sunnuntai 11. kesäkuuta 2023

Karkkinaamioita 7th Heavenilta

*Saatu ilmaistuote

Kasvonaamiot ovat lähellä sydäntäni enkä pane yhtään pahakseni sitä, jos niihin saadaan yhdistettyä vielä herkkullinen tuoksumaailmakin. Sain maahantuojalta testiin 7th Heavenin uutuusnaamioita, joissa kaikissa on oma ihana karkkiteemansa. 7th Heavenilta löytyy suuri valikoima yksittäispakattuja kasvonaamioita ja jokunen suurempikin tuubi. Olen itse käyttänyt näitä naamioita teini-ikäisestä asti, joten koen aina oloni hieman nostalgiseksi näitä käyttäessäni. Uutuusnaamioihin kuuluu kuvassa näkyvä kolmikko - Cotton Candy, Birthday Cake sekä Marshmallow Fluff, joista kerron teille tässä postauksessa enemmän. Naamioita myydään ihan päivittäistavarakaupoissa, kuten Citymarketissa, jossa näiden hinta näyttäisi olevan noin 2,80 €/kpl.

7th Heaven Cotton Candy Moisturising Mask* on vadelmaa, persikkaa ja manteliöljyä sisältävä kasvonaamio, jonka tulisi ennen kaikkea kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Naamio tuoksuu nimensä mukaisesti sokeriselta hattaralta ja on väriltään kauniin vaaleanpunaista. Naamion vaikutusaika on 10-15 minuuttia ja itselläni ehti siinä ajassa valtaosa naamiosta myös imeytyä ihoon. Loput pesin pois veden kanssa, jonka jälkeen iho tuntui miellyttävän pehmeältä ja sileältä. Ei tämä ehkä mikään superkosteuttaja ollut, mutta oikein hyvä tässä kohtaa vuotta, kun ihoni ei ole kuivimmillaan. Parasta tässä kuitenkin oli naamion herkullinen tuoksu sekä samettisen pehmeä koostumus, jota oli hurjan miellyttävä levittää kasvoille. Tässä, kuten kahdessa muussakin naamiossa, tuntui kuitenkin olevan aika reilusti vähemmän tuotetta pakkauksen sisällä kuin muissa 7th Heavenin naamioissa. Määrä riitti kuitenkin hyvin kasvoille kauttaaltaan, mutta kaverille tästä ei enää jaettavaksi jäisi!

7th Heaven Birthday Cake Peel-Off Mask* on ihoa puhdistava ja kuoriva peel-off kasvonaamio, johon on upotettu mukaan pieniä biohajoavia strösseleitä. Naamiosta löytyy myös vaniljaa, mutta se on vasta INCI-listan ihan loppupäässä eikä sillä siis varmaankin kovin suurta ihonhoidollista hyötyä saavuta. Ihon pitäisi jäädä tästä kirkkaaksi ja pehmeäksi. Naamio tuoksui nimenomaan jollekin täytekakulle tai voikreemille, eikä ollut mulle itse asiassa mitenkään hirveän miellyttävä, mutta tuoksuun tottui kyllä aika nopeasti. Peel-off naamiot eivät ole suosikkejani ja aika harvoin sellaisia käytän, mutta tälle iso plussa siitä, että naamio kuivahti nopeasti ja irtosi yhtenä kappaleena ilman, että kasvot jäivät täyteen pieniä naamioriekaleita. Iho tuntui sileältä käytön jälkeen, mutta mitään muuta tämä ei juuri vaikuttanut itselleni tekevän. Sinänsä hauska tuote, mutten koe itse olevani tämän(kään) peel-off naamion kohderyhmää.

7th Heaven Marshmallow Fluff Hydrating Mask* on manteliöljyä, aloe veraa sekä vaniljaa sisältävä naamio, jonka tulisi ennen kaikkea kosteuttaa ihoa. Naamion tuoksu onkin hyvin vaniljaisen karkkinen, mulle itselleni hyvin mieluisa. Koostumus on Cotton Candy naamion tavoin samettista ja kermaista, aivan ihanan tuntuista kasvoilla! Naamio kosteutti ihoa hyvin, kuten sen oli tarkoituskin. En välttämättä tätäkään sanoisi miksikään superkosteuttajaksi, mutta oma kuiva ihoni kiitti ja käyttökokemus oli muutenkin kaikin puolin miellyttävä. Nämä molemmat kosteuttavat naamiot ovat sellaisia, joita voisin hyvin kuvitella ostavani jatkossakin, jos ja kun tarvitsen täsmähoitona kosteuttavan kasvonaamion. Toki täytyy sanoa, että sheet maskit tekevät aika pitkälti saman mitä nämäkin ja ovat sinänsä helpompia käyttää, kun niitä ei tarvitse enää olla putsaamassa kasvoilta pois. Peel-off naamiota tuskin tulen enää hankkimaan, mutta näille kosteuttaville annan kuitenkin ison suosituksen!

