keskiviikko 6. syyskuuta 2023

The Body Shopin talven 2023 kausisarjat

Joko olette bonganneet The Body Shopin talven 2023 kausisarjat myynnistä? Sain Talk and Bake'n Mimosalta vinkin, että kausisarjat ovat tulleet myyntiin ja laitoinkin samantien tilauksen The Body Shopille. Kausisarjat kiinnostavat aina ja tänä vuonna myyntiin tuli kaksi uutta sarjaa - Cherries & Cheer sekä Pears & Share, joista nappasin molemmista testiin itselleni hyvin perinteisesti käsivoiteen ja suihkugeelin. Lisäksi verkkokaupassa on myynnissä viime vuodeltakin tuttu Love & Plums, josta itse en niin välitä ja jonka jätin siis ihan suosiolla väliin. Talvisarjojen kanssa myyntiin tuli myös jokasyksyinen Vanilla Pumpkin, jota en myskään ostanut, mutta joka on ehdottomasti yksi suosikkejani TBS:ltä!

The Body Shop Pears & Share on päärynän, oratuomenmarjan sekä pionin tuoksuinen sarja, joka muistuttaa hyvin paljon kahta aiempaa TBS:n päärynäistä kausisarjaa. Multa löytyy sitä aiempaa Juicy Pearia vielä yksi suihkugeelipullo ja vaikka tuoksut näissä kahdessa ovat hyvin samanlaiset, on Juicy Pear omaan nenääni hieman makeampi ja myös voimakkaampi. Päärynätuoksut ovat joka tapauksessa olleet kaikki itselleni hurjan mieluisia, joten ilahduin kovasti huomatessani, että uutena tuoksuna oli nimenomaan tämä Pears & Share! 

Tässä sarjassa on myynnissä ostamieni suihkugeelin ja käsivoiteen lisäksi myös huultenkuorinta, vartalonkuorinta, vartalojogurtti, vartalovoi sekä vartalosuihke. Tuoksumaailmaltaan tämä ei mielestäni ole se jouluisin mahdollinen, mutta kyllä mulle tätä tuoksutellessa tuli ihan sellaiset talvifiilikset, mutta toki se saattaa johtua ihan siitä, että olen aiemmin käytellyt näitä TBS:n päärynäsarjoja nimenomaan talvella. Suihkugeeli jääkin itselläni odottelemaan talven tuloa, mutta käsivoiteen nappaan varmaan aika piankin käyttöön.

The Body Shop Cherries & Cheer on kirsikkasta, vaniljasta ja mantelimaidosta tuoksunsa saava tuotesarja, joka oli todella, todella miellyttävä uutuus! Kirsikkaista sarjaa en ole The Body Shopilta koskaan aiemmin testannut ja täytyy sanoa, että Suomessa ylipäätään on mielestäni ihan liian vähän kirsikalta tuoksuvia kosmetiikkatuotteita myynnissä. Kirsikan tuoksu on tässä sarjassa ihan selkeä, mutta pidän siitä, että tuoksu pehmenee mukavasti mantelimaidon ja vaniljan avulla. Kirsikka kun saattaa myös olla aika pistävän voimakas, mutta tässä tuoksussa on mielestäni onnistuttu erinomaisesti. 

Cherries & Cheer sarjaan kuuluu suihkugeelin ja paksumman käsivoiteen lisäksi vartalovoi, huulivoide, vartalo-/huonetuoksu sekä vartalo-/hierontaöljy. Olen aiemmin joskus käytellyt noita TBS:n vartaloöljyjä ja ne ovat olleet ihan superihania, joten olisi ollut hauska testata sitäkin. Nyt en kuitenkaan ostanut kuin suihkugeelin ja käsivoiteen, joka tosiaan edustaa tuota paksumpaa Hand Balm -versiota, johon tutustuin viime talven kausisarjan Spiced Orangen myötä. Käsivoide mulla on jo käytössä ja se jättää käsiin mielettömän hyvän makean kirsikan tuoksun! Suihkugeeli jää odottelemaan myöhempää käyttöönottoa.

Kumpi sarjoista sitten oli itselleni mieluisampi? Pidän molemmista, ihan ehdottomasti, mutta ehkä tuo Cherries & Cheer vie voiton, sillä se on täysin uusi. Päärynäsarjat ovat varmoja valintoja mulle itselleni, mutta niitä tosiaan on lähivuosina ollut jo kahtaa eri versiota, joten uutuudenviehätystä tuolla sarjalla ei enää samalla tavalla ole. Mua hieman ehkä harmittaa, etten tuosta päärynäsarjasta tilannut myös vartalonkuorintaa, sillä sain kaikki tuotteet sopivasti vielä -30% alennuksella, mutta tällä nelikolla mennään! Mä olen yleensä saanut joululahjaksi jonkinlaisen pakkauksen jotain TSB:n kausisarjaa, joten katsotaan löytyisikö tänäkin vuonna paketeista jompaakumpaa näistä sarjoista. Kirsikkasarjasta haluaisin ainakin ehdottomasti toisen pullon varastoon tulevia vuosia varten!

