tiistai 31. tammikuuta 2023

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Tammikuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Tänään esitellään vuoden ensimmäiset loppuneet tuotteet! Tammikuu on tämän päivän jälkeen taputeltu ja mähän olen tällä hetkellä itse asiassa lomalla. Mulla päättyi vanhempainvapaa 19.1. jonka jälkeen päädyin pitämään pari viikkoa kertyneitä lomia pois, jotta saan hieman rahaa, ja sen jälkeen aloittelenkin hoitovapaan. Näillä näkymin palaan töihin tämän vuoden lokakuussa, mutta eipä sitäkään vielä ole täysin kiveen hakattu. Tammikuussa mulla loppui taas hyvinkin keskivertomäärä kosmetiikkaa, ja tänä vuonna aion merkitä kategorioittain ylös kaikki loppuneet tuotteet! Mielenkiinnolla odotan kuinka paljon saan vuodessa käytettyä loppuun esimerkiksi kasvovoiteita tai kangasnaamioita. Nyt kuitenkin miniarviot kaikista tammikuun loppuneista:

Meikit:

Love+Craft+Beauty Eyeshadow Primer. Silmämeikinpohjustaja, jonka olen saanut joskus Ipsy Plussasta. Tämä primer toimi omilla luomillani varsin hyvin ja piti meikin paikoillaan. Itselläni eivät luomet rasvoitu, eli en edes tarvitse sinänsä primerilta mitään superhyvää tehoa. Koostumukseltaan tämä oli nestemäisempää kuin suosikkini UDPP ja itse asiassa tämä vähän juoksevampi koostumus oli mulle itselleni mieluisampi. UDPP kestää kuitenkin itselläni varmaan ainakin kolme tai neljä kertaa kauemmin, joten senkin takia se vie voiton tästä. En tiedä saako brändin tuotteita edes tilattua Suomeen, joten ei jatkoon.

Dose Of Colors Meer Your Hue Concealer. Suhteellisen hyvän peiton antava peiteaine, joka ei juuri kasautunut sy-alueen juonteisiin. Peiteaine oli mielestäni laadukas ja toimi hyvin, mutta koska sävy oli itselleni vähän väärä (punapohjainen), ei tästä missään vaiheessa noussut suosikkiani. Oikealla sävyllä tämä olisi taatusti ollut itselleni hyvinkin mieluinen. Jatkoon, mutta toisessa sävyssä.

Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara*. Tämä ripsiväri parani ajan kanssa, kun sen massa hieman kuivui, mutta en tästä kuitenkaan missään vaiheessa oikesti pitänyt. Ripsiharja oli omaan makuuni turhan paksu, mutta sen silikoniharjakset kuitenkin todella lyhyet, mikä teki tästä omassa käytössäni hyvin kömpelön. Tällä sai kauniin erotellut ripset, muttei kovin helposti sitä näyttävyyttä, jota olisin itse toivonut runsaasti. Ei jatkoon.

Hiukset:

Four Reasons Color Shampoo. Jättipullo suosikkishampootani! Tämä shampoo on edelleen loistava omille hiuksilleni, sillä se pesee hiukset puhtaiksi hellävaraisesti, mutta kuitenkin tehokkaasti. Hinta-laatusuhteeltaan tämä on tällä hetkellä paras shampoo, mitä tiedän. Pumppupullo oli kätevä ja miellyttävä käyttää, mutta viimeisiä rippeitä oli hieman vaikea saada pumpattua pois. Jatkoon menee.

Four Reasons Color Conditioner. Samanlainen jättipullo loppui myös sarjan hoitoainetta. Tämäkin jatkaa yhä suosikkinani, sillä hoitoaine sopii loistavasti itselleni ns. jokapäiväiseen käyttöön. Tällä saa hiukset pehmeiksi ja sileiksi, vaikkei tämä mikään hiusnaamion veroinen tuote olekaan. Erinomainen kuitenkin omiin tarpeisiini ja jatkoon menee toki tämäkin.

Kasvot:

Mizon Natural Grain Rice Real Cleansing Foam*. Kasvoputsari, jota käytin joko meikittömällä iholla tai kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa. Tämän puhdistustehot olivat keskivertoa hieman paremmat, mutta tämä jätti iholle nahkean pinnan, josta en pidä lainkaan. Mulla oli monesti tämän käytön jälkeen olo, että haluan pestä kasvoni vielä jollain toisella aineella, jotta saan sen tunteen pois kasvoiltani. Ilmeisesti se nahkea tunne iholla on tämäntyylisille k-kosmetiikan putsareille ihan tyypillinen, mutta itse en siitä pitänyt ja sen takia mulla kesti niin kauan käyttää tämä loppuun. Mieskin siinä lopulta mua auttoi. Ei jatkoon.

