torstai 26. tammikuuta 2023

Kosmetiikkasuosikit | Tammikuu 2023

Vuoden ensimmäisten suosikkituotteiden aika! Tammikuu loppuu ensi viikolla ja on ollut ihan mahtava huomata, kuinka päivät ovat pikkuhiljaa pidentyneet ja valoisa aika lisääntynyt. Onhan tähän alkuvuoteen mahtunut aurinkoisiakin päiviä, mutta kyllä suurimmaksi osaksi ainakin täällä päin Suomea on ollut kovin synkkää, pilvistä ja sateista. Mä inhoan kuvata blogikuvia keinovalossa, enkä onneksi ole siihen joutunut turvautumaan kuin muutaman kerran tämän talven aikana. Valoisan ajan lisääntyminen tekee kuvaamisen luonnonvalossa koko ajan helpommaksi ja antaa myös hieman vapautta valita, missä vaiheessa päivää niitä blogikuvia haluaa ottaa! Nyt katsotaan kuitenkin mitä kaikkia tuotteita mulla valikoitui tammikuun kosmetiikkasuosikkeihin:

Aloitetaan Mossan Juicy Clean Hyaluronic Acid Micellar Waterilla, joka on ollut mulla käytössä nyt parin kuukauden ajan. Käytän itse misellivettä ihonpuhdistuksessa aamuisin, enkä siis poista misellivedellä esimerkiksi meikkejä. Tämä on iholleni riittävän hellävarainen eikä aiheuta kiristävää tai muuten epämiellyttävää tunnetta, saati kuivuutta. Aiemmin olen käyttänyt Mossan vadelmaversiota misellivedestä, mutta nyt ostin viimeksi tosiaan testiin tämän mansikkaisen uutuusversion. Kumpikin toimii itselläni aivan yhtä hyvin, enkä näiden lisäksi oikein muita misellivesiä edes halua käyttää. Mádaralla on myös loistava misellivesi, mutta se on huomattavasti tätä Mossaa hintavampi, joten pysyttelen varmasti jatkossakin tässä. Tällä saa nopeasti ja helposti kasvot puhdistettua aamuisin, kun en itse halua käyttää erillistä veden kanssa poistettavaa puhdistusainetta.

Ciaté Londonin Bamboo Bronzer päätyy toisena meikkituotteena suosikkeihin. Mä olen monet kerrat sanonut olevani melko huono aurinkopuuterin käyttäjä, vaikka kesällä onkin aina ihana sipaista shimmeristä bronzeria kasvoille. Toki teen varjostukset joka kerta meikatessani ja siihenkin käytän monesti riittävän viileänsävyistä aurinkopuuteria, mutta tällaisia lämpimämmän sävyisiä bronzereita en ole ollut kovin hyvä käyttämään. Nyt olen kuitenkin todennut, että saan tämän aurinkopuuterin kanssa ihanasti eloa muuten todella kalpealle iholleni. Shimmeriset bronzerit jätän jatkossakin kesään, mutta nyt olen muutaman viikon ajan oikeastaan joka kerta meikatessani sipaissut kasvoilleni tätä Ciatén bronzeria. Tämä on liian lämmin toimiakseen itselläni varjostuksissa, enkä totta puhuen aiemmin oikein tiennyt mitä olisin tällä mattaisella aurinkopuuterilla tehnyt, sillä mielsin nimenomaan ne shimmeriset yksilöt itselleni mieluisimmiksi. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, että "uskalsin" tällekin antaa mahdollisuuden, sillä tämä ansaitsee todellakin nyt paikkansa suosikkien joukossa! Ehkä musta tulee vielä joku päivä bronzerien suurkuluttaja, kuka tietää.

