sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Kosmetiikkatilaus Notinolta


Moikka! Tutustuin jokunen viikko sitten Notino nimiseen kosmetiikkaa myyvään verkkokauppaan luettuani Elisan My Little Bubble -blogista, että verkkokauppa toimittaa nykyään myös Suomeen. Notinosta löytyy todella laaja valikoima eri brändien tuotteita ja pääasiassa hinnat ovat myös selkeästi Suomen hintoja edullisemmat. Näpyttelinkin heti maaliskuun alussa tilauksen Notinolle ja muutaman päivän kuluttua paketti oli noudettavissa Postista. Yllä näette saaliini, mistä maksoin vain noin 67 euroa! Tämän lisäksi päälle tuli vielä noin seitsemän euron postikulut, mutta koska tuotteiden hinnat olivat todella alhaisia, kerrankin mä maksoin verkkokaupan toimituskulut mukisematta. Tehdäänpä sitten vielä hieman tarkempi katsaus ostoksiini:


Tilasin viisi kappaletta Batisten kuivashampoita, sillä kuten oon monet kerrat blogissani sanonut, mitkään muut testaamani kuivashampoot eivät toimi mun hiuksissani samalla tavalla kuin nämä. Batiste ei ole cruelty free ja sen takia haluaisin päästä näistä eroon, mutta koska oon aika hyvin päässyt kaikista muista ei-cruelty free brändeistä eroon kosmetiikan osalta, oon näitä vielä käyttänyt. Etsinnässä on kuitenkin uusi kuivashampoomerkki! Tilasin itselleni tuoksut Bare, Floral, Neon Lights, Party ja Tropical, joista ainoastaan Party oli mulle uusi tuttavuus. Kuivashampoot maksoivat 3,90 €/kpl paitsi Floral, joka maksoi 4,40 €.


Tilaukseen lähti myös yhdet Ardellin Demi Wispies irtoripset, joita olen pari kappaletta käyttänyt aiemminkin. Rakastan näitä ripsiä, sillä ne ovat tuuheat ja näyttävät, mutta eivät kuitenkaan överit. Ardellin ripset ovat mielestäni laadukkaita, mutta valitettavasti kuulin aiemmin tällä viikolla, että Ardellinkin eläinkokeettomuus on tällä hetkellä pienoisen kysymysmerkin alla. Saa siis nähdä tulenko näitäkään jatkossa enää ostamaan, mutta toivottavasti asiat selviävät parhain päin. Ripset maksoivat 4,50 €.

Gilletten Venus Embrace teriä tuli tilattua paketillinen, sillä nämä teräthän on ihan törkeän hintaisia Suomesta ostettaessa. Tiedän varsin hyvin, ettei Gillette ole cruelty free enkä heidän kosmetiikkatuotteitaan käytäkään. Terät ovat ainoita, joita olen vielä käyttänyt, mutta toki olisi ehdottomasti parempi olla tukematta lainkaan brändiä, jonka kosmetiikkatuotteet eivät ole eläinkokeettomia. Olen monet kerrat sanonut, että mulla on tässä eläinkokeettomuusasiassa vielä petrattavaa ja tämä on yksi osa-alue, jossa mun pitäisi ehdottomasti parantaa. 4 kpl paketti maksoi 14,90 €.


Sitten päästäänkin Ziajan tuotteisiin, joita tuli tilattua ihan vain "muutama" kappale :D Tilasin itselleni sekä Cocoa Butter Shower Scrubin että Cupuacu Crystalline Sugar Scrubin. Cocoa Butter on mulle uusi sarja, mutta Cupuacuun tutustuin jo viime keväänä ja rakastuin täysin sen herkulliseen toffeiseen tuoksuun. Hyville vartalonkuorinta-aineille on aina tarvetta ja mulla itse asiassa loppui juuri sopivasti ensimmäinen purnukka tota Cupuacu -sarjan kuorintaa, joten uusi purkki pääsee käyttöön heti. Innolla odotan myös miten Cocoa Butter toimii. Cocoa Butter maksoi 4,90 € ja Cupuacu 5,50 €.


