lauantai 17. maaliskuuta 2018

Kolme Parasta Käsivoidetta


Moikka! Ajattelin aloittaa blogissa uuden postaussarjan, jonka aiheena on nostaa esille jonkin tietyn kosmetiikkaryhmän kolme mun mielestäni parasta tuotetta. Tarkoituksena olisi kirjoitella niin meikeistä kuin ihon- ja hiustenhoitotuotteistakin ja mulle saa myös totta kai laittaa ehdotuksia siitä, minkätyyppisistä kosmetiikkatuotteista haluaisitte lukea! Pyrin valitsemaan tuotteet aina omien varastojeni joukosta eli käytännössä kirjoitan sellaisista tuotteista, jotka juuri sillä kyseisellä hetkellä omistan ja jotka ovat sen hetkisiä suosikkejani. Postaussarja alkaa ehkä hieman arkisestikin käsivoiteilla, mutta koska talvesta ei olla ihan vielä päästy, täytyy mun ainakin pitää extrahyvää huolta käsieni ihosta, jotta kuiva ja kylmä talvi-ilma ei kuivata niitä täysin! Tässä siis Top 3 käsivoiteeni:

*Tuote saatu


3. Ekopharma Vadelma Kosteuttava Käsivoide*

Kolmannelle sijalle pääsee Ekopharman ihanan Vadelma-sarjan käsivoide, joka on koostumukseltaan paksua, täyteläistä ja todella kosteuttavaa. En ole kovinkaan montaa luonnonkosmetiikan käsivoidetta testannut, mutta tähän ihastuin heti ensimmäisellä käyttökerralla. Parhaiten tämä toimii itselläni iltaisin ennen nukkumaanmenoa, sillä vaikka voide melko nopeasti imeytyykin, jättää se kädet hieman tahmaisen tuntuisiksi. Käytän muutenkin näin täyteläisiä käsivoiteita mieluiten juuri iltaisin, jolloin niillä on koko yö aikaa vaikuttaa ja pehmentää kädet. Ja aamulla kädet kiittävät ja tuntuvatkin todella pehmeiltä. Pidän myös tämän käsivoiteen pumppupullosta, se on mukavaa vaihtelua tuubista puristeltaviin voiteisiin.
Hinta: noin 9,95 €/50 ml.


2. Ziaja Cocoa Butter Regenerating Cream for Hands and Nails

Toiselle sijalle valitsin Ziajan ihanan kaakaosarjan käsivoiteen. Olisin voinut yhtä hyvin valita tämän tilalle myös Ziajan oliivi- tai vuohenmaitosarjan käsivoiteen, sillä rakastan niitä kaikkia. Kaakaosarja tuli valittua ihan siitä syystä, että rakastan tämän suklaisen kaakaoista tuoksua. Ziajan käsivoiteet ovat mukavan kosteuttavia, mutta paras ominaisuus niissä on ehdottomasti se, että voide jättää kädet todella pehmeiksi. Yksikään toinen käsivoide ei ole saanut mun käsiäni yhtä pehmeiksi kuin Ziajan käsivoiteet. Jonkin aikaa voidetta saa käsiin hieroa, jotta se imeytyy täysin, mutta se käsien pehmeys on sen verran ihana tunne, että mieluusti sitä voidetta hetken aikaa käsiinsä hierookin. 
Hinta: noin 4,90 €/80 ml.


1. The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream

Ykkössijalle pääsee odotetusti The Body Shop! Multa löytyy kotoa aina ainakin muutama kappale TBS:n käsivoiteita ja tänään paalupaikalle pääsee tämä ihana mausteisen vaniljan ja kurpitsan tuoksuinen kausituote viime syksyltä. The Body Shopin käsivoiteet ovat toimineet mulla loistavasti ja oon käyttänyt näitä jo ties miten monta tuubia. Tuoksuvalikoima on todella kattava, tuubi mukavan pieni ja kosteutustehotkin kohdillaan. Voide imeytyy ihoon nopeasti ja jättää jälkeensä sekä pehmet ja kosteutetut että ihanan tuoksuiset kädet. Mulla kulkee aina yksi tuubi käsilaukussa mukana ja käytän TBS:n käsivoiteita ihan päivittäin. Luottotuote, josta en hevillä luopuisi!
Hinta: noin 6,70 €/30 ml.