Dr. Brandt Facial Cleanser. Teepuuöljyä ja salisyylihappoa sisältävä kasvoputsari, jota käytin yhdessä mieheni kanssa. Nyt talvella ihoni on kuivimmillaan ja tämä putsari oli aivan liian tujua tavaraa itselleni, mutta epäpuhtaammalle iholleni tämä sopi hyvin. Tämä odotetustikin kuivatti hieman ihoani enkä onneksi normaalisti tarvitse ihan näin tujuja putsareita itselleni. Epäpuhtaammalle iholle voin tätä kuitenkin suositella ja esimerkiksi mieheni ihotyypille putsari sopi loistavasti. Ei jatkoon omaan käyttöön.

Garnier Eye Make-up Remover 2in1. En edes muista koska olisin edellisen kerran esitellyt tämän silmämeikinpoistoaineen loppuneissa, vaikka mullahan kuluu näitä ihan jatkuvasti. Onko joku ehkä kiinnittänyt tähän huomiota? Joskus kun olin muutenkin vähällä lopettaa loppuneista tuotteista kirjoittamisen, päätin jostain syystä jättää nämä pois, sillä tämä tosiaan esiintyisi todennäköisesti lähes joka kuukauden loppuneissa, enkä halunnut toistaa itseäni koko ajan. Nyt unohdetaan moiset murheet ja otetaan myös tämä mukaan loppuneisiin, sillä tokihan tämä kuuluu osaksi näitä postauksia siinä missä muutkin tyhjentyneet tuotteet! Yksinkertaisesti sanottuna tämä on paras ja ainut käyttämäni silmämeikinpoistoaine, joka ei kirvele tai aiheuta silmissäni minkäänlaista ärsytystä. Loistotuote, jota olen käyttänyt jo useita vuosia. Jatkoon menee siis toki edelleen.

Vitabrid C12 Wrinkle Serum. Anti-age ominaisuuksilla varustettu ihoa kirkastava, silottava ja kosteuttava seerumi, joka on tullut mulle joskus Ipsy Plussan mukana. Käytin tämän pääasiassa iltakäytössä ja seerumi kosteutti ihoa oikein mukavasti, mikä onkin itselleni yksi tärkeimmistä ominaisuuksista seerumilla. Brändi ei sanonut itselleni yhtään mitään ennen kuin sain tämän tuotteen itselleni, eikä näitä saa ilmeisesti Suomeen edes tilattua, joten ei ihme etten ollut tästä kuullut. Tuotteena hyvä, mutta 70 dollarin hinta ei saisi mua ostamaan tätä, vaikka tätä Suomeen jotenkin saisi. Ei jatkoon.

Esfolio Watermelon & Witch Hazel Essence Mask Sheet. Kosteuttava ja pehmentävä kangasnaamio, joka kosteuttaa ihoa hyvin ja toimii siis juuri siten kuin sheet maskien haluankin toimivan. Esfolion naamiot maksavat alle kaksi euroa, enkä oikeasti näe mitään järkeä maksaa yksittäisestä kangasnaamiosta mitään 5-10 euroa, kuten joidenkin brändien naamiot maksavat. Ne harvemmin ovat mitenkään merkittävästi parempia ja tämä Esfolion naamio myös istuu kasvoilleni hyvin. Ehdottomasti jatkoon!

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Shea Butter. Tämä sheavoita sisältävä kosteuttava kangasnaamio on yhä edelleen suosikkini. Valitsen tämän usein silloin, kun iho tuntuu kaipaavan oikein extrakosteutusta, sillä tämä on ehdottomasti yksi parhaiten omaa ihoani kosteuttava sheet mask, jota olen kokeillut. Holika Holikan naamioissa kangas on todella ohutta ja se asettuu kasvoilleni hyvin. Ei mitään huonoa sanottavaa tästä, jatkoon menee.