Joko olette ostaneet tai käyneet tuoksuttelemassa näitä uutuussarjoja? Kumpi vie voiton tai kummasta uskoisitte pitävänne enemmän? :)

14 kommenttia:

  1. Mie en ole käynyt vielä tuoksuttelemassa, mutta epäilen kallistuvani myös tuohon kirsikan puolelle :D Ainakin suihkugeeli tulee varmasti ostettua.

    Samaa mieltä siitä, että kirsikkaa on meillä päin aika vähän missään myynnissä kosmetiikkatuotteiden osalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikka oli superkiva uutuus! Toivottavasti säkin tykästyt siihen :) Se on jännä, miten Suomessa toi kirsikka ei tuoksuna juurikaan oo mistään löydettävissä. Frudialla oli se kirsikkasuihkugeeli, joka oikeestaan sai mut tajuumaan, että eipä pahemmin ole tullut muita kirsikkaisia tuotteita käytettyä :D

      Poista
  2. En ole ostanut, enkä käynyt tuoksuttelemassa, mut arvaa alkoiko kirsikka kiinnostamaan ihan heti. Jotain tollaista on kaivattu! 🍒

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikka oli kyllä niin piristävä uutuus! Ihanan erilainen niihin perinteisiin vaniljaisiin ja luumuisiin sarjoihin :) Tosin tykkäsin myös viime talven appelsiinista, sekin oli tosi mieluisa uutuus!

      Poista
  3. Kirsikkasarja kiinnostaisi, harmi kun täällä ei ole Body Shopin myymälää...tai ainahan sitä voisi netistä tilata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö ei taida Turussakaan enää nykyään olla, toki tossa naapurikaupungissa on, mutta vähiin käy selkeesti noi myymälät :(

      Poista
    2. Meidän suunnalla myös cittarit myy niitä! Voisiko sinne tulla joskus? Tai ei varmaan niin kausisarjoja tule :(

      Poista
    3. Hei hyvä kun muistutit tosta Cittarista! Ainakin keväällä meidän vakikaupassa (Cittarissa) oli suihkugeelit niistä kesän kausisarjoista, ehkä jotain muutakin, mutta sieltä itse just nappasin toisen pullollisen sitä Luscious Lycheetä :) Täytyy siis katsoa jos olis näistäkin!

      Poista
  4. Tuo kirsikkasarja on ihana, olen jo kahdesti käynyt nuuhkimassa sitä. Jotain alemyyntejä odottelen sen osalta, mutta jotenkin siitä tuli sellainen mieltymys mikä tuli myös fresh raspberrystä. Voisi olla siis pidempiaikaista suosikkiainesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten on kyllä ollut sulle tosi mieluisa toi, tiedän meinaan kuinka paljon pidit Fresh Raspberrystä! :) Toi kirsikka oli kyllä superihana, toivottavasti tulisi pian aleja niin säkin saisit tota varastoon<3

      Poista
  5. En oo aikoihin käynyt TBS:ssä, mutta kiva kuulla että taas olisi uutta. Usein joulun alla tulee poikettua lahjaostoksilla ja samalla ostan jonkin uuden linjan tuotteita kotiinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:ltä löytyy kyllä aina varmoja lahjavaihtoehtoja :) Oon niitä monesti itsekin hyödyntänyt joululahjoissa ja tosiaan itsekin saan käytännössä joka vuosi jonkin lahjapakkauksen!

      Poista
  6. Nämä molemmat sarjat kuulostaa todella ihanilta<3 Täytyy jotain tuotteista hankkia kun tulee joku alennus. En osaa kyllä yhtään arvata kumpi tulee olemaan suosikkini. Tuossa päärynässä on mukana myös pioni, pidän kovasti noista molemmista kosmetiikassa. Toisaalta kirsikka kuulostaa ihanalta, ja kuten sanoit, vähän erilaiselta mihin on totuttu. Siellä taas mukana vanilja, josta en yleensä niin paljon pidä. Mutta jos vanilja ei tule tuolta voimakkaasti läpi, tuo voi olla itsellenikin todella ihana tuoksu! Toivottavasti pidän molemmista sarjoista yhtä paljon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli molemmat tosi hyviä<3 Vanilja ei mun mielestäni tossa kirsikkasarjassa tuoksu mitenkään selkeästi, se ennemmin vain pehmentää sitä kirsikkaa, joka yksinään voisi olla aika tujukin tuoksu. Omaan nenääni tuoksu on siis nimenomaan ihanan kirsikkainen, mutta mä en tokikaan ole paras tuoksunuottien analysoija missään hajuvesissäkään :D Toivottavasti pidät näistä sarjoista eikä vanilja tuoksu sunkaan nenään liiaksi!

      Poista

Kiitos kommentista!