Ovatko nämä tai muut 7th Heavenin kasvonaamiot tulleet teille tutuiksi? :)

8 kommenttia:

  1. Varmaan kivoja nämä maskit :) Jos maskit vielä tuoksuvat hattaralle niin se on mielestäni jo ihan plussaa. Peel off-naamiot on pelottavia, jos ne oikeasti tarttuu kasvoihin. Semmoset kevyet peeloffit on kuitenkin ihan ok. Oon ostanut joskus jotain harvoja sheet maskeja 7th heavenilta, mutta teininä tuli ostettua paljon juuri näitä kertakäyttömaskeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät tuoksut naamioissa on kyllä aina plussaa, vaikka toki tärkeintä on tuotteen teho :) En mä voisi kuitenkaan kuvitella käyttäväni mitään kamalan tuoksuista kasvonaamiota, ei sellaista pystyisi naamassa pitämään :D Aika monelle nää naamiot on varmasti tuttuja jo vuosien takaa, enkä ainakaan itse edes silloin teini-ikäisenä ja alta parikymppisenä juuri muita kasvonaamioita käyttänyt.

      Poista
  2. Oli kiva lukea näistä! Tuoksun perusteella hattara olisi varmastikin suosikkini:) Koostumus kuulostaa ihanalta noissa kosteuttavissa naamioissa. Itsekään en ole juurikaan Peel-Off-naamioiden ystävä, joten sitä en lähtisi ostamaan. Mutta voin käyttää Peel-Offeja, jos niitä tulisi vaikka kauneusboksista. Mullekin 7th Heaven tuttu merkki jo nuoruudesta ja edelleen ostan silloin tällöin heidän naamioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus noissa on aivan ihana! Mielettömän silkkinen ja pehmeä<3 Mäkin käytän kyllä peel-offeja, jos niitä tulee just vaikka bokseista tai tälleen pr-näytteenä, mutten itse osta. 7th Heavenin yhtenä valttikorttina on mun mielestä monipuolinen valikoima, kun naamioita löytyy niin paljon erilaisia :)

      Poista
  3. Kuulostaapa herkullisilta nämä, jos näin voi sanoa :D Tuota peel-off maskia voisin kokeilla, jos se ei kerta jätä niitä miniriekaleita, kun sen ottaa pois. Se on nimittäin ihan älyttömän ärsyttävää! Kosteuttavana naamiona pidän enemmän nykyään kangasmaskeista, jotenkin laiskana nykyään ei jaksaisi sitä pesua, niin niissä kangasnaamioissa on hyvä just se, kun ne vaan saa viskattua roskiin :D

    Varmaan pitää käydä ens kerran Cittarilla käydessä vähän tutkimassa, josko matkaan nappaisin muutamia nuita peel-off maskeja, kun nyt ei ole yhtäkään itsellä ja tarve olisi kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi tostakin muutama minirämmäle johonkin päin kasvoja, mutta siis pääasiassa lähti ihan yhtenä kappaleena, toisin kuin niin monet muut peel-offit :D Sheet maskit on tosi helppoja, just se onkin niiden valttikortti munkin mielestä, kun ei tarvii enää pestä kasvoja<3 Toivottavasti bongaat noita maskeja tai jotain muita hyviä ja tykkäät niistä!

      Poista
  4. Nämähän kuullostaa kaikki kivalta testattavalta, ainakin tuo hattara! Harvoin kyllä tulee tältä merkiltä mitään naamioita tmv. ostettua, nämä kyllä kiinnostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kosteuttavat oli niin ihanan tuoksuisia ja muutenkin tosi toimivia omalla ihollani<3 Kannattaa pitää nää mielessä! :)

      Poista

Kiitos kommentista!