keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Bette Box | Maaliskuu 2018


Maaliskuun Bette Box on nyt käyty hakemassa Postista ja iso osa tuotteista saatu myös testattua! Oon ihan superiloinen siitä, että saan nykyään oman boksini ensimmäisten joukossa ja tämänhän mahdollisti kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että siirsin toimituspaikan pakettiautomaatista ihan lähipostiin, jonne paketti saapuu paljon nopeammin. Pakettiautomaatit tuntuu olevan aina ihan täynnä ja oon saanut näitäkin bokseja noutaa välillä ties mistä, mutta nykyään kun lähin Postin toimipiste sijaitsee ihan kotini vieressä, on Bette Boxitkin helppo käydä nappaamassa sieltä mukaan :)


Tältä näyttää maaliskuun boksin sisältö. Nyt on pakko myöntää, ettei sisältö pahemmin herättänyt mussa mitään riemunkiljahduksia, vaikka osa tuotteista olikin tosi mielenkiintoisen oloisia. Ehkä se, että mun katseen vangitsi heti toi suurikokoinen SB12-suuvesipullo latisti mun fiiliksiäni, sillä mä en ihan ymmärrä minkä takia näitä suuhygieniatuotteita pitää jatkuvasti olla näissä bokseissa. Mutta katsotaanpa sitten sisältöä tarkemmin:


Aloitetaan tällä Ziajan Natural Olive Cream Light Formulalla, joka tuli pienessä 10 ml matkakoossa. Normaalille ja kuivalle iholle suunnattu kasvovoide sisältää ihoa pehmentävää ja silottavaa karitevoita sekä oliviiöljyä. Voide lupaa auttaa ihon kosteustasapainon ylläpitämisessä, ja mullehan tämä on jo tuttu tuote. Tykkään ihan hurjasti tästä Ziajan oliivisarjasta ja tämä Light Formula on ihan loistava yövoidekäytössä mulla varsinkin kesäaikaan. Tällä hetkellä käytän tästä sitä vielä tuhdimpaa versiota yövoiteena, mutta se väistyy ilmojen lämmetessä tämän kevyemmän voiteen tieltä. Ehdottomasti sanoisin näiden olevan enemmän juuri kuivan kuin rasvoittuvan ihon voiteita, sillä myös tämä kevyempi versio on todella kosteuttava ja melko paksua koostumukseltaan.
Hinta: noin 9,90 €/50 ml.


Manna Kadarin HD Volumizing Mascara oli boksin ainut meikkituote ja uusia ripsareita on aina kiva päästä testaamaan. Ripsiväriä kuvaillaan äärimmäistä tuuheutta antavaksi sekä ripsiä pidentäväksi ja erottelevaksi. Ripsivärin luvataan pysyvän koko päivän paikoillaan, vaikka tämä ei vedenkestävä ilmeisesti olekaan. Mä alan olla pikku hiljaa sitä mieltä, että mun ripsissäni on joku vika, sillä todella monien ripsivärin kohdalla joudun toteamaan, ettei se väri yksinkertaisesti tartu mun ripsiini. Tai tarttuu toki, mutta tämänkin ripsivärin kohdalla sain hinkata sitä ties miten kauan ripsiä vasten, jotta sain niistä edes mustat. Ei puhettakaan, että olisin onnistunut tällä saamaan helposti ja nopeasti mitenkään tuuheita, pitkiä tai edes siedettävän näköisiä ripsiä. Sama ongelma on siis useammankin ripsarin kohdalla enkä mä yksinkertaisesti jaksa tapella niiden kanssa vaan käytän suosiolla sellaisia ripsivärejä, jotka mulla toimii paremmin. Tämä ei siis valitettavasti päässyt mun suosiooni, vaikka lupaukset ripsivärin suhteen hyviltä kuulostivatkin. Boksissa oli 4 ml kokoinen matkakoko.
Hinta: noin $29/10 ml.


Tämä Natusanin First Touch Baby Oil oli ehdottomasti boksin tylsin tuote. Tämä on siis erityisesti vauvoille tarkoitettu hajusteeton hoitoöljy, jonka tulisi kosteuttaa ja suojata ihoa. Toki aikuisenkin iho tällaisista tuotteista hyötyy ja tuotekuvauksen mukaan tätä voi käyttää myös vaikkapa meikinpoistossa tai hierontaan, mutta mua itseäni tämä ei jaksanut innostaa. En muutenkaan välitä hajusteettomista vartalovoiteista eivätkä vartaloöljyt oikein ole mun juttuni. Pullo on avaamatta ja aion antaa tämän eteenpäin jollekulle, jolla saattaisi olla tälle parempaa käyttöä. Mun itseni on tätä turha ruveta edes avaamaan, sillä tunnen itseni sen verran hyvin, etten saisi tätä kuitenkaan käytettyä.
Hinta: noin 3,20 €/200 ml.


