lauantai 3. maaliskuuta 2018

Tilk! Luonnonkosmetiikkaa Virosta + arvonnan voittajat


Kuinka moni teistä on jo tutustunut Virosta lähtöisin olevaan Tilk! -luonnonkosmetiikkabrändiin? Eri ihotyypeille suunnattuja kasvovoiteita, kuorinta-aineita, käsivoiteita ja vartalovoiteita sisältävä Tilk! herätti oman mielenkiintoni heti, kun brändiin ensi kertaa törmäsin. Suosin mielelläni ihonhoidossani luonnonkosmetiikan tuotteita ja uusia brändejä on aina mielenkiintoista päästä testaamaan. Sainkin suureksi ilokseni Green and Grace nimiseltä suomalaiselta verkkokaupalta testiin muutaman Tilk!:n tuotteen, jotka aion esitellä teille tässä postauksessa. Green and Grace keskittyy valikoimissaan niin eurooppalaisiin kuin korealaisiinkin ihonhoitobrändeihin, joita Tilk!:n lisäksi ovat mm. Klairs, COSRX sekä Benton. Green and Grace painottaa luontoystävällisyyttä ja kestävää kehitystä, jotka ovat nykypäivänä monille erittäin tärkeitä arvoja. Verkkokaupan valikoimiin pääset tutustumaan heidän verkkosivuiltaan: greenandgrace.com

*Tuote saatu


Tilk! Kokeilupakkaus* on oivallinen tapa päästä tutustumaan kolmeen brändin tuotteeseen. Pakkaus sisältää 10 ml koossa Moisture Me -käsivoiteen sekä Spoon Me -yövoiteen. Näiden lisäksi pakkaukseen saa itse valita vielä toisen kasvovoiteen oman ihotyypin mukaan. Valittavana on joko kuivalle, herkälle tai sekaiholle tarkoitettu kasvovoide, joista itse sain herkän ihon version. Kokeilupakkauksen hinta on Green and Gracella 13,95 €. Seuravaaksi käyn vielä jokaisen näistä tuotteesta yksitellen läpi:


Tilk! Protect Me Bio Facial Cream* on herkälle iholle suunnattu kasvovoide, joka sisältää mm. manteliöljyä, aloea sekä mehiläisvahaa. Yhdessä nämä auttavat ihoa pysymään ravittuna, pehmeänä sekä suojattuna. Protect Me ei sisällä lainkaan hajusteita, mikä oli mulle itselleni ihan mieluinen asia, sillä monet luonnonkosmetiikan tuotteet tuoksuvat todella voimakkailta. Näiden Tilk! voiteiden koostumus on aivan ihana - pehmeä ja moussemainen. Tuntuma on siis todella miellyttävä ja tämä voide on toiminut oikein hyvin päivävoidekäytössä. Voide kosteuttaa mukavasti, mutta imeytyy myös todella nopeasti. Tämän olen jo käyttänyt melkein loppuun ja voisin ehdottomasti ostaa tämän myös täydessä koossa, kun uudelle päivävoiteelle tulee tarvetta.
Hinta: 27,90 €/50 ml.


Tilk! Spoon Me Bio Facial Cream* on ihoa ravitseva, täyteläinen yövoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Kuivalle iholle voidetta voi tuotekuvauksen mukaan käyttää myös päivävoiteena, mutta itse koin tämän hieman liian tuhdiksi, jotta käyttäisin tätä meikinalusvoiteena. Spoon Me sisältää mehiläisvahaa, avokadoöljyä sekä ruusunmarjaöljyä ja nyt päästäänkin sitten puhumaan siitä luonnonkosmetiikalle tyypillisestä tuoksusta. Tämä voide tuoksuu todella voimakkaalle ja mä en itse pidä siitä ollenkaan. Tiedän että luonnonkosmetiikan voimakkaat ja yrttiset tuoksut jakavat mielipiteitä ja mä kuulun siis siihen kastiin, joka ei sitä tuoksua siedä. Oon käyttänyt tätä voidetta pari kertaa, mutta todella pitkin hampain ja syynä on ihan vain tuotteen tuoksu. Kosteutustehohan tällä on ihan älyttömän hyvä ja tämä toimii loistavasti yövoiteena, ainakin jos käyttää alla kosteuttavaa seerumia. Käytän tämän 10 ml kokoisen purkin loppuun, mutta tuoksu on tosiaan mulle itselleni sen verran epämiellyttävä, etten halua tätä käyttää sen enempää.
Hinta: 34,90 €/50 ml.


