sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

Kosmetiikkasuosikit | Kesäkuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Moikka! Ensimmäinen virallinen kesäkuukausi on pian taputeltu ja huhhei onhan sitä kuumuutta riittänyt. Mä itse henkilökohtaisesti en kaipaa yli +23 asteen lämpötiloja, mutta eipähän ole tarvinnut palella! Kesäkuun kosmetiikkasuosikkeihin mahtuu meikkejä ja ihonhoitoa sekä yksi hajuvesi. Mullahan hajosi eilen sopivasti kamerasta objektiivi, tai siis meidän minijäbä sai sen hajalle päästyään vahingossa kameraan käsiksi. Hän pääsi vääntämään/painamaan objektiivia siten, ettei se enää liiku kuten pitäisi eikä siis ole käyttökelpoinen. Pitääkin siis pikimmiten hankkia uusi objektiivi, sillä inhoan kuvata blogikuvia puhelimella. Nämä kuvat on puhelimella otettu ja toivon, etten ihan hirveän moneen postaukseen joudu puhelintani käyttämään. En sano, että puhelimella otetuissa kuvissa olisi mitään vikaa ja varmasti aika monet bloggaajat käyttävät ihan puhelinta, sillä niiden kamerat ovat nykyään varsin hyviä. Mä itse kuitenkin kaipaan ihan kunnon kameraa kuviani varten, vaikka mullakin on vasta muutaman kuukauden vanha Samsungin Galaxy S23, eli ei todellakaan kamerankaan puolesta mikään huono puhelin. Joissain asioissa puhelimen kamera on itse asiassa ehkä jopa parempi, mutta kokonaisuudessaan kamera on itselleni todella paljon mieluisampi. Salaa toivoinkin näitä kuvia ottaessani, että tykästyisin nyt tähän puhelimeni kameraan ja säästäisin satoja euroja, kun ei tarvitsisi sitä uutta objektiivia hankkia. Mutta ei niin ei. Nyt niihin suosikkeihin!

Aloitetaan meikkipaletilla, joka on mun meikkilaatikkoonikin päätynyt Complex Culturen Baked Highlighter & Bronzer Quad. Kyseessä on kaksi hohtavaakin hohtavampaa highlighteria sekä kaksi kaunista bronzeria sisältävä paletti, josta olen käyttänyt todella paljon erityisesti alarivin oikealla puolella olevaa bronzeria sekä molempia highlightereita. Mulla on muutama highlighter, joita käytän kun haluan todella näyttävät ja voimakkaat korostukset ja tämä paletin kaksikko pääsee ehdottomasti niiden joukkoon. Näiden kanssa lopputulos on todella näyttävä ja hehkuva, eikä tämä paletti ole sellaiselle henkilölle, joka haluaa highlightereilta vain maltillista hohtoa. Tuo oikeanpuolimmainen bronzer on ollut mulle tosi mieluinen nyt kesällä, kun tykkään käyttää aurinkopuuteria vähän enemmänkin. Ihanaa kun olen senkin käytön vihdoin oppinut, taisi oikeastaan olla vasta viime kesänä, kun rohkaistuin sellaista kunnolla käyttämään.

Kuten joku ehkä saattoi arvata, myös tämä hiljattain oman postauksensa saanut NYX Vivid Matte Liquid Liner pääsee suosikkeihini. Tässä on lähes kaikki ominaisuudet kohdillaan, jotta tämä olisi omaan makuuni täydellinen eyeliner. Tämä levittyy helposti ja nopeasti, kuivuu nopeasti mattaiseksi, pysyy hyvin ja väri on yhdellä vedolla intensiivisen musta. Käyttökokemus on kaikin puolin miellyttävä, paitsi sen satunnaisen halkeilun osalta. Tämä siis saattaa päivän aikana lähteä murustumaan/halkeilemaan itselläni silmän sisänurkasta, mutta onneksi niin on käynyt vain joitan yksittäisiä kertoja. NYX:n eyelinereista tämä on kuitenkin ehdottomasti eniten omaan mieleeni, enkä tällä hetkellä käytä yhtä Rimmelin vedenkestävää eyelineria lukuun ottamatta muita kuin NYX:n linereita. Mä en muuten voi sanoa olevani brändin tuotteiden ylin ystävä, mutta eyelinerit ovat heillä tosi hyviä ja hyvän hintaisiakin vielä.

