sunnuntai 24. syyskuuta 2023

Kosmetiikkasuosikit | Syyskuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Tänään käydään läpi ensimmäisen syyskuukauden, eli syyskuun, kosmetiikkasuosikkini! Olen tässä kuussa saanut itselleni poikkeuksellisen paljon uusia meikkejä, kun normaalistihan mä en sellaisia pahemmin ostele, joten oli sanomattakin selvää, että ainakin joku niistä päätyy myös suosikkien joukkoon. Suosikit ovat siis tällä(kin) kertaa melko meikkipainotteiset, mutta niinhän mulla aika monesti tuppaa olemaan. Mukaan mahtuu tällä kertaa myös vartalonhoitoa ja seuraavaksi käydäänkin tarkemmin vielä läpi kaikki viisi syyskuun suosikkituotetta:

Ensimmäisenä Cult Beautyn tilaukseni yksi ehdoton helmi - Hourglass Ambient Lightning Powder Diffused Light. Tämä on hehkua ja hohtoa kasvoille tuova viimeistelypuuteri, jota käytän siis kasvoilla kauttaaltaan muiden meikkipohjatuotteiden jälkeen. Mä en voi sanoin edes kuvailla, kuinka rakastan sitä lopputulosta, jonka tämä kasvoilleni jättää! Mattapohjan ystävät eivät varmasti hohtavaa viimeistelypuuteria kaipaa, mutta mulla tämä tai jokin muu vastaava viimeistelypuuteri on itselläni käytössä ihan joka kerta meikatessa. Puuterista ei irtoa mitään isoja glitterhippuja kasvoille eikä lopputulos näytä siltä kuin highlighteria olisi sudittu kasvoille kauttaaltaan. Lopputulos on hyvin maltillinen, mutta se kaunis hehku on silti selkeästi nähtävissä. Omat kasvoni nämä viimeistelypuuterit "herättävät eloon" ja Diffused Light oli sävynä juurikin niin ihana kuin ajattelin.

Toisena meikkituotteena heti perään nostan Fenty Beautyn Killawatt Freestyle Highlighterin, jonka omistan kultaisessa sävyssä Hu$tla Baby. Highlighter päätyi nyt syyskuussa meikkilaatikkooni ja onkin ollut ehdottomasti koko kuukauden käytetyin highlighterini. Pidin tätä aiemmin ehkä hieman liian tummana sävynä itselleni, mutta ei se sitä loppujen lopuksi onneksi ollut. Highlighterin koostumus on hyvin miellyttävää eikä se juurikaan pannusta otettaessa esimerkiksi pöllyä. Lopputulos näyttää kasvoilla todella kauniilta, varsinkin jos meikeissä on muutenkin käytetty nimenomaan lämpimiä sävyjä, jotka itselläni ovatkin syksyisin aina kovassa käytössä. Fentyltä en tällä hetkellä muita tuotteita omista, kun yhden huulipunan karsin pois, mutta ehdottomasti aion tutustua brändiin vielä paremmin!

Vartalonhoidon osalta suosikiksi nousee Ziajan Baltic Home Spa Fit Mango Moisturising Body Serum*, joka on kevyehkö, mangolta tuoksuva vartalovoide. Edelleenkin koen olevani hyvin laiska rasvaamaan vartaloani, enkä kesän aikana saanut esimerkiksi pannuprojektissani olevaa vartalojogurttipurkkia tyhjäksi, mutta raskauden myötä ihoa on alkanut kiristää vatsan kohdalta taas sen verran, että sitä on ollut pakko rasvata. Edellisessä raskaudessa käytin paljon Ziajan vuohenmaitosarjan vartalovoidetta, jota multa löytyy toki nytkin, mutta tällä kertaa olen enemmän tykästynyt tähän mangovoiteeseen. Mango on tuoksuna yksi suosikeistani kosmetiikassa ja tämä voide kosteuttaa ihoa juuri sopivasti imeytyen kuitenkin nopeasti. Paksut vartalovoit eivät ole suosikkejani oikeastaan edes talvella, mutta Ziajan vartalovoiteet ovat oikeastaan kaikki olleet mulle mieluisia. Katsotaan saanko tämän pullon loppumaan vielä tämän vuoden aikana, toivottavasti.

