keskiviikko 7. kesäkuuta 2023

Meikkilaatikko | Kesäkuu 2023

Kesäkuun meikkilaatikkoon koitin valita kesäisiä tuotteita ja sävyjä. Sellaisia, jotka innostavat itseäni erityisesti nyt, kun kesä on virallisestikin alkanut. Lisäksi joukkoon mahtui taas sellaisia tuotteita, joita haluan testata ja joille haluan saada enemmän käyttökertoja. Toki unohtamatta pannuprojektieni tuotteita! Meikkilaatikkoa on ollut kiva ylläpitää, varsinkin kun en mitenkään orjallisesti keskity vain niihin tuotteisiin, mutta tällä tavalla tulee myös kivasti käytyä kerran kuussa omaa kokoelmaa läpi ja uskon, että tämä postaussarja on omalta osaltaan myös auttanut valitsemaan karsittavaksi päätyviä meikkituotteita. Toukokuussa meikkasin yhteensä 22 päivänä, eli aika samoissa lukemissa mennään joka kuukausi. Yleisin taitaa olla se 23 meikkauskertaa kuukaudessa. Mitä kaikkea kesäkuun meikkilaatikkoon valikoitui?

Aloitetaan meikkipohjan tuotteilla, joista ensimmäisenä pari primeria ja yksi viimeistelypuuteri. Mä nappasin hiljattain muutaman laatikossa odottaneen primerin käyttöön ja nyt meikkilaatikkoon päätyy niistä kaksi: Illamasquan Hydra Veil Primer on mulle tuttu tuote vuosien takaa ja vihdoin sain tämän täysikokoisen purnukan korkattua! Vierestä löytyy Benefitin the POREfessional Hydrate Primer, joka oli jo viime kuun meikkilaatikossa, mutta käyttökertoja primerille kertyi lopulta niin vähän, että halusin sen mukaan myös tämän kuun laatikkoon. Lisäksi kuvassa on vielä Hourglassin Ambient Lightning Powder Dim Light, joka on maailmankaikkeuden upein viimeistelypuuteri. Jonain päivänä mä ostan enemmänkin näitä Hourglassin puuterisia tuotteita, mutta toistaiseksi saan nauttia ainoastaan tästä yhdestä.

Päätin ottaa luomiväripaletiksi vain Jeffree Star Cosmeticsin Pink Religionin. Tämä paletti on mulla ehdottomasti vähiten käytetty kaikista omistamistani Jeffreen paleteista, sillä jotenkin ehkä aika on hieman ajanut ohi niistä vaaleanpunaisista silmämeikeistä, jotka vielä muutamia vuosia sitten olivat mun ehdottomia suosikkejani. Edelleen niistä pidän, mutta aika harvoin sellaisia kuitenkaan teen. Nyt kesällä aion kuitenkin korjata vahingon ja nauttia tästäkin paletista kunnolla! Lisäksi tästä paletista punainen sävy Holy Fire löytyy mun Pan Those Eyeshadowsista, joten pyrin sillekin saamaan rutkasti käyttökertoja nyt kesän aikana.

Silmämeikeistä mukaan valikoitui mun uusin, vasta kaksi päivää sitten ostettu eyeliner - NYX Vivid Matte Liquid Liner. Tätä eyelineria olen testannut vasta kerran meikatessani tänään, mutta voin sanoa jo nyt, että vaikuttaa todella hyvältä! Pysyvyydestä en toki vielä osaa sanoa juuta enkä jaata, kun eyeliner on ollut silmissäni vasta reilut pari tuntia, mutta käyttökokemus oli sata kertaa miellyttävämpi kuin melko samanlaisen NYX:n Epic Wearin kanssa. Katsotaan josko teen tästä ihan oman postauksenkin! Meikkilaatikkoon päätyi myös Maybellinen Sky High Mascara, jonka olen ostanut jo muutama kuukausi sitten, mutten vielä toistaiseksi käyttänyt kertaakaan. Mulla vetelee parikin ripsiväriä viimeisiään, joten heti niiden loputtua otan tämän Sky High'n testiin. Tämähän nousi melkoiseen suosioon ilmestyessään, mutta mulle tämä on uusi tuote, kun en siinä alkuhuumassa tätä onnistunut mistään edes löytämään.

