sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Meikkilaatikko | Lokakuu 2023

*Saatu ilmaistuote 

Nyt tehdään katsaus tämän kuukauden meikkilaatikkoon, joka ei ehkä ole se kaikkein yllättävin tai kiinnostavin, mutta josta löytyy kuitenkin omaan makuuni tosi kivoja tuotteita - myös sellaisia, jotka eivät aiemmin ole meikkilaatikkoon päätyneet. Syysmeikeistä ja erityisesti lämpimistä, murretuista sävyistä, on tullut mun ehdottomia suosikkeja, joten oli ihana päästä valitsemaan tähänkin laatikkoon niitä syksyisiä sävyjä. Toki halusin myös pitää huolta laatikon monipuolisuudesta, joten ihan pelkästään lämpimillä sävyillä ei tätä(kään) laatikkoa täytetä! Syyskuussa tuli meikattua yhteensä 24 päivänä, mikä on vähän tavallista suurempi määrä itselleni. Nyt kuitenkin kurkataan mitä kaikkea valitsin lokakuun meikkilaatikkoon:

Luomiväripalettien valinta tuotti hieman päänvaivaa, sillä olisin halunnut valita tälle kuulle ties miten monta palettia! Lopulta valitsin kuitenkin vain nämä kaksi, eli Urban Decayn Naked Heatin sekä Anastasia Beverly Hillsin Jackie Ainan. Heat on itselleni ihan ehdoton syyspaletti ja nykyään rakastan sen sävyjä, kun olen oppinut pitämään lämpimistä sävyistä luomilla aiempaa enemmän. Jackie Aina ei ehkä ole se kaikkein syksyisin, vaikka löytyy tästäkin ihania syksyisiä sävyjä, mutta koska mulla on tästä yksi sävy (ylärivin Pinker) pannutuksen alla, päätin ottaa koko paletin tehokäyttöön. 

Huulimeikeissä mennään aika varmalla linjalla kahden tuotteen osalta, kun laatikkoon päätyi aika odotetusti essencen hydrating nude lipstick 302 heavenly* sekä uusin huulipunani Charlotte Tilburyn Matte Revolution Luminous Modern-Matte Long-Lasting Lipstick Pillow Talk -sävyssä. Essencen yritän saada loppumaan tämän vuoden aikana ja CT:n Pillow Talk on sävynä aivan upea! Lisäksi nappasin mukaan vielä MAC:n Lustre Lipstick 516 Plumfulin ihan sillä ajatuksella, että tämä menisi kivasti yhteen lilan sävyisten luomivärien kanssa. Mä en ehkä muuten koe tällä hetkellä näinkin tummaa huulipunaa itselleni omimmaksi, mutta sävy on kaunis ja MAC:n punat todella laadukkaita, joten koitan käyttää huulipunaa edes muutaman kerran tämän kuukauden aikana.

Meikkipohjan tuotteissa mukaan lähti uutena tuotteena Ciaté Londonin Watermelon Burst Hydration Primer, jonka olen vasta korkannut käyttöön. Tällä hetkellä ihoni on hitusen kuivahko, joten halusin jonkin kosteuttavamman primerin ja tämä Ciatén yksilö mun on pitänyt ottaa testiin jo pitkän aikaa. Hyvältä vaikuttaa, tästä jää sellainen kivan sileä pinta iholle eikä primer ainakaan kuivata ihoa lisää! Vierestä löytyy Rimmelin The Multi-Tasker Concealer* sävyssä 030 Light. Tämä on hieman tummempi versio siitä pannuprojektissani olleesta vastaavasta tuotteesta, jonka käytin edelliskuussa loppuun. Liian tumma ei tämäkään sävy itselleni ole, joten nyt käytellään sitten tämä yksilö loppuun. Urban Decayn All Nighter Makeup Setting Spray alkaa lähestyä loppuaan ja nyt on korkea aika keskittyä siihen, kun edellinen mattaava meikinkiinnityssuihkeeni loppui. All Nighter on kyllä huippuhyvä tuote, siitä ei pääse mihinkään!

Silmämeikkien osalta valitsin laatikkoon tämän kaksikon. NYX Epic Wear ei missään tapauksessa ole suosikkini eyelinereista, mutta tämäkin yksilö pitäisi saada loppumaan, joten nyt koitan käytellä parhaani mukaan tätä. Tämän eyelinerin ehdoton valttikortti on vedenkestävyys ja todella, todella hyvä pysyvyys. Huonoina puolina sitten taas se, etten oikein saa kovin ohutta rajausjälkeä tämän kanssa tehtyä ja eyelinerilla kestää kuivua aika kauan. Kuivuttaan se jättää kauniin mattalopputuloksen, mutta kiireisimpiin hetkiin tämä ei ole paras vaihtoehto. Maybelline Sky High Mascara olisi mulla vakikäytössä, vaikkei se meikkilaatikkoon olisi päätynytkään, mutta valitsin senkin nyt silti tähän postaukseen vielä esille. Hyvä ripsiväri, mutta seuraavaksi haluan kokeilla sitä vedenkestävää versiota tästä.