Garnier Moisture Bomb Sheet Mask. Näitä Garnierin sheet maskeja on kehunut niin moni, että pakkohan se oli itsekin vihdoin ostaa yksi testiin ja täytyy sanoa, että eipä ole turhaan kehuttu näitä! Tämä yksilö sisältää hyaluronihappoa ja kamoillaa. Naamion tulisi rauhoittaa ja tehokosteuttaa ihoa ja varsinainen kosteuspommi tämä olikin. Iho tuntui hurjan pehmeältä ja kosteutetulta tämän käytön jälkeen, eli naamio lunasti täysin lupauksensa. Parin euron hinta ei päätä huimaa ja kaiken huipuksihan tämä istui kasvoilleni tiiviimmin ja paremmin kuin yksikään toinen kangasnaamio. Ja voin kertoa, että niitä on tullut testattua kuitenkin jokunen tässä vuosien saatossa. Odotin tämän olevan hyvä, mutta naamio oli vielä paljon parempi! Jatkoon ihan ehdottomasti.

Vartalo, kädet & jalat:

Masque Me Up Heel Mask. Löysin nämä kantapäille tarkoitetut naamiot puolivahingossa sheet maskieni joukosta ja sain vihdoin nämä käytettyä pois. Näissä on siis hoitavaa ja kosteuttavaa voidetta, jonka on tarkoitus pehmentää ja hoitaa kantapäiden ihoa, joka itsellänikin monesti kuivuu todella herkästi. Annoin näiden vaikuttaa ehkä puolisen tuntia ja kantapäät tuntuivat selkeästi pehmeämmiltä käytön jälkeen. Voide oli hyvää ja käyttökokemus miellyttävä. Jatkoon!

The Body Shop Spiced Orange Shower Gel. Mausteiselta appelsiinilta tuoksuva tuotesarja, joka oli yksi kolmesta TBS:n tämän talven kausituoksuista. The Body Shopin suihkugeelit ovat yhtiä suosikkejani ja tämän yksilön tuoksu toi ehdottomasti mieleen joulun ja talven ylipäätään. Todella onnistunut tuoksuvalinta, toivottavasti tämä saadaan joskus myöhemmin vielä uudemman kerran myyntiin! Jatkoon menee, mulla on tästä onneksi vielä toinen pullo.

Aveeno Skin Relief Moisturising Hand Cream*. Erinomainen käsivoide, joka kosteutti käsiä hyvin, mutta imeytyi myös kohtuullisessa ajassa. Suosin tätä kuitenkin mieluummin ilta- kuin päiväkäytössä, jolloin voide sai jäädä vaikuttamaan käsiin yön ajaksi. Ei mulla ole tästä oikeastaan mitään huonoa sanottavaa, eli jatkoon menee ehdottomasti.

Mielipiteitä näistä tuotteista? :)

14 kommenttia:

  1. Samainen Garnierin naamio on miunkin loppuneissa. Nämä ovat kyllä oikein hyviä ja kuitenkin saa melkeinpä kaupasta kuin kaupasta tarvittaessa ostettua :)

    Innolla jo odottelen siun loppuneiden listauksia sitten vuoden vaihtuessa! Itsekin jatkan samalla tavalla ja listaan myös tänä vuonna kaikki ylös, paitsi en sellaisia kertakäyttönäytteitä jotka heitän roskiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita Garnierin naamioita pitää kyllä ostaa jatkossakin! Oli kiva myös huomata, että noita löytyy useampi erilainen niin pääsee kunnolla testailemaan eri versioita :) Joo se sun listaus oli tosi mielenkiintoinen, ja sama juttu täällä, eli kertakäyttöiset näytteet/näytepussukat menee kaikki suoraan roskiin.

      Poista
  2. Nyt oli muutamia tuttuja, Garnierin putsari ja naamiot :) Peiteaine ja pohjustaja vähän kiinnostelee, mulle ei Wet`n Wildin hypetetty pohjustaja oikein tunnu sopivan ja tuntuu etten löydä ikinä sopivaa peiteaineita joka peittäis mun tummat silmän aluset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wet n Wildin pohjustajaa on kyllä kehuttu, mutta mä en oo sitä koskaan testannut. Oon ollut niin "kiinni" UDPP:ssa, etten oo pahemmin muihin koskenut, kunnes nyt aloin käyttää pois noita boksien mukana tulleita pohjustajia :D Hyvän peiteaineen metsästys on melkoinen työmaa, mä odotan sitä hetkeä, kun saan taas ostaa Too Facedin peiteainetta, sitä on jo ikävä :)

