keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette


Superedullinen Makeup Revolution rantautui Suomeen jokin aika sitten myyntiin Prismoihin ja pakkohan se oli munkin käydä katsastamassa millainen valikoima kaupasta oikein löytyy. Makeup Revolutioniin tutustuin ensimmäisen kerran vasta viime vuoden puolella, kun tilasin itselleni Sugar & Spice poskipunapaletin sekä Ultra Contour varjostuspaletin. Molemmat vakuuttivat mut täysin, joten nähtyäni Prismassa tämän Blush Queen Blush Paletten, oli mun pakko ostaa se itselleni. Paletti maksoi 9,98 €, mikä on mielestäni hyvinkin kohtuullinen hinta kahdeksan poskipunan paletista.


Paletista löytyy tosiaan kahdeksan upeaa marmorikuvioutua poskipunanappia ja nimenomaan poskipunien kaunis ulkonäkö alunperin kiinnittikin huomioni. Marmorikuviointi on kaunis ja saa tuotteen vaikuttamaan arvokkaammalta kuin mitä se todellisuudessa on. Kaikki kahdeksan poskipunaa ovat shimmerisiä ja vaikka osa sävyistä onkin hyvin lähellä toisiaan, löytyy sävyjen joukosta myös selvää vaihtelua. Palettiin mahtuu niin lämmintä persikkaa, viileää vaaleanpunaista kuin räväkämpää violettiakin.


Poskipunien pigmenttisyys ei ole samaa luokkaa kuin esimerkiksi Sugar & Spice -paletin mattaposkipunien kohdalla, joissa pigmenttiä riittää yllinkyllin. Näissä väri tarttuu siveltimeen huomattavasti maltillisemmin ja varsinkin paletin vaaleimpia sävyjä saa sutia poskille muutamaankin otteeseen, jotta poskipuna erottuu poskilta riittävän selkeästi. Toisaalta itse kyllä suosin nimenomaan poskipunia, jotka erottuvat poskilta selkeästi, mutta maltillisemman lopputuloksen ystäville tämä olisi varmasti pigmenttisyydeltään ihan riittävän hyvä. Ei tämä munkaan silmissä missään nimessä huono paletti ole, mutta jäin kyllä kaipaamaan hieman voimakkaampaa pigmenttiä.


Näitä swatcheja tehdessäni kaikkia sävyjä on vedetty sormella käden iholle kahteen kertaan, jotta sävyistä saisi paremman käsityksen. En osaa valita näistä suosikkiani, sillä kaikki ovat mielestäni hurjan kauniita ja käyttökelpoisia niin arki- kuin juhlameikissäkin. Sävyjen shimmerisyys tuo mielestäni mukavan lisän näihin poskipuniin. Shimmerisyys on kuitenkin maltillista poskilla eikä napeissa ole isoja glitterhippuja. Varsinkin vaaleimmat sävyt toimivat myös loistavasti highlightereina, joten paletti on sen suhteen hyvin monipuolinen.


Makeup Revolutionin Blush Queen poskipunapaletti on mukava lisä omaan poskipunakokoelmaani, mutta olisin kyllä pärjännyt hyvin myös ilman tätä. Paletti on ulkoisesti kaunis ja rakastan poskipunien kuviointia ja shimmerisyyttä, mutta laadullisesti nämä eivät ihan vakuuttaneet mua. Varsinkaan kun tiedän, että Makeup Revolutionilta löytyy myös ihan loistavia poskipunapaletteja. En kuitenkaan kadu ostostani ja kyllä tälle käyttöä löytyy ihan ehdottomasti.

Ovatko Makeup Revolutionin meikit tuttuja? Mitä suosittelisitte testaamaan? :)

26 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän kaunis paletti! :) Olen monesti katsellut Makeup Revolutionin paletteja ja himottaisi kyllä hankkia jokin niistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makeup Revolutionilta löytyy kyllä hurjan laaja valikoima vaikka mitä ihanaa<3 Mäkin oon nyt innostunut näistä meikestä ihan älyttömästi :)

      Poista
  2. Mulla on kyseiseltä brändiltä paljon eri tuotteita! Erityisesti tykkään yhdestä highlighterista(Golden Lights muistaakseni on sävyn nimi) ja Golden Sugar-poskipunapaletista. Makeup Revolution sopii mielestäni hyvin hinta/laatusuhteeltaan arkimeikkaamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne highlighterit houkuttelee ihan älyttömästi mua :D Pitää varmaan hankkia joku ihana ;) Jep oon samaa mieltä tosta :) Arkimeikkiin noi on oikein passeleita ja laatu on kyllä ihan kohdillaan, kun miettii tuotteiden hintaa!

