perjantai 9. maaliskuuta 2018

Luonnonkosmetiikan meikkejä benecosilta


Kun puhun blogissani luonnonkosmetiikasta, puhun lähes poikkeuksetta joko ihon- tai hiustenhoitotuotteista. Luonnonkosmetiikan meikit ovat jääneet syystä tai toisesta blogissani ja ylipäänsä kosmetiikkavarastoissani vähemmälle huomiolle, mutta suureksi ilokseni sain Nordic Health Systemsiltä (NHS) testiin muutamia benecosin meikkituotteita! Benecos on Saksasta lähtöisin oleva luonnonkosmetiikkabrändi, jonka valikoimiin kuuluu niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteitakin. Benecosin tuotteet ovat luonnonkosmetiikaksi hurjan edullisia ja lähdin enemmän kuin innolla testaamaan ylläolevassa kuvassa näkyviä tuotteita!

*Tuote saatu


Aloitetaan esittely tästä benecosin Natural Powder Blushista*, jonka sain sävyssä Sassy Salmon. Sävy on lämmin vaaleanpunainen, ei ehkä mun mielestä niinkään lohenpunainen kuten tuotekuvaus sanoo, mutta kuvan sävy vääristää hieman ja todellisuudessa sävy on selkeästi lämmin. Suosin poskipunissa nimenomaan joko vaaleanpunaisia tai rusehtavia sävyjä, joten sävy on mulle itselleni oikein mieuinen. Poskipunan pigmentti yllätti mut täysin, sillä tämä on ehdottomasti yksi voimakkaimman pigmentin omaavista poskipunista, joita omistan. Siveltimellä ei tarvitse kuin hipaista poskipunanappia, kun kasvoille saa jo hyvinkin näyttävän sävyn. Häivyttäminen on kuitenkin helppoa, eli ei tämän kanssa mitään poskipunaövereitä tarvitse pelätä ja siis mun mielestäni on pelkästään hyvä, että poskipuna on runsaspigmenttinen. En keksi tästä mitään huonoa sanottavaa ja tämä olikin ehdottomasti yksi parhaimmista tuotteista, jotka itselleni sain testiin!
Hinta: 6,99 €.


Seuraavaksi päästään peiteaineen kimppuun ja esittelyyn pääsee benecosin Natural Concealer Perfect Coverage*. Vaalea, keltapohjainen peiteaine lupaa peittää tummat silmänaluset ja ihon pienet virheet. Kuten monet muistavat, mä vaadin käyttämältäni peiteaineelta paljon, eikä tämä benecosin peiteaine valitettavasti yltänyt sille tasolle, mitä itse vaadin. Ensinnäkin suosin itse enemmän hieman vaaleampia ja neutraalimman sävyisiä peiteaineita, vaikka keltapohjaisetkin mulle hyvin sopivat. Tämä peiteaine kasautui kuitenkin inhottavasti silmänalusten juonteisiin eikä oikein tahtonut muutenkaan asettua kauniisti paikoilleen. Syynä saattaa toki olla myös alla käytetty meikkivoide, mutta olen kahdella eri meikkivoiteella tätä testannut ja molempien kanssa on ollut ongelmaa. Olisi mielenkiintoista koittaa miten tämä toimii benecosin oman meikkivoiteen kanssa! Peittävyys ei myöskään vaikuttanut olevan ihan sitä luokkaa, mitä omat todella tummat silmänaluseni vaativat. Tämä peiteaine ei siis ollut mun tarpeisiini sopiva, mutta oli mielenkiintoista kuitenkin päästä tätä testaamaan.
Hinta: 8,49 €.


Benecosin Natural Liplinereita sain itselleni kaksi kappaletta. Ylempää löytyy ruskea sävy Brown ja sen alapuolelta vaaleanpunainen sävy Pink. Hyvin perinteiset sävyt, jotka edustavat hyvin niitä huulipunasävyjä, joita itse suosin usein huulimeikeissäni. Nämä tulevat siis tarpeeseen ja sopivat myös loistavasti yhteen alapuolella olevien huulipunien kanssa! Brown on näistä kahdesta hieman kovempi ja väri tarttuu huulille selkeästi vähän heikommin kuin Pinkistä. Pinkiä kuvailisin selkeästi kermaisemmaksi, mutta kynä on kuitenkin helppo teroittaa teräväksi, mikä ei kaikkein kermaisimmilta rajauskyniltä yleensä onnistu. Pink on siis näistä laadultaan hitusen parempi, mutta molemmat ovat päässeet käyttöön ja tulevat pääsemään jatkossakin. Hyville huultenrajauskynille on aina tarvetta.
Hinta: 3,99 €/kpl.


