan kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa eli varsinaisen meikinpoiston jälkeen. Uskoisin tämän poistavan kasvoilta kyllä myös kevyen meikin, mutta oma meikkini on yleensä aina sen verran raskas, että suosin ihan ehdottomasti kaksoispuhdistusta ja joko puhdistusöljyä tai -balmia varsinaisessa meikinpoistossa. Tuoksu tässä on ihanan pirteän raikas ja hedelmäinen! Juuri sitä, mistä Mossassa niin kovasti pidän. Jos mun pitäisi nyt sanoa kumpi on mielestäni parempi, tämä vai Juicy Clean Purifying Creme Mousse, kallistuisin ehkä hitusen tämän vaahtoputsarin puoleen. Tämä ihan tuotteen koostumuksen vuoksi, mutta molempia tuotteita voin kyllä suositella lämpimästi.
Hinta: noin 15,90 €/150 ml.

Mossa Youth Defence Radiance Toner puolestaan on ihon hehkuvaksi ja kirkkaaksi jättävä sekä sen pH-arvon tasapainottava kasvovesi. Antioksidantti- ja C-vitamiinipitoinen kasvovesi sisältää lakan ja mustikan hedelmäuutteiden lisäksi myös mm. ruusuvettä, glyseriiniä ja ksylitolia. Myöskään Youth Defence -sarja ei ollut itselleni aiemmin tullut tutuksi, mutta sarjasta näyttäisi löytyvän ainakin silmänympärysvoide sekä yövoide. Jostain syystä olen aiemmin ajatellut tämän olevan paremmin rasvoittuvalle iholle sopiva kasvovesi, mutta onneksi tajusin tutkia asiaa tarkemmin ja napata tämän testiin itselleni!

Mulle itselleni kasvovesi ei koskaan ole puhdistava tuote, sillä kuiva iho hyötyy ehdottomasti enemmän kosteuttavista kasvovesistä. Kirkastavaa kasvovettä oli senkin puoleen erittäin mukava päästä kokeilemaan, ja odotinkin mielenkiinnolla mitä oma ihoni tästä pitää. En rehellisesti sanottuna voi väittää, että tämä kasvovesi olisi jotenkin silminnähden saanut ihoni kirkkaammaksi, mutta sitä on ollut oikein virkistävä käyttää aamuisin ennen muita ihonhoitotuotteita, eikä se ole aiheuttanut ihollani mitään negatiivisia reaktioita, kuten kiristystä. Tämä ei ole tuote, jota lähtisin itse kasvoille kerrostamaan, kuten kosteuttavia kasvovesiä, mutta oikein kiva tätä on ollut käyttää. Voin hyvin kuvitella hankkivani tätä myös jatkossa, sillä kasvovesi ei ole mielestäni lainkaan pahan hintainen! Myös tuoksu on tässä miellyttävän raikas ja hedelmäinen.
Hinta: noin 12,90 €/200 ml.

Onko Mossa tuttu brändi? Mikä tai mitkä tuotteet ovat teidän suosikkejanne? :)

12 kommenttia:

  1. Näistä oli mukava lukea, molemmat tosi mielenkiintoisen kuuloisia :) pitäisi ehkä hankkia jotain Mossalta testiin, sitä kun on nyt niin hyvin saatavilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä on ihanaa, että nykyään kosmetiikkaa saa laajemmin myös marketeista eikä aina tarvii lähteä vaikka Sokokselle, Kicksiin tms. Toki meillä miehen nykyisen työn ansiosta tulee Cittareissa myös -15% ale mm. kosmetiikalle, joten senkin takia sieltä tulee ostettua nykyään aiempaa enemmän tuotteita :D

      Poista
  2. Mä just katselin, et Mossalta oli tullut yöksi jätettävä happokuorinta (kuorintaseerumi). Kiinnostun heti. 😄

    Sarjan tuotteissa on kyllä todella loistava hinta/laatusuhde. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo toihan kuulostaa hyvältä! Oon samaa mieltä, Mossa on onnistunut tosi hyvin tuotteissaan :)

      Poista
  3. Olen tainnut yhden tuotteen mossalta käyttää joskus yli 5 vuotta sitten, se oli muistaakseni päivävoide. En oikein välittänyt siitä :D
    Tuo puhdistusvaahto vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on aika tavallista, että jos joku tuote ei miellytä niin sitten sitä brändiä ei enää tule testailtua sen enempääkään, jos sitten ei satu jostain kalenterista tms. vaikka saamaan tuotteita :D Puhdistusvaahtoa voin suositella oikein lämpimästi :)

      Poista
  4. Mossa on ihana, pakkauksetkin miellytää silmää raikkaudellaan. Näiden hinta-laatu-suhde on tosi hyvä ja on matala kynnys kokeilla uusiakin tuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi itse voinut paremmin kuvailla omia ajatuksiani Mossasta! Täysin samaa mieltä siis olen :)

      Poista
  5. Mossalla on moniakin mieluisia tuotteita, kasvo-misellivesistä olen tykännyt ja tuo Glow Cocktail-linja on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glow Coctailia mun pitää myös ehdottomasti ostaa lisää, tää putsari oli sen verran ihana<3

      Poista
  6. Olen tykännyt kyllä Mossan tuotteista ja haluaisin niitäkin käyttää enemmän! Mutta putsaustuotteet usein kestää tosi pitkään ja mullakin on nyt sitten tietysti K-Beauty tuotteita joita myös haluan käyttää enemmän :) Vaikea homma, pitäisi jättää välillä varastoon ostelu että voisi tuotteiden loputtua ostaa sitten jotain uusia tuotteita joita sillä hetkellä tekisi mieli eniten käyttää. Mossalta haluaisin kokeilla käytännössä koko ihonhoitosarjan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä vähän kakspiippuinen juttu, kun periaatteessa on kiva, että varastoista löytyy korvaava tuote loppuneelle, mutta sitten menee just se mahdollisuus ostaa kulloinkin sitä, mitä just sillä hetkellä eniten tekisi mieli kokeilla. Tai no kukaanhan ei estä ostamasta, mutta eihän se fiksuin vaihtoehto ole, jos ei tarvetta kerran uudelle oo :D Mäkin odotan just ton takia, että saan esim. kasvovoiteissa noi omat varastot tyhjiksi ja pääsen ostamaan just sitä, mitä milloinkin haluan! Toivottavasti sä pääset vielä tutustumaan kunnolla Mossaan, munkin täytyy ehdottomasti kokeilla taas enemmän brändin tuotteita :)

      Poista

Kiitos kommentista!