torstai 29. maaliskuuta 2018

Kosmetiikkasuosikit | Maaliskuu


Tänään on taas aika tehdä katsaus kuluneen kuukauden kosmetiikkasuosikkeihin. Mä en voi olla ihmettelemättä mihin tämä alkuvuosi on oikein mennyt, kun kohta ollaan jo huhtikuussa? Ulos katsoessa ei aina kyllä ihan vaikuta siltä, että ollaan näinkin pitkällä keväässä, mutta ehkäpä se kevät sieltä vielä tulee :) Mulla on tänä vuonna kesäloma kesäkuussa eikä siihenkään siis ole aikaa enää kuin pari kuukautta. Hui miten tää aika menee!

*Tuote saatu blogin kautta


Benecos Natural Powder Blush* sävyssä Sassy Salmon osoittautui yhdeksi parhaimmista poskipunista, mitä olen ikinä omistanut. Sävy on hurjan kaunis, lämpimän vaaleanpunainen ja vitsit mikä pigmentti tässä poskipunassa on! Tässä on yksinkertaisesti kohdillaan ihan kaikki ja poskipuna toimii loistavasti sekä arkisessa että juhlavammassakin meikissä. Olisin voinut tämän tilalle tai lisäksi laittaa tähän postaukseen myös saamani benecosin huulipunat, mutta koska juuri pari postausta sitten kehuin niitä, päätin ottaa tällä kertaa kehujen kohteeksi tämän poskipunan. Benecosin meikkejä kannattaa ehdottomasti testata, mikäli edulliset luonnonkosmetiikan meikit kiinnostavat.


Sain Lumenen ihanasta joulukalenterista tämän Lumenen Nordic Chic Eyeshadow Primerin ja nyt tajusin tarttuneeni tähän lähes joka aamu jo parin kuukauden ajan. Tämä on siis toistaiseksi ainakin syrjäyttänyt toisen omistamani silmämeikinpohjustan, Urban Decayn Primer Potionin. Lumenen pohjustaja on koostumukseltaan melko jämäkkää, mutta luomille sen saa levitettyä vaivattomasti. Primer auttaa luomivärien sävyjä pääsemään oikeuksiinsa ja pitää silmämeikin hyvin paikoillaan koko päivän. Ei tämä ehkä ihan ole UDPP:n veroinen, mutta siinäkin on omat miinuksensa, ja niistä johtuen olen tykännyt käyttää arkisin nimenomaan tätä Lumenen primeria. Oon lukenut ja kuullut, ettei tämä olisi rasvoittuville luomille paras mahdollinen tuote, mutta omalla kuivalla ihollani tämä on toiminut oikein hyvin. Todella riittoisa, kuten luomivärinpohjustajat yleensäkin!


Seuraavaksi päästään vielä viimeisen meikkituotteen kimppuun, sillä theBalmin Nude Dude -luomiväripaletti nousi vähän yllättäenkin suosikikseni tässä kuussa. Mainitsin jokin aika sitten tykästyneeni nyt kevään kynnyksellä selkeästi vaaleisiin ja luonnollisiin sävyihin huulimeikissä ja sama pätee myös luomiväreihin. Oon jättänyt tummat ja/tai hyvin värikkäät ja silmiinpistävät sävyt silmämeikeissä aika pitkälti kokonaan pois arkimeikistäni ja Nude Dude -paletti on ollut arkisin todella kovassa käytössä. Luomivärien laatu on todella hyvä ja paletista löytyy mukava valikoima sävyjä ihan tavallisen arkimeikin luontiin. Tummemmatkin sävyt ovat kyllä päässeet tässä paletissa käyttöön, sillä jollain tavalla haluan aina kuitenkin syventää silmän ulkonurkkaa ja luomivakoa, mutta pääpaino palettia käyttäessä on ollut paletin vasemmalla reunalla. Nude Dude ei oo oikeestaan koskaan herättänyt mussa liiemmin mitään innostusta, joten sen takia oonkin yllättänyt itseni käyttämällä tätä useamman kerran viikossa.