Tilk! Moisture Me Bio Hand Cream* on käsiä kosteuttava ja pehmentävä käsivoide. Voide sisältää mm. mangovoita ja tyrniöljyä ja jos ylempää esitelty Spoon Me -yövoide tuoksui voimakkaan yrttiselle, on tämä keltainen moussemainen käsivoide ihan toista maata. Voide on ihanan raikkaan, jopa hieman sitruksisen tuoksuinen ja tuoksu jää käsiin mietona pitkäksi aikaa. Miellyttävän tuoksun lisäksi myös kosteutustehot ovat tällä voiteella kohdillaan. Voidetta saa hieroa käsiin suhteellisen pitkään, jotta se imeytyy täysin, mutta lopputulos kyllä palkitsee, sillä kädet ovat todella pehmeän tuntuiset eikä niiden kosteuttamisesta tarvitse murehtia moneen seuraavaan tuntiin. Varsinkin talvella vaadin käsivoiteiltakin hyvää kosteutustehoa ja Moisture Me todella pystyy siihen. Jo pieni määrä riittää kosteuttamaan kädet tehokkaasti, ja voisin ehdottomasti harkita tämän ostamista myös täydessä koossa! Tälle en valitettavasti löytänyt hintaa, sillä tuote ei ole ainakaan tällä hetkellä yksittäisessä myynnissä Green and Grace verkkokaupassa.


Viimeisenä vielä Tilk! Moisture Me Bio Facial Cream*, jonka sain itselleni täydessä 50 ml koossa. Moisture Me on kuivalle iholle suunnattu kasvovoide, joka lupaa suojata ja kosteuttaa ihoa. Kosteutustehoista huolehtivat voiteessa oleva kaakaovoi sekä jojobaöljy ja kamomilla puolestaan auttaa palauttamaan iholle sen luontaisen hehkun. Voide toimii loistavasti päivävoidekäytössä näin talviaikaan, kun iho vaatii tehokasta kosteutusta myös aamuisin. Imeytymisaika ei ole tällä lyhin mahdollinen, mutta kosteutusteho on oikein hyvä ja voide imeytyy kuitenkin sen verran nopeasti, että pystyn tätä käyttämään myös meikin alla. Kesällä tämä menisi varmasti hyvin yövoiteesta. Tuoksu onkin sitten voiteen ehdottomasti mielenkiintoisin asia, sillä tuoksuna tässä on kamomilla ja laventeli. Jotkut teistä ehkä muistavatkin kuinka oon monet kerrat todennut, että inhoan laventelin tuoksua yli kaiken. Epäilykset tämän voiteen suhteen kieltämättä nousivat, kun luin tuosta tuoksusta, sillä mä en tiennyt pystyisinkö lisäämään laventelintuoksuista voidetta kasvoilleni. Mutta mun suureksi ilokseni kamomilla ottaa selkeästi tuoksussa vallan eikä se laventeli juurikaan tuolta tuoksu! Hieman kyllä, mutta ei niin häiritsevästi ettenkö saisi voidetta käytettyä ilman nenän nyrpistelyä. Voide on hyvä, mutta ei mielestäni mitenkään erikoinen enkä usko, että tätä tulee toista kertaa hankittua.
Hinta: 27,90 €/50 ml.

Mielenkiintoinen nelikko ja näistä herkälle iholle suunnattu Protect Me -kasvovoide sekä Moisture Me -käsivoide olivat itselleni mieluisimmat. Ne kaksi haluan ehdottomasti itselleni joskus isommassakin koossa. Kaiken kaikkiaan Tilk! yllätti positiivisesti ja oon todella iloinen siitä, että pääsin taas hieman laajentamaan käsitystäni luonnonkosmetiikasta.

Sitten vielä ne arvonnan voittajat: paketin nro. 1 voitti itselleen hannahh ja paketin nro 2. Ansku. Onnea voittajille! Iso kiitos jokaiselle arvontaan osallistuneelle, oli ihanaa lukea teidän kommentteja ja saada hieman selville, mistä olette blogiini päätyneet ♥

Onko Tilk! jo tuttu brändi teille? :)

16 kommenttia:

  1. Enpä ole kuullutkaan vaikka mielestäni seuraan aika tarkasti luonnonkosmetiikkaa, tosin tänä päivänä uusia luonnonkosmetiikan merkkejä tuntuu tulevan joka viikko lisää :) Mutta täytyy tutustua tarkemmin, kuulostaa mielenkiintoiselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusia luonnonkosmetiikan brändejä tulee kyllä jatkuvasti lisää, mutta se on mun mielestäni pelkästään hyvä juttu! Tutustu ihmeessä, Tilk! oli mulle todella positiivinen yllätys :)

