sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Joulukuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Ihanaa tammikuun ja vuoden 2023 ensimmäistä päivää kaikille! Meillä meni odotetustikin uusivuosi ihan rauhallisissa merkeissä kotona, mutta saatiin sentään herkuteltua päivällä itsetehdyn pizzan ja pastasalaatin sekä illalla vielä juusto-/herkkutarjottimen kanssa. Menin itse nukkumaan jo puoli kymmenen aikoihin, mutta keskiyöllä ilotulitukset paukkuivat sen verran kovin, että niihin heräsi väkisinkin ja olin kuin olinkin siis hereillä vuoden vaihtuessa! Nyt palataan kuitenkin hetkeksi takaisin vuoteen 2022 ja käydään läpi joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet. Postauksen lopussa vielä yhteenveto koko vuoden loppuneiden määrästä!

Meikit:

Paese BB Cream With Hyaluronic Acid*. Loistava BB-voide, jonka peittokyky oli ehdottomasti paras, mitä olen yhdelläkään vastaavalla tuotteella saanut. Lopputulos oli iholla luonnollinen, mutta BB-voide tasasi todella kauniisti sen pintaa, peitti punoitusta ym. Ainut miinus tälle tulee tuoksusta, joka tuo mulle etäisesti mieleen astianpesuaineen, mutta se onneksi hälvenee aika nopeasti levityksen jälkeen. Jatkoon menee!

essence volume booster lash primer. Mun luottoprimerini ripsille! Tämä valkoinen primer tuo siis runsaasti lisää volyymia ripsiin ja vähentää mm. tarvittavan ripsivärin määrää. Käytän tätä aina meikatessani, mikäli käytössä ei ole vedenkestävä ripsiväri. Ainut huono puoli tässä on se, että primer auttaa suoristamaan taivutukset ripsistä, mutta siihenkin olen tottunut. Jatkoon!

essence lash princess false lash effect mascara. Mun kestosuosikkini ripsiväreissä! Tällä saa hetkessä tuuheat, pitkät ja näyttävät ripset ja myös ripsiharja on tässä itselleni hyvin mieluisan muotoinen. Muutaman euron hinta ei paljon kirpaise ja tätä olen käyttänyt ties miten monta tuubia. Uusi on jo hankittu, eli jatkoon menee totta kai.

Max Factor Masterpiece Waterproof Mascara*. Vedenkestävä ripsiväri, jonka tulisi tuuheuttaa ja erotella ripsiä. Pidin tästä, vaikkei tämä täydellinen omaan makuuni ollutkaan ja tätä sai jonkin aikaa lisätä ripsiin, jotta sain niistä riittävän näyttävät. Silikoniharjat eivät ole suosikkejani, mutta tässä se toimi ihan kivasti. En kuitenkaan ostaisi tätä uudestaan, vaikka vuosien jälkeen olikin kiva päästä taas kokeilemaan Max Factorin Masterpiece-sarjan ripsiväriä. Ei jatkoon.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Taupe-sävyssä ollut kulmakynä, jota käytän yleensä hieman tummemmassa sävyssä Medium Brown. Tämä kulmakynä on suosikkini enkä muita edes käytä. Taupe on ollut sävynä ihan hyvä ja uusi kynäkin löytyy multa nimenomaan tässä vaaleahkossa sävyssä, mutta jatkossa aion taas ostaa Medium Brownin. Omat hiukseni ovat sen verran tummat, että se hieman tummempi sävy on kuitenkin parempi kulmilleni. Jatkoon!

Hiukset:

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist. Kosteuttava jättikokoinen hoitosuihke, joka kesti mulla käytössä aika tarkalleen puolitoista vuotta. Tämä helpotti hiusten harjaamista ja kosteutti niitä kivasti. 500 ml pullo oli myös hurjan riittoisa, ehkä vähän liiankin, sillä aloin jo kaivata pientä vaihtelua, vaikkei tässä tuotteena mitään vikaa ollutkaan. En ihan heti tätä varmasti aio ostaa uudestaan, sillä tämä ei ole edullisin mahdollinen tuote, mutta toivottavasti bongaan tämän joskus jostain tarjouksesta. Jatkoon menee.

Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo. Hopeashampoo, joka on Fanolan ohella paras koskaan käyttämäni. Tämä taittaa hiuksista keltaisuutta pois todella hyvin ja myös pesuteho on tällä hopeashampoolla hyvä. Jonkin verran tämä kuivattaa, mutta käytän itse aina hoitavaa hiusnaamiota hopeashampoolla pesun jälkeen. Mun oma tumma tyvi on saanut kasvaa nyt noin puolitoista vuotta, joten hopeashampoota olen käyttänyt enää poistamaan keltaisuutta vaalennetuista latvoista ja pituuksista. Kesällä saan toivottavasti leikkautettua hiukseni siten, että kaikki vaalea osa on poissa, jolloin hopeashampoolle ei ole enää tarvetta. Tuotteena jatkoon, mutta tarvetta tälle ei tällä hetkellä ole, sillä omistan vielä yhden vähän vastaavanlaisen tuotteen.

Kasvot:

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream*. Älyttömän hyvä etanaseerumia sisältävä kasvovoide, joka toimi sekä päivä- että yövoiteena vähän vuodenajan ja ihon tarpeiden mukaan. Tämä oli lyömätön tuote iholleni alkusyksystä, kun se oli todella epäpuhdas ja paljon normaalia herkemmin rasvoittuva. Etanatuotteet ovat muutenkin mulle hyvin mieluisia ja tässä on voide, joka sopii varmasti monille eri ihotyypeille ja erilaisten iho-ongelmien kanssa kamppaileville. Jatkoon!

Caudalie Vinosource-Hydra S.O.S Intense Moisturizing Cream*. Minikokoinen tuubi superkosteuttavaa kasvovoidetta, johon tykästyin ihan täysin. Voide ei jättänyt iholle rasvaista/öljyistä tunnetta, mutta se kosteutti ja pehmensi ihoa todella hyvin. Tämä on totta puhuen yksi parhaimpia yövoiteita, mitä olen koskaan kokeillut ja aivan varmasti tulen tätä ostamaan lisää heti, kun varastot antavat myöden - jatkoon!

Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It. Yksi mun kaikkien aikojen suosikkikasvovesistä. Tämä Huxleyn kasvovesi on hyvä tehokosteuttava tuote iholle, joka kaipaa nimenomaan vesikosteutusta. Painelen tätä itse tarpeen mukaan muutaman kerran kerrostaen kasvoilleni suoraan kämmenten/sormien avulla, eli mitään vanulappuja ei tässä välissä käytetä. Tässä on sellainen vihreä, raikas tuoksu, josta pidän hurjasti. Erittäin hyvä tuote, ehdottomasti menee jatkoon.

Mizon Pore Fresh Peeling Toner Pad (Calming)*. Nämä AHA-, BHA- ja PHA-happoja sisältävät kuorintalaput ovat olleet mulla käytössä jo hyvin kauan, mutta nyt purkki on vihdoin tyhjä. Näiden kanssa saa kasvot kuorittua helposti ja nopeasti, mutta jostain syystä mulla kesti tämän tyhjentämisessä kuitenkin todella kauan. Nämä jättivät ihon todella pehmeäksi ja sileäksi ilman minkäänlaista ihoärsytystä, punoitusta tms. mutta pidän enemmän First Aid Beautyn vastaavista lapuista. Tuotteessa ei ollut mitään vikaa, mutta en näitä todennäköisesti ostaisi enää. Ei siis jatkoon.

Holika Holika Baby Pet Magic Sheet Mask Vitality Panda. Hauska pandanaamio, jonka tulisi mm. kirkastaa ihoa. Kangasnaamioon on painettu pandakuviointi on sinänsä täysin turha, mutta jotenkin tykkään silloin tällöin käyttää tällaisia kuvioitujakin naamioita. Tämä naamio kosteutti ihoa hyvin ja istui kasvoilleni erinomaisesti. Ei mulla ole tästä oikeastaan mitään huonoa sanottavaa, jatkoon menee.

7th Heaven Reindeer Soothing Face Mask. Mustikkaa ja rohtosammakonputkea sisältävä sheet mask, joka on yksi kolmesta 7th Heavenin talven kausimaskeista. Naamio tuoksuu herkulliselle, makealle mustikalle, mutta kangas oli todella paksua ja tönkköä eikä sen takia asettunut kasvoilleni kunnolla. Naamion mittasuhteet olivat omille kasvoilleni huonot eikä istuvuus siis muutenkaan ollut paras mahdollinen. Kasvot tuntuivat kuitenkin kosteutetuilta, mutta tässä oli harmillisesti tosiaan paljon paksumpi kangas kuin aiemmin testaamissani 7th Heavenin kangasnaamioissa. Ei jatkoon ihan siitä syystä.