The Body Shop Spiced Orange Shower Gel on yksi tämän talven kausituoksuista The Body Shopilla, ja mullahan loppui ensimmäinen pullo tätä ihanaa mausteista suihkugeeliä jo pari viikkoa sitten. Sain kuitenkin suureksi ilokseni joululahjaksi toisenkin pullon tätä, ja päätin lopulta napata senkin heti käyttöön! Tässä tuoksuu ihanan mausteinen appelsiini ja mielestäni Spiced Orange on paitsi paras tämän talven kausituoksuista, myös ehdottoman kaivattu uutuus The Body Shopille. Vaniljaiset ja luumuiset sarjat on jo vähän nähty, vaikka vaniljan tuoksuinen kosmetiikka onkin itselleni mieluisaa. Olinkin todella iloinen, että myyntiin saatiin näinkin erilainen tuoksu, ja tämähän tuo itselleni ainakin hyvin juurikin joulun mieleen. Katsotaan käytänkö tätä toista pulloa loppuun vielä tämän talven aikana vai säästänkö osan vielä ensi talveen, kun ensimmäinen pullo tosiaan on jo tyhjentynyt!

Yövoiteenani toimii tällä hetkellä tämä Polaarin Eternal Snow Youthful Promise Cream. Tämän olen saanut joskus Ipsy Plussasta ja muistan pähkäilleeni toimisiko tämä itselläni paremmin päivä- vai yövoiteena, kun tuotekuvauksen mukaan tätä voi käyttää kumpana vain. Lopulta otin riskin ja nappasin tämän loppuneen yövoiteen tilalle - ja sehän kannatti! Tämä on paksuhkoa voidetta, joka kosteuttaa ihoa mukavasti, muttei kuitenkaan jätä rasvaista pintaa sille. Uskoisin tämän periaatteessa toimivan myös päiväkäytössä, mutta itse olen niin tottunut käyttämään ohuempia ja kevyempiä voiteita meikin alla, että tämä tuntuisi turhan paksulta itselleni. Voide kuitenkin imeytyy kohtuullisen nopeasti, joten periaatteessa voisin tarvittaessa napata tämän myös meikinalusvoiteeksi. Mulla on kuitenkin nimenomaan niitä kevyempiä päivävoiteita älyttömästi, joten käytellään tämä ihan suosiolla pois nimenomaan yövoiteena. Kosteuttavin mahdollinen tämä ei ole, mutta omalle iholleni tämä on tällä hetkellä varsin riittävä ja olen ollut voiteeseen erittäin tyytyväinen.

Natasha Denonan Peak Eyeshadow Palette päätyy myös suosikkeihin. Tämä palettihan arpoutui mun Pan Those Eyeshadowsiin ja mun olisi tarkoitus pannuttaa tästä tuo paletin ainut shimmersävy. Kulta sopii sinänsä kyllä mihin tahansa vuodenaikaan, mutta kokonaisuudessaan tämä paletti henkii mielestäni syksyä ja olisi sopivampi syysmeikkeihin. Olen kuitenkin tehnyt tammikuun aikana monia ja taas monia meikkejä käyttäen nimenomaan tätä palettia (sekä UD:n Heatia), joten tämä ansaitsee ehdottomasti paikkansa suosikeissani. ND:n luomivärit ovat laadullisesti erinomaisia. Niissä on mieletön pigmentti ja ne ovat helposti työstettävissä. Sanoisin näiden olevan laadullisesti yhtiä suosikkejani Jeffree Starin luomivärien rinnalla. En normaalisti ikinä tarttuisi näin lämpimiin sävyihin tammikuun lopulla, mutta nyt tämä paletti on saanut mut oikeastaan tykästymään hyvinkin paljon lämpimän sävyisiin silmämeikkeihin myös talvella. Laadukas viiden sävyn paletti, ja Natasha Denonan luomivärejä voin lämpimästi suositella.

