keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Bette Box | Toukokuu 2018


Tänään olisi tarkoitus kurkistaa toukokuun Bette Boxin sisältöön! Viime kuun boksi jakoi mielipiteitä aika rankasti ja ihan syystä, sillä huhtikuun boksista oli liikkeellä käytännössä kaksi eri versiota, joista itse sain pitkäaikaistilaajille suunnatun ja omasta mielestäni laadukkaamman version. Tässä kuussa pitkäaikaistilaajille ei tullut mitään extratuotteita, mikä oli mun mielestäni ihan odotettavissa ja oikeastaan vain positiivinen asia. Vaikka onkin kiva saada "tunnustusta" siitä, että on boksia tilannut jo pitemmän aikaa, en silti haluaisi että boksit ovat jatkossakin yhtä eriarvoisia kuin vaikkapa viime kuussa. No, miltä toukokuun boksi näytti?


Sisältö ei tosiaan aiheuttanut mussa riemunkiljahduksia. Suoraan sanottuna tunsin pientä pettymystä sisällön nähtyäni. Muumiponnareita? Tuoksunäyte, joka on tullut jo aiemmin boksista? Ja aurinkosuojanäyte, joka sekin ollaan saatu ennenkin? Avoimin mielin lähden toki tuotteita testaamaan ja aiemmista postauksista poiketen en ole tuotteita testannut tätä postausta varten. Nyt siis vain ensifiilikset ja tuote-esittelyt ilman tarkempia käyttökokemuksia:


Aloitetaan tällä Schwarzkopfin Live Color Spraylla, jonka sain itse sävyssä Silver Splash. Kyseessä on välittömästi hiuksiin kuivuva ja yhdellä pesukerralla poislähtevä värisuihke. Suihkeella saa värivaihtelua niin vaaleisiin kuin tummiinkin hiuksiin ja tästä oli liikkeellä useampi eri sävy. Ensimmäinen ajatus mulla oli, että eikös se vappu mennyt jo..? Hopean sävyinen suihke saattaa jopa päästä jossain vaiheessa mulla testiin, sillä muutenkin toivon hiusteni olevan viileän sävyiset, mutta ilmeisesti tästä oli liikkeellä myös ainakin sinistä versiota, millä en olisi itse tehnyt yhtikäs mitään. Ei innosta mua tämä tuote, mutta katsotaan josko joskus tulisi testattua kuinka tämä toimii. Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 7,00 €/120 ml.


Muumi Hiuslenkkejä tuli neljän kappaleen paketti. Nämä hiuslenkit on käsitelty erilaisilla eteerisillä öljyillä, jotka auttavat sekä pitämään hyönteiset loitolla että kampauksen kurissa. Muumit on kivoja ja mä rakastan muumimukeja, mutta koin jotenkin nämä enemmän lapsille kuin aikuisille suunnatuiksi. Toki ponnareita käytetään ihan iästä riippumatta, mutta ehkä se onkin toi pakkaus, mikä luo vähän lapsellisen kuvan. Multa löytyy tällaisia vastaavanlaisia ponnareita enemmän kuin laki sallii, joten tämä paketti lähtee avaamattomana eteenpäin. Ideana ihan kiva, mutta ei ehkä ihan sitä, mitä itse toivon saavani kauneusboksista.
Hinta: noin 6,99 €.


Tämä Richin Pure Luxury Miracle Renew CC Cream Hoitovoide oli toinen boksin oikeasti mielenkiintoisista tuotteista. Kyseessä on hiuksia raikastava ja elvyttävä hoitovoide, joka lupaa myös antaa hiuksille hieman rakennetta. Voiteen tulisi jättää hiukset kosteutetuiksi, kiiltäviksi sekä sileiksi. Tuotetta voi levittää esimerkiksi pyyhekuiviin hiuksiin ennen hiusten föönaamista. Mielenkiintoisen oloinen tuote, jota lähden innolla testaamaan. Tällaisia vastaavia tuotteita on toki markkinoilla pilvin pimein ja kauneusbokseistakin näitä tulee melko usein, mutta mikäli ne oikeasti tekevät hiuksille jotain niin kyllä mä näitä tykkään käyttää. Tuote on täysikokoinen.
Hinta: noin 15,90 €/100 ml.