Boksista tuli taas tuttuun tapaan Lumenea ja tällä kertaa Lumene Lähde Pure Arctic Miracle Bi-Phase Micellar Water. Kaksifaasinen, öljyjä sisältävä misellivesi lupaa puhdistaa ihon tehokkaasti ja poistaa jopa vedenkestävän meikin. Öljyt huolehtivat ihon ravitsemisesta ja hoitamisesta, ja tuotteen sanotaan sopivan hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Koitin poistaa tämän kanssa silmämeikkini ja suurin osa lähti pois, mutta ripsien tyveen ja alaluomelle kertyi lopulta kuitenkin vielä ripsaria ja eyelineria, jota en saanut tämän miselliveden kanssa pois. Se ei mua sinänsä haittaa, sillä en muutenkaan käytä misellivesiä silmämeikinpoistossa. Kasvomeikit sen sijaan lähtivät odotetusti tämän kanssa pois oikein hyvin. Hyvä misellivesi ja käytän mieluusti loppuun tämän pullon!
Hinta: noin 4,90 €/50 ml.


Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Serum on kasvoille tarkoitettu seerumi, joka sisältää runsaasti hyaluronihappoa. Hyalyronihapolla on ihoa kiinteyttävä ja ryppyjä tasoittava vaikutus ja lisäksi seerumi lupaa aktivoida ihon kollageenisynteesiä. Näiden ominaisuuksien ansiosta seerumin tulisi ylläpitää ihon nuorekkuutta ja täyteläisyyttä. Mä testailen todella mielelläni erilaisia kasvoseerumeita, joten tämä olikin yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita. Tuote on koostumukseltaan geelimäistä ja purkissa olevat helmet siis sekoittuvat geelin joukkoon seerumia pumpatessa. Seerumi jätti iholle hieman tahmean pinnan, jolle toki levitin vielä kasvovoiteen. Yksi käyttökerta ei paljoa kerro, mutta ihan hyvä vaikutelma mulle jäi tästä tuotteesta. Se tuntui kosteuttavan ihoa ihan mukavasti, ja jatkankin testailuja innolla!
Hinta: noin 19,90 €/30 ml.


Maaliskuun boksista tuli kaupan päälle sekä SB12 Mild -suuvesi että Saluksen Floradix -ravintolisä. Suuvedet ovat tarpeellisia ja Mild versio on mulle itselleni varmasti hyvä, sillä en pidä kovin voimakkaan makuisista suuvesistä. Näitä Saluksen ravintolisiä on tullut bokseista aiemminkin ja täytyy myöntää, että yhtä ainutta en ole suustani alas kaatanut. Ehkä tämän kanssa käy toisin! Toistaiseksi juoma kuitenkin odottelee vielä turvallisesti tuolla pahvipakkauksessa.

Boksi oli kokonaisuudessaan ihan ok. Ei missään nimessä samaa luokkaa kuin parhaimmat Bette Boxit ovat olleet, mutta ei tämä huonoinkaan ole. Ziaja, Lumene ja Nivea olivat näistä mulle mieluisimmat, kun taas Manna Kadar ja Natusan jäävät molemmat käyttämättä.

Mitä mieltä olette maaliskuun Bette Boxista? :)

24 kommenttia:

  1. Tässä mun ajatuksia:

    https://charmingnails.blogspot.fi/2018/03/maaliskuun-bette-box.html

    Mulle boksi oli mieluinen. Ilahduin eniten suuvedestä, Nivea ja Lumene mielenkiintoisia uutuuksia ja loputkin tulee käyettyä kyllä :) Natusan on ihan hyvä meikinpoistossa, paras öljy kaksoispuhdistukseen mitä äkkiä saa kaupasta mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kehuu tota Natusania just meikinpoistossa, mutta mä tosiaan lupasin jo antaa ton eteenpäin niin keskityn muihin puhdistusöljyihin meikkejä poistaessa :D Kiva että boksi oli sulle mieluinen!

      Poista
  2. Vuosien mittaan tulleella suuhygienialla on hoidettu tehokkaasti jo sydänongelmatkin, kun niillä tunnetusti on yhteys :D Miusta oli aika neutraali boxi, tota SB12 ja Floradixia on kyllä tullu aikasemminkin joten ne vähän meeh. Ripsarista ois kyllä saanu tulla ihan oikean kokoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, noita kumpaakin on tullut aiemminkin jo eikä tollaset oikein muutenkaan innosta mua. Mua ei sinänsä haittaa, ettei ripsari ollut täysikokoinen kun se ei mulla kerran toiminut, mutta toisaalta mitä enemmän täysikokoisia tuotteita, sen parempi!