Halusin päästä testaamaan hieman enemmänkin Ziajan suklaista Cocoa Butter -sarjaa, joten tilaukseen lähti kuorinta-aineen lisäksi myös Cocoa Butter Nourishing Shampoo, Cocoa Butter Nourishing Conditioner sekä Cocoa Butter Hair Mask. En ole aiemmin testannut yhtään Ziajan hiustenhoitotuotetta, joten mielenkiinnolla odotan miten nämä toimivat. Tuoksu näissä ainakin on aivan ihanan kaakaoinen ja tuotteethan siis sisältävät kaakaovoita. Shampoo ja hiusnaamio maksoivat 2,90 € ja hoitoaine puolestaan 2,40 €. Nämä olivat siis käytännössä lähes ilmaisia, eli vaikka en näistä jostain syystä pitäisi, ei rahallinen menetys ainakaan ole suuri!


Ziajan käsivoiteet ovat yhtiä mun suosikkejani, joten tilasin itselleni myös Cocoa Butter Regenerating Cream for Hand and Nails -käsivoiteen. Tämäkin käsivoide kosteuttaa muiden Ziajan voiteiden tapaan käsiä todella hyvin ja jättää ne todella pehmeiksi. Aivan ihana tuote! Maksoin tästä 3,90 €. Vieressä oleva Ziajan Fruity Cranberry & Wild Strawberry Moisturizing Shower Gel tuli tilaukseen kaupan päälle ja tuoksunsa puolesta tämä vaikuttaa aivan täydelliseltä suihkugeeliltä. Rakastan karpalon tuoksua ihonhoitotuotteissa ja nimenomaan sellaista makeaa karpaloa, joten mansikka antaa tälle suihkugeelille todella kivasti pientä lisämakeutta. Tämä jää kaappiin odottelemaan, että saan vanhempia suihkugeelejä käytettyä pois, mutta oon hurjan iloinen siitä, että sain tämän suihkugeelin itselleni.


Viimeisenä vielä Ziajan Marigold Soothing Face Cream sekä Marigold Facial Toner. Nämä kehäkukkaa sisältävät ihonhoitotuotteet on tarkoitettu erityisesti kuivalle ja herkällei iholle, eli juuri sellaiselle minkä itse omistan. En ole aiemmin tätä kyseistä Ziajan sarjaa testannut, joten mielenkiinnolla odotan miten nämä toimivat itselläni. Ziajan oliivi- ja vuohenmaitosarjojen tuotteet ovat olleet aivan loistavia ja toimineet todella hyvin kuivalla iholla, joten toivottavasti en joudu pettymään tähänkään kaksikkoon. Kasvovoide maksoi 2,40 € ja kasvovesi 2,90 €.

Joko olette tilanneet jotain Notinosta? Entä onko ostossaaliissani tuttuja tuotteita? :)

31 kommenttia:

  1. En ollut kuullut, enkä tiiä oliko tää hyvä että sain tietää! :D Nyt mun kosmetiikka varastot varmaan tuplaantuu! Ihan älyttömän hyvään hintaan kyllä myy noita tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sori ;D Mulla meinas myös lähtee mopo täysin käsistä, mutta sain kuitenkin pidettyä tilauksessa edes jonkin kohtuuden, vaikka tossa paljon olikin sellasia tuotteita, mitkä vain halusin vaikkei tarvetta ehkä ollutkaan. Hinnat on kyllä ihan superedulliset tuolla!

      Poista
  2. Oioi mitä ihania tuotteita ♥ Ziajaa oon joskus testannut ja niiden kookoksen tuoksuinen hiusnaamio oli todella hyvän tuoksuista ja muutenkin tehokasta :) Noi vartalonkuorinnat kuulostavat aivan täydellisiltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookoshiusnaamio kuulostaa ihan taivaalliselta<3 Ziajasta on pikkuhiljaa tullut mulle vaan mieluisampi brändi eikä varmaan oo sellasta päivää, kun en jotain Ziajan tuotetta käyttäisi :D Ainakin toi Cupuacu kuorinta on superhyvä, toista en oo vielä testannut :)

      Poista
  3. Tosi kivoja ostoksia ja edullisesti! On mielenkiintoista kuulla mitkä ei ole cruelty free sillä mielläni itsekin niitä välttelisin. Ziajan tuotteita olen käyttänyt ja tykkään, taidampa mennä tutkailemaan mitä Notinosta löytyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tieto tosta brändien eläinkokeettomuudesta kiinnostaa! Toivottavasti verkkokaupasta löytyi jotain mieluista, Ziajaa siellä ainakin on yllinkyllin myynnissä<3

      Poista
  4. Kivaa, että tilasit minun innoittamana Notinosta tuotteita 😘💋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle, että kirjoiti blogiisi tästä ihanasta verkkokaupasta! <3