Ultrasunin Face SPF30 Aurinkosuojavoide tuli boksista tasan vuosi sitten ja pakostakin tuli sellainen olo, että heille oli vaan jäänyt kasa ylimääräisiä näytteitä, jotka päätettiin laittaa bokseihin uudestaan taas kesän kynnyksellä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on siis kasvoille tarkoitettu aurinkovoide, joka lupaa imeytyä nopeasti ja olla jättämättä ihoa rasvaiseksi. En muista testasinko viime kesänä ollenkaan tätä tuotetta, mutta josko nyt saisin ainakin tämän testattua. En ihan periaatteestakaan pidä siitä, että bokseihin laitetaan näinkin lyhyellä väliajalla sama tuote uudestaan, joten tämä vähän latisti tunnelmaa. Boksista tuli 7 ml näytekoko.
Hinta: noin 25,50 €/50 ml.


Viimeisenä varsinaisena tuotteena vielä hieman Lumenea, jota siis tulee ihan jokaisesta boksista. Tällä kertaa boksista paljastui Lumenen VALO Glow Reveal Peeling Mask 15 ml koossa. Kyseessä on ihoa kuoriva ja kirkastava kasvonaamio, joka lupaa tehdä väsyneestä ja sameasta ihosta hetkessä säteilevän. Naamio sisältää mm. AHA-happoja, C-vitamiinia sekä lakan marjauutetta, ja tämähän on Lumenen uutuustuote. Tämä oli toinen boksin mielenkiintoisista tuotteista, sillä kasvonaamioita on aina hauska testata. Lumenelta myös putkahtelee uutuustuotteita sen verran kovaa tahtia, ettei meinaa perässä pysyä, joten oon ihan tyytyväinen, että Bette Boxin kautta pääsen näitä uutuuksia testailemaan. 
Hinta: noin 14,90 €/75 ml.


Extratuotteena boksiin oli laitettu myös Kenzo World EdP -tuoksunäyte, joka on boksista tullut jo aiemminkin viime syyskuussa. Tuoksu on ihan ok, mutta ei sellainen mitä olisin välttämättä kaivannut itselleni lisää. Tästäkin tuli vähän sellanen olo, että oliko näitäkin kenties jäänyt ylimääräisiä varastoihin pyörimään ja nyt oli hyvä hetki laittaa nämä bokseihin? No mene ja tiedä, ei tämä onneksi ollut boksin varsinainen tuote!

Laskeskelin, että boksin kokonaisarvo oli tällä kertaa noin 36,50 €, mikä ei mun mielestäni ole kovinkaan paljon. Varsinkin, kun uudet tilaajat saavat pulittaa boksista lähes 20 euroa. Sisältö ei ollut pelkästään huono, sillä joukosta löytyi myös mua kiinnostavia tuotteita, mutta kokonaisuudessaan mulle jäi sellainen olo, että tästä puuttuu jotain. Pari hyvää tuotetta, mutta samoin muutama sellainen, mikä ei mua kiinnosta lainkaan. Toivottavasti sisältö kolahti enemmän teihin muihin, sillä sehän on vain fakta, etteivät yllätysboksien sisältö aina miellytä :)

Mitä mieltä olette sisällöstä?

49 kommenttia:

  1. Oletpa saanut nopeasti postauksen ulos, jes! En omaa boksiani ole vielä saanut, mutta pakko oli kurkata mitä siitä löytyi. Ja ei tosiaan vaikuta kovin kummoiselta, plääh. Olisi edes ollut täysikokoinen aurinkosuoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei herättänyt kyllä mitään kovin positiivisia ajatuksia tää sisältö, mutta onneksi tuolla oli edes pari kivaa tuotetta! Toivottavasti saat oman boksisi pian<3

      Poista
  2. No eipä ole kiire tuota boxia hakea.Vappu tosiaan meni jo ja nyt onkin näköjään oikeasti 2 samaa tuotetta,kun on ollut aiemmin.Höh, ehkä vähän jänskättää minkä sävyinen hiussuihke mulle pläjähtää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ton värin tilalle olisin kyllä mieluusti ottanut jonkun ihan muun tuotteen. Toivottavasti saat sentään jonkun kivan värisen suihkeen!