Ihonhoidon osalta suosikkeihin päätyy Mizonin Water Volume Aqua Gel Cream*. Sain tämän aikoinaan ollessani Bearelin brändilähettiläänä, mutta korkkasin voiteen käyttöön vasta tänä keväänä. Kyseessä on todella kevyt geelivoide kasvoille. Voide kuivuu muutamassa sekunnissa kasvoille hieman nihkeäksi ja mattaisaksi. Se ei murustu tai rullaa meikin alta pois, toisin kuin jotkut vastaavat voiteet saattavat tehdä, ja onkin itselleni todella hyvä päivävoide nyt kesällä. Voide sopii erinomaisesti myös aurinkovoiteen alle. Ei tämä mikään superkosteuttaja ole, joten en usko että pitäisin tästä talvella, mutta nyt kesällä voide on juuri sitä, mitä itse kaipaan. Olen jotain Mizonin etanakasvovoidetta joskus käyttänyt, mutta muuten brändin kasvovoiteet ovat jääneet itselleni vieraiksi. Tälle kuitenkin iso suositus, jos haussa on nimenomaan todella kevyt päivävoide! 

Glowoasis Skincaren Milkdew pH Balancing Moisture Milk Toner tuli mulle viime syksynä Ipsy Plussasta, ja nappasin tämän tonerin käyttöön nyt ihan kesäkuun ensimmäisinä päivinä. En koe olevani kasvovesien tai hoitonesteiden suhteen yleensäkään kovin vaativa, mutta tämä on ihan mielettömän kiva tuote! Maitomainen, mutta kuitenkin hyvin juokseva ja kevyt koostumus on helppo hieroa ja painella kasvoille. Toner imeytyy nopeasti ja sitä voi huoletta myös kerrostaa. Tämän tulisi mm. rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Uskoisin tämän olevan varsin kelpo tuote ihon kosteuttamiseen myös talvella.

Viimeisenä suosikkina vielä kesän hajuvesisuosikkini - Escadan Miami Blossom EdT. Tämä on vuoden 2019 kausituoksu ja tästähän löytyy tuoksunuoteista mm. appelsiinia, ananasta, mustikkaa, jasmiinia sekä santelipuuta ja myskiä. Omaan nenääni tämä tuoksuu ennen kaikkea mukavan makean hedelmäiseltä, josta kuitenkin löytyy ihanasti myös sitä raikkautta. Ananas pomppaa tästä eniten omaan nenääni. Omistan tällä hetkellä viisi Escadan kausituoksua (Miami Blossom, Taj Sunset, Summer Festival, Sorbetto Rosso sekä Flor Del Sol), jotka kaikki sopivat kesään ihan loistavasti. Jostain syystä tämä Miami Blossom on näistä kuitenkin jo pitkään ollut mulle kaikkein mieluisin yhdessä Sorbetto Rosson kanssa. Sitä olenkin jo yhden pullollisen aikoinaan käyttänyt tyhjäksi!

Tuttuja tuotteita tässä joukossa? Entä miten te muut bloggaajat, kuvaatteko kameralla vai puhelimella blogikuvanne? :)

10 kommenttia:

  1. Ihanat suosikit! Jostain syystä Escadan hajuvedet on jääneet mulle vieraiksi, monilla niitä kyllä näkyy ja kaikki niitä kehuvat :) tuo paletti multa löytyykin mutta yritän nyt käyttää vähän vanhoja pois ennenkuin korkkaan näitä aarteita. Kuulostaa hyvältä ja ihan minun highlighterilta ;) bronzer tuo kasvoille ihanan elon ja käytän sitä mieluummin kuin poskipunaa. Ja tuo maitomainen kasvovesi on kans jemmoissa, ehkä käyttäisin sitä talvella, uskon hyötyväni siitä silloin enempi ;)
    Minusta nämä kuvat on ihan hyviä mutta itsekin käytän enemmän kameraa. Tosin kameralla en muita kuvia enää ota enkä usko ostavani uutta kameraa kunhan tuo särkyy. Ne kuitenkin maksaa ja koska olen apple puhelinten fani, ei ole varaa ostaa uutta puhelinta kovinkaan usein. Onneksi niin kalliissa puhelimissa on jo sellainen kamera joka sitten kelpaa blogikuviinkin. Ihan kuten nämä sinunkin kuvat on hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Escadat on itselle sellaisia varmoja valintoja, kun voi lähes sokkona ostaa ja tietää tykkäävänsä. Toki tän vuoden Santorini Sunrise oli poikkeus tohon, sillä siitä en niin välittänyt :D Mä uskon että sä tuut ihastumaan täysin ton paletin highlightereihin<3 Ja joo sun iholle toi toner olisi varmasti passeli just kylmempänä vuodenaikana!