      Poista
  2. En itse ainakaan ollut kuullutkaan tästä kyseisestä merkistä. Ihan mahtavia raaka-aineita näissä on ainakin käytetty! :) Mulle toi luonnonkosmetiikan tuoksu on kans sellanen, että en tykkää siitä sitten yhtään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raaka-aineet vaikuttaa tosiaan erittäin hyviltä :) Aika monille taitaa se tuoksu olla vähän inhottava, mutta toisaalta monet taas tykkää siitä :D Mä oon muutenkin enemmän makeiden ja/tai raikkaiden tuoksujen ystävä, joten tollaset yrttiset ja voimakkaat tuoksut ei oo yhtään mun juttu.

      Poista
  3. Ihan outo merkki mulle, samaten ko. verkkokauppa. Molempia tulee nykyisin niin paljon, että on vaikea pysyä perässä;) Kiinnostava merkki, mutta voimakkaat "luonnonkosmetiikkatuoksut" eivät innosta minuakaan. Tuotteiden ulkoasu jännän apteekkimainen;) Täytyypä käydä tutkailemassa löytyisikö anti-age -tyyppisiä tuotteita:)
    Kivaa sunnuntaita Linda:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat oli mullekin uusia tuttavuuksia :) Mäkään en tykkää niistä voimakkaista tuoksuista, mutta onneksi näistäkin neljästä tuotteesta vaan yhdellä oli sellanen tosi voimakas tuoksu! Toivottavasti valikoimista löytyisi jotain sunkin tarpeisiin :) Kiitos samoin sulle<3

      Poista
  4. Mulle myöskin ihan uusi merkki! :) Sun blogista on aina kiva löytää uusia merkkejä, joita voi sitten kokeilla. Mulle myös tuotteessa tuoksu on tärkeä! Käytän kyllä kahvikuorintoja, vaikka ne tuoksuvat oikeesti ihan kauheelle :D Mutta teho on sen verran hyvä, että haluan käyttää. Kasvorasvoissa ja yleensäkkin rasvoissa on tärkeää tuoksu, koska se kuitenkin jää iholle ainakin joksikin aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on myös tosi kiva bongata muiden blogeista kaikkia uusia kosmetiikkatuotteita ja esim. sun blogista mielenkiintoisia matkakohteita<3 Mä tavallaan tykkään joidenkin kahvikuorintojen tuoksusta, esim. BodyBoomin banaanintuoksuinen kahvikuorinta on tosi jees, mutta joo osa tuoksuu kyllä melko kamalalle :D

      Poista
  5. En ole aiemmin kuullutkaan kyseisestä brändistä :) Kuvauksesi perusteella nuo tuotteet vaikuttavat kuitenkin ihan hyviltä, vaikka itsekään en pahemmin tykkää jos tuotteessa on liian voimakas/häiritsevä tuoksu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon myös melko nirso ja "herkkä" tuoksujen suhteen, eli kaikki ei todellakaan iske muhun :D Näistä onneksi vain yhdessä oli sellanen tuoksu, mistä en ollenkaan pitänyt!

      Poista
  6. Voi että miten herkullisen moussemaisia koostumuksia! Tuo käsivoide näyttää ihan jälkiruoalta :D Vähänkö mä haluan kokeilla sitä, toivottavasti tulee yksittäismyyntiinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi koostumus on ihan huippu! Se tekee näistä tuotteista vielä entistäkin parempia ja mielenkiintoisia :) Toivottavasti käsivoide tulisi pian yksittäismyyntiin niin pääset sitä testailemaan<3

      Poista
  7. Ihan tuntematon merkki tuo Tilk. Lukemani perusteella kuitenkin vaikuttaa ihan kokeilemisen arvoiselta merkiltä plus jotenkin tosi söpöt pakkaukset tai niiden värit. :)

    inkanitta.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset on kyllä kivan simppelit, mutta kuitenkin hauskan värikkäät! :)

      Poista
  8. En ole aikaisemmin kuullut kyseisestä merkistä,pakkaukset ainakin vaikuttavat houkuttelevilta olisi kyllä kiva päästä testaamaan :) Moisture me käsivoide vaikuttaa mielenkiintoisimmalta uudenlaisen koostumuksen takia. niinuska09@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moisture Me käsivoide oli kyllä hurjan hyvää! Koostumus on aivan ihana ja teholtaankin voide on hyvä :)

      Poista

Kiitos kommentista!