      Poista
  3. Mä sain sinisen suihkeen :D ja Vichyn voiteen?

    https://charmingnails.blogspot.fi/2018/05/toukokuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en onneksi saanut sinistä :D Ja siis mikähän siinä on, että meillä on muuten sama sisältö, mutta multa toi Vichy puuttuu? Laitoin jo kyselyä Bette Boxille, hätäinen kun olen :D Ei sillä, kyllä mä ilman tota voidetta voin elää, mutta haluun tietää millä perusteella toiset on sen saaneet ja toiset ei :)

      Poista
    2. Tuota Vichyn voidetta olen jo kerennyt himoita,joten jos se on mun boxissa niin sitten boxi onkin parempi. Onpa ollut variaatiota,jos hampaidenvalkaisukynäkin on ollut vaihtoehtona!

      Poista
    3. Lähetin betteboksille kyselyä tästä asiasta. Kuulema kohdennus yli 30-vuotiaille on tässä kuussa ja alle 30vuotiaille ensi kuussa. Nyt käyn keskustelua onko tämä syrjivää ja epätasa-arvoistavaa markkinointia vai ei. Pitäisi jollain logiikalla maksaa vielä ensi kuu ja sitten näkee mitä saa, jos saa. Mä luulen että tässä on nyt ollut jokin kämmi, mitä eivät suostu myöntämään.

      Poista
    4. Siis joo en mäkään ihan tajua mikä järki tässä on, ettei sitten laiteta samaan boksiin niitä tuotteita. Tosiaan epäreilua niitä kohtaan, jotka eivät tilaa boksia koko ajan ja tässä tavallaan pakotetaan tilaamaan vielä ainakin yhden kuukauden boksi, jotta sen extratuotteen saa. Ja mä taas sain vastaukseksi ensin sen, että tää tuli pitkäaikaistilaajille ja vasta kun totesin olevani itse pitkäaikaistilaaja, vastattiin että ensi kuussa tulee alle 30-vuotialle pitkäaikaistilaajille oma tuote. Mites kun tämän on saanut myös sellaiset +30 v ihmiset, jotka eivät ole pitkäaikaistilaajia? Ja myös tilaajat, jotka eivät vielä ole 30 täyttäneet. Tää haiskahtaa nyt aika pahasti.

      Poista
    5. joo mullekin vastattiin ensin että pitkäaikaistilaajat ovat saaneet ylimääräisenä, ja totesin olevani pitkäaikaistilaaja niin sitten sain saman selityksen, että ensi kuussa tulee. saa nähdä tuleeko vai mitä ihmettä.

      Poista
    6. Nojoo niinpä.. Ei noi niiden selitykset kyllä paikkansa pidä, kun ton Vichyn on saaneet myös sellaiset henkilöt, jotka tilasi boksin ensimmäistä kertaa :D Mäkin odottelen mielenkiinnolla mitä ensi kuun boksi sisältää!

      Poista
  4. Tämä oli mun toinen ja viimeinen boxi. Alle 30-vuotiaana en halua anti-ageing -tuotteita, enkä yli 10-vuotiaana halua muumiponnareita. Vappuväri oli turha. Ja omassa boksissani oli hiusvoiteen sijaan hampaidenvalkaisukynä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua toi hampaidenvalkaisukynä! Nyt täytyy sanoa, että onneksi en saanut itse sitä, olisin repinyt varmaan hiukset päästä, sillä toi hiusvoide oli oikeesti yksi tän boksin pelastava tuote. Harmi että sulle tuli toi kynä, jos suakaan se ei pahemmin kiinnostanut :/ Sisältö oli tosiaan kaiken kaikkiaan ehkä hitusen outo tässä kuussa, en yhtään ihmettele jos ei tee mieli enää jatkaa tilaamista.

      Poista
  5. Puuttuukohan sun boxista 1 tuote, koska mä sain noiden lisäksi vichyn 15ml yövoide/kasvonaamion? Tänne tuli vappuväri vaaleanpunaisena ja hiustuotteena four reasonin helmiäissuihke. Aluksi oli vähän njääh fiilis, mut tuotteita tarkastellessa päädyin että ihan kiva boxi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ymmärsin, että muille on tullut toi Vichyn voide, vaikka sisältö olisi muuten ollut sama kuin mitä mulla oli. Ihmetyttää miksen mä sitä saanut :D Toi helmiäissuihke kuulostaa kyllä kivalta! Sen voisin ajatella ostavani ihan kaupastakin joku kerta :)