      En mäkään käytä kameraa kuin blogikuvien ottoon. Tai jos poitsusta napsin jotain "hienompia" kuvia, kuten alle 1-vuotiaana joka kuukausi "kuukausikuvat", niin silloin kameraa. Muuten en mikään valokuvaaja ole enkä esimerkiksi mitään maisemia kuvaa koskaan oikealla kameralla :) Applen tuotteet on tosi hintavia, mutta vissiin iPhoneissa on kameratkin sitten ihan tosi hyviä! Mulla ei oo koskaan iPhonea ollutkaan, oon näihin Samsungeihin tykästynyt itse :)

      Poista
  2. Tuo Glowoasis ainoa tuttu näitä, toki Escadan tuoksut on tuttuja, mutta tätä Miami Blossomia en ole koskaan omistanut. Nyt käytössä Summer Festival, myös se uusin tuoksu löytyy (Santorini Sunrise).
    Mie otan kuvat blogiin kameralla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sun blogissa toi Glowoasis on vilahtanut useamminkin<3 Santorini Sunrisea tuoksuttelin silloin, kun se tuli myyntiin eikä se oikein iskenyt muhun. Tai sanotaanko näin, että jos sen jostain itselleni saisin, käyttäisin kyllä varmasti silloin tällöin, mutten edes harkinnut itse ostavani. Parempi toki näin, niin säästyy rahaa :D Kiva että sielläkin tykätään kuvata kameran kanssa<3

      Poista
    2. Tuon Santorini Sunrisen ostin, kun yhdellä asiakkaalla oli sitä :D Tuoksui todella hyvältä!

      Poista
    3. Ihanaa että se oli sulle mieluisa<3

      Poista
  3. Summer Festival on mielestäni ihana enkä koe ollenkaan että uudet kausituoksut olisivat yltäneet samalle tasolle! Ja aiemmissa tuoksuissa on ehdottomasti ollut timantteja, nyt harmittaa että ei ole tullut hankittua kaikkia aiempia tuoksuja Escadalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Summer Festival on kyllä hyvä tuoksu<3 Mä oon ehkä kaiken kaikkiaan tykännyt vähän enemmän niistä muutaman vuoden takaisista tuoksuista, kun esimerkiksi just tää tän vuoden Santorini Sunrise ei ollut mun juttu!

      Poista
  4. Tuttuja tuotteita on tuo paletti sekä hajuvesi, eli molemmat löytyy täältäkin:) Tuollaiset kevyet geelivoiteet on niin ihania kesäksi. Nyt on yövoiteetkin jääneet vähälle käytölle, kun illalla on tuntunut miellyttävämmältä levittää kasvoille vain ohut päivävoide.

    Mä olen kuvannut blogikuvat tähän asti viisi vuotta vanhalla Honorin puhelimella. Eilen kävin ostamassa Samsungin, melko edullinen malli mutta kamera tässä lienee ihan hyvä. En ole ehtinyt siis vielä testata. Jossain vaiheessa haluaisin ostaa kameran, jotta saisin paremmat kuvat blogiin. Mulla on sellainen pikkuinen kamera, jolla kuvaan jonkun verran esimerkiksi ulkomaan reissuilla. Jostain syystä en ole "osannut " sitä käyttää blogikuviin. Kamera olisi myös miellyttävämpi käyttää kuvatessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös tällä hetkellä yövoidekäytössä ohuempi voide, en normaalisti talvella esimerkiksi sellaista öisin käyttäisi missään tapauksessa, mutta näin kesällä se on ollut aivan ihana!

      Kokeile ihmeessä joskus ottaa blogiin kuvia sillä sun nykyisellä kameralla, jos vaikka tykästyisit siihen :) Puhelimellakin saa onneksi tosi hyviä kuvia nykyään eikä se kamera missään tapauksessa ole mikään välttämättömyys, päinvastoin joskus se puhelin saattaa olla parempikin :D

      Poista

Kiitos kommentista!