maanantai 28. toukokuuta 2018

Kosmetiikkasuosikit | Toukokuu


Tänään käynnistyi toukokuun viimeinen viikko ja samalla itse asiassa mun viimeinen työviikkoni ennen neljän viikon kesälomaa. Ilmat on olleet koko kuukauden aivan täydellisiä ja kesä tuli tänä vuonna oikein ryminällä. Toivottavasti sama jatkuu ja saadaan nauttia lämpimistä ja aurinkoisista ilmoista läpi kesän! Tänään mun olisi tarkoitus esitellä teille mun toukokuun kosmetiikkasuosikit, jotka näette myös yllä olevassa kuvassa. Tuttuun tapaan olen pyrkinyt valitsemaan joukkoon tuotteita monista eri kategorioista, mutta meikkivoittoinenhan tästä silti lopulta tuli. Nyt tarkemmin suosikkeihin:

*Tuote saatu blogin kautta


Aloitetaan tällä Urban Decayn De-Slick Mattifying Powderilla*, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan täydellinen väritön, mattapinnan jättävä kivipuuteri. Pääasiassa kiinnitän meikkini irtopuuterilla, mutta ainakin näin lämpimillä keleillä lisäilen myös kivipuuteria erityisesti kasvojen T-alueelle, jotta meikki varmasti pysyy paikoillaan eikä naama ala kiiltää. Tämä UD:n puuteri pitää kasvot mattaisina todella hyvin ja jättää ne myös silkkisen sileän tuntuisiksi. Kasvot eivät kuitenkaan vaikuta liian puuteroiduilta tai pakkelisilta, vaikka tätä lisäilisi vähän enemmänkin, sillä puuteri on koostumukseltaan mielestäni suhteellisen kevyttä eikä se sisällä erikseen enää väripigmenttejä. Paras kivipuuteri, mitä olen koskaan testannut!


Heti perään vielä toinen tuote UD:lta. Tämä Urban Decayn All Nighter Concealer ei ole päässyt kertaakaan vielä suosikkeihini, vaikka olenkin täysin rakastunut tähän peiteaineeseen. Nyt oli hyvä hetki korjata tilanne, sillä otin reilu viikko sitten käyttöön uuden tuubin tätä peiteainetta vanhan loputtua. Tämän koostumus on paksuhkoa ja lopputulos todella, todella peittävä. Tällä saa tummat silmänaluset peittoon ja myös näppyjen päällä peiteaine toimii hyvin. Liian kevyen ja luonnollisen meikkivoiteen kanssa en itse lähtisi tätä peiteainetta käyttämään, sillä tämän peittokokyky on tosiaan erittäin vahva ja lopputulos näyttää ehkä hitusen hassulta, jos naama muuten on luonnollisesti ja läpikuultavasti meikattu, mutta esimerkiksi silmnäaluset ova täydellisesti peitossa. Full Coverage kuvaa tätä peitainetta loistavasti.


-417 Vitamin Moisturizer* on normaalille iholle tarkoitettu päivävoide, joka sisältää suojakertoimen SPF20. Tämä ei ollut mulla talvella käytössä varmaan kertaakaan, mutta nyt kesän tultua otin tämän päivävoiteen innolla taas käyttöön. Nimenomaan tuo suojakerroin tekee tästä voiteesta hyvin kesään sopivan ja riittävän ohuesti levitettynä voide myös imeytyy ihoon nopeasti, mikä puolestaan mahdollistaa tämän käytön meikinalusvoiteena. Iho jää ihanan pehmeän tuntuiseksi tästä ja meikki asettuu voiteen päälle hyvin. Multa löytyy yleensä samaan aikaan monta eri päivä- ja yövoidetta käytöstä, mutta nyt oon täysin hurahtanut tähän -417 voiteeseen enkä oo muita päivävoiteita pahemmin käyttänyt moneen viikkoon.


Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Cream tuli tämän kuun Bette Boxista ja kyseessä on siis hiuksille suunnattu hoitovoide. Oon käyttänyt tätä tämän kuukauden ajan oikeastaan joka kerta hiukset pestyäni ja levittänyt siis pienen määrän tätä pyyhekuiviin hiuksiin. Hiuksista tulee todella pehmoisen tuntuiset, kunhan muistaa annostelussa maltillisuuden. Pari kertaa oon levittänyt tätä vähän turhan paljon hiuksiin, jolloin ne ovat jääneet paikoitellen hieman lähmäisen tuntuisiksi. Pieni määrä siis riittää ja tekee hiuksista ihanan tuntuiset. Iso plussa myös siitä, että tuotehan on hurjan riittoisaa kun tätä ei tarvitse kerralla käyttää paljoa!