      Poista
  6. Tilasin Bette Boxin viime kuussa ja nyt olisi tulossa mulle eka boksi. Oon oottanu boksia ku kuuta nousevaa ja nyt ku katoin tän sun postauksen nii on vähän pettyny olo. Kolme viidestä tuotteesta on tukkatuotteita ja mulla sitä tukkaa on jopa 2 milliä :''D. Nojoo, menee tukkatuotteet lahjaksi jolleki jolla on vähän enemmän hiusta. Jospa sitte ensi boksi on parempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi eii! Tosi kurjaa, että boksi oli nyt niin hiustuotepainotteinen, kun ei ne kaikille tosiaan sovi ja ole tarpeellisia :/ Tykkään just sen takia itse mahdollisimman monipuolisista bokseista, joissa olisi sitten jokaiselle jotakin. Toivottavasti ensi kuussa tuli sullekin sopivampi sisältö<3

      Poista
  7. Mun mielestä tuollaiset muumiponnarit on aika pohjanoteeraus. No, asiahan ei minulle kuulu, kun en ole tilaaja, mutta kyllä vetäisi mielen matalaksi:(
    Lumenen tuote olisi kiinnostavin näistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eipä noi pahemmin innostusta herättäneet mussakaan. Lumene oli kiva! Tosin olisin toivonut sen tulevan täysikokoisena, kun ei se mikään älyttömän kallis tuote kuitenkaan ole eikä boksin arvo muutenkaan päätä huimannut :D

      Poista
  8. Hmm... mä en saanut mitään hiustenhoitovoidetta tai -suihketta. Sain kyllä hampaidenvalkaisukynän ja näin 22-vuotiaana (tuote kohdennettuna yli 30-vuotiaille) vichyn slow age -yövoiteen.
    Ja tuo vappuväri tuli tänne pinkkinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tää on oikeesti tosi outoa miten ihmiset on tota Vichyä saaneet. Mulle sanottiin Betteltä tänään, että Vichy lähti +30-vuotiaille pitkäaikaistilaajille ja ensi kuussa alle 30-vuotiaat pitkäaikaistilaajat sais jonkun tuotteen. Kuitenkin myös alle kolmekymppisetkin on tota nyt saaneet ja myös ei-pitkäaikaistilaajat, joten mä en enää tiedä mihin pitäisi uskoa. Ei ainakaan heidän selityksensä pidä ollenkaan paikkaansa.

      Poista
  9. Aika montaa versiota boxista on ollut liikkeellä, sillä mä sain pinkin sävyn ja helmiäissuihkeen tuon cc-voiteen sijaan.Täällä mun ajatuksia, https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi/2018/05/toukokuun-betteboxi.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se helmiäissuihke olis ehkä ollut mullekin mieluisampi, mutta kyllä tää Richkin vaikuttaa tosi kivalta :)

      Poista
  10. Muumiponnareita ja vappuväriä :D
    Oikeesti aina välillä ihmettelen miksi mä tätä tilaan kun niitä parempia boxeja aika harvoin kumminkin tulee.
    Lisäksi tänne pohjoisen perukoille paketti tulee aina myöhemmin kuin eteläisemmille kanssasiskoille :)
    Tulikohan nyt valitettua tarpeeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ymmärrän täysin sun fiilikset :D Mä saan oman boksini ensimmäisten joukossa, kun se tulee Turkuun niin nopeesti tuolta Liedon lajittelukeskuksesta. Ymmärrän hyvin, ettei oo kiva aina odotella omaa boksia, kun muut on sen jo saaneet aikoja sitten :/ Toivottavasti seuraavan kuun boksin taso olisi vähän parempi!

      Poista
  11. Se Vichyn voide oli kohdennettu yli 30-vuotiaille. Aika ikävää, että muille ei ollut mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut voidetta edes yli 30-vuotiaille, ainakaan itselle. :(

      Poista
    2. Voide oli kuulemma yli 30-vuotiaille pitkäaikaistilaajille ja ensi kuussa tulisi joku tuote alle 30-vuotiaille pitkäaikaistilaajille. Sitä en sitten ymmärrä miten ton voiteen on kuitenkin saanut moni alle 30 v ja myös ei-pitkäaikaistilaaja, mutta eipä mun varmaan tarvitsekaan. Ärsyttäähän tää, kun tuntuu että eri ihmisille annetaan eri informaatiota eikä mikään oikeen tunnu pitävän loppupeleissä paikkaansa!