XZ Muumi Selvityssuihkeesta kirjoitin jokin aika sitten ihan oman postauksenkin, mutta haluan nostaa tämän kuitenkin vielä suosikkeihinkin. Selvitysteholtaan tämä ei ole paras mahdollinen hoitosuihke, mutta ihana marjaisa tuoksu ja se, että suihke on estänyt täysin hiusteni sähköisyyden tänä talvena, ovat syy valinnalleni. Tämä on sen verran edullista, että tätä voi huoletta suihkia hiuksiin vähän enemmänkin, sillä suihke ei tee hiuksista lainkaan lähmäisen tuntuisia tai näköisiä vähän runsaammallakaan käytöllä. En voi käsittää, että mulla meni näin pitkään ennen kuin sain ostettua tämän testiin itselleni! Aivan varmasti tulen tämän nappaamaan kaupasta mukaan vielä monet kerrat.


Viimeisenä vielä suosikkien ainut ihonhoitotuote - Mádaran SOS Instant Moisture + Radiance Hydra Mask. Mádaran SOS-sarja on toiminut ihan loistavasti omalla kuivalla ihollani ja tästä kasvonaamiosta tuli hetkessä yksi suosikeistani. Kuivaihoisena kosteuttavat kasvonaamiot tulevat totta kai tarpeeseen ja pidänkin erityisesti sellaisita naamioista, jotka voi jättää kasvoille yön yli. Tämäkin imeytyy ihoon melko nopeasti eikä jäljelle edes jää mitään poispyyhittävää. Suhteellinen ohut kerros riittää kosteuttamaan kasvojen ihon oikein hyvin ja aamulla iho tuntuu todella pehmeältä. Naamion voi toki myös pestä pois, mikä on varmasti parempi tapa monille hieman rasvoittuvamman ihon omaaville. Itse olen kuitenkin poikkeuksetta antanut tämän vaikuttaa yön yli, jolloin iho tosiaan imaisee naamion itseensä täysin.

Onko suosikkieni joukossa mahdollisesti jokin teidän suosikkituotteenne? :)

20 kommenttia:

  1. Tuo Nude Dude oli mulla viime syksynä kovassa käytössä, ja pääsikin silloin itseasiassa omaankin suosikkipostaukseeni :) Tota Madaran SOS kosteusnaamiota on kehuttu muuallakin, ja se löytyykin omalta ostoslistalta. Kuulostaa just siltä, mitä mun iho kaipaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että Nude Dude on sunkin mieleen! Mádaran SOS-sarja on aivan ihana, toi naamio ja se seerumi erityisesti :) Suosittelen siis testaamaan<3

      Poista
  2. Kivoja tuotteita runsaasti ja jonkinlainen väriteema on myöskin havaittavissa:) Nättiä ja hempeää:)
    Kivaa pääsiäistä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo nyt natsasi värit kyllä aika mukavasti yhteen näissä tuotteissa :D Kiitos samoin Sari<3

      Poista
  3. Multa löytyy TheBalmin Nude 'Tude, joka on yksi mun suosikeista! Sävyt on vähän samankaltaiset kuin tossa dude-versiossa ja pigmentti ja laatu on täys kymppi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös Nude 'tude ja sekin on ihana<3 Enemmän oonkin itse asiassa käyttänyt sitä kuin tätä Nude Dudea tässä vuosien aikana :) Laadussa ei tosiaan oo valittamista!

      Poista
  4. Miten ihanan sävyinen tuo Benecosin poskipuna. <3 Mádaran naamio on yksi lempparinaamioistani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunis<3 Mádaran naamio tuntuu olevan aika monenkin suosiossa, eikä ihme!

      Poista
  5. Mulla on The Balmin Nude Tude ja vaikka siinä on upeat värit ei sen pigmenttisyys tai laatu ollu kauheesti mun mieleen. Silti tekis mieli hankkia joku muu The Balmin paletti kokeiluun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään myös Nude 'tudesta! Mun mielestä siinä on laatu ihan kohdillaan :) Mäkin haluisin jonkun theBalmin mattapaletin, niitä on kehuttu ihan hurjasti!

