maanantai 14. toukokuuta 2018

Real Techniquesin ihanat Brush Crush meikkisiveltimet!


Real Techniques on lanseeranut uusia limited edition meikkisiveltimiä. Brush Crush kokoelma sisältää seitsemän meikkisivellintä, joista sain suureksi ilokseni maahantuojalta testiin neljä! Brush Crush siveltimet ovat myynnissä rajoitetun ajan sekä oletkaunis.fi verkkokaupassa että Sokos-tavarataloissa. Brush Crush kokoelma on saanut inspiraationsa tällä hetkellä valloilla olevista trendeistä: glitter, pastelli, yksisarviset ja merenneidot ovat inspiroineet Real Techniquesin perustajia, Samia ja Niciä, tämän kokoelman suunnittelussa. 


Glitteriä ja pastellinsävyjä siveltimissä kyllä riittääkin ja nämä siveltimet ovatkin ehdottomasti kauneimmat meikkisiveltimet, mitä olen koskaan omistanut! Toki pidän myös ihan klassisista ja pelkistetymmistä siveltimistä, kuten Sigman musta-hopeista ja musta-kuparisista siveltimistä, mutta kyllä mun silmääni hivelee myös tällaiset värikkäämmät pastelliset siveltimet. Nämä eivät kuitenkaan ole liian överit, kuten vaikkapa erilaiset merenneitosiveltimet, joissa myös siveltimen varsi on muotoiltu voimakkaasti. Siveltimien karva on synteettistä taklon-kuitua ja erityismaininta mun pitää antaa siitä, että sivellinten varsi on suippo ja alhaalta kapea! RT:n siveltimet kun ovat monesti hurjan paksuja ja sitä kautta ne vievät paljon säilytystilaa purkeissa, joissa itse siveltimiä säilytän. Jokaisen siveltimen karva on todella pehmeää ja miellyttävän tuntuista ihoa vasten. Parista siveltimestä on irronnut yksittäisiä karvoja, mutta muuten mulla ei ole ainakaan toistaiseksi vielä mitään huonoa sanottavaa näiden siveltimien laadusta.

*Tuote saatu blogin kautta


300 Powder Brush* on suurehko puuterisivellin, joka on ihanan pöyheä ja pehmeä. Sivellin ei ole kovin tiiviskarvainen ja nämä jakavatkin mielipiteitä, sillä toiset pitävät nimenomaan tällaisista pehmeistä ja ilmavista puuterisiveltimistä, toiset taas napakammista. Itse kuulun siihen joukkoon, joka suosii napakampia siveltimiä, mutta hyvin tälläkin saa irtopuuterin levitettyä kasvoille. Ylimääräinen puuteri kannattaa ehdottomasti koputella siveltimestä pois, jotta se ei mene hukkaan ja pöllyä kasvoilta pois. Tämä toimi hyvin myös mm. aurinkopuuterin kanssa ja lopputulos on mielestäni silloin hyvinkin luonnollinen. Ei tästä uutta suosikkipuuterisivellintäni tullut, mutta ehdottomasti aion tätä siinä puuhassa käyttää!
Hinta: noin 16,90 €.


303 Contour Brush* on nimensä mukaisesti varjostusten tekoon tarkoitettu sivellin. Kärjestä litteä sivellin on täydellinen kasvojen varjostamiseen ja itsehän olen suosinut RT:n Sculpting Brushia siinä puuhassa jo pitkään. Tämä Contour Brush onkin hyvin samankaltainen Sculpting Brushin kanssa, mutta tämä on hitusen pienempikokoinen. Sanoisin sen hieman pienemmän koon olevan tässä kohtaa vain positiivinen asia, sillä tämä sivellin soveltuu loistavasti myös nenän varjostamiseen! Tästä tuli kertaheitolla uusi suosikkini varjostussivellinten osalta. Puuteriset varjostutuotteet saa tämän kanssa sekä aseteltua paikoilleen että häivyteltyä todella helposti ja nopeasti. Voidemaisten varjostusvärien kanssa en tätä itse käyttäisi, sillä sivellin ei ole siihen tarkoitukseen mielestäni ihan riittävän napakka.
Hinta: noin 15,50 €.


304 Fan Brush* on kokoelman pienikokoinen viuhkasivellin. Tämä sivellin on varren pituutta ja siveltimen väriä lukuun ottamatta hyvinkin pitkälti samanlainen kuin toinen omistamani RT:n Fan Brush, joka on itselläni käytössä oikeastaan päivittäin. Viuhkasiveltimet sopivat hyvin highlighterin lisäämiseen, jolloin jäljestä saa hyvin luonnollista ja hentoa. Itse suosin viuhkasiveltimiä kuitenkin alaluomelle ja poskelle karisseiden luomivärihippujen poistamiseen. Kevyt sipaisu poistaa luomivärihiput todella näppärästi ilman, että luomiväri asettuu ja jämähtää iholle. Viuhkasiveltimen käyttö tässä tarkoituksessa on mahdollistanut mulla sen, ettei mun tarvitse tehdä silmämeikkiä ennen meikkipohjaa. Tämä sivellin toimi tuossa tarkoituksessa loistavasti ja suosinkin nimenomaan tällaisia pienikokoisia viuhkasiveltimiä.
Hinta: noin 15,50 €.