      Poista
  5. Hei kiitos tuhannesti kauppavinkistä, katselin, että sivustolla on paljon Niche-tuoksuja, IHANAA! :)Taitaa lähteä tässä keväällä vielä yksi Bond No 9 tuoksu tilaukseen. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihan huippua, että sieltä löyty sulle mieluisia juttuja! ♥

      Poista
  6. En ole kuullutkaan tuosta kaupasta, mutta piti ehdottomasti mennä heti tutkailemaan tarjontaa! :) Tosi kivoja tuotteita tilasit, eikä tosiaan ole paha summa, kun sait noin monta kivaa tuotetta. Tuo Ziajan kaakaonaamio on yksi mun suosikkeja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Summa ei tosiaan oo paha, kun miettii mitä noista Suomessa olisi saanut maksaa :) Toki jatkossa tulee varmasti Ziajat sun muut ostettua ihan Suomesta, mutta tällanen isompi tilaus oli kukkaron kannalta ihan hyvä tehdä vähän edullisempaan paikkaan :D Muistinkin sun kehuneen tota hiusnaamiota, sen varjolla uskalsinkin niin paljon tilata noita Ziajan hiustuotteita<3

      Poista
  7. Ei ole mulle entuudestaan tuttu verkkokauppa, mutta täytyypä käydä tutkimassa tarjontaa :) Ja hah, Suomessa tosiaankin nuo terät on hinnoissaan ja minähän yritän aina viimeiseen saakka nyrhiä kuinka tylsällä terällä :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mäkin käytän aivan liian pitkään yhtä terää, vaikka käytössä huomaa jo kuinka se on tylsynyt :D Ei vaan raaskisi jatkuvat olla ostamassa uusia, kun ne on niin törkeen kalliita!

      Poista
  8. Aivan uppo-outo nettikauppa:) Kiitos vinkistä. Näyttäisi Ziajan tuotteet olevan kohtuuedullisia ja lähellä puolalaista hintataso. Hyvä juttu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ziajan edulliset hinnat tosiaan yllättivät mut, vaikka tiesinkin, että Suomessa hinnat on paljon korkeammat kuin vaikka just Puolassa :)

      Poista
  9. Koskaan en ole kuullutkaan, mutta kyllä heräsi mielenkiinto :D Batisten kuivashampoota kokeilin eka kerran nyt joulukuussa ja pakko sanoa että parasta kuivashampoota mitä oon kokeillut (jo toinen tuote minkä unohdin talven suosikeista pois...).
    Nyt kyllä petyin hieman siihen että ei oo cruelty free, vaikka en sen kummemmin meikeissäkään oo sitä asiaa huomioinut ja tutkinut, mutta jos oon tientoinen asiasta niin en osta. Toisaalta käytän aitoa nahkaakin, lisäksi takista ja yhdistä kengistä löytyy aitoa karvaa. En oikein osaa olla mitään mieltä mistään tuollaisista, vaikka taas en mielelläni käyttäisi tuotteita joita eläimillä on testattu. Menipä taas ohi aiheen, mutta aloin miettimään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollasia asioita on välillä ihan hyväkin miettiä, vaikkei niissä tavallaan mihinkään lopulliseen "päätökseen" ikinä tulisikaan :D Batisten kuivashampoot on ihan superhyviä, oikeesti ainoita joita mun ei tarvii suihkia päähän joko puolta pulloa tai jotka ei vastaavasti tee mun hiuksista kovia korppuja. Toi eläinkokeettomuus on tosi iso miinus ja harmittaa mua älyttömästi. Mutta vaikken kosmevalinnoissani siihen eläinkokeettomuuteen täysin pystykään, on tää mun mielestäni kuitenkin parempi kuin jos en yhtään yrittäisi!

      Poista
  10. Ziaja on ihanan halpaa ulkomaisissa kaupoissa, vaikkei toki Suomenkaan hinnat päätä huimaa. Tästä kaupasta tuli mieleen eräs espanjalainen nettikauppa, josta tilailin useamman kerran, mutta taisivat hoksata että on liian kallista lähettää Suomeen ja nostivat postikulut pilviin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä noi Suomenkin hinnat on sellaisia, että ne mielellään vielä maksaa, mutta onhan ne korkeat ulkomaiden hintoihin verrattuna :) Haha ei oo varmasti ensimmäinen verkkokauppa, joka on jossain kohtaa huomannut tai tulee huomaamaan saman :D Suomeen ei tosiaan oo ilmeisesti kovin halpaa postitella mitään..