the SAEM Natural Acai Berry Mask Sheet. Antioksidanttinen kangasnaamio, jonka tulisi ehkäistä ikääntymisen merkkejä ja jättää iho hehkuvaksi. Itse koin tämän ennen kaikkea mukavan kosteuttavana naamiona ja sitä sheet maskeilta ensisijassa odotankin. Tämän kangas oli hyvin ohutta ja toi mieleen Holika Holikan Pure Essence -naamiot. Istuvuus oli muuten hyvä, mutta suuaukko oli vähän turhan pieni ja sitä jouduin leikkaamaan hieman suuremmaksi. Tykästyin tähän naamioon ja ehdottomasti the SAEM tulee jatkossakin olemaan brändi, jonka sheet maskeja aion ostaa. Jatkoon menee.

Vartalo, kädet & jalat:

Aveeno Skin Relief Nourish & Repair Cica Balm*. Todella paksu, tuhti ja rasvainen voide, joka toimii hyvin sekä yötä vasten käsivoiteena että esimerkiksi kuivilla kantapäillä tai kyynärpäillä. Mulla on varsinkin oikea käsi ollut taas todella kuiva, kiitos vauvan pesemisen ja ruoka-astioiden jatkuvan tiskaamisen, eivätkä ns. tavalliset käsivoiteet ole siihen kuivuuteen enää riittävästi auttaneet. Tämä voide auttaa ja olenkin nyt usean viikon ajan lisännyt tätä nimenomaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Voide on hurjan kosteuttavaa, mutta myöskin sen verran rasvaista, ettei käsillä enää tee mieli tehdä mitään, kun tätä on levittänyt. Huipputuote kuiville käsille, ehdottomasti jatkoon!

Aveeno Dermexa Daily Emolient Body Wash*. Täydellinen tuote vartalon pesuun erityisesti nyt kuivilla keleillä, sillä tästä jää iholle kosteutettu tunne ja tuote on hyvin hellävarainen. Pesuneste on voidemaista ja hajusteetonta, eli tuote sopii hyvin myös esimerkiksi atoopikoille, jollainen itsekin olen. Pidän tuotteen koostumuksesta, mutta mulle näissä suihkugeeleissä ja pesunesteissä tuoksu on tärkeässä asemassa eikä tästä sellaista tosiaan löydy. Tämä on tuote, jota voin ehdottomasti suositella herkkäihoisille ja koin tämän olevan itse asiassa aika täydellinen tuote myös itselleni. Tiedän kuitenkin, etten ainakaan tähän hätään aio ostaa hajusteetonta pesunestettä/suihkugeeliä, joten siitä syystä ei jatkoon.

Kaiken kaikkiaanhan mulla loppui vuonna 2022 186 kosmetiikkatuotetta. Määrä jäi vähäisemmäksi kuin vuosi sitten, jolloin mulla loppui 218 tuotetta. Olen toki käyttänytkin kosmetiikkaa selkeästi viime vuotta vähemmän, sillä vauva-arki ei aina ihan mahdollista itsensä laittamista siinä mittakaavassa kuin ehkä haluaisin. Yllätyinkin itse asiassa aika positiivisesti siitä, että loppuneita kertyi kaikesta huolimatta näinkin runsaasti. Mielenkiinnolla odotan millaisiin lukuihin päästään nyt vuonna 2023!

Hyvää uuttavuotta kaikille ♥ Oliko loppuneissa tällä kertaa kiinnostavia tai tuttuja tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Hyvää Uutta Vuotta 2023 <3 Mullakin on tuo essence volume booster lash primer mutta mun makuun sen päälle joutuu laittamaan reilusti ripsaria jotta saa valkoisen värin peittymään. Oonkin tehnyt niin että laitan Laveran ripsiseerumia ripsiin ja sitten ripsaria päälle. Fudgen Shampoo on super riittoisaa ja tehokasta mutta t o d e l l a kuivattavaa, käytän myös naamiota tuon jälkeen. Phil Smithiltä löysin hiuksilleni lempeämmän hopeashampoon.
    Huxleyn kasvovesi on kyllä Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sulle Maikku! ♥ Valkoiset primerit on joo tosta ongelmallisia, kun se valkoinen väri jää sieltä tosi helposti näkyviin, mutta mulla toi essencen lash princess esimerkiksi peittää tosi nopeesti sen primerin valkoisen värin alleen. Fudge kuivattaa kyllä tosi paljon, mielestäni enemmän kuin esimerkiksi Fanola, mutta onneksi on olemassa hoitavia ja kosteuttavia naamioita! Kiva että sä olet löytänyt sun hiuksille paremmin sopivan tuotteen<3