      Poista
  12. Minun boksissani oli helmiäissuihke, siniset ponnarit sekä se Vichyn voide, muutoin samaa settiä :)

    Minun boksin sisältö löytyy täältä: https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/2018/05/bette-box-toukokuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi helmiäissuihke olisi ollut kiva saada! Se vaikuttaa hurjan kivalta<3

      Poista
  13. Ihan jees tuotteita tässä. Itse olisin tykännyt myös Lumenen maskista ja tuosta hoitovoiteesta, kun taas ihmetellyt tuota vappuväriä ja Muumiponnarit olis varmasti ollut huippu jos ois tytär itellä mutta kun ei ole niin en olisi niille keksinyt mitään, huhhuh jotenkin noi molemmat latisti boxin.. :D

    Mä ajattelin tilata itselleni kesäkuun boxin, kun vuosi sitten sain yhteistyönä kesäkuun boxin itselleni. Oli ihanaa avata kauneusboxi kesän kunniaksi ja haluan sen saman fiiliksen itelleni tänä vuonna :') Mietiskelin myös heinäkuun boxia.. Eniwei nyt aloin miettimään haluanko kumpaakaan, mutta kyllä mä nyt ne varmaan tilaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo noi muumiponnarit oli kieltämättä vähän plääh.. :D Siskolta onneksi löytyy pari nuorta tyttöä, annan noi heille sitten niin pääsee ehkä käyttöönkin! Toivottavasti ensi kuun boksi on hyvä, jos meinaat sen itsellesi kerran tilata<3 Tälleen jatkuvasti boksia tilaavana se yhden boksin sisältö ei oo ihan niin tärkee, mutta jos tilaa yksittäisen boksin silloin tällöin niin sen toivoisi todellakin olevan sitten itselle mieluisa!

      Poista
  14. Itse sain viimeksi boksista sen huonomman version ja taas suututtaa... Näin reilusti alle 30-vuotiaana sain vichyn voiteen ja sen lisäksi sen pepsodentin valkaisukynän. Alkaa mennä maku tilaamisesta. Täytyypä naputella palautetta. Pelkän Lumenen takia en viitsii boksia tilata :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mulle kun Betteltä väitettiin, että Vichy tuli +30v pitkäaikaistilaajille :D Et oo ensimmäinen alle 30-vuotias, joka sanoo ton saaneensa eli vähän ontuu nyt heidän selityksensä siitä, että jotkut sai ton ja jotkut ei. Kun tosta asiasta vielä mainitsin niin sain vastaukseksi heiltä kasan sydämiä. Että joo, mitähän tähänkin nyt sitten sanoisi..

      Poista
  15. Minulle tuli tuo valkaisukynä, muumit, Lumene, hiusväri,aurinkosuojavoide, ei vichyvoidetta ei hoitoainetta, ja olen 50 v, Todella pettynyt.

    VastaaPoista
  16. Minulle tuli tuo valkaisukynä , muumit, lumene, hiusväri ja aurinkosuoja, ja tuoksunäyte. Ei vichya, ei hoitoainetta ja olen 50v. Todella pettynyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele, että oot pettynyt :/ Valkaisukynä oli vaihtoehtoinen tuote tolle Richin tuotteelle (ja Four Reasonsin helmiäissuihkeelle), mutta itsekin olisin ollut tohon kynään pettynyt.

      Poista
  17. Kyllä taas vähän aikaa tuijotta boksin sisältöä kun sen avasi. Sininen värisuihke löytyi multa joka lähtee samantien poistoon värinsä puolesta. Hyttysiä karkottavia ponnareita testaan ilomielin ja ihan vitsillä, sillä vihaan niitä pikku pirulaisia... vaikka en usko noiden toimivuuteen hetkeekään :D Näiden lisäks mun boksista löytyi valkaisukynä jota testaan mielenkiinnosta, mutta olisin mielelläni ottanut Rich:n tai Four Reasonin tuotteen mielummin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen olis ollut viimeinen väri, minkä olisin itsellenikin halunnut :D Se ei iske sitten yhtään.. Joo ei varmaan kovin kauaa ainakaan pidä noi ponnarit niitä hyttysiä loitolla, mutta ainahan sitä voi toivoa, että niistä jotain hyötyä olisi! Mä olisin varmasti ollut pettynyt, jos olisin saanut sen valkaisukynän, mutta toivottavasti sä siitä tykkäilet<3