Tuttuja tai kiinnostavia tuotteita tässä viisikossa? :)

8 kommenttia:

  1. Misellivesi kuulostaa hyvältä. Itse käytän misellivettä myös usein aamulla ja joskus kun illalla ei kykene muuhun puhdistukseen, mutta meikinpoistoon en käyttäisi kun siihen on helpompiakin tuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo misellivesi on munkin makuun turhan työläs meikinpoistoon. Toisaalta taas jostain luin, että "ainut" tapa mihin misellivettä oikeesti kannattaa käyttää on nimenomaan poistaa sen kanssa suurimmat meikit ja sen jälkeen vasta putsata muilla putsareilla :D Mä koen miselliveden tossa kohtaa kuitenkin itselleni turhana tuotteena.

      Poista
  2. Polaarin voiteet on tosi hyviä, niitä saa esim. KCM:sta mutta aika kovaan hintaan toki. Mutta voisin ostaa brändin tuotteita pettymättä niihin, sen verran osaan sanoa. Kaksi eri kasvovoidetta on ollut jo heiltä käytössä.
    Tuo on totta, TBS:n Spiced Orange on just sopivan erilainen ja uusi, eikä kauan kierrätetty vakiotuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polaarin tuotteet ei oo tosiaan niitä kaikkein edullisimpia, mutta hyviä noi munkin mielestä on :) Spiced Orange oli niin piristävä uutuus! Pidin periaatteessa myös siitä Wild Pinesta, kun sekin oli niin erilainen, vaikkei se itse tuoksuna sitten lopulta suosikiksi noussutkaan.

      Poista
  3. Kivat suosikit! Mulla on nyt käytössä Mossan vadelmamiselli ja näin meidänki kaupassa tuota mansikkaa. En varmaan voi vastustaa kiusausta olla ostamatta sitä :D aurinkopuuteria käytän joka päivä, reippaastikin, saapahan kulutettua pois. Talvella kuitenkin vaalea sävy mulla! ND luomivärit on ihania, mulla nyt pari käytössä meikkilaatikossa. Pysyvät koko päivä!
    Luovuin nyt muutossa mun kuvausvaloista, kamerajalustasta ja koko kuvauspaikasta. Ei mahdu uuteen asuntoon eikä sellaiset kuvausvalot ole sisustuselementti. Luonnonvalolla mennään ja ilahduin kun tänäänkin paistoi aurinko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossan misellivedet on vaan hyviä<3 Ehkä mäkin alan vihdoin ymmärtää, kuinka kiva tuote aurinkopuuteri oikeesti onkaan! Johan tässä on meikkailtukin "kunnolla" jo ties kuinka monta vuotta, joten ehkä on aikakin vähän avartaa omia näkökulmia :D ND:n luomivärit on mielettömän hyviä, ei noita turhaan kehuta ja ymmärrän kyllä täysin, ettei ne suuremmat paletit varsinkaan ole ihan ilmaisia.

      Ei mahtuisi meillekään tänne tollanen arsenaali kuvausvaloja yms. Luonnonvaloa onneksi on kuitenkin tarjolla suurimman osan vuodesta ja nyt alkaa olla jo selkeesti takanapäin se kaikkein pimein aika! Aurinko piristää kyllä kummasti :)

      Poista
  4. Kiva suosikit sinulla. Tuo TBS joulun appelsiinisarja oli kyllä hyvä. Ostin itselleni sen vartalovoin.
    Tammikuun suosikeissani oli Laponien puhdistusgeeli, Flow'n puhdistusbalmi ja Whamisan kaktusseerumi, joka toimii. :D Naama on vain vähän kiristellyt tammikuussa ja silloinkin olen levittänyt pari ylimääräistä kerrosta deep richiä kaktusseerumin alle.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta vartalovoista jää varmasti ihana tuoksu iholle pitkäksi aikaa :) Noi kaikki sun suosikit kuulostaa sellaisilta, joita itsekin testaisin mieluusti. Laponien tuotteet varsinkin ovat olleet jo pitkään mulla testilistalla, samoin Whamisaa haluaisin testailla enemmän! Deep Rich on ihana tuote<3

      Poista

Kiitos kommentista!