      Poista
  3. Kesäksi nämä sävyt hieman kevyempinä ovat aivan ihanat !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo keväällä ja kesällä on ihana meikata vähän raikkaammin ja kevyemmin, joten nää sopii varmasti ihan loistavasti sellaiseen tyyliin! <3

      Poista
  4. Niin nätti ettei raaskisi käyttääkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh onhan se :) Mutta onneksi toi marmorikuviointi ei tosta muutu tai poistu, vaikka vähän siveltimellä väriä nappaakin ;)

      Poista
  5. Todella kaunis paletti<3 Itselläni on Makeup Revolutionin Blush Goddess poskipuna-/highlighterpaletti. Olin aluksi siitä innoissani, mutta pitemmän päälle alkoi pöliseminen ja heikohko pigmentti ärsyttää. Blush Queenin sävyt on aivan ihanat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei laatu ollut sitten kuitenkaan niin hyvä kuin oletit :/ Sugar & Spicessa se pigmentti on ihan mieletön, joten näköjään aikamoisia laatueroja näiden palettien välillä!

      Poista
  6. Tosi kaunis tuo marmorikuviointi noissa sävyissä! Mulla ei ole tämän brändin tuotteista mitään kokemusta, mutta täytyy varmaan jossain vaiheessa perehtyä vähän enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, se on upea<3 Kannattaa, jos edullisemmatkin meikit iskee! :)

      Poista
  7. Onpas paljon ihania sävyjä tuossa paletissa! <3 Mutta itse en tarvii kun sen pari poskipunaa ja se riittää :) Mutta oishan tuo tosi houkutteleva, pari kertaa Cocopandalla käynyt tuota kattomassa :) No katotaan, seuraava poskipunapaletti vois olla ehdottomasti tuo <3 Makeup Revolution on ihana merkki ja pitääkin mennä Prismaan joku kerta kattomaan valikoima. Myös jos Lontooseen reissaan, niin sieltä löytyy paljon Revolutionin meikkejä :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään ehkä tarvitsisi kuin jonkun rusehtavan, pinkin ja persikkaisen, mutta mä oon täysin addiktoitunut poskipuniin :D Muistan vielä sen ajan kun mulla ei niitä juurikaan ollut ja hamstrasin vaan luomivärejä ja huulipunia. Nykyään poskipunat ja highligherit vie voiton :D Katsasta ihmeessä valikoima kun meet Prismaan! Tosin ainakin silloin kun mä näitä ostin, oli hylly lähes tyhjä eli alkuhuuma taitaa olla melkoinen näiden kohdalla.

      Poista
  8. Tää on kyllä todella kaunis paletti :) En osaa käyttää poskipunia, mutta jos käyttäisin, ostaisin tämän heti jo pelkän ulkonäön takia :D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 Mutta eikös tää olis ihan hyvä paletti vaikka alkaa opetella niiden käyttöä? ;)

      Poista
  9. Paletti on kaunis, mutta itselleni varmaan näin iso määrä poskipunia kerralla aiheuttaisi ahdistuksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mä taas oon sitä iloisempi mitä useampi sävy paletissa ja kokoelmissa yleensäkin on :D

      Poista
  10. Makeup revolutionin meikit on hintaan nähden tosi hyviä! Juuri sain uusimman tilauksen, jossa oli mm. se super hehkutettu peitevoide. Omaan makuun tuossa paletissa on liikaa samantyylisiä sävyjä, vaikka onkin tosi nätti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta peiteaineesta olis kyllä kiva kuulla lisää! Sävyt on joo tosi samantyylisiä ja pienoinen vaihtelu olis ollut ihan toivottua. Tosin eipä tää paljon maksanut ja uskon, että noita tulee kuitenkin kaikkia käytettyä :D

      Poista
  11. Ihana paletti! Ja ei oikeasti oo hintaa paljoa yhtään ja sävyjäkin on monia :) Mä tykkään vaihdella poskipunan sävyä aina, mutta tässä varmaan tulisi pienoinen pulma ettei tiedä mitä laittaisi - toki muutamat sävyt ovat saman näköisiä mutta onhan tässäkin varaa valita :D Shimmerit ei vaan kauheasti iske, toki munkin kaikissa poskipunissa taitaa pientä kimalletta olla, yhdessä enemmän ja sitä taidan käyttää vähiten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo kyllä tässä valinnanvaraa on, vaikka osa sävyistä onkin aika samanlaisia :D Tää ei siinä tapauksessa ehkä oo ihan sun juttu, sillä nää on kaikki suhteellisen voimakkaastikin shimmerisiä! Mutta Makeup Revolutionilta löytyy kyllä muitakin ihania poskipunapaletteja, jos joskus alkaa houkuttaa<3

      Poista
  12. Oi ompa kaunis paletti. <3 Täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa myös prisman valikoima :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen<3 Tää paletti on hurjan kaunis :)

      Poista

Kiitos kommentista!