Huultenrajauskynien jälkeen jatketaan huulipunilla, sillä sain itselleni myös kolme kappaletta benecosin Natural Lipstickejä. Nämä huulipunat sisältävät huulia hoitavaa jojoba- ja auringonkukkaöljyä ja punia kuvaillaan runsaspigmenttisiksi ja satiinisiksi. Huulituntuma on todella miellyttävä - puna levittyy huulille kauniisti, pigmenttiä on ihan riittävästi ja pysyvyys myös suhteellisen hyvä. Satiiniset ja hieman kermaiset punat eivät yleensä pysy yhtä hyvin kuin mattapunat, mutta mulle itselleni ei ole mikään ongelma lisätä huulipunaa päivän aikana. Sain itselleni sävyt Pink Honey, First Love sekä Poppy Red. Pink Honey on aivan täydellinen nudepuna! Sävy on vähän sellainen "your lips but better" tyyppinen, hieman rusehtavan punainen nude ja tästä tulikin heti uusi suosikkinudepunani. First Love on kaunis, viileä vaaleanpunainen ja näyttää huulilla todella raikkaalta. Poppy Red on lämpimän punainen, hieman ruskeaan taittava sävy ja oikein kaunis sekin.
Hinta: 7,99 €/kpl.


Viimeisenä vielä nämä benecos Natural Care Happy Cleansing Wipesit. Ihastuin välittömästi tän pakkauksen värikkääseen ja pirteään ulkoasuun, lisää tällaisia markkinoille kiitos! Nämä kaikille ihotyypeille soveltuvat puhdistusliinat sisältävät appelsiinivettä, mangouutetta sekä kosteuttavaa aloe veraa. Puhdistusliinoihin ei ole lisätty hajusteita, mutta niissä on todella raikas ja miellyttävä tuoksu. Pakkaus sisältää 25 puhdistusliinaa, jotka ovat omaan makuuni riittävän kosteita ja joilla saa helposti pois niin meikit kasvoilta kuin huulipuna- ja luomiväriswatchit kädeltä. Käytän puhdistusliinoja todella usein juurikin noiden swatchien pyyhkimiseen, mutta pääasiassahan nämä on tarkoitettu meikinpoistoon ja kasvojen ihonpuhdistukseen. Jonkin verran misellivesilappuun jää vielä meikkijämiä näiden puhdistusliinojen käytön jälkeen, mutta niin käy oikeastaan kaikkien puhdistusliinojen kanssa. Tämä paketti on hurjan edullinen ja siitä iso plussa.
Hinta: 3,99 €/25 kpl.

Oli ihan mahtavaa päästä testaamaan benecosin meikkejä ja laajentamaan käsitystäni luonnonkosmetiikasta. Ainoastaan peiteaine oli näistä sellainen, mikä ei itselläni toiminut, mutta erityisesti poskipuna ja huulipunat osoittautuivat todella hyviksi. Aion ehdottomasti jatkossakin hankkia meikkejä benecosilta, brändistä sai näiden tuotteiden perusteella todella hyvän ensivaikutelman!

Ovatko benecosin meikit teille tuttuja? :)

20 kommenttia:

  1. Mulle tuo on uusi merkki, mutta olen muutamasta blogista lukenut tuosta merkistä ja se on herättänyt mun mielenkiinnon! :) Olen pikkuhiljaa itsekkin innostunut enemmän luonnonkosmetiikasta ja tuota merkkiä olisi kiva päästä kokeilemaan. Nuo huulipunat etenkin kiinnittivät mun huomion :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteet on aivan ihania, mutta meikit on mullekin vielä melko uusi alue :) Noi huulipunat on ihan älyttömän hyviä, suosittelen lämpimästi testaamaan niitä! <3

      Poista
  2. Oon kuullut muistakin luonnonkosmetiikan huuli- ja poskipunista hyvää, joten kiva että nämäkin on toimivia! :) Pitäisi ehdottomasti tutustua luonnonkosmetiikan meikkeihin enemmän. Ihanan pirtsakka tosiaan toi puhdistusliinojen pakkaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä :) Monesti kuulee kehuttavan juurikin poski- ja huulipunia! Toi pakkaus on kyllä hurjan kiva, niin ihanan värikäs<3

      Poista
  3. Benecosin huulipunat ovat todella huippuja, kivan tuntuisia ja pigmenttisiä. Puhdistusliinat ihastuttivat myös täällä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä<3 Huulipunat yllättivät todella positiivisesti!