Mitkä ovat teidän suosikkinne käsivoiteiden joukosta? :)

30 kommenttia:

  1. Jes, kivan kuuloinen postaussarja! :) Näistä voiteista kaksi ekaa onkin sellaisia, etten ole testannut, vaikka Ziajaa olenkin monesti kaupassa tutkaillut. Mutta no, nyt kun menit kehumaan, niin käy varmasti taas niin, että pian löydän sen omaltakin pöydältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ziaja tekee kyllä niin pehmoiset kädet, että ihan jo sen takia suosittelen testaamaan noita :) Plus että Ziajallahan on miljoona muutakin ihanaa tuotetta!

      Poista
  2. Kiva postaussarja, jään innolla odottelemaan seuraavia osia :) Multa löytyy myös toi Ziajan käsivoide, mutta oon ollut sen tehoon vähän pettynyt :/ Tuoksu on ihana ja voide vaikuttaa aluksi kosteuttavalta, mutta mun mielestä jo hetken päästä kädet ovat taas voiteen tarpeessa. Oma suosikkini on tällä hetkellä Acon käsivoide, mutta tykkään kovasti myös monista muista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) No höh, harmi ettei toi käsivoide oo toiminut sulla niin hyvin :/ Voiskohan toi olla sulle parempi kesällä, kun kädet ei tarvii ehkä ihan niin kosteuttavia voiteita? :) En muista oonko itse koskaan käsirasvoja ACO:lta testannut, mutta muita ihonhoitotuotteita kyllä!

      Poista
  3. Käytän koko ajan ainakin kolmea eri käsivoidetta ja vaihtelen niitä tiheään, koska käsivoiteita on tarjolla valtavat määrät. Ziajan vuohenmaitokäsivoide on aika kiva. Nivea Soft oli pitkään yöpöytäkäsivoiteena, mutta nyt olen löytänyt Dermosilin Glycerin käsivoiteen, joka on todella hyvää; imeytyy nopeasti, ei tahmaa ja kosteuttaa kivasti. Voitelen myös kädet usein kasvoöljyllä varsinkin iltaisin. Ja vanha kunnon Natusan pelittää aina;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivea Soft oli mulla sitten taas kasvoilla päivävoidekäytössä :D Ja tällä hetkellä poikaystävä käyttää kyseistä voidetta samaan tarkoitukseen ja hän tykkää :) Toi Dermosilin voide kuulostaa kyllä hyvältä! Kasvoöljyjä en ookaan käsille koskaan itse edes ajatellut laittavani. Pitääkin muistaa toi, joku ilta voisin testata :)

      Poista
  4. Ziajan käsivoide kuulostaa ihanalta, etenkin jos tuoksuu suklaiselta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksuu ihanalle kaakaolle<3 Kuten sarjan muutkin tuotteet ja se tuoksu on itselleni ainakin todella mieluisa :)

      Poista
  5. En ole näistä kolmesta kokeillut mitään, mutta tykkään tosi paljon Mia Höytön Pumpulista TBS:n ja L' Occitanen pikkutuubeista tykkään paljon, koska ne kulkee näppärästi laukussa, myös Clarinsilta löytyy loistava käsivoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset pikkutuubit on kyllä superkäteviä, kun ne menee niin hyvin laukussa mukana :) Kiva kuulla sun käsivoidesuosikeista! Mia Höytön tai Clarinsin voiteita en oo itse testannut :)

      Poista
  6. Tällainen postaussarja kuulostaa hyvältä! :) Ziajan vuohenmaito käsivode on kyllä noussut omaksinikin suosikiksi, ja siinä on myös kivan miellyttävä tuoksu :) Tuota kaakaosarjaa en ole vielä päässyt nuuhkimaan, mutta uskon että sekin tuoksuu ihanalle ♥ TBS:n käsivoiteet ovat myös todella tehokkaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mäkin tykkää tosta vuohenmaitosarjan tuoksusta, se sama on myös niissä kasvovoiteissa yms. ja se on ihana<3 Meillä näyttää olevan siis samoja suosikkeja tällä saralla ;)

      Poista
  7. Mä rakastan vaan tuota Vanilla Pumpkinia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Harmi että oli vaan kausisarja :/