Viimeisenä vielä tämä essencen adventure awaits bronzing eyeshadow palette. Tämä kuuden shimmerisen luomivärin paletti on limited edition -tuote ja olin ihan superiloinen saatuani tämän kokoelmiini. Essenceltä löytyy todellisia helmiä ja tämä paletti on ehdottomasti yksi niistä. Pigmenttiä ja shimmeriä riittää ja tällä saa tehtyä todella kauniita arkimeikkejä. Tämä on myös paletti, jonka voisin kuvitella ottavani mukaan matkoille, sillä se on hyvin kevyt ja luomivärit ovat sellaisia, joilla saan itse näppärästi taiottua erilaisia perusmeikkejä. Oon tällä hetkellä hurahtanut toisaalta myös värikkäisiin ja kirkkaisiin luomiväreihin, mutta niiden vastapainona on ollut aivan ihanaa tarttua tähän essencen palettiin ja luoda vähän neutraalimpaa lookia.

Onko jokin näistä tuotteista tuttu? :)

18 kommenttia:

  1. Mikään ei ollut tuttu, mutta UD:n puuteri alkoi toden teolla kiinnostaa! Mulla alkaa loma n.1,5 viikon kuluttua ja odotan sitä innolla! Alkaa jo olla tunne, että on loman tarpeessa 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sama homma, loma tulee niiin tarpeeseen! Ihanaa päästä kunnolla neljäksi viikoksi pois töiden parista ja rentoutua :) Hyvää lomaa sulle<3

      Poista
  2. Tuo UD:n puuteri on tosiaankin hyvä, mutta harmillisen heppoista tekoa on tuo rasia! Minulla se on muutamaan otteeseen hajonnut ennen kuin puuteri edes on loppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei! Hyvä kun varoitit, täytyy koittaa olla extravarovainen ton kanssa ettei rasia hajoaisi ennen aikojaan. Luulisi, että noinkin hintavaan ja muuten laadukkaaseen tuotteeseen olisi saatu myös laadukas pakkaus :/

      Poista
  3. Ud:n puuteri kiinnostaa edelleen, varmaan pakko ostaa se jossain vaiheessa. :D

    VastaaPoista
  4. Löysin minäkin ilokseni cittarista tuon essencen paletin, ja onhan se superihana.
    Just mun värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hyvä että löytyi! Noi limited edition tuotteet on aina vähän sellasia, että ne menee kuin kuumille kiville :D

      Poista
  5. Mikään ei ole tuttu, mutta UD:n tuotteet houkuttelisivat molemmat :) Oon vaan niin tykästynyt muutaman euron Catricen peitevoiteeseen, että en ole raaskinut panosta kalliimpiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten mä olin kokonaan unohtanut ton Catricen!! Pitää ehdottomasti ostaa se taas, se kun on parempi vähän kevyempien meikkivoiteiden kanssa :)

      Poista
  6. Oi tuo Essencen paletti näyttää upealta!

    VastaaPoista
  7. Eipä oo oikein mikään tuttu tuote, UD kyllä tuttu muuten mutten oo nuita kyseisiä tuotteita kokeillut. Mä kyllä niin kokeilisin mielelläni tuota CC creamia mun hampputukkaan, on latvat niin kuivat kun oon laiminlyönyt kampaajalla käynnin ja käyttänyt kuumia rautoja hiuksiin aivan liian usein tämän vuoden aikana. :D Mulla lähtee niin paljon pituutta varmaan kampaajalla seuraavan kerran käydessä että ihan pelottaa, mutta kai se ois varattava ennen Juhannusta. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paul Mitchellin Super Skinny Serum on paras, mitä mun omat kuivat latvani tietävät<3 Se tekee niistä sileät ja pehmeät :) Reippaasti vaan pituutta pois niin saa huonot latvat kyytiä! Mulla leikattiin viime kampaajareissulla sellanen 10 cm pituudesta pois sen entisen 2-3 cm sijasta ja siis muutos oli ihan valtava. Eikä niinkään sen pituuden vuoksi vaan ero hiuksissa ja niiden kunnossa oli todella suuri. Latvat on niin paljon paremmassa kunnossa, kun se kaikki huono saatiin sieltä pois!

      Poista
  8. Tuo Essencen paletti on hurjan kaunis, tekisi mieli hankkia se itsekin :) Tuo puuteri kiinnostaisi myös ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi essencen paletti on aivan ihana, suosittelen katsastamaan essencen hyllyt kaupassa ja nappaamaan mukaan, jos tohon törmäät! UD:n puuteri on täydellinen<3

      Poista
  9. Voin vaan kuvitella miten hyvä tuo Urban Decayn puuteri on! :) Harmi, että on turhan hintava itselleni :D Ja Essencestä kerroinkin sulle jo toisessa kommentissa, että en ole vielä niitä löytänyt.. :/ Mutta hyvä kuitenkin kuulla, että oot tykännyt tuostakin paletista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä suhteellisen hintava, varsinkin kun oon tottunut käyttämään essencen muutaman euron puuteria :D Toisaalta mulla kivipuuterit kestää tosi kauan, eli sen puoleen raaskin varmasti tota ostaa jatkossakin! Toivottavasti sitä essenceä vielä löytyy jostain<3

      Poista

Kiitos kommentista!