      Poista
  3. Täytyisi enemmän kokeilla Four Reasonsita eri tuotteita, ehkä seuraavaksi se ultra moisture sarja :) En kyllä välitä tuollaisista kasvojenputsareista joista pinta jää nahkeaksi, ei tule juuri semmoinen puhdas olo. Noi Esfoliot on kyllä tosi edullisia ja todella hyviä kaikessa simppeliydessään! Mulla on nyt taas just käytössä tuo Spiced Orange ja toivonkin, että saisin sen tässä helmikuussa käytettyä loppuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö mäkin oon ajatellut, että pitäisi ostaa niitä Ultra Moisture tuotteita testiin! Se hiusnaamiohan on mun suosikkini ikinä, mutta shampoota ja hoitoainetta en oo kokeillut. Mulla on taas tota Color-sarjaa tollaset isommat purkit käytössä, mutta ostan joko niiden jälkeen tai sitten niiden rinnalle jo aiemmin tota Ultra Moisturea. Esfolion naamiot on loistavia :) Toivottavasti Spiced Orange tyhjenee sulla tän kuun aikana!

      Poista
  4. Minäkään en oikein tykästynyt tuohon False Lash Effect - mascaraan aikoinaan. Mulla loppuikin (tai kuivui) toinen Max Factorin ripsari, 2000 Calorie, joka sekään ei yltänyt lemppareiksi. Massa oli alusta lähtien jotenkin kuivakkaa ja koska tykkään näyttävästä lopputuloksesta, liika työstäminen sai ripset vähän paakkuisiksi. Silmämeikinpoistoaineen osalta yhdyn Charming Nailsin Tainan mielipiteeseen tuosta Garnierista. Mä olen Nivean kaksifaasisen silmämeikinpoistoaineen vannoutunut käyttäjä. Mutta niinhän se on, että toinen sopii paremmin toiselle. :) Garnierin sheet maskit on kyllä hyviä ja kiva, kun on helposti saatavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla odottelee itse asiassa toi 2000 Calorie käyttöönottoa, mutta sä et nyt ollenkaan saanut mua vakuuttuneeksi tosta ripsarista :D Mä haluan myös ripsiin riittävästi näyttävyyttä, mutta toki ilman mitään paakkuisuutta, joten saa nähdä miten ton kanssa onnistuu, jos se massa on alunperinkin jo kovin kuivaa :/

      Joo kaikki ei toimi kaikilla ja toisaaltahan se on vaan hyvä niin, jotta löytyy käyttäjäkuntansa useimmille eri tuotteille :) Nivean silmämeikinpoistoainetta oon muistaakseni joskus tainnut käyttää, mutten yhtään muista miksen sen pariin sitten enää ole palannut. Garnierin sheet maskit oli mulle tosi mieluinen uutuus!

      Poista
  5. Garnierin naamiot on kyllä huippuhyviä, tuo on ihana justiinsa, pitäiskin ostaa joskus :) Esfolion naamiot on hyviä hinta-laatusuhteeltaan ja ilahduttavaa kun niitä saa ihan S-Marketista. Dose Of Colors peiteaine ont osi hyvä ja peittävä, mulla on siitä talvisävy niin yritän käytellä nyt pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Garnierin naamiot on kyllä juurikin niin hyviä, mitä te kaikki ootte antaneet olettaa<3 :D Toivottavasti saat ton peiteaineen pois nyt talvella, tossa riittää kuitenkin jonkun verrankin käytettävää eikä kerralla kulu paljon :)

      Poista
  6. Hiljattain otin käyttöön tuon silmämeikinpohjustajan. Yllätyin siitä, miten hyvä se on. Hyvä koostumus ja pitää meikin paikoillaan. Jostain syystä odotin sen olevan huonompi, niin kiva yllättyä positiivisesti. Täytyypä pitää mielessä tuo kyseinen Holika Holikan kangasnaamio:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin yllätyin tosi positiivisesti ton silmämeikinpohjustajan kohdalla, oletin sen myös olevan huonompi :) Jännä miten näitä mielikuvia onkin niin monesta tuotteesta jo etukäteen, vaikkei periaatteessa ole mitään syytä olettaa oikeastaan yhtään mitään, kun ei ole koskaan aiemmin tuotetta testannut :D Holika Holikalle iso suositus!

      Poista
  7. Toi Aveenon käsivoide on mun yöpöydällä, jo toista tuubia viedään. Tykkään käyttää sitä öisin, se on tosi hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Aveeno on ollut kyllä hurjan mieluisa uusi tuttavuus mulle :)

      Poista

Kiitos kommentista!