Nostan suosikkeihin myös tämän The Body Shopin Cherries & Cheer Hand Balmin, joka on osa tämän talven kausisarjaa. Kirsikalta tuoksuva kosmetiikka ei ole omien kokemusteni mukaan turhan yleistä Suomessa, joten oli ihan mahtavaa saada tämä kirsikkasarja myyntiin TBS:lle! Tuoksu on tässä käsivoiteessa hyvin selkeä ja aika voimakaskin kirsikka, mutta mukana oleva vanilja ja mantelimaito pehmentävät tuoksua mukavasti. Nämä Hand Balmit ovat koostumukseltaan mukavan paksuja ja koen nämä kosteuttavammiksi kuin TBS:n Hand Cream -käsivoiteet, jotka taitavat edelleen olla niitä yleisimpiä, mitä brändillä on myynnissä. En malta odottaa talven tuloa, kun annan itselleni luvan korkata tämän sarjan suihkugeelin! Vielä se odottelee kylppärin hyllyllä kiltisti viileämpiä ilmoja.

Viimeisenä suosikkina vielä toinen Cult Beautyn tilauksesta tullut tuote - Charlotte Tilburyn Matte Revolution Luminous Modern-Matte Long-Lasting Lipstick, joka löytyy multa sävyssä Pillow Talk. Tämä huulipuna on osaltaan mullistanut mun ajatukseni mattapunista, sillä huulipuna levittyy niin vaivattomasti ja sileästi huulille. Puna ei kuivata huulia, muttei toisaalta vaadi itselläni esimerkiksi myöskään huultenrajauskynää, sillä tämä ei lähde leviämään huulten rajojen yli toisin kuin kermaisemmat punat herkästi päivän mittaa tekevät. Syömistä puna ei kestä, mutten sitä odottanutkaan enkä sellaista huulipunaltani edes vaadi. Sävy on upea, syksyinen tumma nude, ja vaikka sävy olikin ehkä hitusen tummempi kuin aluksi tuotekuvien perusteella ajattelin, olen siihen tykästynyt täysin. En enää tätä vaihtaisi yhtään vaaleammaksi! Ehdottomasti haluan testata enemmänkin näitä CT:n huulimeikkejä, tämä yksilö ainakin ylitti mun odotukseni.

Onko tuttuja tai kiinnostavia tuotteita näiden viiden joukossa? :)

10 kommenttia:

  1. Ihanat suosikit, nappaisin itselle tuon huulipunan, highlighterin ja käsivoiteen :D onneksi ei ikinä tullut ostettua nuita Hourglassin puutereita vaikka yhteenaikaan niitä himosin. En mä tykkäisi hohdosta, vaikka jollain se varmasti hyvältä näyttääkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En myöskään usko, että noi Hourglassit olisi sulle mieluisia, kun tykkäät mattapohjasta :) Nää on sen verran hintaviakin, ettei paljon parane hutiostoja mennä tekemään :D

      Poista
  2. Kans haluaisin koittaa CT huulipunia ja tietty luomivärejä. Ehkä kun oon saanut käytettyä nykyisiä jemmoja vähemmäksi. T.helsingin anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin haluan ehdottomasti tutustua CT:n meikkeihin vielä paremmin! Ja huulipunia voin ainakin tän yhden yksilön perusteella ehdottomasti suositella<3

      Poista
  3. Ei ole tuttuja tuotteita :) The Body Shopissa kävin nuuhkimassa ja kyllä, tuo kirsikkasarja on kyllä ehdoton hitti! :D Boisin ostaa suihkugeeliä pullon tai kaksikin (tai kolme).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että säkin tykästyit tohon kirsikkasarjaan! Mä aion jossain kohtaa myös käydä nappaamassa ainakin yhden pullon tota suihkugeeliä lisää varastoon tuleviksi talviksi, noita kausisarjoja kun on muutenkin tullut jemmailtua suihkugeelien osalta :D

      Poista
  4. Kivoja tuotteita, vain tuo TBS:n kirsikan tuoksuinen käsivoide on tuttu ja se on niin ihanan tuoksuinen. Kiva lukea kaikista näistä, etenkin molemmat puuterituotteet näyttää ja kuullostaa ihanilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksu on niiin hyvä<3 Noi puuteriset tuotteet on kyllä ihan älyttömän hyviä kumpikin :)

      Poista
  5. Täytyypä tuo mangon tuoksuinen vartalovoide ostaa testiin Sokokselta. Kiitti vinkistä. Pidän itsekin ohuista vartalovoiteista, jotka imeytyvät nopeammin. Ei oikein riitä kärsivällisyys body buttereihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body butterit on mulle itselleni turhan raskaita, viimeiset sellaiset käyttelin itse jalkavoiteena :D Jos mangon tuoksu on mieluisa niin uskoisin, että pidät tästä vartalovoiteesta :)

      Poista

Kiitos kommentista!