306 Kabuki Brush* on suurikokoinen, unelmanpehmeä kabukisivellin. Nyt täytyy myöntää, että vaikka multa tälläkin hetkellä löytyy varmaan suurinpiirtein 100 meikkisivellintä, en ole ikinä aiemmin omistanut kabukisivellintä. Olikin siis korkea aika saada tällainen osaksi sivellinkokoelmaani! Suuri kabukisivellin soveltuu loistavasti puuterin tai vaikkapa aurinkopuuterin levitykseen kasvoilta. Siveltimellä ei saa aikaan tarkkaa jälkeä tai tarkkoja rajoja sen suuren koon vuoksi, mutta oon itse tykännyt lisätä tällä nimenomaan aurinkopuuterin kasvoille. Isolla siveltimellä aurinkopuuteri levittyy mielestäni paremmin ja lopputulos näyttää luonnollisemmalta. Siveltimen varsiosa on iso ja jämäkkä, kuten kabukisiveltimillä yleensäkin, ja tämä olikin yksi suosikeistani näistä saamistani siveltimistä.
Hinta: noin 19,90 €.


Kaiken kaikkiaan nämä Real Techniquesin Brush Crush siveltimet ovat mielestäni laadukkaita ja mikäli nämä kestävät käytössä yhtä hyvin kuin muutkin RT:n siveltimet, ovat ne myös ehdottomasti hintansa arvoisia. Contour Brush sekä Kabuki Brush nousivat näistä suosikeikseni, mutta jokaista tulee taatusti käytettyä. Kokoelmasta löytyy näiden neljän siveltimen lisäksi vielä luomiväri-, poskipuna- ja meikkivoidesiveltimet, joista itse ajattelin hankkia vielä poskipunasiveltimen itselleni.

Ovatko Real Techniquesin siveltimet tuttuja? Entä mitä mieltä olette tällaisista värikkäistä, glitterisistä siveltimistä? :)

18 kommenttia:

  1. Onpas kauniita siveltimiä! <3 Tosi kiva kun sait testiin ja olivat vielä mieleisiä :) Itse en tarvitse kuitenkaan kuin yhden siveltimen per tarkoitus ja nuo Realin siveltimet kestävät kyllä pitkään. Ja olen kokenut ne kaikista parhaimmaksi itselleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oot löytänyt itsellesi hyvät siveltimet<3 Mäkin pärjään hyvin esimerkiksi yhdellä meikkivoidesiveltimellä, mutta luomivärisiveltimiä tarvitsen yllättävänkin monta erilaista :D

      Poista
  2. Mä en normaalisti oo mikään erityisen suuri glitter-fani, mutta nää on musta kyllä jotenkin ihania! :)

    VastaaPoista
  3. Mä ihastelin Sokoksella tuota megaisoa kabukia, oi kuinka nätti! Mulla on joka päivä kabuki käytössä, joten tämä houkutti, mutta ehkä se oli sitten liian isohko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä ihan hyvän kokoinen ja varmasti monien mielestä jopa liian iso :) Mä oon tykännyt tosta hurjan paljon, mutta tosiaan mulla ei aiempaa kokemusta kabukeista ollutkaan :D

      Poista
  4. Ooh ompa kauniita, tahdon 😍 varsinkin tuo puuterisivellin alkoi kiinnostamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen katsastamaan nää, ihania ovat<3

      Poista
  5. Ah, nää on niin super söpöt siveltimet! Ite tykkään aika klassisista siveltimistä joten tämmöiset pinkit glitter siveltimet on mun makuun vähän ehkä överit vaikka söpöt onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin suosin normaalisti sellasia klassisia siveltimiä, eikä just semmoset merenneitosiveltimet yms. iske ollenkaan, mutta nää on vielä siinä rajalla, että tykkään :D

      Poista
  6. Tällaiset värikkäämmät blingbling-siveltimet on kivaa vaihtelua:) . Laatu vaikuttaisi takuuvarmalta RT:ltä. Itse tykkäisin näistä kaikista, paitsi kabukisiveltimille en löydä hirveästi käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja laatu on ainakin toistaiseksi vaikuttanut olevan ihan yhtä hyvää kuin RT:n siveltimissä muutenkin! Mäkään en ole osannut kabukisivellintä aiemmin kaivata ja vaikka vieläkin pärjäisin ilman, on toi ollut kyllä tosi näppärä tapaus :)

      Poista
  7. Vau miten upeat siveltimet! <3 Multakaan ei löydy kunnollista kabukia, sillä en varmaan osaisi käyttää sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah tossa ehkä se suurin syy, miksen oo aiemmin kabukia omistanut :D Mutta etköhän säkin osaisi, jos sellaisen hankkisit<3

      Poista
  8. RT:n siveltimer on ihan mun lemppareita ja en enää muita käytäkkään. Nää on tosi kauniita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että RT:n siveltimet on sun suosiossa! En yhtään ihmettele, näissä on laatu kohdillaan :) Jep, tästä ei siveltimet enää paljon kaunistu<3

      Poista
  9. Niin nättejä! Mulla on perus ecotools ja ne riittää mun tarpeisiin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on! Ecotoolsia mun on pitänyt testata ties miten pitkään, mutta vieläkään en oo saanut aikaiseksi :D Ehkä johtuu siitä, että mulla on tosi hyvät siveltimet Sigmalta ja RT:ltä niin ei oo sillä tavalla tarvetta uusille. Kokeilumielessä haluisin kuitenkin testata myös Ecotoolsia :)

      Poista

Kiitos kommentista!