      Poista
  3. Mä kyllä tykkäsin boksista, vaikka vauvaöljy latistikin vähän tunnelmaa. Mutta se ei onneksi ollut kovin arvokas, joten boksiin mahtui sitten kiinnostavampiakin tuotteita sekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ihan totta, toi öljy oli onneksi vain pieni osa koko boksin sisältöä ja arvoa :)

      Poista
  4. Tää boxi näyttää kyllä kieltämättä vähän tylsältä kun ekana huomio kiinnittyy tuohon jäätävän kokoiseen suuveteen ja vauvaöljyyn...muuten tuotteet ovat kyllä mielenkiintoisia :) Varsinkin tuote Nivean seerumia ja Lumenen misellivettä olisi kiva testailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kaksi munkin huomion kiinnitti ensimmäisenä eikä kumpikaan oikein herätä mielenkiintoa :D Lumenen misellivesi oli tosi kiva yllätys! Sillä lähti hyvin meikit pois, vaikka mähän en normaalisti misellivedellä meikkejäni poistakaan :)

      Poista
  5. Aika samoilla linjoilla sun kanssa: https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi/2018/03/maaliskuun-betteboxi.html

    VastaaPoista
  6. Ei tosiaan mikään upea boksi, mutta löytäisin tästä monia käyttökelpoisia tuotteita vauvaöljyjä lukuunottamatta :D. Nivean seerumia olisi kiva testata ja nuo helmet näyttävät hauskoilta pullon sisällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo käyttökelpoisia juttuja kyllä, mutta mitään wau-efektiä ei kyllä tullut tällä kertaa :D Nivean tuote on kieltämättä hauskan näköinen!

      Poista
  7. Kivan täysi boksi, mutta ainoat kivat tuotteet oli Nivean seerumi ja Ziajan voide. Suuvesi ja babyoil olisi voinut olla kokeilu kokoisia mun puolesta :D Loppupeleissä tosi kiva boksi kaikesta huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kaksi vie kyllä mukavasti tilaa tosta boksista :D Jotenkin vaikea uskoa, että toi suuvesikään on oikeesti mikään extratuote, kun se on kuitenkin täysikokoinen. Ehkä ihmiset valittaa vaan vähemmän, kun noita ei enää laiteta boksin varsinaisiksi tuotteiksi :D

      Poista
  8. Mäkin koitan pitää nykyään huolen, ettei yksikään mulle tuleva paketti ajautuisi SmartPostiin, nimimerkillä ikuiset traumat ja juurikin se, että se automaatti on koko ajan täysi!

    Mua kiinnostaa boksin tuotteista eniten Nivean seerumi 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ihan sama täällä :D Alussa se toimikin ihan hyvin ja paketit tuli suht ajoissa sinne, mutta nykyään ei pelitä enää ollenkaan. Sekään ei auta, että käytän varmaan yhtä koko Turun suosituinta pakettiautomaattia, mutta siis ärsyttää odotella turhaan ja joutua lopulta kuitenkin hakemaan se paketti jostain ihan muualta!

      Poista
  9. Minusta kiva ja monipuolinen boxi, tosin Natusanin vauvaöljy ei oikein innosta. Hieman turha tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä tosta öljystä, mutta onneksi sitä ei ole hinnalla pilattu eikä se siis vie paljon boksin arvosta :)

      Poista
  10. Meinasin pistää maaliskuun boxin itselleni synttärilahjaksi tilaukseen, mutta rehellisesti unohdin koko homman :D Nyt voin sanoa ettei haittaa vaikka unohdin, vaikka hyödyllisiä tuotteita tässä oli niin mun mielestä jotenkin vähän tylsähkön oloinen :D Joskus oon lukenut jotain keskusteluja joissa oli kikkoja mihin naiset baby oilia käyttää, esim kuiville säärille kosteusvoiteen sijaan, kylpyveteen muutamia tippoja kun auttaa kuivaan ihoon ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei olisi muakaan haitannut sun tapauksessa :D Tilaat sitten ensi kuulle vaikka, josko silloin olisi taas parempi sisältö ;) Joo onhan toi baby oil supermonipuolinen ja hiuksillekin tota voi vissiin laittaa, mutta mä en vaan jaksa innostua :D

      Poista
  11. Huh kun sä olit nopea! :D Mulle tuli eilen vasta noin klo 16 saapumisviesti paketista, joten sain sen käsiini vasta tänään :) Ensimmäinen fiilis tuotteista oli vähän pettynyt, varsinkin kun viime boksi oli tosi kiva. Täytyy kuitenkin koittaa tuotteita ja kirjoitella näistä postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo satuin pääsemään töistä ajoissa ja kotimatkalla kävin nappamassa boksin mukaan :D Sitten vaan kuvaamaan ja testaamaan tuotteita! Viime boksiin verrattuna tää oli kyllä pieni pettymys, mutta oli tuolla kuitenkin ihan kiinnostaviakin tuotteita joukossa :)

      Poista
  12. Juuri kommentoin toiseen blogiin tästä boksista :D Mun mielestä ihan kiva, mutta itse en olisi ollut iloinen mistään babyöljystä :D Talkista kyllä olisin, sitä käytän moniin juttuihin, mutta eivät ne silti mun mielestä boksiin sovi! Suu hygienian tuotteita sitten tuleekin lähes jokaisessa boksissa, ottaisin ite enemmin jonkun meikkituotteen sen tilalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munkaan mielestä tollaset tuotteet ei oo ihan sitä, mitä tällaiselta kauneusboksilta odotan saavani :) Suuhygieniatuotteet kuuluu siihen samaan kastiin ja mäkin ottaisin paljon mieluummin tilalle jotain meikkejä tai oikeastaan lähes mitä vaan muuta :D

      Poista

Kiitos kommentista!