      Poista
  6. Mitäää, aloitin lukemaan sun postausta ja tajusin että oikeesti, maaliskuu on ohi, huhtikuu on huomenna :'D Käynkö mä vähän hitaalla? Vai missä maailmoissa mä oikein kuljen :') Ulkona näyttää tosi keväiseltä, muttei tunnu siltä (eikä lumen puolesta näytä keväältä tietenkään). Kyllä se kevät sieltä tulee 8)

    Kivoja suosikkeja täällä! Lumenen pohjustaja alkoi kiinnostamaan, koska se olis helposti saatavilla ja tarvitsisin jonkun hyvän :) Mutta sit mainitsit tuon Urbanin mitä oon mäkin mietiskellyt pitkään. Se vaan on vaikeasti saatavilla (eli ei saa Sokkarilta käsittääkseni). Hypistelin Helsingissä Urbanin niitä pohjustajia, mutten tiennyt minkä ottaisin ja kun oli kiire junaan, en ehtinyt paneutua.
    Annoit joskus mulle niitä Urbanin näytteitä ja siinä oli shimmermäiselle luomivärille tosi hyvä pohjustaja, se tosin ei taida toimia sitten mattaisen luomivärin kanssa. Anyway ne oli ihan huippuja, niitä oon itse miettinyt kunhan pääsen taas Stockmannille niin varmasti ostan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah jep, aika menee ihan älyttömän nopeesti :D Nyt on joo taas vähän keväisämpää, mutta alkuviikosta tuli taas lunta lisää ja se masensi ihan hirveesti.. Onneksi aurinko sentään paistaa!

      Turussa tota UD:n pohjustajaa on myynnissä Sokoksella, mutta Kuopiossa ei näytä olevan, kun verkkokaupasta katsoin myymäläsaatavuutta :/ Harmi ettei kuulu siellä valikoimaan! Mulla on itellä käytössä ihan se normiversio ja se toimii hyvin sekä matta- että shimmersävyjen kanssa :) Se shimmerisille tarkoitettu on siitä ehkä vähän huono mattavärien kanssa, että sehän on itsessään vähän shimmerinen? Mä annan ääneni ihan sille original versiolle, mun mielestä se on kaikkein monipuolisin! :D

      Poista
  7. Mulla on ollut vanhan mallinen pakkaus Lumenen primeria, eikä se tosiaa toiminut rasvaisilla luomilla. Wet n Wildilla on onneksi halpa ja hyvä primer, joka kestää hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin oon ymmärtänyt :/ Tosi hyvä, että oot löytänyt itsellesi jonkun hyvän ja vielä edullisen primerin!

      Poista
  8. Mielenkiintoisia suosikkeja jälleen! :) Taidan sanoa noin aina haha :D Mulla on ongelmana on kyllä rasvottuvat luomet, joten oikee mitkään primerit ei tunnu toimivan :/ Tuo Muumi selvityssuihke pitää itsekki ottaa testiin joku kerta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no eipä se mitään haittaa ;) Samaa oon kuullut myös muilta, kenellä on rasvoittuvat luomet :/ Harmi kun mullakaan ei oo antaa mitään vinkkejä mikä olis tossa tapauksessa hyvä primer, kun en itse tosta ongelmasta kärsi. Toivottavasti löydät jonkun hyvän primerin<3

      Poista
  9. Tuo muumi-selvityssuihke on mullakin käytössä ja tuoksu on kiva ♥ Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksu on aivan ihana<3 Kiitos paljon! :)

      Poista
  10. Tuo muumisuihke on kyllä ihan parasta, en osaisi enää elää ilman sitä :D ja se tuoksuu niin hyvältä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että toi tulee jatkossa löytymään munkin hyllystäni aina :D ♥

      Poista

Kiitos kommentista!