      Poista
  8. Mun yksi suosikki käsille on Lushin Dream Cream, mutta sen korkean hinnan takia suosin ihan markettituotteita. Esim. Oma Gertrude on superhalpa luonnonkosmetiikan markettimerkki, jonka käsivoiteista olen tykännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dream Creamia on pitänyt testata ties miten pitkään, mutta just se hinta on sitten aina estänyt, kun entuudestaankin noita voiteita löytyy eikä oo ollut mitään pakottavaa tarvetta uudelle. Jossain kohtaa se lähtee kuitenkin testiin! Oi toi brändi kuulostaa mielenkiintoiselta, kiitos kun vinkkasit siitä :)

      Poista
  9. Tuo Body shopin käsivoide on kyllä parasta ikinä, harmittaa niin kun omani loppui juuri :( Toivottavasti sitä tulisi syksyllä taas markkinoille :) Hyvältä kuulostaa myös noi kaksi muuta käsivoidetta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on onneksi korkkaamatta vielä toi tuubi, yhden oonkin jo käyttänyt. Toivottavasti saadaan toi tosiaan takaisin taas ensi syksyllä<3 Koitan sitä suihkugeeliä säästellä ettei se vaan pääsisi loppumaan :D

      Poista
  10. Mä rakastan myös TBS:n käsivoiteita, Vanilla chai on mun ikisuosikki ja tuo Vanilla pumpkin on kanssa ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilla Chai on kyllä hyvä<3 Mulla itse asiassa just tänään loppui tuubi sitä käsivoidetta!

      Poista
  11. The Body Shopin käsirasvat on kyllä ihan parhaita! :) Mä tykkään myös Lidlin käsirasvoista, kannattaa joskus kokeilla :D Yllättävän hyviä sellaiset hopeiset pienet putellit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhuen mä en oo ikinä testannut mitään Lidlin kosmetiikkaa :D Johtuu ehkä siitä, että tosi harvoin tulee siellä käytyä. Mutta kiitos vinkistä, pitää testata ehdottomasti noita<3

      Poista
  12. Mun lemppareista ykkössijalta löytyy samainen TBS:n käsivoide, ai että se on rakkautta ja ihan harmittaa kun se pian loppuu. Tuo kulkee myös mulla laukussa mukana. Iltaisin ennen nukkumaanmenoa mun käteeni päätyy TBS:n Almond käsivoide, mikä on ollut jo muutaman vuoden mun suosiossa. Siitä jää hivenen tahmainen fiilis käsiin joten sen vuoksi käytän sitä just iltaisin, kädet tosiaan kiittää aamulla :D Erittäin hauska ja mielenkiintoinen postaussarja, joten odottelen innolla tällaisia lisää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytin sellasen ison tuubin sitä Almond -voidetta ja vaikka se kosteutti tosi hyvin, en jotenkin vaan tykästynyt siihen tuoksuun :D Ei se huono ole, mutta ei niin hyvä että haluaisin enää toista tuubia käyttää. Kiva kuulla, että postaussarja vaikuttaa mielenkiintoiselta<3 :)

      Poista
  13. Ziajan kaakaosarja on kyllä jotain niin ihanaa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, toi tuoksu on jotain ihan mieletöntä<3

      Poista
  14. Tuo Ekopharma menee mulla ehdottomasti kokeiluun! Mä oon tykännyt tosi paljon Laveran käsivoiteista ja Loccitanen myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekopharman käsivoide on ihanaa :) Tosin tykkään kyllä muutenkin kaikista heidän tuotteista, joita oon testannut! Kiva kuulla sun suosikeista Mia<3

      Poista
  15. Suosikkini on L'Occitanen mantelisarjan käsivoide, muutkin versiot pääsevät lähelle. Ihanan kosteuttava ja kuitenkin nopeasti imeytyvä ja tuoksu vie jalat alta. Tykkään myös TBS:n voiteista, mutta niiden teho on mielestäni vähän köykäinen. Dermosilin voiteen ovat nekin hyviä ja erityismainintana vielä marketista saatava Atrix, jota olen silloin tällöin käyttänyt jo vuodesta 2001.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L'Ocittanen voiteet on kyllä hyviä ja ihanan tuoksuisia<3 Atrixista en oo itse kuullutkaan! Kiitos vinkistä, täytyy pitää silmät auki seuraavalla kauppareissulla ja koittaa bongata toi voide :)

      Poista

Kiitos kommentista!