Kasvomeikeistä valikoitui mukaan myös Complex Culturen Baked Highlighter & Bronzer Quad. Tämä kasvopaletti on itse asiassa ollut mulla aika kovassa käytössä jo koko toukokuun loppupuolen ja haluan ehdottomasti jatkaa samalla linjalla nyt myös kesäkuun ajan. Ylhäällä olevat highlighterit ovat ihan mielettömiä ja alhaalta löytyvät bronzeritkin todella hyviä. Mua melkein harmittaa, etten ole tätä palettia tämän enempää aiemmin käyttänyt, mutta nyt otetaan kaikki ilo irti tästä! Poskipuniksi valitsin Milanin Baked Blush Luminoson sekä Maëlle Beautyn Sunkissed Blush Paletten, josta löytyy useampi poskipunasävy.

Huulimeikeissä mukaan lähti taas kerran nudepunaksi pannutettavana oleva essencen hydrating nude lipstick 302 heavenly ja sen lisäksi MAC Cremesheen Lipstick 233 Sweet Sakura ja Bite Beautyn Amuse Bouche Lipstick Sangria. Toivon saavani tämän kolmikon yhdistettyä kivasti tuon Jeffreen Pink Religionin kanssa, mutta eiköhän tässä tule tartuttua kuukauden aikana myös joihinkin muihin huulipuniin. MAC:n huulipunat ovat laadullisesti erinomaisia enkä ole tuota Sweet Sakuraa taas hetkeen käyttänyt, joten kiva ottaa se nyt kunnolla käyttöön. Ja onhan se kaunis kesäpuna, ei sitä voi kieltää!

Sellainen meikkilaatikko tällä kertaa. Ajatuksia sisällöstä/tuotteista? :)

14 kommenttia:

  1. Toistaiseksi en ole minnekään sellaiseen kauppaan osunut, jossa noita Hourglassin puutereita pääsisi hypistelemään, joten hiukan on jäänyt arvoitukseksi se, ovatko ne oikeasti helmiäispitoisia vai ei. Muun muassa esimerkiksi Guerlainin "helmet" ovat aika kiilteleviä naamalla, enkä haluaisi tilata sokkona, kun tuota Guerlaininkin tuotetta on yksi iso purkki ja muutama joskus lentokoneesta ostettu matkakoko jemmassa kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole kokemusta tosiaan kuin tästä yhdestä Hourglassin tuotteesta, mutta tää on kyllä ihan erilainen kuin muut aiemmin käyttämäni viimeistelypuuterit. Tästä jää ihan todella kaunis hento hehku/hohde kasvoille, ei mitään glitterhippuja tai vastaavaa. Sulautuu ihoon tosi kauniisti! Toivottavasti pääset näitä joskus vielä kokeilemaan jossain kaupassa :)

      Poista
    2. Mietin vaan, millainen tuo on verrattuna noihin Guerlainin helmiin. Ei niissäkään mitään kimallehippuja ole, mutta sellaista helmiäistä kuitenkin.

      Poista
    3. Harmi ettei mullakaan ole noista Guerlainin helmistä kokemusta!