      Poista
  18. Mä tykkäsin boksista <3 Ainoa mistä voisin pikkasen kitistä on sama minkä Heli Heinonenkin mainitsi: eli boksi tulee ikävän myöhään tänne pohjoiseen, sain omani tänään. Vichy ja Lumenen tuotteet tuli todelliseen tarpeeseen ja kiiltohiussuihke on ollut ostoslistalla. Muumiponnarit tulee tehokäyttöön ku lähden möyrimään ryytimaalle, siellä kun tuppaa ai-na oleen miljoona inisevää kaveria :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että hieman harmittaa saada boksi aina myöhemmin kuin muut, etelämmässä asuvat :/ Tossa on vaarana spoilaantuakin jo moneen kertaan ennen oman boksin saamista! Kiva kuulla että boksi oli sulle mieluinen :) Ja toivottavasti muumiponnarit lunastavat lupauksensa ja auttavat pitämään ne itikat loitolla :D

      Poista
  19. Mä tilasin ekan ( ja vikan!) boxin, kun oli tarjous 5€/boksi. Hopea hiusvärisuihke ja muumiponnarit, ihan turhia! Helmiäissuihke ok, aurinkovoide+ Lumeben naamiot ois voinu olla isoja, niiden ponnareiden ja värin sijaan. Vichyn voide tuli (näytekokoinen) myös, vaikka vast koht tulee 30 täytee ja tää oli ihan eka tilaanmani boksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ainakin toi Lumenen naamio olisi ollut kiva saada täysikokoisena, kun ei sen hintakaan ole mikään päätähuimaava. Heh, joo ontuu tosiaan "vähän" Betten selitykset siitä, kenelle toi Vichy laitettiin :D Muka yli 30-vuotiaille pitkäaikaistilaajille, vaikka todellisuudessa sen on saanut moni muukin.

      Poista
  20. Nyt oli kyllä aika erikoinen boksi, johon olisin varmasti itse pettynyt todella paljon jos tätä boxia tilaisin :D Siis toi on jo huvittava - lasten ponnareita ja osalle sinistä hiusväriä, jippii :D onneksi joukossa oli sentään pari ihan ok tuotetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo toi vappuväri ja ponnarit oli molemmat vähän pohjanoteerauksia. Onneksi mä sain tosta väristä sentään sellasen, mitä ehkä joskus tulee käytettyäkin :D Lumene ja Rich oli oikeesti kivoja tuotteita, ne pelasti tän boksin :)

      Poista
  21. Oli kyllä surkea boksi :D Just toiselle bloggarille kirjoitin, että vaikka oon kosmetiikkafani, niin ei tuosta boksista mulle paljoo iloa olisi. Tai ylipäätään bokseista. Nuo ponnarit joo ihan hauska antaa esim 10-vuotiaalle siskolle, mutta kyllä itselleni niitä tuotteita halusin :D Ja eks vappukin mennyt jo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi ponnarit taisi olla melkoinen pohjanoteeraus aika monenkin mielestä, enkä kyllä yhtään ihmettele. Ei ne mullakaan käyttöön pääse kun tollasia löytyy jo miljoona entuudestaan :D Ja siis toi "vappuväri" oli myös suhteellisen huvittava! Olis toiminut ehkä paremmin edelliskuun boksissa, kun vappu oli vasta tuloillaan.

      Poista
  22. Naurahdin hieman noille muumiponnareille! :D Tuo hiusten hoitovoide sekä Lumenen kasvonaamio olivat boksin ainoat kiinnostavat tuottet, muut vähän plaah.. Aika mautonta laittaa samoja tuotenäytteitä boksiin, mitä on tullut jo aiemmin! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä ja onneksi toi kaksikko on osoittautunut tosi hyviksi! Mua myös hieman ihmetyttää, miksi pitää laittaa samoja näytteitä bokseihin vähän väliä.. Monet on saaneet ne jo aiemmin tilauksen yhteydessä ja muutkin taatusti saavat tietää, että vanhaa tavaraa vaan kierrätetään.

      Poista

Kiitos kommentista!