      Poista
  4. Mulla on ihan sama kokemus Benecosin peiteaineesta. Se levittyi aika kankeasti ja sai olla todella sukkela, ettei voide ehtinyt kokonaan jämähtää paikoilleen. Lisäksi se vielä meni juonteisiin päivän mittaan entistä pahemmin. Eipä näyttänyt kovin kivalta;)
    Benecosin silmänrajauskynät on tosi hyviä. Mulla on niitä useampi ja toimivat todella hyvin. Pigmentti ei ole hirveän voimakas, mutta niitä on kuitenkin vaivatonta käyttää. Poskipuna alkoi kiinnostaa ja huulipunatkin kuulostavat tosi hyviltä; tykkään pehmeästi levittyvistä ja kosteuttavista punista.
    Kivaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi, että tota peiteainetta on niin vaikea saada toimimaan ja näyttämään kasvoilla hyvältä :/ Benecosin silmänrajauskynistä oon lukenut paljon hyvää, niitä olisi kiva päästä testaamaan :) Tosin mä käytän todella vähän rajauskyniä silmissä, sillä lähes aina teen rajaukset nestemäisellä eyelinerilla :D Uskon, että noi huulipunat olisivat sun makuun, ne on juurikin meinaan tollasia mistä sanoit pitäväsi :) Kiitos samoin sulle!

      Poista
  5. Miten keväisiä kuvia Linda <3 Ei ole lainkaan tuttuja tuotteita nämä, puhdistusliinat vaikuttaa oikein hyviltä joita voisin lähteä kokeilemaan. Volyymiripsien kanssa meikin pesu on vähän varovaisempaa ja tuntuu että puhdistuslaput olisi oikeesti aika kätevä juttu, oon niitä pitkään mietiskellyt mutta en vaan oo ostanut. En jaksaisi maksaa niistä kun onhan mulla nuita meikinpesuvaahtoja tässä muutamia jo joilla ne meikit lähtee, niin tuntuu jokseenkin turhalta :D Huulipunien värit muuten, ai että miten ihania ja nekin hyvin keväisiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata<3 :) Monesti tollaset kunnon puhdistusvaahdot yms. on itse asiassa parempia meikinpoistossa kuin pelkät puhdistusliinat, vaikka ne onkin ehkä helpompia ja kätevämpiä :D Varsinkin, kun pitää muistaa varoa ripsiä! Noi huulipunat on kyllä kaikki kolme hurjan kauniita ja varsinkin toi keskimmäinen vaaleanpunainen on niin keväinen kuin olla voi ♥

      Poista
  6. Kivoja tuotteita olet saanut testiin! :) Mä tykkäsin myös benecosin huulipunasta, voisin hyvin ostaa näistä useampiakin sävyjä. Nyt vaan huulimeikkilaatikko pursuilee, joten ihan vielä en uskalla. Olisi kiva, jos ehtisin käyttämään vähän edellisiäkin ennen kuin niistä tulee entisiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma mulla :D Haluisin ostaa noiden lisäksi myös esimerkiksi UD:n ja Idun Mineralsin punia lisää, mutta toistaiseksi pitää koittaa malttaa mieli ja käytellä vanhoja punia pois :)

      Poista
  7. Olen itsekin päässyt testaamaan Benecosia ja tykkäsin kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Benecos yllätti kyllä positiivisesti<3

      Poista
  8. Mä kanssa testailin näitä benecos tuotteita vähän aikaa sitten ja omaksi lemppariksi nousi bronzer/blush duo ja ihanan kermainen huulipuna :). Tuo peiteaine oli valitetettavasti vähän floppi, sun kuvailemista syistä, vaikka sainkin sen kyllä toimimaan ihan kohtalaisesti. Meikkivoide oli mun mielestä huonoin kaikista kokeilemistani jutuista, se vaan ei levittynyt nätisti vaikka yritti mitä :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Bronzer/Blus Duo on kyllä hurjan kaunis ja sen haluan itsellenikin jossain vaiheessa hankkia :) Hyvä jos sait peiteaineen toimimaan edes jotenkin, mä en siinä onnistunut millään tavalla :D Harmi ettei meikkivoide toiminut sulla ollenkaan :/

      Poista
  9. En oo tainnut kuullakkaan tästä merkistä, mutta tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta :) varsinkin noissa huulipunissa on tosi kauniit sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benecos yllätti mut tosi positiivisesti, joten suosittelen kyllä testaamaan näitä! Varsinkin huulipunat oli superhyviä<3

      Poista
  10. En muista että olisin kuullut kyseisestä merkistä, mutta vaikuttaa kyllä edulliseen hintaansa nähden ihan hyviltä tuotteilta! :) Tuollaiset "my lips but better" -huulipunat ovat ihan parhautta arkikäytössä, ja yritänkin aina metsästää niitä (välillä mennen myös metsään ja pahasti :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa toi Pink Honey olisi sulle enemmän kuin hyvä huulipuna<3 Mä oon myös supertarkka käyttämieni nudepunien kanssa, sillä liian vaaleat näyttää mun huulilla aivan kamalilta :D

      Poista

Kiitos kommentista!