      Poista
  2. Ehdottomasti vertailu tuosta eyelinerista, kunhan olet ehtinyt kunnolla testaamaan :D ja nythän tuo jeffreen paletti on omiaan kun ensi kuussa ilmestyy hypetty Barbie-leffa, on varmasti pinkkiä siellä sun täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen ehdottomasti tosta postausta noihin muihin NYX:n eyelinereihin verrattuna! Jep, Barbie-leffa varmasti tuo pinkkejä juttuja paljonkin lisää :)

      Poista
  3. Mulla on sama kuin Dzinnillä, Hourglassit pitäisi päästä hypistelemään että onko ne kasvoilla kivoja vai liian kiiltäviä. Sulla on kyllä pinkki kuukausi, ihanan värisiä huulimeikkejä kun en itse rohkene tuollaisia käyttää :) Pink Religion on mullakin meikkilaatikossa mutta en ole kyllä tarttunut vielä siihen...ehkä se pinkki kausi on tosiaan mennyt ohi. Piti myös katsoa omista Boxycharm postauksista oliko mulla tuo Complex Culturen paletti ja olihan mulla! Käyttämättömänä vielä ;) kuten muutama muukin paletti, jemmaan niitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti säkin pääsisit joskus noita Hourglasseja hypistelemään! Dzinillekin tossa jo sanoin, että noi on kaukana mistään kimaltavasta, tai ainakaan toi Dim Light -sävy ei ole sellainen. Se hohde on tosi luonnollista ja kaunista, eikä mitään glitterhippuja tms. tossa ole nähtävissä :) Mä odotan innolla, että sä saat joskus käyttöön ton Complex Culturen paletin ja kerrottua mielipiteesi siitä! En ajatellut, että tosta tulisi mulle noinkin mieluisa :)

      Poista
  4. Näitä meikkilaatikko-juttuja on aina kiva lukea. Mikään näistä ei ollut mulle tuttu. Ainoastaan Benefitin primer mulla löytyy, mutta en oo sitä vielä korkannut. Pinkki silmämeikki on kyllä kaunis, mutta sama juttu, sitä tulee harvoin tehtyä. Vaikka mun lempi Hudan ja Natashan paletit on just niitä mun lempipaletteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Benefit on sulle mieluisa, kun lähdet sitä joskus testaamaan<3 Pinkit meikit on ihania, mutta tuntuu jotenkin ettei ne enää ole samalla tavalla mun juttu. Oikeestaan toi Pink Religion ei oo missään vaiheessa päässyt kunnolla mulla käyttöön, vaikka sen ostin just sen takia, että tykkään pinkeistä sävyistä :D

      Poista
  5. Kivoja tuotteita olet taas valinnut:) Mulla on matkakokoisena tuo Illamasquan pohjustaja, mutta en ole sitä vielä ottanut käyttöön. Mielenkiintoista nähdä millainen se on! Pink Religion on kyllä upea paletti<3 Samoin tuo Macin huulipunan sävy näyttää tosi kauniilta. Tässä oli kivasti kirkkaita, raikkaita ja hehkuvia tuotteita, just kesään ihanasti sopivia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa löytyy vissiin joku toinen Illamasquan primer matkakokoisena, jos en ihan väärin muista. Tää Hydra Veil Primer ainakin on ihan loistava mun mielestä, toivottavasti se on sullekin mieluinen<3 Kesään sopii kaikki värikkäät meikit, toki kevääseenkin, mutta jotenkin suosin ehkä silti vähän eri tavalla/erilaisia värikkäitä tuotteita kesällä kuin keväällä :)

      Poista
  6. tuo JS:n Pink religon on niin kaunis, toki tosi moni sävy on mielestäni lähes samanvärinen joten paletti ei sinänsä ole mielestäni ihmeellinen, se voisi olla mini koossa yhtä kiva :) Ehkä valkoisia sävyjä tai shimmaavia nappeja kaipaisin enemmän. Nyt kun otat tämän meikkilaatikkoon saat paletin taas aktiivisesti käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, että tossa on aika paljon samanlaisia sävyjä, jotka luomella ei toisistaan kyllä erotu oikeastaan lainkaan. Ja shimmereitä olisin mäkin ottanut tähän useamman kuin noi kolme! Jos noista saman sävyisistä mattaväreistä osa olisi shimmerisiä, olisi ongelma ton sävyjen samankaltaisuudenkin osalta ratkaistu :D

      Poista

Kiitos kommentista!