      Poista
  2. Tosi kivoja loppuneita. Tuo Caudalien kasvovoide alkoi kiinnostamaan:) En ole kokeillut noita 7th Heavenin talvinaamioita, mutta onpa harmi että ainakin tuossa sitten sellainen paksumpi kangas. Mäkin tykkään ohuista kankaista ja että se tarttuu hyvin ihoon eikä ole tunnetta että naamio valuisi tms. Paul Mitchellin suihke vaikuttaa kivalta kuvauksesi perusteella. Aveenon voide kuulostaisi ihanalta laittaa yöksi hautumaan puuvillakäsineiden kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi 7th Heavenin naamion kangas oli harmillisen tönkköä ja paksua, kun ei se esimerkiksi leuassa pysynyt ollenkaan paikoillaan vaan lähti koko ajan irti ihosta :/ Aveenon voide oli tosi hyvä yötä vasten ja myös Paul Mitchellin suihkeelle iso suositus multa!

      Poista
  3. No niin olihan siellä pari samaa ;) nuo Mizonin kuorintalaput oli kyllä hyvät, tosin mulle olisi riittänyt niistä puolet pienempi koko. Vaikka pyyhin kasvot, kaulan ja niskan välillä niin tuntui tuhlaukselta heittää niin märkä lappu pois. Mä tykkäsin noista enempi kuin FAB:in lapuista :) mulla on muuten kans tukka varmaan yhtä tumma kuin sulla nykyään. Kampaaja vielä sanoi et hyvin vaalentuu vaikka on näin tumma. Ja mun tyvi näyttää nytkin tummalta kun tehtiin vähän paksumpaa raitaa ja tarkoituksella jätettiin tummemmaksi. Kesällä sit vaaleempaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin makuun noi Mizonin laput olisi voineet olla pienempiä, ehkä se koko olikin yksi syy, minkä takia FAB:n laput on mulle mieluisampia :D Tosin ne myös toimi mulla vähän paremmin, vaikkei Mizoneissakaan mitään vikaa ollut. Mun tekisi mieli testata Frudian kuorintalappuja, mutta käyttelen taas vaihteeksi ensin jemmoja pois :D Hyvä että sulla vaalenee hiukset vielä hyvin! Mulla alkoi kampaaja joskus pari vuotta sitten sanoa, että kestää aina vaan kauemmin, että vaalennusaine vaikuttaa ja vaalentaa hiuksia riittävästi. Ja kyllähän sen itsekin huomasi, että hiukset on itselläni tummuneet vuosien aikana ja siinä penkissä on saanut istua tovin jos toisenkin odottamassa vaalennusaineen vaikutusta. Tummempi tyvi sopii hyvin talveen<3

      Poista
  4. Hyvää uutta Vuotta! Sinulla on ihana määrä tässä loppuneita :) Mä käytän itse sitä Fanolaa ja se on tosi kiva hopeashampoo, jos ostaisin jatkossa hopeashampoota, hankkisin vain sitä. Mulla kuitenkin kestää aika pitkään hopeahoitotuotteet, sillä en pese niillä kuin kerran 1-2 viikossa tujan. Tuo Etana All In One cream kuullostaa ihanalta ja sitä ehdottomasti voisin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Fanola on munkin suosikki ja sitä käytinkin vuosia. Ton Fudgen ostin muistaakseni ihan vaan silloisen paremman saatavuuden takia ja taisi toi olla vielä alennuksessakin :D COSRX:n etanavoiteelle iso suositus, toi on ihan mieletön tuote ja purnukkakin tosi iso, eli riittää hurjan kauan!

      Poista
  5. Mä joskus rakastin tota MF:n Masterpiece - mascaraa. Tosta vedenkestävästä en tykännyt, se levis heti mun silmien alle, kun taas perusmascarassa oli mun silmille tosi kiva pysyvyys niinä päivinä kun en 38 ripsaria halunnut laittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon nimenomaan käyttänyt sitä ei-vedenkestävää joskus aiemmin, se oli ihan mahtava tuote :) 38 ripsivärit on taas jääneet mulla lähes täysin käyttämättä, en oikein edes tiedä miten oon onnistunut välttelemään niitä näin taitavasti :D

      Poista
  6. Tässä oli tosi paljon kaikkea ihanalta kuulostavaa, etenkin kasvo- ja vartalotuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden joukosta löytyi munkin mielestä tosi hyviä tuotteita!

      Poista

Kiitos kommentista!