Highlightereista nappasin mukaan kaksi saman tuotteen eri sävyä: Rimmel High'Light Buttery-Soft Highlighting Powder 001 Stardust* & 002 Candlelit*. En ole pitkään aikaan kumpaakaan käyttänyt, mutta nyt on ehdottomasti aika käytellä taas tätäkin kaksikkoa! Erityisesti tuo hieman vaaleampi, vasemmalla oleva sävy Stardust on upea ja sopii hyvin meikin kuin meikin kanssa. Nämä ovat koostumukseltaan pehmeähköjä ja todella pigmenttisiä, aivan upeita kasvoilla. Vierestä löytyy vielä uusi viimeistelypuuterini, joka ehti jo päätyä kuukauden suosikkeihinkin - Hourglass Ambient Lightning Powder Diffused Light. Hourglassin tuotteet eivät ole edullisia, mutta ai että miten hyviä ne ovat! Näitä haluaisin ehdottomasti lisää.

Viimeisenä vielä poskipunakolmikko, johon mahtuu niin persikkaa, punaista kuin rusehtavaakin sävyä. Mattapersikkaa edustaa OFRA Cosmeticsin Blush Bellini, joka oli mulla juuri pari kuukautta sitten meikkilaatikossa, mutta jota en sitten kuitenkaan pahemmin käyttänyt. Nyt korjataan vahinko sen osalta! NARS Blush Orgasm* on mulla pannutuksen alla, joten se tulee todennäköisesti olemaan osana jokaista loppuvuoden meikkilaatikkoani. Viimeisenä kuvasta löytyy vielä Tarten Amazonian Clay 12-Hour Blush Exposed, joka alkaa olla jo hyvin vanha, mutta toimii silti vielä hyvin. Tarten poskipuna ei koskaan olekaan ollut se kaikkein pigmenttisin, mutta oikeastaan pidänkin enemmän poskipunista, joissa se pigmenttisyys ei ole turhan voimakas. Sävy on kauniin neutraali ja ruskeat sävyt poskilla ovat mun ehdottomia suosikkeja.

Mitä mieltä olette lokakuun meikkilaatikon sisällöstä? :)

10 kommenttia:

  1. Ihanat valinnat <3 minä luovuin Heatista kun se kuitenkin on turhan lämmin mulle, eikä korosta minua parhaalla mahdollisella tavalla. Jackien voisi ottaa tehokäyttöön, se on jäänyt ihan sivuun...voiskin ottaa sen seuraavaan meikkilaatikkoon mukaan :) All Nighter on kyllä hyvä suihke <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut tosi lähellä, etten itsekin olisi Heatia karsinut pois, mutta onneksi en, sillä nyt se on tosiaan hyvin mieluisa mulle! Jackie Aina on mullakin ollut kovin vähällä käytöllä, vaikken oikein edes tiedä syytä. Tossa on tosi monipuoliset sävyt :)

      Poista
  2. Tosi kivat värit :) Tuo Heat on musta kiva, mutta aika maltillisesti varjostelen vain. Kun nykyinen, mutta silti hyvin toimiva LH Cosmeticsin suihke loppuu, aion ehdottomasti taas ostaa itselleni tuollaisen All Nighterin suihkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. All Nighter on ihan huippuhyvä<3 Tosin tällä hetkellä joku ei-mattaava voisi olla mun tarpeisiini parempi :D

      Poista
  3. Sama juttu, oon luopunut Heatista aikoinaan. Tainan ansiosta Naku 3 kiinnostais. En oo hetkeen miettinyt kuukauden meikkejä etukäteen. Nyt toki nostin kaikki syyspaletit esille. Vaikka oon fiilismeikkaaja🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas karsin muistaakseni just edellisessä karsinnassa Naked 3 pois :D Toki se johtui pitkälti paletin iästä, kun luomivärien pigmentit oli jo niin paljon heikentyneet, ettei siihen tehnyt mieli tarttua. Se oli mun vanhin palettini :) Fiilispohjalla meikkaaminen on kyllä ihanaa<3 Välillä tuntuu, että nää mun kaikki projektit hankaloittaa sitä, mutta toisaalta tykkään myös siitä, kun saan näiden projektien kanssa kokoelmaa paremmin kierrätettyä :D

      Poista
    2. Joo molemmissa puolensa, oon tehnyt panthatpalettea ja level uppia. Ja panthoseeyshadows pari vuotta aiemmin. Ehkä se haaste missä käytetään kaikkea vuorotellen 10 x olis kiva.

      Poista
    3. Projektit on kivoja, mutta ei niitäkään aina jaksa. Tauot tekee hyvää ja sitten voikin taas uudella innolla lähteä uusiin projekteihin!

      Poista
  4. Tosi ihana kokonaisuus meikkejä<3 Jackie Aina on kyllä upea paletti! Pitäisi ottaakin se esille talvipaletiksi. Kun tässä syksyllä jo kaikkea muuta palettia käytössä. Mutta syksyyn tuossa ois kans just niin kauniita sävyjä. UD:n Heat on paletti, joka mulla tulee kaikista omista paleteistani aina ensimmäisenä mieleen, jos mietin syksypaletteja:) Upea paletti sekin. Ihana sävy tuossa MAC:n huulipunassa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jackie Ainassa on mun mielestä ihanasti sävyjä vähän joka vuodenaikaan, vaikka normaalisti en välttämättä ihan noin "sekavasta" paletista niin innostuisikaan. Mulla on ihan sama, että jos omasta kokoelmasta pitäisi joku syyspaletti valita niin se olisi ehdottomasti UD:n Heat! MAC:n puna on upea, tosin se ei huulille saakka ole vieläkään päätynyt ja nyt ollaan jo kuun puolessavälissä.. :D

      Poista

Kiitos kommentista!