      Poista
  11. Kivoja ostoksia :) Nyt kun selailin niin tuollahan näyttää olevan hurjan paljon kaikkea, varmasti pian lähtee tilaus! Voi apua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tonne kyllä saa kieltämättä rahaa menemään, sillä vaikka hinnat onkin halpoja, on valikoima sen verran suuri, että ainakin itse löysin tuolta vähän turhankin paljon kaikkea kivaa :D Onneksi osa jäi kuitenkin tilaamatta, ainakin tällä kertaa ;)

      Poista
  12. Netistä tulee nykyään tosi vähän tilattua mitään. Yleensä ostan reissusta ja välillä Suomesta jotakin. Cocopanda on mun lempparui :) Ei ole kyllä pahan hintainen tilaus, kun miettii miten paljon kosmetiikkaa ostit. Haluaisin niin kokeilla tuota Batisten Tropica kuivashampoota, jo ihan sen takia miten hieno pullo se on :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tilailen netistä nykyään paljon entistä harvemmin, tosin shoppailen muutenkin kosmetiikkaa nykyään paljon vähemmän :D Cocopanda on ihan superhyvä kauppa<3 Batisten Tropical on niiin ihana! Just sellanen trooppisen kookoksen tuoksuinen :)

      Poista
  13. Enpä oo aiemmin kuullut kyseisestä nettikaupasta, täytyy tutustua tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustu ihmeessä! Mulla ei ainakaan näin yhden tilauksen jälkeen oo mitään huonoa sanottavaa Notinosta :)

      Poista
  14. Oi nyt sait kyllä miutkin kiinnostumaan tuosta verkkokaupasta, josta en siis myöskään ollut aiemmin kuullut! :D Etenkin nuo Ziajan tuotteet kiinnostaa, ja itseasiassa viikonlopun Helsingin reissullamme ostinkin yhden käsirasvan testiin :). Ja mitä, noin halvat hinnat noissa Batisten kuivashampoissakin?! Ehkä pakko tehdä tilaus tuonne...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ziajan käsirasvat on ihania<3 Ihan parhaita! Ja siis joo Batistea saa ihan älyttömän halvalla tuolta :D Sen takia tilasinkin monta pulloa kerralla, kun kuitenkin tota kuluu jatkuvasti. Ja tuolla oli myös sellaisia tuoksuja, joita ei Suomessa oo ihan joka paikassa myynnissä<3

      Poista
  15. Ziaja on kyllä <3 Lähes poikkeuksetta oon tykännyt niiden tuotteista. Pääasiassa oon ostanut niitä Puolasta kun siellä tulee käytyä mutta hyvä vinkki tää nettikauppa jos sattuu varastot tyhjenemään ennen seuraavaa reissua! Ainakaan joskus pari vuotta sitten kehäkukka-sarjaa ei Suomesta saanut, en tiedä mahtaako saada vieläkään? Omalle kuivalle ja herkälle iholle se on kuitenkin sopinut hyvin :) Ykkössuosikki tosta kaakaosarjasta on vartalovoi. Oon älyttömän laiska vartalon rasvaaja, mutta sitä oon onnistunut käyttämään muutaman purkkillisen! Muistaakseni myös joskus vuosia sitten joku naistenlehtikin sen valitsi vuoden tähtituotteeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkää en oo törmännyt kuin ihan pariin Ziajan tuotteeseen, joista en oo niin pitänyt :) En oo missään ainakaan itse tohon kehäkukkasarjaan törmännyt Suomessa eli tuskin on siis vieläkään valikoimisa. Kiva kuulla, että se on sopinut sulle hyvin! Luottavaisin mielin lähden sitä siis itsekin testaamaan<3 Toi vartalovoi kuulostaa kyllä ihanalta, eikä vähiten sen kaakaon tuoksun takia :D

      Poista
  16. Mekin pyrimme ostamaan ja käytämme vain cruelty free tuotteita ja meillä käytetään myös paljon apteekkituotteita. Olemme myös pyrkineet myös karsimaan tuotteen niin, että kaikki tilaamamme tuotteet olisivat myös mahdollisimman ekologisia. Apteekkituotteiden tilaus onnistuu myös helposti netistä, joten sitä täytyy myös kokeilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!